Eşimi seviyorum ama beni aldattığını öğrendim ondan 2 kızım var ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılbir söz var :
+sen hiç aynı kitabı iki kez okudun mu?
-Evet
+peki sonu değişti mi?
Bukadar demem yeterlidir herhalde Allah hakkında hayırlısını versin. Aynı şeyi dayımda yaşadım eşi kuzeni olduğu halde aldattı. Bir kızları vardı yıllarca babaannem baktı dayimla ikisine sonra annesi çocuğunu kaçırdı. O gidince de dayım evlendi şu an bir bebek bekliyo ama nekadar kötü bir durum değil mi? Velayetini geçen hafta dayima verdiler. Kız buraya gelirse babaannesinde kalsa babasını kıskanacak. Babasının yanında kalsa belki üvey annesi rahat vermeyecek gerçekten zor ya. Allah yardımcın olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYuvanizi yikmayin.. Belli ki vicdani rahatsız olmus. Size itiraf etmis.. Kadinlar bir hata yapar ve pişmanlik duyarsa bir daha o hatayi kolay kolay yapmazlar. Bir daha yapmayacagindan emin ki itiraf etmis. O ayrilmak istiyorsa zaten bitmistir bu evlilik ama istemiyorsa yuvanizi yikmayin. Belli ki psikolojil olarak zayif bir anina denk gelmis. Daha cok sevgi gosterin. Asabilirsiniz..
354 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
Bir de en onemlisi bir daha asla acmayin bu konuyu. En sinirli aninizda bile. Cunku o zaman asla asamazsiniz. Kalbiniz kirilir. Hic gerek yok. Siz esinize yuvaniza sahip cikin.. Kadinlar hatalarindan ders almayi bilirler.. Ona kucak acarsaniz sizi eskisinden daha cok sevecek ve daha cok saygi duyacaktır. Kadinlarin belli yastan sonra (ki cocuk varsa yas falan da dinlemiyor) begenilmek arzu edilmek iltifat duymak mutlu eder. Bir anlik bosluguna geldigini dusunuyorum. Kesinlikle esinizi onaylamiyorum ama fiziksel bir ihanet soz konusu yoksa yuvanizi yikmayin diyorum. Cunku evliyim ve evliliğin ne kadar cok emek istedigini bu noktaya gelene kadar neleri aştığınızı ve tek bir imzayla yikmanin geri dönüşü olmadigini ve cok zarar gorebileceginizi tahmin edebiliyorum.. Bir sansi hakediyorsunuz. Hatalar insana mahsustur.. Siz aslinda ailenize bir sans veriyorsunuz eşinize degil..
- +1 yıl
Belli ki esiniz vicdanli biri. Siz her ne kadar affetseniz de malesef vicdani ona rahat vermeyecektir. Bu da onun cezasi olacaktr
- +1 yıl
Daha çok sevgi gösterirse daha çok aldatır sen onunla her yatağa girdiğinde aklına gelecek eşini her optugunde başkasının kadınını opecekniasin gibi olcak ve davranışlarındaki küçük bir değişim bile seni suphelendircek itiraf ettiyse affet ve bosan ama seninkinden daha neferleri var ortaya çıkarmak için adamla yatağında yakalanan lazım onada bir yalan uydirirlar
- +1 yıl
fiziki olarak hicbirsey yasanmamis ne cok seviyorsunuz yuva yikmayi.. Buna vesile olmanin manevi yaptirimlarini söylemiyorum bile.. Bence soruyu sorandan cok senin psikiyatriye gitmeye ihtiyacin var.. Nasil senaryolar uretmissin. Sen hayatinda hic hata yapmamissin sanirim. Kusursuz mukemmelsin. Dilerim basina gelir o zaman sen affetmezsin..
- +1 yıl
gerci 22 yasinda bir kisinin yorumunu ciddiye almazsin sanirim.. Eminim evli de degildir ve yuva kurarken yasanan zorluklari yasamamistir.
- +1 yıl
Zaman insanları değil armutlari olgunlastirir hanım efendi bir bayan olayak erkeğin hislerini yorumlayamazsininiz normal bir erkeğin gözünde eşi onun bir parcasidir yuvasının annesi hayat arkadaşı yatak arkadaşı namusudur sakinir eşini bu okadar basit bir şey değil okyanusun ortasında botu patlamış bu arkadaşımızın gitmez artık yol yakınken atlayıp kıyıya yuzmesi gerek insan yapılanları unutamaz
- +1 yıl
evli misin sen?
- +1 yıl
Degilsin. Zaten soruyu soran kisi karisini sevdigini yuvasini yikmak istemedigini soylemis.. Yani biz ayni dusuncedeyken neyin pesindesin anlamadim.. evli degilsin. Ilerde karin senin aldatirsa da armut gibi dusunmez affetmezsin.. Benim yorumlarima da muhalefet olma..
- +1 yıl
Bak sevgi karşılıklı olur senin kuyruğuna bastım galiba karısı adamı sevmiyor bir erkeğe indirilebilecek en ağır darbe bu annen baban vefat eder alisirsun bir süre sonra ama iki çocuğunun annesi gidip başkasının koynuna girerse bu çok zor bence o ikicocugunada dna testi yaptirmali
- +1 yıl
Yoo beni kuyruğuma basacagin bir durum yok. Ben insanlarin mutsuz olmasini istemiyorum. Cunki bir evliligin nasil zor sartlarda kurulup korundugunu biliyorum. Nerden biliyorsun sevmedigini.. Sevmeyen kadini bir adamin yaninda kimse tutamaz. Yuhh!! Kimse kimsenin koynuna girmemis.. Dna testi falan cok ayip.. Sen akil verecegine dogru durust okumayi ogren bence..
- +1 yıl
Ben yorumlarda sadece basit bir hoslanti dediği icin bu yorumlari yaptim. Yani yatma yok cinsel iliski yok bulusma gorusme belki.. Seklinde düşünerek boyle soyledim.. Yalniz soruya tekrar bakınca evet biraz eksiklik olmus. Tam anlamiyla yazmazdıginiz icin yorumlari okumayan herkes bosa demis.
- +1 yıl
sanane?
- +1 yıl
yav beynin basmiyor sanirim ne yazdim yukarda ben. yorumlseda sadece hoslanti demis.. Ne yatmasi ne dnasi ne cinsel iliskisi neyin kafasindasin sen ya. Ben de bunlar yoksa uzatma dedim sen benim yazdigim yorumlari da otur oku.. Ne kit birseysin sen ya.. Sanane varsa var yaram yoksa yok sen kimsin de sana ispatlayacagim evliigimdeki huzurumu. Adam sormuş cevap verdim. Benim cevabims muhalefet niye oluyorsun anlsmis degilim.. Adam gibi yaz yorumunu defol git. Neyin pesindesin sen? Kes sesini artik. Sikayet ettirme kendini
- +1 yıl
Herkes gibi yazacaksan yaz yorumunu yazmicaksan benim yorumlarimda daha fazla gezeleme.. Sikayet ettirme kendini..!
- +1 yıl
Git sen kumda oyna.. Daha buyuyeceksin..
- +1 yıl
beyinsiz olarak buyuyeceksin o daha kotu yazik aciyorum sanz
- +1 yıl
Hi hu belli belli :)) Coluk cocuk bahcesine donmus burasi iyice :)
- +1 yıl
Beni cok seven bana cok sadik cok sevdigim bir esim var cok sukur.. Bu yuzden aile kiymeti bilirim.. Bunu anlayabilmen icin buyumen lazim :) Neyse yorumumdan defolsan iyi olur yapisik mahlukat
- +1 yıl
sanane oglum sanane sana giren cikan ne bu kadsr dert ettin kocami.. Beyinsiz misin sen ya kessene sesini.. hadi ordan git ananin babanla evliligi ile ugras
- +1 yıl
Kes dedimmmm !!!
- +1 yıl
Hala yaziyorsun ama!!
Laftan da anlamıyorsun..
cocukluk iste.. - +1 yıl
Hosstt git baska kapıda havla :)
- +1 yıl
canım oldugun buradan belli iste benim. ozelden yazmaya xpm yetmiyor malesef :)))
- +1 yıl
canim yazmadim ahmak yazdim
- +1 yıl
otomatik degistiriyor sistem :)
- +1 yıl
Hala yaziyorsun beyin yoksunu zavalli..
- +1 yıl
Sadece bir bayanin aile birligine ve mahrumiyetine dil uzattigin icin ennsz 6 ay ceza aldirabilirim sana biliyorsun degil mi? Bir bayana attigin iftira mesela.. Seni taciz ediyormusum.. Ispatlamazsan erkek degilsin ulan.. Burada yorumuma gelip bana satastigin icin falan.. Ugrastirma beni.. Daha once senin gibi zavallilar cok. kopek oldular adliye koridorlarinda. Ne kadar manyak bir avukatim oldugunu ki esimdir kendisu tahmin bile edemezslin.. Kes sesini kuyrugunu topla defol
- +1 yıl
bulundugun yer benim yorumum ve sen burdan defolup gideceksin
- +1 yıl
Burasi benim yorumum alti anlatabiliyor muyum,? Sorunun ozelindesin.. Bir taciz varsa bunu yapan sensin... soru sorana degil bana yazıyorsun... Halaret ediyir gaddin olmadan aile birligime leke suruyorsun.. Ozelden seni taciz ettigimi soyleyerek iftirada bulunuyorsun.. Hukuk ogrencisi isen ceza alabileceğini bos yere konusmadigimi biliyirsundur.. Az once burada bana ozelden yazma dedin benim sana ozelden yazdigimi isppatlatamsmazsan adam degilsin..
- +1 yıl
Ben benim yorumumun altina giren defalarca bana yazma dedigim halde yazan sirf aile birliklerini korumak icin olumlu yonlendirmeler yaptigimdan armut olaran nitelendirdigin bir bayanim.! Sen anlayip dinlemeden soran kisinin de karisini dna yaptir diyecek kadar hadsiz ve saygisizsin..
- +1 yıl
Hala uzatiyorsun kes sesini defol git belani bulma benden.
- +1 yıl
Defol
Defol
Defol
Defol
Defol
Defol - +1 yıl
Defol
Defol
Defol
Defol
Defol
Defol
Defol - +1 yıl
Defollll !!!
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yıllan mk şimdi ki devre bak deli oluyorum bir kızlara bacım dicem ayıp olacak ama olsun ne gelse kızlardan geliyor ne güzel evlisin iki kız çocuğun var allah bağışlasın niye böyle iğrenç şeyler yapıyorsun benim aklım almıyor kusura bakma birader sert konuştum ama az bile burda anca bu kadar milletin çivisi çıkmış
00 Yorumla
+1 yılOna inat olarak sakın birşey yapmayın olay çok kötü yerlere gidilebilir aile içi olumsuz şeyler olmuş olabilir eşler arasında belki bir hata yapmış farkına varmamış daha belki farkına varır veya farkına varmak için yardım et ona ama sakın bu bosan v. s sozleri dinleme lütfen ...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıladamı sktr et.2 çocuğun var ne yapacaksın artık onu. yara almışsın bir kere nasıl hiçbir şey yokmuş gibi devam edebilirsin ki.. çocukların için yaşamalısın bundan sonra. gerisi zaten gelir. hayat devam ediyor sonuçta.
00 Yorumla Tabiki ayrıl... burada nasıl kadınlar yuvanı yıkma der? Ne yuvası? ona tekrar hangi ruhla dokunacaksın? tekrar onun yüzüne nasıl bakacaksın aşk'la mı bakacaksın sanıyorsun ömür boyu aynı evde nefret edeceksin... her dokunduğunda lanet edeceksin kendine de ona da... boşan çocuklarının asıl ileriki hayatlarının kötü gitmemesi için boşan!!!
01 YorumlaUzmanlardan yardım almayı deneyin aile terapisti yaşam koçu gibi. Size bunu itiraf etmesi dürüstlüğünü gösterir. Ama sindirmek zor tabi
042 Yorumla
Soran+1 yılBen uzmanlara ve yaşam koçlarına güvenmiyorum onlar para tuzagi
- +1 yıl
Uzmanlik bisey kalmamis. olay kopmus. ayrilmak saglikli olur. net
- +1 yıl
@ilteriskaan ya bı dur hemen yuvami dağıtılır. Aralarında bişey olmamış. Hem kadın dürüst.
Bunları gozardi etmeyin. O kadından zarar gelmez. Gelicek olsaydı kırk tane nane yer sesini cikarmazdi.
Soran+1 yılBarışma konusunda sıkıntım yok ayrılmayı da düşündüm ama kızlarım için katlanmak zoeundayim
- +1 yıl
Katlanmak zorunda değilsiniz. Sevmezseniz bı ömür yasayamazsiniz. Hem ayrıca bence haniminizi seviyosunuz aşağıda itiraf etmişsin iz. Bence bunu kendinizede soleyemiyosunuz. Eşinizi seviyosunuz ve ayrilmak istemiyosunuz. Elinizden geleni yapin aranızdaki muhabbeti artırmak için.
Soran+1 yılYorumlariniz benim için çok degerli
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet eşimi seviyorum ama kafam çok bulanik
Soran+1 yıl@ilteriskaan yureksizce diyon da bir erkek bu soruyu nasil sorar düşündünmü hic
- +1 yıl
O kadinla bagini ko
Soran+1 yılZaten elimi dikimi gözlerimi kulaklarımı bağlayan onlar
Soran+1 yılYorumlariniz çok güzel
- +1 yıl
teşekkür ederim. Evliliklerde inişler ve çıkışlar mutlaka vardır. Hepte olucaktir. Kendinize bazı sorular sorun. En başta ben onu seviyormuyum?
Diyelim ki boşandık ayrı yasiyabilicekmiyim?
Benden sonra bı başkasıyla evlenirse bunu kaldirabilirmiyim? Bunları sorun bir kendinize en doğru cevabı yine kendiniz vericeksiniz. Her insan. İkinci bı şansı hak eder. pişman olduğunu solediysede ve bunu size itirafta etmiş kesinlikle hakediyor. He aynı hatayı bir daha yaparsa o zaman yapicak bişey yok. En azından vicdaniniz rahat olur. Başınızı yastığa rahat koyarsiniz. Bu arada terzi kendi sokugunu dikemez hesabı oldu benimki 😂
Soran+1 yılTerzi kendi söküğünü dikemez derken
Soran+1 yılTesekur ederim görüşleriniz için
Soran+1 yılSiz eğitmen misiniz
Soran+1 yılBen sizden razi kaldim Allah ta sizden razı olsun
Soran+1 yılSiz evlimizi biz
Soran+1 yılAmin inşallah sizin karşınıza da değerinizi bilecek en önemlisi Allahtan korkan biri cikar
Soran+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılAllah bagislasin
Soran+1 yılOkulda mi eğitmenlik yapitorsunuz
Soran+1 yılÇok güzel peki nerelisiniz
Soran+1 yılBu sırtında bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim allah sizden razı olsum
Soran+1 yılSizede
Soran+1 yılYanlış anlamazsanız dertlenmek istersem size bu siteden nasil ulasabilirim
Soran+1 yılTeşekürler face var mı
Soran+1 yılGirdim ama ayakkabı firması var
Boşanmalısın tabiki ne yapmalıyım diye bir şey mi var. Kızlarının böyle bir ortamda büyümesi hiç iyi değil zaten...
06 Yorumla
Soran+1 yılYalnız sadece gönlü kaymış ve pisman
Soran+1 yılAma kendisinin gelip olayı bana anlatması nasil olacak
Soran+1 yılHer insan ikinci bir hakkı haketmiyormu
Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Konusun. Kabullenirim onu herhaliyle o da tovbe ederse diyorsaniz ne ala ama zor.
Allah yardimciniz olsun ://00 Yorumladirek boşa.
kocasını aldatan kadın o. dur.
karını aldatan adam. şerefsiz, o. çocuğudur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılbence affet konuş bilsin daha yapmasın yuva yıkmak kolaydır ama ayakta tutmak zordur
00 Yorumla
+1 yılkızların kaç yaşında?
ne olursa olsun, kızları ve kendini beraber düşün.00 Yorumlayuh benimde 2 kızım var kadın halimde ben kaldîramîyorum sen nasıl kaldiriyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu sorduguna göre bir gavatlık durum söz konusu
00 Yorumla
+1 yılOnu bırakma sakin ayrilma ici rahat etmemis soylemis sana açik acik
00 YorumlaKimle aldatığını öğren ve ilk önce onla konuş gözünü korkut şiddet uygulamadan eyer haila devam ediyorlarsa seni aldattığını kanıtla fotoğraf video ses kaydı vb şeyler al mahkemeye başvur 2 kızınında velayetini alırsın gül gibi yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılzor dostum zor. cidden işin çok zor :( muhtemelen boşanacaksın... bu arada avukatım istersen hukuki destek sağlayabilirim...
00 Yorumla
+1 yılbide buna burda çözüm arayanlar var vşvöşvöcşb oh olsunnn
00 YorumlaEşin seni aldattığı halde sen burda gezebiliyorsan bence hakediyorsun git sahip çık
01 Yorumla
+1 yılDelillendirirseniz işiniz rahat olur. Mahkemede tüm haklarınızı fazlasıyla almış olursunuz. Ben instagramda @ozeldedektifburosu diye bir firma görmüştüm yakın zamanda bir bak istiyorsan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence bu yenilcek sey değil aldatma kötü sey boşancan
01 Yorumla- +1 yıl
ben olsam asla afetmem
boşan kardesim bu saatten sonra güven olmaz.
10 YorumlaÇocuklarını alıp, kendi yoluna gitmelisin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Çocuklar icin devam ediyoruz masalını oynamayın
00 YorumlaÇok zor ne zaman evliykenmi yapmış
00 YorumlaEn kötü şey olmuş. Ayrıl.
00 Yorumlaayrilmak zorundasin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEminmisin kulaktan dolma bilgimi?
07 Yorumla
Soran+1 yılKendisi söyledi ilişki yok
Cevap sahibi+1 yılYaşanmış bisey yok kendini bir yokla sorgular eksiklerinin yüzünden olabilir pismansa yaptığının yanlış olduğunu biliyorsa birlikte bunu düzelten bilirsiniz ayrılmak çözüm değil onu itmek uzaklaştırmak uçuruma yollamak olur çocukların on annesi düzeltmek senin elinde
Soran+1 yılÖnerin ney bende eşimi seviyorum
Cevap sahibi+1 yılEşini karşına alıp konusacaksin es gibi değil arkadaş gibi sert değil yumuşak dille eksiğim nedir ne bekliyorsun isteğini öğren beklentisini ılgin eksiktir sevgini yeteri kadar belli edemiyorsundur arkadaşım konuşup çözülür ilgi ni alakani sevgi ni aşkını göster kızlarının annesi o pişman olmuştur bence aldırma kimseye bekara karı boşamak kolay bir yuva kolay kurulmuyor
Soran+1 yılHaklisiniz erkeğe boşanmak kolaydır önemli olan yuvayı ayakta tutmaktir
Cevap sahibi+1 yılAllah yasatmasim bir daha toparla yuvani kadınına sahip cik ve sakin her tartisma da bu konuyu acma birkere konusun birdaha acilmamak uzere kapatin.
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum
+1 yılayril hic düşünme bile..
00 YorumlaAffedebiliyorsan et abi.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ah bu kadınlar ://
00 Yorumla
+1 yılkonuş neden yapıyorsun dedim
00 YorumlaAllah yardımcın olsun sakın öfkeyle hareket etme
10 YorumlaEşinle boşan yeni birisiyle evlen
00 YorumlaBurda ki üyelerin fikrine göre mi yön vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine yapan yine yapar
03 Yorumla- +1 yıl
Sen yapar mıydın
Cevap sahibi+1 yılBen yapmazdm olmuyorsa boşanmak istedigimi söyler boşanirdm
- +1 yıl
Hımmm:)
+1 yılİcinden geleni yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarar senin.
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumla
+1 yılİçinden ne geliyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılHerşeye rağmen eşimi seviyorum
- +1 yıl
O zaman bidaha yapmayacağına dair söz versin. Devam edin.
Soran+1 yılSöz verdi bende tamam dedim
+1 yılNasıl aldattı?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece hoşlanmış pişman olup bana soyledi
İğrenç
00 Yorumla
+1 yılbize mi soruyosun
00 Yorumla
+1 yılayrılmalısın..
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin beni aldattığını öğrendim ondan 2 kızım var ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler