4 ay önce sadece 1 defa aldattım 3 kızım var çocuklar için şimdiye kadar söylemedim ama vicdanım rahat değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece bir defa aldattın ve sadece bir defa öyle mi. :)
Ah canım kıyamam ben sana. :)
- Şimdi aileni toparlaman için iyi düşünmen gerekiyor. Şahsen kendi adıma düşündüm de. Aman aman evlerden uzak kalsın bu olaylar.
Yapmayın.. böyle işlerle uğraşmayın! Yazıktır kocalarınıza.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öncelikle etik değil söylemek daha mantıklı lakin söyledikten sonra neler olucak onu düşünmen gerek eyer kocanızın yapısı karekteri bu konulara nazaran şiddetliyse aile yapınız paramparça olur ve çoçukların gelişim döneminde ileriye yönelik travma yaşarlar buda limbik sistemlerinde silinmeyecek kötü olaylar kayıt edilir ve istenilen bir yetişkinlik yapıya sahip olamazlar bence git aptes al Allah'a yalvar töpe et senin o içindeki dayanamama duygusunu dindirir ve hayırlı bir gün ve anda sana yol göstersin git kocana sahip çık başkalarında bulmak istediklerini kocanda bul yoksa eyer söyle kocana söyle giyin böyle konuş falan filan seni kendisine çeksin bidahada gözün dışarıda olmaz
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Burada söyle ya da söyleme diyenler olacak ama bu cevaplar senin vicdan azabını dindirmez. Aslında söylediğinde de senin için pek bir şey değişmeyecek.
Çocukların ile zorlu bir hayat seninle olacak
Evliliğin devam ettiğinde mutlu olacağına inanıyorsan söyleme. Ama mutsuz bir evlilikten mutlu çocuk çıkmaz.00 Yorumla
İhanetinin bedelini ödeyebilmen için eşine her şeyi anlatmalısın. Bir de çocuklarını düşünen bir anneymiş gibi konuşma. Gerçekten çocuklarını düşünsen yuvanın bozulacağını bile bile böyle iğrenç bir şeyi yapmazdın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında etik olarak söylemeniz gerekiyor ama eğer böyle bir şey bir daha yapmayacaksanız ve ailenizin düzeni de bozulmayacağına dair bu konuda kendinize güçlü bir söz verecekseniz ve kocanızı daha önce hiç olmadığı kadar daha çok sevip sahiplenecekseniz söylememenizi tavsiye ederim. Ama eğer ayrılığı göze alabiliyorsanız ve kendinize de bu konuda tekrar yapmayacağınıza dair kendinize güvenmiyorsanız o zaman söylemelisiniz her şeyi göze alarak. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukların filan varmış üç tane boş ver söyleme ayrılırsa ortada kalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabı çekiyorum
+1 yılSöyleyin. Boşanmak isterse de boşanın. 3 çocukta, kimin yanında mutlu yaşayacaksa orada kalsın. Sizin yaptığınız hatanın bedelini çocuklar ödememeli. Çocuk için evlilik ayakta durmaz! Çünkü kavga ve gürültünün hele ki güvensizliğin olduğu bir evde çocuk mutlu büyümez. Çocuk, anne ve babadan öğrenir her şeyi. Bu çocuklar güveni, sevmeyi, sadakati öğrenmeli. Bir hata yapıp sonradan vicdan rahatsızlığı çekmeyi değil...
41 Yorumla- +1 yıl
Kavga ve gürültünün olduğu bi ailede büyüdüm ve cok haklısın Şu an ayrıldılar ben 25 yaşına geldim ve Allah affetsin zorluklar sıkıntılar yaşıyoruz 4 cocuk ve annemle ama sürekli bizim ve annemin şiddet görmesinden daha iyi
O kadar şiddet vardı üst üste cocuk yaptılar bide hep kavga dövüşle bize eziyet ettiler inatları yüzünden bizi arada bıraktılar Şu an bunların kalıntılarını yaşıyoruz bide üstüne üstlük babam beddua ediyor hem mutsuz yetiştirdiler bir gram sevgi göstermeden hemde hala mutsuz olalım istiyor
+1 yılSoyle ve ayril 4 ay boyunca hic birsey yokmus gibi nasil o adamla ayni yatga girdin
Baskasinin optugu dudagi opturdun mikitigi vajinayi yalattin
Lanet olsun sizin gibi kadinlara
Anlat sana o adamin kocandan ne fazlasi vardi
Seni dovmedimi seks yaparken anana bacina kufurmu etmedimi zorla analdan tecavuzmu etmedi yaziklar olsun senin gibilere
GECENDE baska kadin diyor aldattim anal istedi vermedim kocama bile vermedim dedim otel odasinda basti tokato zorla yapti anama bacima ooo diye diye sonra videoya aldi her istedigimde gelmezsen nete koyarim dedi ikinci gittigiimde uc arkadaşiyla gelmisler zorla grup yaptilar bana senin gibi kadinlara hersey mustehak20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek aldatırsa sıkıntı olmaz genelde.
Erkekler de aile bağlılığı sorumluluk alma görev ve disiplin mevcut. Aldatsa bile bu aldatış orada kalır ve orada son bulur...
Kadında ise aldatış... Problemli. Bir kere aldatan hep aldatır. 1 dersin 3 dersin 10 dersin bu devam eder. Kadın cinsel uyarı için değil yanlızca... İlgi ve poh pohlanma için genelde aldatır. Bu yüzden 1 kere aldatmış kadın 1000 kere daha aldatır. Aile bağlarını yok ederek aldatır.
Erkeğin ki bir gün 2 saat arasında bütün her şey başlar ve son bulur. Fakat kadında bu böyle değildir...
Boşan...04 Yorumla- +1 yıl
Kadın aldatinca sıkıntı yok erkek aldatinca sıkıntı
- +1 yıl
Yaşınız küçük ama tespitleriniz çok doğru …,
- +1 yıl
@Abdullah671995 dostum iyi oku bi daha
- +1 yıl
Yok oyle birsey
Allah katinda erkek te aldatirsa zina kadinda her ikiside namussuz olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece 1 keresi 5 keresi yook aldatmışsınnn işte aldatma aldatmadır..
Git boşan bi kez yapan bi daha yapar hiç boşuna kendini kandırma.
Çocukları da bahane etme aldatırkende 3 çoccugun vardı o zmaan aklın nerdeydi? Aldattıktan sonra mı 3 çocugun olduğu aklına geldiii. Sizin gibilerine gram acımıyorum insanı salk yerine koyuyorsunuz sonra yok öyleydi yok şöyleydi.. Geç bunları.22 Yorumla- +1 yıl
Helal erkekler yapıyor derler bir de kadınlar yapmıyor mu
- +1 yıl
Burdaki en delikanlı kadın sen çıktın çoğu erkekten bile delikanlı çıktın helal olsun
burada Bi De Sayıdan Bahsetmeyin Ya İhanet Olabilmesi İçin 4-5 Olması Gerekmiyor.
Ayrıca Ağır Konuşcam Bir Kaç Beyin Karakter Yoksunu Mahlukatlar.
“Bir Kereden Bi Şey Olmaz Söyleme” Demişler.
Umarım Onlarda Hayatlarında Sadece Bir Kere Aldatılırlar.
Ayrıca Harbi İyi Yüz Varmış Kızlarının Ve Eşinin Yüzüne Hala Bakabiliyosun.00 Yorumla
+1 yılYinede söylememelisin. Bir kadının iki bacağının arasına yabancı bir erkek girdikten sonra o kadının bir daha iflah olma ve dikiş tutma şansı yoktur. Bir başkası ile birlikte olmak için her zaman bir bahanesi olacaktır. Madem yapıyorsun o zaman mazeret uydurmamalısın. Çok arzuluyum ve eşim yetemiyor du yapıyorum diyebilmelisin.
00 Yorumla
+1 yılÇocuklar küçükse söyleme. Kabullenemez, boşanırsınız 3 tane çocukcağız olur olan. Eğer gerçekten pişmansan ve eşin çok anlayışlı birisiyse o da çocukları için belki affedebilir. Her halükarda evliliğiniz için kötü olur diye tahmin ediyorum. Bana kalırsa sırrını iyi sakla derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yıl""Kocamı sadece bir defa aldattım, 3 kızım var. Sizce söylesem mi?"" Son derece rahat yazılmış bir yazı. Siz söyledikten sonra eğer esinizde sizin bu yazınız gibi son derece rahat bir şekilde "askim aşk olsun bir daha olmasın " bu veya buna benzer şeyler söyleyecekse söyleyin vicdanınız rahatlasın. Ama yok tam tersi ise söylemenin manası yok is isten gecmis bir kere ümit ediyorum ki bir daha tekrarlanmasin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir dafasi üç defasi yok aldatma aldatmadir söyleme kısmına gelirsek senin vicdan muhasebene kalmış bir şey kendini rahat hissetmiyorsan söyle ama tabi ki eşin senden ayrılmak isteyebilir çünkü böyle bir rezilliği kabul edecek çok az insan vardır. Allah kimseyi şaşırtmasın ne desem bilemedim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDünde sordun soruyu ve söyleme dedik. Söylersen de boşanırsın bunu bil. O adam hani telefonda konuşsan vs yine affeder ama bildiğin yatmışsın adamla. Erkek için affedilmez bişey bu. Vicdan rahat olmaz hiçbir zaman. Önceden düşünecektin bunu..
15 Yorumla
Soran+1 yılİyi de söylememek haksızlık olmaz mı ona
- +1 yıl
Yaptığın en büyük haksızlık kendini kocandan başka adama vermek olmuş. Hala söylemedim diye vicdan yapıyorusn … bu sır senle mezara gitsin aklın varsa
- +1 yıl
Ayril ve söyle nafaka vs de talep etme
- +1 yıl
Erkekler kadınlar dan ahlaklı olduğu için evet affetmez
- +1 yıl
Zina yapmış nafaka nah alır
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kardeşim bir günah bir hata yaptığında pişman olduysan ve bir daha yapmicam diyorsan tövbe et ve bunu kimseye söyleme sadece Allah ile aranda sır olarak kalsın
İnsanız hata ve günah işlemek fıtratımızda var önemli olan hatayı günahı işledikten sonra pişman olmak ve kalpten tövbe etmek
Yuvan yıkılır başın ağrır eşin senden intikam almak için bahane olarak kullanır oda başkaları ile yapar başına kakar
Bunu senden başka kimseye söyleme016 Yorumla- +1 yıl
İnsan fıtratında başkasını canım yerine koymak da var mı :d
Cevap sahibi+1 yıl🤔.
- +1 yıl
İşine gelmemesi normal sözde dinciler :D
Cevap sahibi+1 yılİki cümle hakikati söyleyince dinci mi olunuyor anlamış değilim nereye takıldın ondan o ifadeyi koydum
- +1 yıl
Allah kitap demişsin başkada bir şey dememişsin. Eşini saalak yerine koy demişsin
Cevap sahibi+1 yılKardeşim boş yapma ne yani eşine yaptığı hatayı söyleyip yuvası mı yıkılsın 3 çocuğu anne ve baba ortamında mahrummu kalsın kadın pişmanım diyor hata yaptım diyor işine geldiği pencereden bakmaya devam et sen
- +1 yıl
Haa senin karın aldatsa pişman dese sorun yok öyle anladım
- +1 yıl
Aldatma hata değildir oruusbuktur ayrıca
Cevap sahibi+1 yılKardeşim büyük konuşma böyle şeyler her insanın başına gelebilir o günkü durum ve şartlar belli eder
Zor bir şey ama burada laf olsun diye boşarım döverim öldürüm diyemem
- +1 yıl
Büyük konuşmuyorum zaten bacım hata değil. Doğrular bunalar. Ama eşini saalak yerine koy , sakla diyen birinden doğruluk beklenmes. Sen de haklısın:d
Cevap sahibi+1 yılO zaman hangimiz bacım değiliz aldatmak sadece yatmak ile mi oluyor
Konuşmak bakmak düşünmek hayal etmek bile aldatma olabilir
Ben dörtlük biri değilim sudan çıkmış ak değilim yığınla günahım hatam varken kimseyi yargılayamam
Sevdiğim kadın ve çocuklarım annesi olduğuna göre çocuklarım için bir süre odamı ayrır zamana bırakırım onun hal tavır ve davranışı bana ışık olur
Cevap sahibi+1 yılSen neden manipülasyon yapıyorsun canım yerine koy deniyorum hata yaptığını biliyor ve pişmansa bir daha yapmadığı sürece eşine söylememesi onun ve çocukları için en hayırlısı olabilir bunu her erkek kaldıramaz cinayet sebebi bile olur o derece bir konu
- +1 yıl
Boş yapıyorsun birader manipülasyon yaptığım yok sakla saalak yerine koy demişsin yazdığın yukarda. Onun bøk yemeden önce düşümcek onun yediği bokları başkası çekmez zorunda değil.
Cevap sahibi+1 yılBakire biri ile evlendin diyelim eşin sana sordu oldu mu diye cevabın ne olur ( zina yapmış olsan)
- +1 yıl
Zina yapsam bakireyle evlenmem rahat ol
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen haklısın kardeşim dediğinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe hakkaniyetli bi kadinsin ya söylese adamın başını yak olur mu hem çocukların öksüz kalsın hem adam kodese iyi haksız ömür boyu hapis yatıp çocuklarının haksız lanetini düşmanlığını alsin. dedigin doğruysa senin gibileri için kanunlar çıktı zaten tevbe et ya sus ya yok al keyfini öyle yap zorla tutmuyorlar seni
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle bişey var aldatmak deyince direkt akıllarına oo altına yatmış adamın kocasını da aldatmış diyorlar ulan canım belki de kadın sadece başkasıyla konuştu konuşması hoşuna gittiyse devam etti be hatasını anlayıp vicdan azabı çekiyor
17 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak ve abartı vay mk
- +1 yıl
@Selen411 aldatmak hata değildir bacım bilmen kac kez söyledim:d senin hatan başkasını etkilemeyemez. Sen şimdi söyleme sakla dersin. Bir de namusluyum diye gezersiniz
- +1 yıl
Nasıl hata degil? Alkol almak, zina yapmak bunlar hata degilmi? Bunları önceden yapmış ve tövbe etmış, şu an çok iyi olanlar var. Sen hiç küçükken sırlar dünyası izlemedin mi?
Ayrıca bi kadın hiçbir erkegi durduk yere aldatmaz. Eşinden ilgi saygı sevgi şefkat görmezse, kendini hep aşaglıyan hor gören bir kocaysa kadın da aldatır. - +1 yıl
@Selen411 kes lan utanmadan aldatmayı meşru göstermeye çalışıyor. Dediklerin kişimin kendisinedir. Aldatma eşinedir. Madem bu kadar meyillisin darısı başına umarım. Ne de olsa pişmanım tövbe ettim der :d
- +1 yıl
@Selen411 al sana tövbeyle ilgili bilmediğin bir şey aldatmadan tövbe ederek sıyrılamazsın çünkü KUL HAKKIDIR kul hakkının da affı olmaz aldatmak da hata değildir yanlıştır kimseyi kazayla aldatamazsın hadi bunu da geç YAHU BU HALTIN BAHANESİ SEBEBİ OLAMAZ NE KADIN İÇİN NE ERKEK İÇİN sevgi saygı ilgi görmüyosan defolur gider ayrılırsın arkadaş ya aksındır ya kara bunun ortası yok birinden biri aksan gider sorunları çözmeye çalışırsın olmuyosa da kara olursun AYRILIRSIN gidip hem karnım doysun hem pastam dursun diyemezsin saygı sevgi diyosun bunu yapanın yaptığı ondan daha da beter SAYGISIZLIKİ SEVGİSİZLİK, SADAKATSİZLİK, VİCDANSIZLIK, AHLAKSIZLIK, SORUMSUZLUK, Ş3REFSİZLİK bunu meşrulaştıramazsınız ne kadın için ne erkek için hataysa o zaman öldürmekte hata olsun tecavüzde hırsızlıkta dimi insan hata yapıyo sonuçta YOK ÖYLE Bİ DÜNYA o tövbeyi etsen de tutmaz çünkü KUL HAKKI AF OLMAZ KUL AFFETMEDİKÇE VE AFFETTİM DEMESİ DE YETMEZ GERÇEKTEN İÇİNDE AFFETMİŞ OLMASI HAKKINI HELAL ETMESİ GEREKİR HİÇ BİR BASKI VEYA ZİHİNSEL VEYA DUYGUSAL SORUNU OLMADAN
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılAldattım derken cinsellik mi yaşadınız bedenen yani öyle bir şey yasadiysaniz önce Allaha sığının ve göz yaşlarinda boğulun aynadaki yüzden utanın ama söylemeyin kimseye çocuklarınızın da geleceğini karartmayın
00 Yorumla Pişman olup, vicdan yapman iyi bir şey bana göre en azından bu duyguların ölmemiş hâla, aldatma her ne şekilde olmuş ise ve bir daha yapmama kararı aldıysan, bence söyleme. İçinde ki pişmanlık duygusu tek başına yeter sana.
00 Yorumla
+1 yılbir kere yaptın da bir kere daha arayacaksın o heyecanı.. şimdi için içini yediği için yazdın ama içinde bir de tekrar yapma hevesi yatıyor olur yani nefis insanız çocuklar küçükse bile söyle aynısını kocanın yaptığını düşünsene senden saklasa?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi söyleyeceksin unut gitsin. Saçma sapan bi ilişki yüzünden çocukların düzeni bozma. Tabi bi daha yapmayacaksan. Kendime güvenmiyorum benim gtüm rahat durmaz yine yaparım diyorsan adamdan ayrıl ama yine de aldattım gibi bir açıklamaya girme.
01 Yorumla- +1 yıl
Alışan kadın durmaz
+1 yılBu kafadan nefret ediyorum ya bi kere tek yaptım Alla Alla bi kere yapınca aldatma sayılmıyomu umarım söylersinde seni boşar asla hak etmiyosun o kocayı o çocukları
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu dün yine sormuştun ki en fazla 24 yaşındasın yaş aralığı onu gösteriyor 3 kızın nasıl oluyor trolsun belli
11 Yorumla
Soran+1 yılTatlım burada yaşını doğru yazan kim
+1 yılİnsanoğlu böyle işte yaparken ederken vicdanını yok sayar ama sonra da vicdan seni rahat bırakmaz söylemelisin yoksa yalan üzerine kurulu bir evlilik olur daha da kötü olur
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂 gecen bir bayan arkadas sormustu mastürbasyon yapiyorum ama bosaldiktan sonra pisman olup keske yapmasaydim diyorum herkes biylemi diye
Adam oldurende pisman
Hirsızlik yapamda
Tecavuz edende herkes pisman
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle de senin gibi ahlaksizdan kurtar adamı, o zaman 3 çocuğunu düşünmedinde şimdi mi düşünüyorsun... Sizin gibiler için iyi ki cehennem var, yoksa nasıl yürekler soğurdu...
16 Yorumla- +1 yıl
Moda oldu kocami sevmiyorum ama cocuklarim icin duruyorum
Kagitta evliyim ama kalbim boş
Hicbir evlat oooo anne istemez
Olu anne daha iyidir evlat icin - +1 yıl
Ağzına sağlık işte en delikanlı kadın 🤙🤙
- +1 yıl
@Çapkınkurtt ama siz cinsiyetçi konuşuyorsunuz, bunu yapan böyle diyen erkek yok mu, çok fazla
- +1 yıl
Yapanda soyleyende cahilliginden bilincsizliginden ve kendi kendine yalan soylediginden soyluyor
Zina yapan kisi zina yapmis kisiyle evlenir cevremde kac kisi gorduysem oyle ama haberi yok zavallinin - +1 yıl
@Çapkınkurtt söylemeden geçemeyeceğim, sizin nicke sahip biri bunları söylemesi çok ilginç ve ironik😉
- +1 yıl
Benim nikim mecaz anlamda rahat konusmak guven vermek niteliginde
Bakarsan yaşım ve medeni halim gercektir
Burada bayan diyen erkek
Erkek diyen bayan nikine cok denk geldim yaş cinsiyet medeni hal sahte olan da var gercek olandan benim sanalda ve realde arkadasligim sohbette ote gitmez bir kisiyle uzun vadeli arkadaslik kurdum sanaldan tanistim 5 yil gibi inan cogunun is arkadasindan daha mesafeliydim pek nadir 😘😚👅💋🙈🙉🙊
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ya soylucen ömür boyu kocanın sevgisini sana olan değerini bitireceksin boşanma da işin içine girer ya da yaptığının bedelini vicdan yaparak ödeyeceksin bu bütün aldatanlar için geçerli
10 Yorumla
+1 yılSAdece 1 kere diyince ne oluyor?
bir kereden bir şey olmaz mı yani
neyse vicdanı olan aldatmaz en başta bana göre. kocanı en iyi sen bilirsin canın ne istiyorsa yap10 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne söyledikten sonra kızın kalmaz
00 Yorumla
+1 yılAldatırken çocuklarını eşini düşünmedin de sonradan mı düşündün. Söyle boşansın tazminat davası da açsın çocuklarını da elinden alsınlar hak ettiğin bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kadınları gördükçe hem evlenmekten hemde kadınlara karşı tiksiniyorum artık, ula. n ne güven bıraktınız ne bir şey be.. erkekler de bok ya neyse.. Allah belanı. zi verecek..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle o da seni aldatsın ödeşin olsun bitsin iyi ki evlenmiyorum iyi ki kanı mayası bozuk türk kızlarından uzağım adam insan olmadık karakteri kişiliği olmadık mahlukatlarsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsöylersen boşar seni madem yaptın öyle bir hata o hata seninle mezara kadar sır olarak kalsın 3 çocuğunda sefilllik çekmesin.. kendine gel yuvana odaklan bundan sonra
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Söylersen kötü sonuçlar çıkabilir bir hata yapmışsın sır olarak kalsın bence
Söylersen bunu kabullenemez güveni sarsılır en ufak tartışma bile olsa bunu yüzüne vuracak hiç gerek yok00 YorumlaSadece 1 defa mı. Ayy sadece 1 defa ya bir şey olmaz mı diyorsun 🤣 bence söyleme hiç. Başına bela alırsın. Bir daha da yapma rahat dur.
10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaAbla senden çok var artık şaşırmıyorum inanki. Etik değil saklaman ama o 3 kıza örnek teşkil etmemen için sus Allah aşkına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme, tövbe et. Bir daha tekrar etme. Aile birliğin yıkılır söylersen, onu tamamen kaybedersin.
Bir daha lütfen yapma 🌷00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey söyleme. Hakkını helal etmeyecek zaten. Mahşere kalsın. Belki onun da sana söylemediği vardır.
00 Yorumla
+1 yılbir kere aldattıysan ileride eline fırsat geçtiğinde bunu mutlaka tekrar yaparsın. o yüzden söyleyip yollarınızı ayırın bence
00 YorumlaSöyleme bence düzenini bozma olmuş bitmiş bir şey. Bir gün denk gelir de kocanın seni aldattığını öğrenirsen sende itiraf edersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece bir defa ne qmk , bir defa olunca masum mu oluyor, bir kez de olsa ors*pusun 100 kez de olsan ors*pusun.
00 Yorumla
+1 yılÇocuklara yazık olur senin günahın yüzünden. Bence anlatma ve vicdanın da kocanın intikamını senden yavaş yavaş alsın.
00 Yorumla
+1 yılsoylersen her sey bitecek ama neden yaptin yani bazi seyler sormak isteridm de gzilsin hakkin da hayirlisi diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu son olsun
https://www.youtube.com/embed/YP7ghF9pwys00 Yorumla
+1 yılGit söyle boşan... çocuklarının geleceği ile oyna mahvet onların hayatını oldu mu rahatladın mı git söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklarını düşünerek aldatmayacaktin. Bundan sonra da yine çocukların için susmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılSusmak eşime haksızlık olmaz mı
- +1 yıl
Konuşarak haksızlık çözülmez. Çocuklarına odaklan unutmaya çalış
Soran+1 yılKonuşsak konuşularak çözülür
- +1 yıl
Sacmalama ayrilip gitmesi lazim
Ben birini yakaladim banada yurudu gel senlede yapalim kimseye soyleme ne yattim ne kimseye soyledim sonra baktim baskadiyla birdaha aldatiyor kocasida kopek gibi calisiyor
Bir daha yapma tövbe et çocuklar arada olan çocuklara olur yoksa söyle derdim ve kocan sana yetmiyor mu o adamın ne suçu var ki böyle bir şey yaptın
00 Yorumlabence söyleme aradada yap hayat kısa sana ilerde güzel bir anıların olur kocan kimbilir seni kaç kez aldatmıştır eminim.
00 Yorumla
+1 yılSöyle de boşasın seni 3 çocukla ortada kal saf karı
10 Yorumla
+1 yılSöylemelisiniz. Hayatınız boyunca bu yük taşınacak şey olmamalı
10 YorumlaÖmür boyu vicdan azabıyla yaşayacaksın. Bes dakikalık şey için değdi mi
10 Yorumla
+1 yıl1 defa az olmus knki ya neden 3 degil allah in hakki 3 tur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kocana anlatmalısın. Empati yap sen aldatılsaydın ne düşünürdün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSadece bir defa ufacık aldattım ne olacak ki bundan der gibi olmuş:)
00 Yorumla İyi yapmışsın 3 çocukla 👏 bir de SADECE 👏 yorumsuz.. allah ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılBence sakin soyleme. Sende kalsin v unut. Bir daha yapmamay calis.
00 Yorumla
+1 yılneden aldattığını bilsem bi yorum yapardım da şu an yorum yapmak mantıksız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pismansaniz. soylemeyin unutmaya çalışın hata insana özgü ama o hatada ısrar etmemeli..
00 YorumlaSadece bir kere olduysa pişmanlık duyduysan mide bulandırmana gerek yok.
08 Yorumla- +1 yıl
Herkesin eşi en azından 1 kez yapmalı diyorsun yani😀😀😀
- +1 yıl
Tamam söylemedi yakalandı o zaman ne yapacak 😀
- +1 yıl
Çocuğu olan evli olan ahlaklı birisi asla aldatmaz
- +1 yıl
Akıllı erkek her türlü anlar 😀
- +1 yıl
Aşağıdaki tipler normal karşılıyor ama 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıliçini rahatlatacaksa söyle ama hani tepkisiz kalmayacaktır sonuçta yuvanı yıkarsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Keşke olmasaydı ana olmuş eşine deme boşar seni ama unutmalısın
02 Yorumla- +1 yıl
Belkide vurabilir 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldün de bu soruyu sormuştun. cevaplardan tatmin olamıyormusun?
00 Yorumla - Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı sadece bir defa aldattım, 3 kızım var. Sizce söylesem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler