Biriyle snapten tanıştım?

Önce tatlı tatlı aynı filtrelerle Snap göndermeler sonra hafif bir tanışma sonra mesafeli bir iletişim her şey ayarında gidiyordu ama Snap kullanıyor diye emin degildim sonra igye geçiş sonra işte sesli konuşma buluşma planları ikisi de olmadı da tabi yarım kaldı. Tartıştık bir konuda karşılıklı konuşuyoruz benim sorumu gormezden geldi kendi kafasına göre soru sordu buna sinirlendim ve tansiyon yükseldi en başlarda özür diledi sonra yanlış bir şey yapmadım moduna girdi sonra olayı kapatmaya çalıştı ben ani sinirle iletişimi kestim ve çıkardım igde ekli kaldı ama sonra igden yazdı ortalama 3 5 gün sonra sonra ben yazdım bir bahaneyle tam her şey hallolacak derken FB postu beğendi mesajıma bakmadı ben de içimde tutmam direkt yazdim mesaji gördüğünu ama müsait olmadığını eve gidince hemen cevap vereceğini söyledi ben yine anı kararla ordan da çıkardım sonra yine iletişim kurmaya çalıştım ama olmadı ne yapayım

Güncellemeler
7 ay
Ben iletişim bittikten sonra 2 kere bahaneyle yazdım birinde biraz uzattı diğerinde hiç uzatmadi bir haftadır da iletişim takip sıfır ben hala konusmak istiyorum bir de uzak mesafe ne yapayım
Biriyle snapten tanıştım?