5 yıllık evliyiz 2 ve 3 yaşlarinda çocuklarim var fakat eşimden sogudum yapmayacağim bir sey yaptım başka bir adamla iliskim oldu ve hala var söylemezsem anlar mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah affetsin ama dediğim gibi sizin cezanız belli sopalar var yani doğruysa bekar da evli de sopayla cezalandırılıyor baya bir sopa hem de ve bir yere sürgün
149 Yorumla- +1 yıl
Ne cezasından bahsediyorsun sen? Burası laik Türkiye Cumhuriyeti. Ayrıca kadın eşi kendisine ilgi ve şefkat göstermediği için doğal olarak aldatmış. Yaptığı şey doğru. O adamı en kısa sürede boşaması ve yeni bir hayat kurması lazım.
- +1 yıl
İnternette zinanın cezasına bak sonra anlarsın
Soran+1 yılBayrakmerve, sen herseyi internetten😂arastırirsan çok yanılirsın internete pek inanmaa😂
- +1 yıl
Evlenip onu yapmak en büyük günahlardan biri o yüzden boşanıp evlense tamam günah değil ama o şekilde çok günah ne olursa olsun yanlış
- +1 yıl
Ya arkadaş zinanın islamiyet üzerindeki cezasından bize ne? Burası Türkiye Cumhuriyeti diyorum sana o söylediğin saçma sapan islami cezalar burada uygulanamaz.
- +1 yıl
@balliminikiz Burayı arabistan zannediyor galiba arkadaş. Neye dayanarak arabın oğlunun uydurduğu yasaların bu ülkede uygulanacağını iddaa ediyorsa artık. Eğer aldatan eş, eşinin kendisine iyi davranmasına rağmen aldatmışsa en fazla tazminat ödemekle yükümlü olur. Ne sopası ne sürgünü ya nerede yaşıyor bu?
- +1 yıl
Anlamamak istiyorsun? kabul bu ahirette verilecek cezalar uyarmak istiyorum siz onun avukatı kesildiniz? bakıyorum da
- +1 yıl
Ya arkadaş kadının kocası kocalık yapmamış tabiki de kadın yerden göğe kadar ne yapars yapsın haklı tabi adama şiddet uygulamadığı sürece.
- +1 yıl
Ben bir şey demiyorum anlamamak anlamak sizin elinizde tabiki empati kurun bir belki de siz de aynısını yapardınız? o yüzden bu kadar tutuyorsunuz?
- +1 yıl
Hem ben müslüman değilim diğer dünyada böyle cezalar olmayacak bu cezalar bir insan tarafından uydurulmuştur o yüzden kafam rahat.
- +1 yıl
Ben niye sınav oluyorum o zaman bence siz herkes herkesle yatar bize ne kafasındasınız atıyorum eşin onu yapsa hoşuna mı? gider zoruna mı? hadi by
- +1 yıl
Valla ben karıma kocalık yapacağım için aldatılmayacağımdan eminim. Ha yine de aldatılırsam da tazminatımı alırım böylece beni aldatan kadın doğduğuna pişman olur hayatıma beni hak eden başka bir kadınla devam ederim.
- +1 yıl
Senin gibi aldatanı sopayla dövmek veya öldürmek "namusu" temizlemez. Kirlenen namus kirlenmiştir önüne bakacaksın...
- +1 yıl
@Cleanman58 Doğal olarak aldatmış mı? Neyin kafası bu? Senin gibilerin soyunun tükenmesi gerek
- +1 yıl
Ki namusun kirlenmesi için iki taraftan birinin mağdur olması lazım. Burada kadın kocası kocalık yapmadığından dolayı mağdur olduğu için eşini aldatmış dolayısıyla namusu kirlenen kişi kadın değil kocası. Eğer adam kocalık yapmasına rağmen aldatmış olsaydı tamam kadın haksız olurdu o zaman.
- +1 yıl
@ZaxraI8 Sen de mi kendine saygısı olmayan cahil müslüman kadınlardan birisin? Sana kocalık yapmayan adamla ilişkini devam ettireceksen sende kafa da yoktur, namusta yoktur. Hiç kusura bakma.
- +1 yıl
Ben ahiret cezalarından bahsediyorum benim ne haddime öldür ya da sopayla vur bunlar internettte yazıyor siz de dediğiniz gibi müslüman değilim diyorsunuz? saygı duyuyorum ama empati kurabilirsen anlarsın ben Türkiye cumhuriyeti cezalarından bahsetmiyorum nokta.
- +1 yıl
@ZaxraI8 ben şeriat istiyorum diye bağırma potansiyeli olan bir cahil olduğuna bahse girebilirim 😃
- +1 yıl
Merve görüş paylaşırken ahiret cezaları olduğunu belirtmediğin için ben burası Türkiye Cumhuriyeti ne alaka sopa sürgün falan dedim. Ahirette seni sopalarlar falan desen zaten umursamazdım.
- +1 yıl
Sonra dedim ama zinanın cezası dedim neyse yanlış anlaşılma oldu o zaman kusura bakmayın
- +1 yıl
Ahiret cezaları sadece müslümanları ilgilendirir. Herkes müslüman değil. Müslümanlığın uydurduğu ceza kanunuyla herkesi caydıramazsın. Diğer dinlerin söyledikleri ile de tüm insanları caydıramazsın. Dünyada herkes bir inanca sahip değil çünkü.
- +1 yıl
Ahirette cezalar demişim bu arada
- +1 yıl
Boşu boşuna devletler kendi yasalarını yazmamış herhalde. Demek ki insanların tümüne hitap eden laik bir devlet en doğrusuymuş.
- +1 yıl
Siz görememişsiniz demek ki pardon
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Zinanın cezası demiştiniz ama ahiretteki cezalar diye belirtmemiştiniz.
- +1 yıl
Sorun yok, sadece insanlar yanlış anlamasın diye sopa veya sürgün gibi cezalar gerçek hayatta yani burada yok demek istemiştim.
- +1 yıl
Ya şaka mısın? orada yazılara bak ahiret cezaları demişim kimi kandırıyon?
- +1 yıl
Zinanın cezasına internetten bak falan yazdın ya ben tekrardan arabistanda mı sanıyor kendisini diye yazdım ondan sonea ahiretteki cezalardan bahsediyorum dedin. Dedin ama sonradan dedin ben yorum yazmamış olsam herkes bu ülkede aldatma suçunun cezasını sopalanmak sürgün edilmek olarak söylediğini düşünecekti.
- +1 yıl
Belki de siz sadece öyle anladınız? niye kimse yorum yapmadı o zaman neyse kadın istediğini yapabilir ben onu uyarmak istedim siz avukatı kesildiniz? oda gariptir neyse konuyu kapattım
- +1 yıl
Soruyu soran kadın da internette gördüğün her şeye inanma diye yazmış sana demek ki sen yanlış yani eksik yazmışsın görüşünü.
- +1 yıl
Hem ben sadece o kadını savunmadım. Kocalık veya karılık görevini yerine getirmeyen tüm insanlar yalnız kalmaya mahkumdur.
- +1 yıl
Zina yapmak günah bu kadar nokta hadi by
- +1 yıl
Sana göre günah ama bana göre kadın haklı. Kocalık yapmayan erkeği bırakıp başka bir erkekten hoşlanması temel insan hakkıdır.
- +1 yıl
Size göre öyle bana göre yanlış empati kurunca yanlış geliyor
- +1 yıl
Sen evli misin bilmiyorum ama evliysen kocan kocalık yapmazsa onunla ilişkini devam ettirerek kendine saygısızlık yapmazsın düşünüyorum normal bir insansan. Eğer beynin yıkanmış bir müslümansan o başka.
- +1 yıl
Ha bana kalsa önce boşansa ondan sonra yapacağı işi yapsa daha iyi olurdu ama zaten adamı boşayacağı kesin. E adam da boşanılmayı hak ediyor gibi görünüyor. Bence bir sorun yok.
- +1 yıl
Ben boşanıp evlenirsem olur boşuna evlilik yok bence evli değilim evli olmama da gerek yok bunun için bende Allah inancı var siz de olmayabilir konuyu kapat by
- +1 yıl
@Cleanman58 kafası olmayan ezik olan sensinki boçanmak yerine birinin aldatılmasına arka çıkıyorsun. Sende o karaktersizlerden birisin belkide evli kadınlarla ilişkisi olan deyyuslardansın bilemeyiz. Bunlara karşı olmak cahillikse evet cahilim ve mutluyum:)
- +1 yıl
@ZaxraI8 Deyyus senin babandır 😃 Ben boşandıktan sonra yeni bir ilişkiye girmesinin daha doğru olacağını söyledim zaten. Ha başkalarıyla tanışabilir ama evli iken direkt cinselliğe girip aldatması pek iyi olmamış. Kocası hak etmiş gibi göründüğü için pek sorun değil aslında. Daha sonra boşayacaksa sıkıntı yok yani. Olan olmuş geçmiş geçmişte kaldı.
- +1 yıl
@ZaxraI8 Bence bir insanın aldatılabilmesi için kocalık veya karılık görevini yerine getirmesi gerek. Eğer getirmiyorsa karşı taraf naparsa yapsın aldatmış sayılmamalı. Sonuçta herkes insandır. Herkesin cinsel ihtiyaçları olabilir. Bu gayet doğal. Adam karısına iyi davrandığı halde kocalık görevini gayet layığıyla yerine getiriyor olmasına rağmen karısı adamı aldatmış olsa o zaman senin dediğin gibi kadın suçlu olmalı ama bu durumda kadında bir suç göremiyorum. En kısa sürede o adamla zaten ayrılırlar yani boşanırlar. Ben sonuna kadar haklı olan insanların arkasında olurum. Kadının kendi namusunu zedelememiş olduğu bariz ortada. Tabi ben kadının anlattığına göre yorum yapıyorum.
- +1 yıl
@ZaxraI8 Eğer rahatsız olduğun bir konu varsa bana direkt yaz. Bu görüşün sahibini rahatsız etmeyelim boşu boşuna senin gibi cahile laf anlatarak 😀
- +1 yıl
@Cleanman58 kadının suçu olmadığını söyleyerek karaktersiz olduğunu belli ettin zaten sana laf anlatacak değilim, deyyus geniş "adama" denilir, böyle birşeyi normal karşılayanda hatta kadına hak verende geniştir. Şimdi bana cevap verip kimseyi rahatsız etme yallah
- +1 yıl
@ZaxraI8 Ya yürü git cahil müslüman seni 😀 Ben geniş bir adam falan değilim. Kadının kocası kocalığını yapmazsa kadın da tabiki başka biriyle ilişki kurmak isteyebilir. Sevilmek her insanın hakkıdır. Boş boş konuşma. Senin gibi kalpsiz, duygusuz değilim. Gökten indiğini sandığın Kuran'ı okuyacağına Nutuk oku en azından vatana millete bir hayrın olur. 🤣
- +1 yıl
@ZaxraI8 Eğer zoruna giden bir şey varsa bana yaz burayı şişirme cahil müslo
- +1 yıl
@Cleanman58 tamam deyyuso kes
- +1 yıl
@bayrakmerve27
- +1 yıl
@bayrakmerve27 merve
- +1 yıl
@bayrakmerve27
En İyi Cevaplar
madem duyguların bitti neden boşanma yolunu seçmeyip böyle bir şey yapıyorsunuz yazık değil mi adama. ya aynısı senin başına gelseydi sen ne hissederdin? hemen yaptıklarını anlatıp eşinden boşanman gerekiyor sonra ne yapıyorsan yap
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSöylemelisiniz
00 Yorumla
+1 yıleğer eşine karşı hislerin bittiyse bence bir an önce bunu ona söyle ve boşan. bu şekilde yasak aşk ilk başlarda keyifli gelir ama sonra başına dert açabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sana ilgi ve sevgi göstermediyse kocalık yapamamış demektir ve başkasından hoşlanmakta sonuna kadar haklısın. Olabildiğince hızlı bir şekilde o adamı boşaman gerekiyor. Boşa ve yoluna bak.
00 Yorumla
+1 yılSöylersen boşanmaya kadar gider, bir de ben birini bulamıyorum siz evlenip birde nasıl aldatiyorsunuz , çokça tebrikler 🤣
00 Yorumla
+1 yılHer iki cins için konuşuyorum; sebebi ne olursa olsun önce boşanın/ayrılın sonra ne tamam yiyin , Esra Erol' da izliyoruz yeterince zaten ve aldatmanın hiç bir türlüsünün haklı sebebi yoktur.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEsine soylersen buyuk sorun cikar bunu bilmiyormusun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen kendine ona ve ettiğin Evlilik yeminine saygını kaybetmişsin. Nedenlerini bulup konuşmak lazım
00 Yorumla
+1 yılHala zevkle birlikte oluyorsun dimi? Kendini durduramıyorsun,... ve söyleme kocana
00 YorumlaAnlık mı gelişti. Gizli tut kimseye söyleme abla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyleme 😇 istersen bu konu hakknda yardmci olabilirm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin yüzünüzden bizim gibi kızların yüzü gülmüyor
00 Yorumla
+1 yılhalada devam ediyorsun yani akınllanmamışsın kusura bakma ama hbir hata senin yaptığın şeyi aklamaz
20 Yorumla
1 yılSen bundan sonra hep yaparsın. Ben bu hataya düşen kadınların çoğundan pişmanlık görmedim. Onla biter başkasıyla başlar
00 YorumlaSöyleme dikkatli ol yakalanmamaya çalış ne zamandır takılıyorsun adamla
00 Yorumla
+1 yılNasil yasamak istiyorsan ogle yasa hayat seni hayatin
00 YorumlaEşine karşı hislerin tamamen bittimi yokss seviyormusun onu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂 bu hayalin birgün gerçek olur dikkat et
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi inandiracak degilim inanmiyorsan defol yorumumdan
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBunu nasıl bir psikoloji ıle yaptın peki
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmeden yaptim
- +1 yıl
Anladım o yaptığın kişiyi mi seviyorsun bir şey hissediyor musun
- +1 yıl
Eee sustun
+1 yılEvlilik eninde sonunda mutsuzluktur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef severek evlendim fakat insanı bir süreden sonra sıkıyor
- +1 yıl
Şu sitede 12 senede milyon kere söyledim.
Evlilşk sekse en uzak şeydir. Hayat olarak da o s*lak türk dizilerine benzemez. Deden nenen, anan baban nasıl yaşadıysa öyle yaşayacaksınız diye ama dinleyen çok nadir çıktı
Soylersen gebertir seni oda var
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeye casaretim yok zaten neden dövsün cekipte gidebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir bir daha yapma
44 Yorumla- +1 yıl
Olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım evet olabilir duygularımıza hakim olamıyoruz herkes için
- +1 yıl
Siz evlimisiniz?
- +1 yıl
ne boş bir yorum ya demekki sizde aldattınız veya aldatma meyiliniz var iğrenç
İnşallah anlar. En azından çocuklarınızdan utanın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılDirek boşanma davası aç bisey söylemeden
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Devam edecek anlasilan. Bihun elbet anlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eve geliyor o adam ne yüzle bakıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni tatmin etmiyordu vicdanim rahat
Soran+1 yılCocuklarimin birisi zatrn ondan değil fakat iki cocugumuda ayirt etmiyorum vicdanim rahat gayet kocalik yapmiyordu
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zamanla anlar çünkü sen açık verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence , dürüst ol söyle ve boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl oldu
bu kadar kolaymı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. anlamaz falso vermezsen...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyelim sana şimdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
00 Yorumla Tabiki söyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen bilirsin işini
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı. Elbet bi gün analar
00 Yorumlaanlamaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlarsa napıcaksın
00 Yorumla
+1 yılVurdukça açıkır
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
- +1 yıl
Mal değilse anlat
- +1 yıl
Anlar diyorum veridiğini
Er geç ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz