Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bundan emin isen yapacağın tek şey kendi ailen ile konuşmaktır. Ve devamında da özelliklede Baba' nı da alarak Kayınpederin ile karşılıklı konuşacaksınız. Kaynanayı araya sokma. Önce Aile büyükleri ile aranızda konuşun ölçün tartın.
Maksat eşinizin sorumsuzluğunun dile getirilmesidir. Eğer Kayınpederiniz kişilikli, onurlu bir insan ise size sahip çıkar ve Oğluna gereken cevabı verir. Yani sizi korur. Devamında da ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Aldatmak basit bir olay değil. Anlaşılan o ki siz bu durumu yeni fark ettiniz. O bilmiyor anlaşılan. Demek ki yaptığı Karaktersizlikten zevk alıyor. Ve devam ediyor. Bunu da bu şekilde söyleyin. Halen hatasına devam ettiğini.
Amaç burada haklılığınızı ve eşinizin hatasını ortaya çıkarmaktır. Eşiniz ile direk konuşursanız yalnız kalırsınız. Yaptığı hatayı sadece geçiştirir.
O kendince uyanık olmaya çalışır. Beni affet bir daha yapmayacağım der. Ama sen bilmesen ömür boyu bu iğrençliği devam ettirir.
Şunu bil ki bugün aldatan, yarın da aldatır. Bugün yalan söyleyen yarında söyler.
Karar senindir. Allah hakkında hayırlısını versin. Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yakaladin bilmiyorum fakat şerefsizlik bence karar senin söylesen konuşsan yok bir daha yqpmqyqcagim aşkım hataydı der sonra güvenini kazanınca tekrar yapar ruhunda olacak insanın saygı sevgisi bitmişse yapacak bir şey yok boşan demek kolay fakat işte her şey o kadar basit değil aldat demek zaten başlı başına yanlış şimdi sana ne söyleyebilirim ki bunu nasıl sindireceksin eşinle sevismek bile istemeyeceksin belkide psikolojik olarak zor bir durum Allah kolaylık versin inşallah bunun üstesinden gelirsin hep bir kuşkuyla yaşayacaksın bu bir gerçek
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın en sevmediği helal olan boşanmayı kimseye tavsiye etmem çok büyük vicdan yaralayan şeyler olmadıkça.. Bu duruma vicdan yaralamıyor demiyorum tabii ama boşan da diyemiyorum.. Aldatmak çok iğrenç bir şey.. Sana önerim; bir süre bekle zaman ver sana sevgisinden ve köpek gibi pişmanlığından emin olursan son bir şans daha ver ama olamazsan da boşan.. Tabii bu aldatma olayının bütün gerekçelerini, gelişimini en ince ayrıntısına kadar anlattır ona derim..
00 Yorumla
+1 yılyuva kurmak çok zor doğru insanı buldum derken bakıyorsun yanlış şeyler yapıp seni kendinden soğutuyor çocuğun olması zor bir durum fakat eşin, senle karşıdaki kişi arasında bir tercih yapmak zorunda öncelikle karşı taraf tercih sebebi olursa senin için yapılacak bir şey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Aldatildigini ispatlayacak delileri toplayıp mahkemeye verip boşanmak çünkü aldatmanın affı yoktur ama sen diyorsan ki ben çocuğum için razıyım ayrılırsam gidecek yerim yok hayat şartları zor kızım küçük onunla beraber nasıl ayakta dururum ilk etapta işe başlasam çocuğuma nasıl bakicam vs. diye bir sürü problem bir sürü soru bunları iyice düşünüp karar vermen gerek ve son olarak buraya yazayım belki yeni evlilere tecrübe olur
Yeni evliler ya da evlenecek olanlar 5 yıl çocuk kesinlikle yapmayın çünkü 5 yıl içinde evlendiginiz kişinin pislikleri olumsuz karakter özellikleri çıkmaya başlıyor16 Yorumla- +1 yıl
Sana tek bir şey diyorum ve bu konuda samimiyim troll olduğunu pişkin pişkin söyleyecek kadar da rezil birisin ve samimi iyi niyetli insanların gelip burada saf temiz yorumlar yapmasına sebep olduğun için sana bu soruyu sorabilmen için düşünen bir beyin yazabilen parmaklar ve en önemlisi nefes alıp vermeni sağlayan izin veren ALLAH'a yeminler olsun ki şu ramazan mübarek ayda senden benim ve benim gibi iyi niyetle samimi yorum yapanlarin hakkını tez zamanda çıkarsın yanına bırakmasın sana ahimdir bilesin kendini sakın kandırma ben bir şey yapmadım diye vicdanının sesini rahatlatmaya uğraşma boşuna
Soran+1 yılAynen knk şu sitede ki boş insanlarin bedduasinin kabul olacagini hiç sanmam.
Soran+1 yılŞuraya iki yazi yazip benim kotulugumu isteyip beddua eden biri de iyi niyetli OLAMAZ.
PIS ZIHNIYETINI KENDINE SAKLA.
Soran+1 yılTm
+1 yılAldattığına eminseniz daha fazla o evde durmanızın bir manası yok. Kızınızla birlikte kendinize bir ev kurana kadar yani en azından boşanma davasına kadar şimdilik ailenizin yanında kalın. Üzücü bir durum kendinize de kızınıza da iyi bakın gerisi hakikaten boş...
10 Yorumla
+1 yılBoşan ablacım boşan çocuğun için katlan diyen çomarlara da inanma asıl çocuğun için en doğru karar boşanmak adam gibi bir aile ortamında büyütmek senin akıl sağlığın için de boşanmak. O sığır kocandan boşanmalısın abla boşan nolur boşan aldatanlarla birlikte olmayın boşanın. Boşan abla. Ablacım boşan.
10 YorumlaMadem aldatıcak niye evleniyo bu karakter yoksunu aldatan erkekler?Önce kanıt topla aldattığına dair. Sonra da açık açık konuş onunla. Eğer pişman olduğunu gerçekten görüyorsan ve hissediyorsan istersen bi şans ver. Ama inkar ediyorsa ve yalan söylüyorsa hiç durma boşa gitsin. Karar senin. Umarım senin ve kızın için çok güzel şeyler olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan çocuğunun olması bir şeyi değiştirmemesi lazım çünkü zaten iyi bir aile ortamında büyüleyecek bir kere yapan yine yapar ve çocuk bunlara şahit olursa psikolojisi daha çok bozulur, tartışmalı anne baba arasında sıkıntı olan evde yaşamaktansa huzurlu şekilde anne veya babayla yaşamak daha iyidir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktersiz olunca ne bebeği ne kutsallığı hiçbir şeyi düşünmüyor ve hak etmiyor. Allah denk getirmesin. Onun düşünmediği çocuğunu sen mi düşünüp bunun için midene alacaksın boynuzu? Boşanma davasında aldatma tazminatı var en az 300 bin lira sakın o karaktersiz Allahtan Korkmaz seni kandırmasın ayrıl parayı al
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜf sen kesin şu habire kafasında bi şeyler uyduran haber spikeriyim diyen şizofrensin
- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın mazereti ve affı olmamalı yol yakınken bitirmelisin bir defa aldatan emin olki devamını getirir erkek yapınca bir şey yok bayan yapınçada affı yok yok öyle bi dünya erkek içinde bayan içinde aynı
10 Yorumla Ya millet cidden acayip cevaplar veriyor biri de sen de onu aldat demiş pisliğe pislikle karşılık vermek nedir kafanız mı güzel sizin? Ortada zaten bir çocuk var iyice b*k edecek fikirler veriyorsunuz. Boşan gitsin uyma şunlara...
00 Yorumla
+1 yıluzuldum :( Keske kımsenın aldatılmadıgı bır evren olsa... Oyle soyler okuyorum kı bazen... Allah -u teala nın hesap gunune ınanmasam gercekten kafayı yerdm... Elbet herkesın yedıgı naneler orada dokulecek hesaba
00 YorumlaKendi kendine karar verme hatun
Fevri de davranma
Çağır bu itin anne babasını
Önce bir güzel itin g*tüne sok yanlarında onu
Sonra işin rengi belli olur
Boşan diyen itlere de itibar etme
Yuva kolay yıkılmaz.01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapman gerektiğini burada sana kimse söyleyemez. Bazı kadın aldatılır ama susmayı tercih eder, bazısı alır başını gider. Bazısı da korkaklığına “çocuğum için kaldım” der. Seçim senin.
10 Yorumla
+1 yılilk başta kendini sağlama al mahkemeye sunacağın delilleri topla topladıktan sonra dava aç çocuğunun piskolojisi aldatan bir babayla çok bozulur emin ol ayrılmak en mantıklısı
11 Yorumla- +1 yıl
troldü demek ne demek ya aptalmısınız trol yapanlara artık 0-3 yaş zekaya sahip insanmış gibi görüyorum ne kadar saçmasınız
+1 yılKizinin olmasi Esinin aldatmasi olayini degistriyormu? Sen affedince hic birsey duzelmiycek. Cocuk bu tip bir baba ile daha kotu etkilenicek. Bosanmalisin
10 Yorumla
+1 yılAldattığına dair kanıtınız varsa, gidiyorsunuz avukata. Boşanma davasını açıyorsunuz ve nafakayı alıyorsunuz. O yaptığı ile kalıyor, sizde özgür oluyorsunuz.
10 Yorumlaaldattığını isbatlarsa tazminat alırsın. yapılacak şey belli bunu görmemezlikten gelip hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz evliliğinize yine aldatır yine yine yine dur demeniz lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yaşında kızının konuyla ilgisi yok. Seni aldatan birinden ayrilacaksin bu kadar basit. Çocuğu bahane gösterip ayrılmayacaksan geniş migdeni tebrik ederim.
00 Yorumla Kadın Aldattığı neyse erkek aldattığı zaman da o.
İsbat edebilirsen Aile ni toplar rezil edersin.
Şiddete meilli biri ise de ayrılır kendine yeni birini bulur onunla devam edersin00 Yorumla
+1 yılDelilin muhakkak olsun (mesaj, foto, ses kaydıvb) ayrıl bence
İhanetin affı olmaz
sen yapsaydın o napardı?
Bu kadar saakinmi kalırdı, sana direk laflarıyla vururdu, ayrılırdı senden vb vb
Affetsen bile her an bu karaktersizliği aklına gelicek ayrıl gitsin
Senin ona ihtiyacın yok 🌼00 YorumlaKızın olabilir, adam aldatıyor? Donuna kadar alacaksın kendi hayatına bakacaksın. Çocuk var da sadece senin mi o çocuk? Aldatırken düşünmemiş çocuğunu. Bide onunla mı büyüteceksin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılayrilacaksin canim ne yapacaksin
cocuk daha büyümeden ayril öyle toksik bi ortamda büyümesin
sevgisiz, günesiz, kavga dolu bi ailede büyümek babasız/anasız büyümekden daha kötü00 Yorumla Aldatıyor olduğunu 150% Emin isen.. onunla direk konuş.. "ben şunu bunu biliyorum " diye onun cevabına göre ya ayrılırsınız ya da düzelir. düzelecek pek sanmam ama karar sana ait sonuçta.
00 YorumlaYani bir şeyleri belli etmezsen bu şekilde devam eder gider. Sen de buna katlanmak zorunda kalırsın ama şimdiden söylersen en azından önüne geçmiş olursun
00 Yorumla
+1 yıls.. tir ediceksin.. cocuk var deyip oyle bir pislige mi katlanacaksin omur boyu?
30 YorumlaKızın var diye onurunu çiğnetme, kendine saygını da kaybetme. Aç davanı. Tazminat da alırsın nafaka da alırsın
10 Yorumla
+1 yılsende hemen eşini aldatacaksın hemde eşinin arkadaşı ile olabilir
22 Yorumla- +1 yıl
@Meltemsavasan sende yangına körükle gitme
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum..
+1 yılGururlu ve güçlü bir kadın ol ve boşan. Asalak drğilsen kocanın eline vakmaya mahkum değilsen ayrıl. Bugün affedersin yarın bidaha yapar.
00 YorumlaÇocuklar evliliği kurtarmıyor. Senin en doğrusu yapman gereken şey boşanmak. Bir kere yapan bir defa yapar. Üzgünüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorduğun ve durduğun hata. Koy kapının önüne kızınla hayatına bak. Adi pislik de gitsin kimle ne halt yiyorsa yesin. Rezil. Bir tanesi mi farklı olmaz bunların yaa. Hiçbirine güvenilmez. Bizden uzak olsunlar.
00 YorumlaEşini dövdür aklı başına gelsin. Senden utanmadı peki ya kızından da mı utanmadı? Rezillik. Allah sonunuzu hayır eylesin ne diyelim.
07 Yorumla
+1 yılHanım efendi, eğer kesinlikle eminseniz, ayrılmak bir seçenek... eğer konuşup bir hata yaptığını kabul ederse affetmek de sizin büyüklüğünüz olur.
00 Yorumla
+1 yılYazık sende yanlış erkeği seçmişsin. Onun uçkuru ömür boyu gevşek olacak. Sonu yok. Ona göre yol yakınken düşün ve taşın.
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın ne yapmayı planlıyorsun? Köpek gibi pişman olup ayaklarına kapanmadıkça affetme affedeceksen de.
00 Yorumla
+1 yılDava aç, elinde aldattığına dair delil varsa mahkemeye sun. Davayı kazanırsan aldığın nafaka ile kızına güzel bir hayat verirsin
00 YorumlaBunu söylemek kolay değil ama doğru düzgün olmayan evliliklerde olan çocuğa oluyor boşanmak bazı durumlarda en iyisidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Çoçuk var diye neden böyle birşeyi kabul ediyorsun sen mutlu olmak için evlendin böylesi senin değerini bilmiyor at kapıya gitsin
00 Yorumla
+1 yılBen bana yapılanı asla unutmam. İntikamımı alırım. Mezarlarında bile olsalar gider hesabımı kapatırım. Sende öyle yap hesabını mahşere bırakma
00 Yorumla
+1 yılHiçbir kadın aldatilmayi hak etmez boşa gitsin. Kimse vazgeçilmez değil
10 Yorumla
+1 yılAldatırken o düşünmemiş sen de hiç düşünme boşa geç
10 Yorumlakendı ayaklarınınustunde durabılıyosan ayrıl aılen senın arkandaysa hemen ayrıl
11 Yorumla
+1 yılEğer imkanın varsa ve gidebilecek bir yerin varsa boşan. Allah sabır versin, zor durum..
10 YorumlaKiyamet gibi devirde devirde yaşıyoruz. İhanetin affı olmaz.
10 YorumlaDelili ispatlamak için birşeyler elde etmeyi unutma
10 Yorumlan diyorsun adam aldatıyor..
ne kadınlar var kocasını aldatıyor..
bırak herkes hayatını yaşasın.
evine bakıyorsa seninlede ilgileniyorsa bence önemli değil10 Yorumla
+1 yılŞerefsizleri nasıl buluyorsunuz elinizi koyduğunuz gibi anlamış değilim.
00 Yorumla
+1 yılYalanını seveyim senin ... belki de sen aldatiyorsun ya... ya da sen başkasıyla seks istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKızı olup aldatan erkek kadar ş. eref. sizi yoktur. Hadi senden utanmıyor kızından da mı utanmıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan. Süresiz nafaka kanunu çıkmadan nafakayı da kap.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin aldattığını nerden öğrendin kızın varmış bide allah bağışlasın
01 Yorumla- +1 yıl
Senin ki trol olabilir ama gerçekte aldatanda var
Unutabiliyorum dersen Umut aöa sana bi abla tavsiyesi asla düzelmiyor erkekler asla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşan. Biraz cesaretiniz olsun. ben grup seviyorum diyorsan başka.
00 Yorumla
+1 yılYüzleşip devam mı edip ayrılmak mı doğru olur onun kararını vermelisin
00 Yorumla
+1 yılçocuk 1 taneyken ayril affedersin 3 çocuğun olur o zaman geçim daha zor olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGururum varsa boşanırsın. Yoksa aynen hayatına devaö edersin
00 Yorumla Allah yardımcın olsun gidicek bi yerin varsa git yoksada Allah’a emanetsin
01 Yorumla
+1 yılAllahtan sadece aldatıyor bide kuma götürse ne olurdu
01 Yorumla- +1 yıl
Motivasyona bakar mısın shshdmsdg inşallah ironidir
+1 yılBelki onu heycanlandıramıyorsundur
Ama her ne olursa olsun aldatmak çok aşagılık bir şey01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılkonuş ve uyar düzelirse devam değilse yollar ayrılır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldattığını isbat edersen mahkemede, donuna kadar alırsın. Ve yapman gereken belli BOŞANMAK!!!
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılcocugun günahı nedir bilmiyorum ama eşinin günahı cok.. ayrıl demeye güç yetmez
00 Yorumla
+1 yılSeni boşamadığı sürece no problem. Nasıl olsa bir gün o aldattığı kişi ile iletişimi kesecek
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat