Başkasıyla birlikte oldum sadece 1 defa oldu 4 ay geçmesine rağmen unutamıyorum eşime söylerdim ama 3 kızımız var 37 yaşındayım en büyük kızım 16 yaşında en küçüğü 8 yaşında kocama söylersem beni boşar çocuklarım perişan olur ama söylemeden de duramıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbilmek hemde en doğal hakkı ve söylemediğin her an adamın kul hakkına giriyosun ki zaten girdin sen şu an söylemeden geçridiğin her an hanene günah yazıyo bilmekten daha doğal bi hakkı yok yaptığın zaten rezilliğin ahlaksızlığın vicdansızlığın en üst boyutu bir de gelmiş sadece 1 kere oldu diyosun daha ne olsun bazı şeyler tek sıkımlıktır bir kişiyi 1 kere öldürebilirsin değil mi? kocana her şeyi itiraf et en azından kalan hayatında vicdanın rahat olsun yoksa olacak şey belli yine aldatırsın daha da çok batarsın bu günaha ta ki bir gün eşin öğrenip te ya senin kafana sıkana kadar ya da seni boşayana kadar yani yine aynı şey olacak bari söyle de en azından kendi vicdanını kurtar zira kurtarabileceğin bir tek o kaldı artık.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uyusun şeytana 3 tane kızın var eşinden boşansan çocuklar perişan olur, o adamı ve ilişki yaşadığın o günü unut çocuklar için yaşa kimseye belli etme o adamı hayatından çıkar ailenden uzak tut konuşma çocuklar kendi ayakları üstüne durmaya başladığında tekrar degerlendir ayrıl veya devam et 3 kız olunca biraz örnek olman gerekirken bunu yapmışsın peki eşin seni doyuramiyormu yoksa diğer vatandaşı kandırdı seni, yoksa lise aşkımızı onuda bilirsek iyi olur
00 Yorumla
+1 yılHanfendi maalesef ki evlilik sizi çok bunalmış ve yıpratmış. Üstüne üstlük çok genç yaşta, gençliğinizin baharında çocuğunuz olmuş. Yetmemiş 2 tane daha çocuk yapmışsınız. Kusura bakmayın ama anne olmak çok büyük özveri işidir, ödün vermektir bazı şeylerden. Hele ki bir kız çocuğunun ilk hemcins rol modeli annesidir. Kızlarınız sizden nefret edebilir, çok perişan olabilir. Şayet boşanabiliyorsanız anlaşmalı olarak boşanın.(Aldatttığınızı kimseye söylemiyin, haberdar olmasınlar) Belki sizin de çokça nedenleriniz vardı. Ama kızlarınız hatta büyük kızınız sizi anlayamıyabilir çünkü yaşı küçük...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. 3 kızın var ve kocanı aldattın¿Kızlarına ne güzel!!! örnek oluyorsun. Umarım sana çekmezler sevgi ve sadakat konusunda. Keşke aldatırken de düşünseydin çocuklarım var , perişan olur diye. Boşansa bile haklı eşin. Eşin sinirli biri ise anlatma ama değilse onunla yalnız kalarak veya bir arabulucu ile birlikte eşine bu durumu anlatabilir ve ilişkiniz hakkında konuşursunuz ama eşinin sana eskisi gibi güvenmiyeceği ve aranızın eskisi gibi olabileceğini sanmiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
117Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çocuklarını düşünmek şimdi mi aklına geldi?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım
+1 yılPişman olacağınızı bile bile neden böyle basitlik yapıyorsunuz ki? Her haltı yaptıktan sonra "pişmanım" diyince gerçekten pişman olmuyorsunuz. Ne güzel herkes hayatındaki insanı gözünden çıkarıp aldatsın ama sonra da "ben pişmanım" desin. Hiç inandırıcı değilsiniz ya.
74 Yorumla
Soran+1 yılTek düşüncem kızlarım
- +1 yıl
Bunu yapmadan önce kızlarını düşünecektin. Bunu öğrendikten sonra kızların senden nasıl utanacak biliyor musun?
Soran+1 yılSöyle mi diyorsun
Kınamak istemiyorum ama ne biçim bir karaktere sahipsin. Eşini cinsel olarak istemiyorsan git tamamen ayrıl, aldatman gerekmiyor. Bir de kızım filan var diyorsun, çocukların hayat düzeni bozulacak senin yüzünden. Anne baba olduktan sonra öncelik siz olmuyorsunuz, çocuklar olmalı. Gelecekleri etkileniyor.
37 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok çok pişmanım inanın kızlarım için söylemedim tek düşüncem onlar
Soran+1 yılİlişkimiz bitse olan çocuklara olur
Soran+1 yıl4 aydır yapmadım yapmamda bi kere oldu sadece
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlamıyorum ya evli biri neden karşı cins biriyle arkadaşlık edip olayları bu raddeye getirir o kadar Çok kötüsün ki midem bulanıyor. Eşine, çocuklarına yazık geceleri nasıl rahat uyuyup aynı yatağı paylaşıyorsunuz? 3 kızın varmış birde inşallah sana çekmezler.
25 Yorumla
Soran+1 yılKocam olmadan perişan oluruz
Soran+1 yılSöyle mi diyorsun
Soran+1 yılYa kızlar ne olacak
+1 yılSadece bir defa mı oldu ay kıyamam. :D
- Bu nu laubalilik kızım! Bir kendine çeki düzen ver. O yattığın adamı her yerden engelle de eşine sahip çık biraz.30 Yorumlaçocuklarını bu kadar düşünüyorsan keşke yapmasaydın pişmanlık hissini çok iyi bilirim ama evlisin bu yüzden kocana söylemen gerek bilmek hakkı sana zarar verecek biriyse de boşanmak istediğini söyle sadece anlatma kızlarına boşansanızda bakmak zorunda eşin alsın velayeti
117 Yorumla
Soran+1 yılEn çokta buna yanıyorum çok iyi biri bana zarar vermez bu kadar iyi birine nasıl bunu yaptım
Soran+1 yılÇocuklarım bensiz yapamaz
Soran+1 yılSence haketmiyor muyum vicdan azabını
Soran+1 yılEvet ona haksızlık ettim
Soran+1 yılSuçluların da hakları var diyorsun yani
Soran+1 yılEşimle birlikte olduğum zaman bana işkence gibi geliyor onu aldattığım gün aklıma geliyor
Soran+1 yılGözümü kapatıp ihtiyacını gidermesini bekliyorum çünkü ona bakınca kötü oluyorum
- +1 yıl
Arkadaşlar ne yaptığınızın farkında mısınız? Çok kötü bir durum vijdan azabı içinde ama eşine söylemek vijdanını azaltmak yerine konuyu dahada zora sokmaktır. Eşi ya aşırı tepki verip şiddete yönelirse ya hırsını alamayıp adını kötü kadına çıkartıp kadını rezil ederse, kadının ailesi yakınları kendisini reddederse. Biz kadınlar bu tarz olaylara duygusal bakıyoruz bakın erkeklere neler yaşıyorlarsa yaşasondan zeytinyağı gibi su üzerine çıkmayı başarıyorlar ben birkaç tane tanıdığım kişilerin aldatma olayını duydum erkekler resmen hemsuçlu hem güçlü olup konuyu kapattılar.
Arkadaşlar hala ataerkil bir toplumda yaşıyoruz kadın olarak kendinizi korumalısınız vijdan azabını kendi içinde yaşa belki psikolojik destek al ama kesinlikle kendine böyle bir kötülük yapma boşan aksan da aldatma olayınından değil şiddetli geçimsizlikleten boşan
Soran+1 yıl@Aydamira kızlarım için söylemek istemiyorum
- +1 yıl
ataerkil bir toplumdayız evet ama bu aldatmayı basitleştirir mi sence eşinin ne tepki vereceğini kendisi daha iyi bilir diye düşünüyorum bir zarar gelmesini tabiki istemeyiz ama bu durumda sence saklayıp hayatına devam mı etmeli o pişmanlığın yükü fazlasıyla ağır yaşamadan kimse bilemiyor zarar vermeyecek biriyse söylemesi en doğru olan kadın cinayetleri psikolojik olarak bizi fazlasıyla yıprattı farkındayım beni de yıpratıyor ama iyimser olmak istemesem de her insanın tepkisi farklı olur
- +1 yıl
Duygusal yaklaşıyorsun yuva kurmak kolay ama bozmak hele ki çocukların varsa çok zor. Ebeveynlerin boşanma sı çocuklar için tam bir travma ile sonuçlanıyor boşanan aileler başka evlilik yürütemiyorlar mutlaka çocuklar ayrılma sebebi oluyor, sonra da çocuklarına bakmak için eski eşiyle aynı sokaktan ev tutmaya başlıyorlar.
