Saygımı? araplara özenerek zaten siz bizim ırkımıza saygısızlığın en büyüğünü yapmış oluyorsunuz? bu aynı şekilde batılılara benzemeye çalışanlar içinde geçerli şimdi onlarda onlara benziyor diyip bahane sunarsan yani bil onlarda bize saygısızlık yapıyorlar ama bu sizin haklı olduğunuz anlamına gelmiyor normal bir şekilde kapanabilirsin çarşaf ney yorumdaki gizli üye olmasaydı destekleyecektim ama hala destekliyorum var ol kardeşim çok doğru yorum yapmışsın...
Düzelmez maalesef.. çünkü insanların saygısı yok.. ben hiç bir insanı giyimine göre eleştirmem ya da saygısızlık yapmam.. istediğini giyer istediğine inanır sadece saygı duyarım ama işte bazıları var ki bu resim de ki gibi saygısızlık yapabiliyor maalesef..
İnançların hiç birinde saygı yok yalnız biri kendine üstün ırk der, biri benim ki doğru der öbürüne laf atar, biri diğerine inanmıyordiye münafık kafir der. İnancı olanların dini bile izin vermiyor ki saygıya hepside senin kitabın yalnış der hepsi aynı tanrıya dua eder kendinden taraf olduğunu sanar ve iddia eder. Alınmayın ama inancın olduğuyerde saygı falan olmaz
Sorsan herkes özgür, herkes istediğini yapabilir ama konu kapalı kişiler olunca görseldeki kişi gibileri hemen eleştiri yapmaya başlıyor, dalga geçiyorlar. Gerçekten eleştirilmeyi hak eden kişileri eleştirsek onları savunur bunlar, kafayı yemişler. Bunların hepsi din düşmanı aslında
Şimdi şöyle bir şey var. Kimsenin kimseye saygısı yok ki. Açık giyenin kapalıya, kapalı giyenin açığa. Birisi yobaz denir diğerine yollu. Hani kimse kimsenin hayatına saygı duymuyor. Bana ne kardeşim ister crop giyer, ister çarşaf, ister tayt.