Ya daha önce birisi ile çıkmamış. Ya da fazla abaza! Bu işler öyle yürümez! Yoksa kız, sarılma niyeti kötü olmasa da. Öyle sanar! İlk önce karşılıklı güven olmalı. Aşk böyle başlar. Aksi saygısızlık ve terbiyesizlik olur. 👌
O onun terbiyesizliği! Ya da cahilliği. Emin ol! Kafaya takılacak bir şey değil. O olgun ve duyarlı olamamış. Yani kendi ezikliği! Sen ise onu adam sanarak gitmişsin. O yaptığın dan utansın. Sen değil!
Ben arabasına binmek istemedim bilerek geldi benim evimin oraya ben de dedim ki iki dk sohbet ederiz gideriz herhalde kendini aştı bu iteledim kapıyı çarptım cıktım bide üstüne engelledim
🙏Seven, sevdiğini kullanmaz! Sevseydi o işi yapmaya çalışmazdı! Kendim den örnek vermem. Ne kadar doğru olur. Bilemem! 10 numara biri değilim! Lakin benim de kız arkadaşım oldu.(4 tane) Hatta biri, önceki ilişkisinden bekaretini kaybetmişti. Ona rağmen, onlar istediği halde. Hiçbiri ile ilişkiye girmedim. Çünkü insanların, gelecekteki hayatlarını batırmaya hakkın yok! 20 dk. olay için, bir ömür boyu pişmanlık çekmeye değmez! İnsanlar da gram duyar olsa. Bunu yapmaya çalışmaz. 👌
Ya ne diyosun sen otur evinde date ne demek biliyor musun insanlar oturur tanısır kimse kimsenin özel alanına müdahale etmemeli abazalığınıza kılıf bulmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Benim ne suçum var ya ben evde televizyon izliyordum 😂
Doğru insanlara şans vermediğin için olabilir gibi geldi bana ama
Ya abii doğru insan ne ya insan kalmamıs
Neden sen ben insan değilmiyiz bende mi sana sapıklık yaptım şimdi
Yok yok bi tane düzgün adam yok
Haklısın bende çok şerefsiz biritim 😊
devir biraz böyle oldu
Valla sinirliyim
biraz akışına bırak konuşma kimseyle nasibin bulur seni
Bulmmyor sapıklar geliyor
yani bişey diyemem Allah sabır versin
Saçlarını 3 numara yapmayı düşündün mü hiç yüz tipine gidebilir aslında buzzcut stil
Yok düşünmedim böyle iyi
Dene bence çok yakışır makinen varsa evdeee
Ay kıyar mıyım saclarıma
Yap dene benceeee farklı havalı tarzın olurrr
Yeterince havalıyım
Zaten öylesinde bir de myle dene bence ya da sadece yan tarafları kazıtsan diğer yerler uzun olsa da uffff olurr
Lan seni kaçırdık mı manita mı yaptın
Yapamadım
Ahım tuttu oh iyi oldu
Ne ahı
Ya benimsin ya karatoprağın ahı :))
Sen kimsin ahah
İlk açıldığında şok olan kişi. Herhalde manita adayın açılman hususunu çok yanlış anlamış sabrını zorlamış
Sapığa denk gelmişsin geçmiş olsun...
Devir böyle herkes sapık
Devir sıkıntı
Oo abla yakişmiş saçlar geçen dedim ya yapmişşin
Tesekkürler canımm
Rica ederim 🙏🤝👍
Ne yaptı? Sarılmaya, ellemeye mi çalıştı? 🤔
Evet ya ilk bulusma yani ilk bulusmaaaa
Ya daha önce birisi ile çıkmamış. Ya da fazla abaza! Bu işler öyle yürümez! Yoksa kız, sarılma niyeti kötü olmasa da. Öyle sanar! İlk önce karşılıklı güven olmalı. Aşk böyle başlar. Aksi saygısızlık ve terbiyesizlik olur. 👌
Cok kötü ya cok üzülüyorum kıyafetim bile gayet düzgündü
O onun terbiyesizliği! Ya da cahilliği. Emin ol! Kafaya takılacak bir şey değil. O olgun ve duyarlı olamamış. Yani kendi ezikliği! Sen ise onu adam sanarak gitmişsin. O yaptığın dan utansın. Sen değil!
Evet ya dedim kapıma kadar gelmis ayıp olmasın gideyim oturayım sapıttı yaa deli
O zaman ağır abazaymış! Kafaya takma derim! Çıkarı olduğu için kapına gelmiş.
Ben arabasına binmek istemedim bilerek geldi benim evimin oraya ben de dedim ki iki dk sohbet ederiz gideriz herhalde kendini aştı bu iteledim kapıyı çarptım cıktım bide üstüne engelledim
Doğrusunu yapmışsın. Amacı sevgili olmak değil. Seni kullanmak. Ve yol vermek. Mağlum şeye izin versen. Aynı gün ortadan kaybolur! 🤷
Tesekkür ederimm biliyorum niyeti iyi değildi ben de söyledim kimseyle olmadım diye
🙏Seven, sevdiğini kullanmaz! Sevseydi o işi yapmaya çalışmazdı! Kendim den örnek vermem. Ne kadar doğru olur. Bilemem! 10 numara biri değilim! Lakin benim de kız arkadaşım oldu.(4 tane) Hatta biri, önceki ilişkisinden bekaretini kaybetmişti. Ona rağmen, onlar istediği halde. Hiçbiri ile ilişkiye girmedim. Çünkü insanların, gelecekteki hayatlarını batırmaya hakkın yok! 20 dk. olay için, bir ömür boyu pişmanlık çekmeye değmez! İnsanlar da gram duyar olsa. Bunu yapmaya çalışmaz. 👌
Ah nerde yaa bize senin gibi denk gelmez ipsiz sapsız kendini kaybetmişler denk gelir seni tebrik ederim masallah
Teşekkürler. 🙏🙂 Estağfurullah, sıradan biriyim.
Soruyu anlayan var mı
Detayda var
Sapiktan kastın ne
Sapık iste ellemeye calıstı
Sen o noktaya nasıl getirdin
Yeminle bisey yapmadım
Karektersizler
🤭🤭🤭 Devir böyle
Eee?
Eeee
Ne yaptın ne yaptın
Kız sen kapalıydın ne ara açıldın
Yeni
Aa neden
Sen istanbuldamısın
Elledi mi napti
Öyle seyler yapmaya calıstı ruh hastası
E normal ki
Ne normal ya gitsin bacısını da ellesinler Allah Allah normal diyor bide
O zaman date e falan cikma otur evinde
Ya ne diyosun sen otur evinde date ne demek biliyor musun insanlar oturur tanısır kimse kimsenin özel alanına müdahale etmemeli abazalığınıza kılıf bulmayın
Yav he he
Kapa ceneni
efendim ablam
devir boyle ablam sapık insanlar bende erkek hesabi actim
Senden tamamen bence
Peki neden benden
Anlatamam onu burada
Nasıl anlatamazsın ya
Baya eger yazarsan olur anlatirim
Yazmam bana burada söyle
Hayir olmaz Burdan
?