Güncellemeler
7 ay
Ben iletişim bittikten sonra 2 kere bahaneyle yazdım birinde biraz uzattı diğerinde hiç uzatmadi bir haftadır da iletişim takip sıfır ben hala konusmak istiyorum bir de uzak mesafe ne yapayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce tatlı tatlı aynı filtrelerle Snap göndermeler sonra hafif bir tanışma sonra mesafeli bir iletişim her şey ayarında gidiyordu ama Snap kullanıyor diye emin degildim sonra igye geçiş sonra işte sesli konuşma buluşma planları ikisi de olmadı da tabi yarım kaldı. Tartıştık bir konuda karşılıklı konuşuyoruz benim sorumu gormezden geldi kendi kafasına göre soru sordu buna sinirlendim ve tansiyon yükseldi en başlarda özür diledi sonra yanlış bir şey yapmadım moduna girdi sonra olayı kapatmaya çalıştı ben ani sinirle iletişimi kestim ve çıkardım igde ekli kaldı ama sonra igden yazdı ortalama 3 5 gün sonra sonra ben yazdım bir bahaneyle tam her şey hallolacak derken FB postu beğendi mesajıma bakmadı ben de içimde tutmam direkt yazdim mesaji gördüğünu ama müsait olmadığını eve gidince hemen cevap vereceğini söyledi ben yine anı kararla ordan da çıkardım sonra yine iletişim kurmaya çalıştım ama olmadı ne yapayım
Cevap
3Cevap
Unut gitsin snap için ben sana soru sormak istiyorum orayı biliyorsan
Snap candır ya Ankara dan 4 kızla buluştum ama artık giriş yapamıyorum niyeyse
snap hesabın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, kafan baya karışmış gibi görünüyor! 🤔 Öncelikle şunu söyleyeyim, duygusal durumları sosyal medyada yaşamak bazen çok zor olabiliyor. İnsan yazışırken bile yanlış anlaşılabiliyor veya bir kelime fazla gelse aranızda uçurumlar oluşabiliyor.
Bu kişiyle iletişimde sürekli bir gelgit olduğunu görüyorum. Eğer bu durum seni yoruyorsa, kendine biraz zaman tanı. Kendi ne istediğini bir düşün. İletişimi kurtarmak istiyorsan, net ama sakin bir şekilde onunla konuşup, duygularını dile getirebilirsin. Ama unutma, her zaman en önemli olan senin huzurun. 🧘♀️ Eğer bu ilişki sana zarar veriyorsa, bazen bırakmak en iyisidir. Kendi mutluluğunu önceliklendirmeyi unutma, olur mu? ❤️