AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Mahkeme de kanıtlamak için delil topla sonra nafaka ve tazminatını al sürünsün
yasın kaç ailen ne diyor boşanmak için meslegin maddi imkanın var mı kesin eminmisin aldattıgından
Konuşmayı denedin mi çok üzüldüm ya çok zor çok aşağılayıcı bir şey bu
Yüzleşmeden önce yaptıklarını önüne atacak kanıtlar bul. Karşında konuşamasın
maddi drumun elverişli ise ayrılmanı tavsiye ediyorum , yüksek ihtimalle boyle bır durum söz konusu değil. geri dönecek bir baba evi de yoksa klasik türk kadınının kaderini yaşayacaksın
geçicidir. ama yakalandığını belli etme.. açık yapınca da ona ciddi bir ceza ver
Boşanmalısın, aldatan biriyle asla ömür geçmez, çalışıyor musun? Eğer ekonomik özgürlüğün varsa gururunu daha fazla ezdirme
Verme ona hiç ve onun yanında p. izle gudursun seni aldattigini istediği kadar s. Se de mecbur seni de canı isticek yalvart ama yalvarma
boşanmaktan başka bir şey yapmayı düşünme olan sana olur
Cocuk icin evliligi surdurme oyle bi babayla olmak emin ol olmamasindan iyi. Mental olsrak iyi bir anne cok daha onemli.
Delil topla dava aç 1 kez affedersen hep yapacaktır. İşin zor Allah yardımcın olsun
aldattigini ispatlayabilirsen gerekrni yap su olmadan karada gemi gitmez yipratma kndini kaderini yazamazsin yasarsin 😐uzuldum gercekden herseyi gectim sabinin sucu ne Allah bahtini guzel eylesin
Yani medeni bi şekilde bitirmeyi başarmanızı temenni ediyorum. 2 yalında ki çocuğunuzun hatrına.
aldatmak sadece kadınlara özgü bir şey değil olabilir böyle şeyler..
boşan demek olmaz tabi şimdi nedne aldatıyor düşündünmü
Aldatıldıysan neyi bekliyorsun onun seni kapının önüne koymasını mı ayrıl bitsin
Seni birakmiyorsa , evini boşlamiyorsa,çocuğu da zora sokmuyorsa birak eğlensin. Sana geri döncek zaten.Çerezlik kadinlar için sen niye canini sıkıyosun ki?
Sende onu aldat hemde yakınıyla görsün gününü aw onlara bu yakışır hemde bitane degil tüm sülalesiyle aldatcan
Sen nasıl bi karaktersin ya
@şahinn1 haketmrseler napalim onlar rahat dursa bizde durcaz
Böyle mi karşılık verilir yaptığı şeye. Ortada çocuk var iyi kadın başka biriyle yatsın adam başka biriyle çocuğun psikolojisi ne olucak? Onun ne suçu var? Benim hala 5 yaşındayken yaşadığım ve hala etkisinden çıkamadığım ve babamı asla affedemeyecegim durumlar var biliyor musun? Bunlar önemli şeyler hemen sende aldat intikam al demek kolay öyle olmuyor
napmasini bekliyosun peki. affetmesinimi biz sustukca erkekler tepemize cikiyo
Züleyhacım affetsin demedim zaten yaptığı büyük hata boşansın bitsin kendi yaptığı hata ile cevap vermeye ne gerek var
valla karisini aldatiyosa biseyleri goze alarak aldatmistir herkes hakettigini yasar
Bazen mutsuz bir evliliktense çocukların yararına arkadaşça boşanmak daha mantıkli.
nasıl olacak o
Otur karşına konuş ondan beklentilerini sor yuva kurmak zor bozmak ise beş dakikadır.
İnsan onuru için yaşar, onurunu kıran biriyle devam etmeni tavsiye etmem
Zor durum eşinin bazı şeylerin farkında olması lazım ailesine sahip çıkması lazım
Daha uçkuruna sahip çıkamamış
Doğru, doğru yolu bulur umarım
Bu saatten sonra hangi yolu bulduğu önemli değil
çocuk var arada
Eee yani çocuk var diye kendisine yapılan bu hakaretimi sindirecek. Belliki katşı taraf çocuğu düşünmemiş o haltı yerken aynı şeyi kadın yapsa şu an tabutta olurdu
O çocuk büyüdüğünde anne neden bir çocuk için istemediğin bir evliliğe katlandın diyecek. Sen inanıyormusunki onlar artık bir aile olacak? Bu ihanet unutulacak mı? Birbirini sevmeyen iki kişi ve şrfsz bir eş bu durum çocuğun sağlığını daha çok etkileyecek
Cinsiyetçi degilim çocuğun hatrı için güzelce konusulmasi gerektiğini düşünüyorm he değişen bir şey olmayacaksa ayrılmak kaçınılmaz son
Nesi değişebilir bu saatten sonra gerçekten inanıyormusun
Çocuğun hatrı için insan kendi hayatını feda etmek zorunda değil o kadının bir hayatı var yeniden aşık olabilir yeniden başkasını sevebilir
Ikisinide tanımıyorum ihtimal üzerine konuştum ikisi içinde hayırlısı ne ise o olsun
Aldatan için hayırlısı olsun demicem
Aynı şeyi kadın yapsa çocuğu alırlardı annesinden. Or. uspu bir annesi olacağına hiç olmasın diyeceklerdi.