Pişmanlığını yaşasın ama bu pişmanlık tüm hayatına mal etmesin diyorum.
Gerçekten erkekler bu gibi olayları öyle güzel içlerinde sindiriyorlar ki hayatlarını devam ettiriyorlar ki mutlaka vijdan yapıyorlardır ama hayat düzenini bozmadan. Söylenir ya aldatan erkek karısına çiçekler getirir diye işte bu vijdanını rahatlama hareketleridir.
Bu ne yüzsüzlük ya şu platform olmasa insanlarin ne mal olduğunu anlamayacaktim herhalde 🤦🏻♀️ Yemin ediyorum erkeklerin adı çıkmış sadakatsiz diye.. Hemcinslerim diye demiyorum ama ipin ucunu iyi kaçırdılar utanıyorum.. 3 tane evladın var! Hiç mi aklına gelmedi de şimdi düşünüp pişman oluyorsun. Yazıkkk
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma bir kere olduktan sonra devamı gelir. O zehri almışsın artık bünyene. Allah eşinin ve o güzel çocukların yardımcısı olsun. Günah çukuruna soktuğun o ellerle çocuklarının yanaklarını seviyorsun. Sizin hakkınızdaki hükmü Nisa suresinde vermişler zaten. Bize laf düşmez.
45 Yorumla- +1 yıl
konuş abi konuş ellerin dert görmesin
Cevap sahibi+1 yılKonuşsak ne olacak kardeşim benim bunun düşüncelerini temizleyip kurtarsan anında bir başkası aynı şeylerle ortaya çıkacak. Bitmiyorlar.
- +1 yıl
sende haklısın abi de sonunda biri de kalkıp düzgün 2 kelam söyledi ya istemsizce bi mutlu oldum
Cevap sahibi+1 yılDüzgün yetiştirmişler seni, helal olsun..
- +1 yıl
eyvallah abi sağ olasın sana da helal olsun bu arada.
+1 yılEvliliği çocuk oyuncağına cevirdiniz iyice sadece 1 defa olmuşmus cam kirildiktan sonra eski halini almaz geri sizin gibilerin yüzünden millet evlenmiyor ,, eninde sonunda öğrenecek o talihsiz adam bu durumu
31 Yorumla
+1 yılKadın zina etmekle Rabbine isyan etmiş olur. Tövbeyi de O'na yapar. Kadın, eşine de bir tür zulmetmiş olur. Ancak eşe açıklama yapması daha büyük fesada yol açabilir. Üstelik -Peygamberimizin emri gereğince- yapılan hataları söyleyerek insanları tanık kılmamak gerekir. Eğer tövbemizi yürekten yaparsak- ki ifadeleriniz yaptığınızı gösteriyor- ve eşimize daha bir sadakatle bağlanırsak Rabbimiz hatalarınızı örtebilir ve eşinizi mükâfatlandırarak sizi bağışlatabilir. Demiş Bi'Bilen.
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah’ta beni affetmez
- +1 yıl
Kocan çok iyi biri ise vicdan azabı bitirir zaten seni
Soran+1 yılÇok iyi biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden bir kaç yaş büyük bir iş arkadaşım vardı. Kocası 5 yıldır aldatıyormuş. O kadın da bunu arayıp aradan çekil demiş. Bu da sırf çocukları için susuyormuş. Oğlu 19 kızı 21 yaşındaSonra biz tanışınca fb olduk. 3 sene yakın ilişkimiz sürdü.
Kadın şimdi boşandı ve biz görüşmeye devam ediyoruz. Yani yaparken düşünmediysen ayrılırken çocukları hiç bahane etme.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılSen git başkasıyla birlikte ol eşini aldat, birde evlisin, sonra çoçuklarım var eşim var diye dert yan, bu işi yapmadan düşünecektin şimdi ömür boyu bu yük sırtında olacak, birazda vicdan sahibiysen ömür boyu sana eşlik edecek bu sır
10 Yorumla Ne yapman gerektiğini biliyorsun. Yani en azından vicdanının sesini bir türlü susturamıyorsun. Ama konu boşanmayla bitecekse söylemelisin, şiddet olacaksa söylememelisin bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet yok eşim çok iyi biri beni boşar ama boşarsa çocuklarım perişan olur
Soran+1 yılEvet çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum
- +1 yıl
Olan olmuş bağrına taş basıp o çocukları üniversiteyi bitirene kadar büyütüp ondan sonra ayrıl veya ayrılma biz kim için yaşarız o çocuklar için öteki adamlara bir daha asla yapma bir tadını aldığı bir daha sırnasabilir oldu bitti de en uygun çözüm bu diğerlerini boş ver, peki neden aldattın eşin yetersizmiydi
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılolan olmuş... boşanmak istemiyorsan söyleme o zaman.
neden yaptın?35 Yorumla
Soran+1 yılBi anlık oldu boşanmak istemiyorum kızlarım perişan olur
- +1 yıl
Senin burada ne işin var teyzeeeee
- +1 yıl
@Öylesinebiriiiiiiiii sana ne be evladım?
- +1 yıl
Valla bu yaşta bu beceri helal olsunnn
- +1 yıl
@Öylesinebiriiiiiiiii benim yaşıma gel bakalım sen ne hale geleceksin... :))))
ne becerisinden söz ediyorsun bilemem ama kendi becerilerine yoğunlaşmalısın. kaba yorumlarının sebebi ile işe başlayabilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. İyi halt etmişsin. Şimdi otur "eşim bunu yapmış olsa ben bilmek istermiydim istemez miydim" diye düşün. Neticesinde de kararını ver. Bari bu kadar empati yapin
00 Yorumla
+1 yılEger tek gunluk bir cinsel istekse soyleme gerek yok bilmesin yok eger hergun beraberlikse soylemelisin
11 Yorumla- +1 yıl
oh ne ala memleket. 1 defa ise sorun yok öyle mi? bir insanı bir kere öldürsen de bitiyor biliyorsun değil mi ya da 1 kere tecavüz etsen, 1 kere soysan, 1 kere yaralasan o zaman da sorun yok değil mi? bazı şeyler tek sıkımlıktır bu da onların zirvesinde gelir aslında da resmen normalleştirmeye çalışıyosunuz. her türlü söylemesi şart.
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Tövbe et esinede söyleme ilk önce Allahtan kork sonra eşin çocuklarım
17 Yorumla
Soran+1 yılKocam olmadan çocuklara bakamam perişan oluruz
Soran+1 yılSöylemek istemiyorum ama vicdan azabı çekiyorum
Soran+1 yılEvet beni kandırıdı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇıcuklarında senden nefret eder, bir daha göremezsin, umarım bir daha yapmazsın diyecem ama bir laf var onu söylesem yorumu kaldırırlar, alışkanlık yapmasın, kocanda olmayan ne buldun peki değdimi yaptığına
10 Yorumla
+1 yılALLAH'tan belanı bulacaksın napacaksın. bi bitmediniz
20 YorumlaEğer tekrar etmeyeceksen olayları Allah ile aranda bırakıp, yoluna devam et... Aile düzeni için yalan söylemek gerekebilir
00 Yorumlatamam pişman olmuşsun. Ltfen tekrarlama. Mevzuyu da unut. 37 yşndasın. 40 yşndayım. Bu yaşlarda insanlar bazen sıkıntıya düşebiliyot
00 YorumlaNe denir bilmiyorum ki artık zamana bırak vicdanın nereye kadar taşır ise artık ama tekrar yapma yani tövbe et psikolog git ya da anlat üzücü durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık o adama, çok zavallı bir kocan var Allah yardımcısı olsun.
3 çocuk yaptığı yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kadın onun nikahindayken başkasıyla yatıyor.
Gurur varsa söyleyip boşan. Yapmamam edemem deme baştan düşünecektin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eger bir dahs olmayacaksa kocanı seviyorsan cocukların ıcın sus normalde susman cok hata ama işte yuvan ıcın
00 YorumlaNiye yaptın? Duygusal açlık, ilgisizlik ya da eşinle arandaki cinsel sorunlar.. Psikolojik destek aldın mı?
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin devam etsin istiyorsan unutup susacaksın. başka yolu var mı bu saatten sonra boşanmak hiç iyi olmaz.
00 YorumlaSorması ayıp hep merak etmişimdir, neden yaptın? Kınamak vesaire kesinlikle haddim değil. Sadece merak ediyorum, neden?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. öncelikle sakin ol söylesen ne olacak? vicdanını mı rahatlatmaya çalışıyorsun yoksa dürüstmü olmak istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 ay geçmesine rağmen unutamıyorum demen bile iğrençlik bi zahmet unutma be? Yediğin haltı b. ku bi zahmet? İğrençsiniz kızlar senin gibi iğrençlikle büyüyeceğine hiç olma daha iyi
10 YorumlaKorkuyorsan boşanmak istemiyorsan ve pişmansan söyleme ve bir daha birlikte olma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlık heves ve duygusal bir ilişki değilse söylenene gerek yok. Bunu yaşamanda muhtemelen eşinin de kusuru olmuştur. İsteksizlik, monotonluk vs. tek suçlu sen değilsin söylersen bunu kabul etmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey söyleme bence sus
23 Yorumla
Soran+1 yılBilmek onun hakkı değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSes çıkarma olan olmuş pişmansan bir daha yapma olan oldu sadece tekrar etme yeter bnce
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. neden beraber oldun? oldun maden bu pişmanlık neden?
00 Yorumla
+1 yılSöylersen sonun ölüm olabilir. Söyleme ve bir daha yapmamaya bak. Neden aldattın ki? Sebebi ne
00 YorumlaSenin aklın onda
Boşan adamdan
Zaten dinen boşsun00 Yorumla
+1 yılAh be ne gerek vardı, biz kızlara 1 günde küsmedik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 18-24 yaş aralığı ve 3 çocuğu var, durmadan yemeden içmeden çocuk yapmış anlaşılan troll.
00 Yorumla
+1 yılDevamı gelecek bunu biliyorsun değil mi ve yakalanacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Öncesi vardır bu işin bir defa oldu derken patdanak olmaz ki?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 37 yaşından sonra derdin neydi be abla? Kusura bakma çektiğin vijdan azabı müstehak sana.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkanka bence söyleme. duyulması durumunda kızlarına nasıl bir rolmodel olacağını da düşün.
00 Yorumla
+1 yılSaçnalama. olmuş. yapacak bir şey yok. çocuklarına kıyıp yuvanı yıkma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunun pişmanlığı sana ömür boyu yeter, işleri daha beter hale getirme, kendini ailene ada.
00 Yorumla Akan suya anlat derler. Yaptığın hoş bir şey değil ama artık olan olmuş yapılacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sadece boşamaz bence o anki aksiyon da canın tehlikeye girer
00 YorumlaPişmansan bi daha yapmıcaksan söyleme ama yapacaksan boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kağıt üzerinde evlisin, sadakatsizliğini ömür boyu bedeninde taşıyacaksın artık başkalarının olmuşsun.
10 YorumlaValla olan olmuş artık tekrarını istersin değişiklik tatlı olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ihtiyacını evde gideremediysen bi yanlış yapmışsın ama bunu vicdan yapmana gerek yok. nasolsa tekrarı olmaz değilmi. çok mu etkilendinde yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çok sıkıntılı bir durum yerinde olmak istemezdim :(
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ihtimalden ötürü asla evlenmeyeceğim. 😢 Çünkü kadınlar iyi adamları hep kötülerle aldatıyor... 😢
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaşırdık mı tabiki hayır bu devirde dolu ahlaksz srefsz kadın var AIDS hastalığı taşıyan o çocuklara bari kötü örnek olmayn ln
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol sorular sorupta kadınları kotuluyorsunuz ayıp yani bu. 3 çocuklu kadın birde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gereksiz vicdan yapmayı bırak söyleme bırak bu sır senle mezara gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazilari evlenmek ister bazarida bulmus azmis kudurmustur
00 YorumlaYaptığından kendinde pişman olmuş üzülmüssün tövbe edip bir daha da hiç yapmayacaksan bence söyleme yuvan dağılmasın olmuş bir kere artık yapılcak bi şey yok çoçuklarınla eşinle mutlu ol inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme olan olmuş tövbe et kocana Sadık ol kimle ve neden aldattın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyle belki onu da aramıza alalım benden habersiz olmasın ne istersen yaparız der belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadını aldın ya unutamazsın
Ne yapacak senin gibi birini evde mi besleyecek00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası