Biriyle tanıştık nisanli çıkti? Acill ONERI?

Arkadaslar sosyal medyadan biriyle tanıştım ayni meslek grubu içinde böyle kişilerle tanisabiliyorduk neyse bu cocuk bana mesaj atti biz 3 4 ay konuştuk baya da tanıdık neyse bu bana baya baya cok asik olduğunu sevdiğini söyledi.
Sevgilim ol falan dedi ama daha tam tanımadığım için ben istemedim bir süre daha taniyalim dedim güven konusunda ciddi sıkıntılarım vardı çünkü sürekli resim atmami istiyordu ve ben bu muameleden sıkılmıştım her neyse tartistik konuşmayı kestim 1 2 sonra başka hesaptan yazdım ve o kişiye nisanliyim dedi sen kimsin beni mi trolluyorsun vs vs konuştu sonra da bana bir kizin resmini atti tanıdık geldi mi diye
Bilmiyorum artik beni kim sandiysa
Her neyse nisanliymis :((( inanamıyorum sizce yazmali miyim nolur tüm önerilere açığım
Güncellemeler
+1 yıl
DUN O KONUŞTUĞUMUZ HESAPTAN BEN ARKADAŞIM GÖZÜYLE YAZDIMYANI ŞU ŞEKİLDE ARKADASIM SANA GÜVENMİYORDU BAŞKA KIZLARLA KONUŞUYOR MUSUN DİYE BAKMAK İSTEDİK AMA NISANLIYSAN ADAM GIBII BASKA KIZLARA YÜRÜME DEDİMO DA YAZMIS KI '' ONUNUZE YEM ATTIM SIZDE HEMEN YEDINIZ ARKADASINA SÖYLE APTALLIK ETMESIN''
Biriyle tanıştık nisanli çıkti? Acill ONERI?