O halde şrfsz bir babası olacağına hiç olmasın
Millet naneyi yiyor derdi bizi gerdi tamam sen deme pişman olsun sürünsün
Cinsiyetçilik yapma senin bu tutumunun onlardan ne eksigi kaldı şimdi onların yaptıği hataya sende düşüyorsun yapma
Sürünmekle bitmez boşasın. Ayrıca kadin yapsaydı çocuğun babaannesi varsa halası babası ne diyecekti bo. K görürsün çocuğunu bacım. Pu annesi olacağina olmasın ömür boyu çocuğunu göstermemek için herşeyi yapacaklardı. O şrfsz yapınca noluyor? bir şey olmaz canımmm çocuk var nolacak erkektir yapmıştır karnınızı doyuruyormu doyuruyor unut gitsin. Böyle şey için boşanılırmı?
Kadına yaplılanın aynısını çocuğun anneannesi kız tarafı yapmalı şrfsz. Sz bir babası olacağina olmasın ömür boyı görmeyecek çocuğu.
Cinsiyetçilik değil kadın yapsa senden anne olmaz derler baba yapsa. Bişi olmaz derler neresi cinsiyetçilikk
Yok aynı şekilde görüşün devam ediyor olmayacak böyle en iyisi biz susalım olayın kahramanları konussun iyi geceler
İşine gelmedi tabi. Neyse banane sizi alan dert etsin
Yaptığın cinsiyetcilikte neyse uzatmak istemiyorum
Seninki cinsiyetçilik kadın yapsa kötü kadın olur amme olmaz. Erkek yapsa affedilir baba olur çocuğunu görebilir ama kadı aldatsa göremez mantık aynı böyle bu ülkedeki erkeklerin en namuslu sizsiniz
Yazdiklarimi önce idrak et sonra suçla tamam. Ben erkek yapar bir şey olmaz demedim demem de insan olarak bakıyorum olaya cinsiyete girmiyorum ok.
Eşini aldatan bir kadın çocuğunu göremezmi?
Görür
Göstermiyorlar genelde
Onların ayıbi
Her neyse yerli ile evlenenled düşünsün. İyi günler
Doğru herkes yabancı ile evlenecek kadar şanslı değil. Iyi geceler
Onuda onlar düşünsün iyi geceler
Aynen öyle kim yaptıysa o isi o düşünsun
Sakin davran ve onu suç üstü yakala bosanacam senden de tehdit et yoksa sonu gelmez
Delil topla hemen velveleye verme..
Boşan diyenlere aldırış etme delil toplamaya çalış.. sessizce pusuda kal be delil topla
kadınlardan korkulur :) @ellasku
Avukatım ;)
@kaekaen10
@ellasku burada size ne kadar çok ihtiyaç var bilemezsiniz... :) 🤗
boşanıcaksın yapacağın o
gtüne girsin o zaman
boşan gizli profil ve 18 24 yaş aralığı ablacığım
Güzel bir iş bul ve boşan, yüklü miktarda da nafakayla çocuğunu kreşe gönder
kanıtlayıp boşanma davası aç
Olmuyorsa bırakma vaktidir
Günü birlik takılma mı sevgili tarzı takılma mı
Boşanmalısın bence bu sorulmamalı.
Sebeplerini masaya yatırım konuşmanız lazım
Affetme sakın, evliliği de sürdürme, boşan.
Si. kini kesip atacan
Ya boşanacaksın ya da sen de onu aldatacaksın
Evine bağla onu, gözleri senden başkasını görmesin. Dişliğini kullan.
Alışırsan devaml gelir
Boşanmalısın. Bu kadar net.
Kanıtları bul avukatla görüş donuna kadar al 🙂
Maddi durum iyi ise biraz tehdit et ayrılırım diye
devir hiç iyi değil bu gerçekse
Sende onu aldat hakediyor
e. i mis uine fakemi soru
Ya affedeceksin ya da boşanacaksın
3 kral hareket kanitla mahkeme ve sutla
sende onu aldat hakediyor
Bir süre uzaklaş eşinden değerini anlasın
Takla attır da boynu altında kalsın cano.
Görmezlikten gel ayrılma.
Eşin seni aldattığında da böyle dersin
@feyziiihüsnü Ya tc kızı gerçekçi olmak lazım.
Tamam o tc kızından biriyle evlenip seni aldattığında görmezden gelirsin malum genişsin
@feyziiihüsnü Geniş değilim erkek yapabilir.
Oha nasıl bi cehalet
Ya kabullen ya da boşan kendini arada bırakma
Ayrıl gitsin aldatıyor sonuçta
aynen
Seni aldatmış bunu kaldırabilecen mi boşancan tabi
Göz yumarsan aldatılmaya devam edeceksin.
Diyenin tipi peki hajzjkajs
@Edshera 😂😂 komedisin
Ok.
su soruları gormekten her şeyden soğudum
bosan ve nafaka al. eger dogruysa. hak etti.
Bir şey olmaz bırak eğlensin
Boşan aman çocuğum var bosanmayim deme sakın
herkesin eşi aldatıyor
Abartma bro
@Hjsjsj istisnalar fakirdir
Boşanacaksın
Eger eminseniz en makulu intikam almaktır.