Insanlarin söylediklerine dair değil dinine göre yaşamalıydın. dinimizde ölüm olsa dahi söylemeyin doğrudan vazgecmeyin diyor senin sorduğun soruya bak eşini 2. Kez aldatıyorsun bunu buraya yazmakla. ne alaka diycek olursan. boyle birseyi yapıp birde utanmadan anlatıp herkesle paylaşıyorsun. CENNET ANNELERIN AYAKLARI ALTINA. Peki sen şimdi kendine neyi laik görüyorsun. ve unutmaki cehennem 7 katlı ve tek bir kuyu var oda zina eden ınsanlarin normal insanlar kendi azaplarini unutup zina kuyusundan. gelen kokuyu kesilmeleri için yalvaracak ALLAHA
613 Yorumla- +1 yıl
Hüzün kuyusu değilmiydi o kardeşim? ...
- +1 yıl
Soran ben değilim, yorumunu okudum ilgimi çekti ve hüzün kuyusu demek istedin sandım düzelteyim dedim. Ama öyle değil diyorsan tamam. Evli birisi için şeriat kanununu az çok biliyorum merak etme.
- +1 yıl
Bak böyle deme, ben kimseyi yargılamam, yargılıyamam.. yapdığı çok büyük bir hata evet, şeytana uymuş vs. Ama onu yargılamak Allah a mahsustur. Bizler aciz kullarız.. burda yardımcı olabiliriz sadece ama aşağlamak olmaz
- +1 yıl
@Cilekreceli123 tabiki de akil vermek haddimize değil bende dahil olmak üzere. ama benim bildiğim vebali cok büyük 4 yıl önce alkolü bıraktım tövbe ettim. gectigimiz ramazan ayında da zinaya tövbebettim sebeb annemle babamin ayrılmasına neden olan şeyleri bende aynısını yapıp neden yuvam yıkılsın ki önemli olan geçmişi ne bakarak yapılmış hatalardan ders çıkarmak değil mi.
- +1 yıl
Evet, sen ne güzel tevbe etmişsin, Allah ta inşallah aff etmiştir, burdaki soran kişi de inşallah samimi ve içten tevbe eder ve bu hatasına devam etmez..
- +1 yıl
@Cilekreceli123 eskiden yapmadım şimdi de yapmam aldatmakla ele ne geçiyor ne anlıyorlar. gozun dışarıda olucaksa neden evleniyorsun bay bayan fark etmez bundaki amaç veya gaye nedir bilmiyorum ama. izmirde bizim eski mahallede 25 yıl sonra adam karisindan şüpheleniyor ve dile kolay 25 yıl sonra çocuklarının kendine ait olmadığını öğreniyor. yazik o kadar agciziz ki bir damarımız dikansa ölüp gidiyoruz şükretmek yerine neden hala art niyet peşinde koşturuyorlar anlam veremiyorum
- +1 yıl
Kusura bakma kardeşim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçlarına katlanman gereken bir hata yapmışsın. Riski göze almak istersen söyle. ya da vicdan azabı çekiyorsan onunla baş et. Hangisi daha zor dersen ben söylemeyi ve sonuçlarına katlanmayı tercih ederdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Dünyanın sonu bina ve zinadan gelecek" diyorlar doğru galiba. Ya sen yapmışsın düşüncesiz nasıl yaptıysan tabi kocan yetmemiş anlaşılan sana sonra gelmiş burada utanmadan soruyorsun bebeğinin kimden olduğu belli mi bari bence öyle bir bebeği hiç dünyaya getirme çünkü ben öyle bir annenin çocuğu olmak istemezdim kocan zaten senden boşanmazsa adam değilmiş derim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir de yeni evliymişsin zorla mı verdiler seni yani hiç evlenmeyecektin bence sen boşan üstüne kürtaj ol güzelce özgür yaşa evli olmadan yapmak ayrı aldatmak ayrı
Soran+1 yılseviyorum kocamı :/
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ya ne kadar rezil bir toplum olduk ya, tiksiniyorum hepinizden, ne aile kutsallığı bıraktınız, ne ar ne edep.
o karnındaki çocugun yerinde olmak istemezdim, hele kocanın hiç.
adam duysa sevinçten göklere uçacak belki, yeni evli ve eşi hamile,
bir de karısına bak !
yazık.101 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılYeni evlisin ve eşini aldattin vay be evlenince aldattin ne güzel dünya yenisi eskisi kalmadı hem bir de hamile kimden çocuk oncemi sonraki aldattin emin misin kimden olduguna adam aldatsa gider millete aglarsin aldatildim. diye kadına baksa kusersin sen bayan denilmeyi kadın denilmeyi anne es denilmeyi haketmeyen birisin biraz otur utan
00 Yorumla
+1 yılGünümüz kızlarının çoğu şeytanın gizli askerleridir. Ulan hem beni evlenmekten soğuttunuz, hem de kendi cinsinizden soğuttunuz. Ben küçükken bana kızların melek olduğu öğretilmişti fakat son zamanlarda anlıyorum ki böyle bir dünya yokmuş.
33 Yorumla- +1 yıl
@Beurself Türkiye'deki kızlar beni illallah ettirdi. Aşk konusunda ne heves bıraktılar ne bişey. Egoları ayrı dert, kaprisleri tripleri ve umursamazlıkları ayrı dert. Eskiden kızlar sevdikleri erkeğe tamamıyla sadıktı. Aldatmak erkeklere mahsus birşeydi. Artık sevgilileri olsa bile kızların gözü dışarıda oldu, erkeklerden çok aldatır oldular. Kızlar sanki kendileri çok mükemmellermiş gibi gözü yükseklerde, hepsi mükemmel erkekleri istiyor. Yorumun için teşekkür ederim 😎 İnşallah sende istediğin gibi bir erkek bulursun 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYardım mı? Napalım bilemedim... Eşini al pc başına koy, lisanı münasiple anlatalım dememizi mi bekliyorsun? Hem evlisin hem neden aldatıyorsun? Bir de yeni evlenmişsin. Bir de hamilesin. Of of of.. Çocuk kimden?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
kimden olabilir :D
+1 yılBen olsam durumu anlayışla karsilarim
Sonra hamileleligin 5. ayında bırakır giderim
Ikinci bir şans vermek ilkine ihanettir sözü doğrudur. Bir kere ihanet eden her zaman eder10 YorumlaOndan sonra Türkiye'de kadın cinayetleri çok arttı diyorlar
52 Yorumla- +1 yıl
Dimi
- +1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK Maalesef
ohaa.. söylesende söyleöesende sonu boşanma görünüyor
33 Yorumla
Soran+1 yılnasıl :/
Saçma sapan sorular sormuşsun. Aldatırken buraya mı sordun da, aldattıktan sonra ne yapacağını soruyorsun? Hadi burdakiler git anlat dedi, yapabilecek misin?
00 Yorumla
+1 yılgencecik yaşında evlenir kendini 1 erkepğe bağlarsan sokskta gördüğün her yakışıklıyı canın çeker tabi. ama artık çok geç çocuğun olacak her şeyi unut ve bundan sonra böyle bir şeyi asla aklına getirme neyse asıl soru şu bebek kimden ?
00 YorumlaKarnındaki çocuğunda ırzına geçtirdin Sen bu dünyada saklasan neye yarar ahirette o çocuğads eşinede hesap vereceksin 😎
10 YorumlaSevmiyorsan bosan sonra ne halt ediyorsaniz edin. Yazık değilmi adama şimdi. Allahım korusun herkesi ne bunu yasatsin nede yasatsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum kocamı
+1 yılOna söylemeyeceksen bile sen boşanma davası aç. Yazık adama
20 Yorumla
+1 yılEşine veya başka birisine katiyen söylemeyeceksin. Bunu düşünmen bile saçma... Neden sorarsın millete onu da anlamıyorum?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Onun görmesine gerek yok zaten Allah görüyor bol bol tövbe et bir daha da böyle birşeye yanaşma bile.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Çocuk başkasından değilse öğrenmesi zor cocuk esinden dimi
12 Yorumla
Soran+1 yılbelli değil ki :/
evli hamile ve çocuğun babası belli değil nasıl bişeysin sen ya
söylemesende elbet öğrenecek kocan00 Yorumla
+1 yılSöylersen boşar. Evet hiç bir sır sonsuza kadar saklı kalmaz. Ona bunu nasıl anlatacağını da kendin bul artık.
00 YorumlaNe kadar karektersiz insanlarsınız birde yeni evliyim hamileyim diyor çocugun babasıda belli değildir Allah bilir
10 Yorumla
+1 yılEvlenmekten korkar oldum sizin gibiler yuzunden görmesinde boşa sin seni
25 Yorumla- +1 yıl
Ogrensinde bosasin
Soran+1 yılseviyorum :(
- +1 yıl
Tamam ışte kocan seni sevdiğine kavuştursun bian once
Soran+1 yılkocamı seviyorum
- +1 yıl
Bosan o zaman
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok da tın mk boşamazsa onun ben mk erkek gibi
sen de buradan çıkmış boşarmı diyorsun, eleman zaten boşamış senin içine içine peynir
İyi trolledin ama bende sağlam kalayladım ver hakkımı seç eig ;)00 Yorumla
+1 yılevlimisin deilmisin bilmiyorum bu soru troll oldugu kesin ama sen o niyeti almıısın kesin aldatırsın
32 Yorumla
Soran+1 yıltroll değil :/
- +1 yıl
yolun acık olsun bir insanın ruhu or.. pu olmayacak hacıı
Gizli Üye(36-45)+1 yılVicdanin rahat olcakmi solemesen ayrica niye yaptn bole bisey demicem yargilamak bana kalmadi fakat sevmiyomsn esini ya da ilgisizmi sana karsi cock baskasninmi smdi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdamsn canım bir ses ver yazdm ama ozelden konusalim mi ikidakka
+1 yıltrol değilsen allah senı bıldığı gıbı yapsın mıdemı bulandırdın
20 Yorumla
+1 yılHamile hamile hemde.. söyle tabi, boşanın, çocuğa yazık ama yapacak birşey yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle söyle bir iyilik yapmış olursun daha ne.
00 Yorumla
+1 yılsöylersen boşar söylemezsen bu şekilde bir ömür kendini yer bitirirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılöğrenir mi kendisi :/
çünkü onun tanıdığı biri :(- +1 yıl
hiç bir şey gizli kalmaz
Soran+1 yılnasıl öğrenebilir
- +1 yıl
bu işi nasılsa devam ettireceksin sürekli tedirginlik bir yerde açık vereceksin
+1 yılKızlarSoruyor'da sıradan bir gün..
Bu soru yüzünden sana dava açılırsa (kendini ifşa etmişsin) şaşırma14 Yorumla
Soran+1 yılgizliyim ama :/
- +1 yıl
Ip adresinden bulunursun. İstediğin kadar gizli ol
Soran+1 yılyardım et ekrem :(
- +1 yıl
Ne diyosun troll, hem adımı nerden biliyorsun
+1 yılYa beyninizle poponuz yer mi değiştirdi? Bu Ne rahatlık
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatacağın adamla neden evleniyorsun.. evliliği toz pembe sanıp bulduğunuz ilk adamla evlenirseniz sonucuda böyle olur..
00 Yorumla
+1 yılçocuk kocan'dan mi aldattigin adam'dan mi?
yahu yeni evlisin, daha yeni yaaa, neden yaptin bunu?00 Yorumla
+1 yılYeni evilisin kızcağızım sen niye gidipde başka birinin koynuna giriyorsun
00 Yorumlaçocuk doğduğunda kan grubu senin ve eşinin ortak çaptrazından başka grup çıkarsa eşin anlar. örnek sen A eşin A çıocuk B gurubu olursa yandınj işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılne denir ki bu durumda. Bence o çocuk doğmadan bu duurmu hallet. büyük bir vebal
00 Yorumla hahah pislik kadın işte bu yüzden üzülecekseniz, altadılacaksınız, onurunuzla gururunuzla oynanacak iyiki erkeğim kızların duygularıyla oynuyorm
00 Yorumlasöylemelisin! bunu bilmeye hakki var seni gercekten seviyorsa bunu dert etmez yani ederde sana belli etmez ama seviyorsa kesin boşanmaz! ama baya bir üzülür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birine ne tavsiye verilebilir ki, sen zaten yolunu çizmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın yerine koy kendini. Hamilesin kocan seni aldatıyor. Neden çünkü kaslı. Canim istedi. Bugun kasli istersin. Yarin uzun boylu. Ne vicdansız insanmissin
00 YorumlaKocan Dna yaptırırsa yandın bunun ahireti de var kul hakkı nasıl yedin?
00 Yorumla
+1 yılSoylersem bosarmi diyo soylersem yasatirmi demiyoda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinden mi hamilesin? Anlatma, delilleri yok et ve bir daha da aldatma.
00 Yorumla
+1 yılkimle aldattın. önceden olan bişeymiydi evlenmeden?
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamın arkadaşıyla :/
- +1 yıl
evlendikten sonramı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne ara evlendın ne ara hamıle kaldın ne ara aldattın hamıleykenmı aldattın
012 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
Cevap sahibi+1 yılsadece cınsellıkmı yoksa duygusal bışeyde var mı
Soran+1 yılcinsellik :/
Cevap sahibi+1 yılsanırım buna senı eşinde sürüklemiş bıraz.
ama öğrenırse evlılığın devam etmez sanırım
çocuk kımden
Soran+1 yılbelli değil ki
Cevap sahibi+1 yılo kadarmı cınsellığe aç kalmıştın
Soran+1 yılhayır hergün yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılkocanlamı başkasıylamı
Soran+1 yılkocam
Cevap sahibi+1 yılsanırım aynı şeyler sıktı seni değişiklik istiyorsun fantazıler felan
Soran+1 yılkaslı ve zengindi ilgimi çekti
Cevap sahibi+1 yılyani tadına baktın. sanırım ılgını çeken bırı olursa yıne seks yaparsın
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk diğer adamdanmı
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılÇocuğun eşinden olma ihtimali var mı acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki :(
Saçma sapan sorular siteyi Dallasa cevirdiniz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle de parcani bulamasinlar
30 Yorumla Bok yediysen kokusunu çekeceksin artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ıslah eylesin
Allah kimseyi sasirtmasin40 Yorumla
+1 yılHamile hamile nasıl becerdin kız
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNoldu bosandinizmi
00 Yorumla Koyduğun fotoğrafla zaten dalga geçtiğin belli
03 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafı ben koymadım :/
modlar düzenlemiş
Soran+1 yılçok süper sorular adminler tarafından düzenlenip vitrine konuyor
defol şimdi
+1 yılNeden aldatma gereği duydun?
Cezanı çek o zaman.26 Yorumla
Soran+1 yılcanım çekti :/
- +1 yıl
Trollsün senden by.
Soran+1 yıldeme öyle :( :(
Soran+1 yıl@Br-brl kaslıydı :(
+1 yılAldattığını söyleme ama boşanmayı düşün bence..
00 Yorumla
+1 yılBosanmaz
Bir cift boynuz alip takar20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. yani sormam gerekiyor çocuk kimden
00 Yorumla
+1 yılYuhh hamile hamile kime verdin?
13 Yorumla
Soran+1 yılkocamın arkadaşı :/
- +1 yıl
çokmu etkilendin. yoksa kocanın ilgisizliğinden mi verdin adama
Soran+1 yıletkilendim :/
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazık yahu adama üzülüyorum.
00 Yorumla O adami kuma getir eve trolcan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsallah troll sorudur.
03 Yorumla
Soran+1 yıldeğil :(
Cevap sahibi+1 yıl2 secenegin var biri olmasi gereken digeri gtunu nasil kurtaracaginla ilgili. Cacugu aldi4 cimseye bisey soyleme o kisiyle herturlu iletisimi kes birdaha boyle boklar yeme. Digeri esinden bosan o kisiye yapis
Soran+1 yıleşim hamile olduğumu biliyor :/
+1 yılNasil yapabildin ya yazik etmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılkendime hakim olamadım :/
+1 yılEşinin yerinde olmak istemezdim
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem