Buraya ilkkez katılıyorum. Depresyona girdim resmen 3Aylik evlilikte insan eşini neden aldatır Kadınla videosunu gördüm 😥 bana attı kadın direk boşanma davası açtım yalvarıyor bana ama kabul edemem artık😥 her şey yolundaydı beni çok sevdiğini söylüyordu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılVideo boşanma davası sırasında adli bilişimde incelenir. Evlendikten sonra, yani son üç ay içinde çekilmiş olduğu dijital dosya verilerinden kesin olarak ispatlanamazsa zina eylemine delil olarak kabul edilmez. Evlenmeden önce çekilmişse zina nedeniyle boşanma talebin kabul edilmez, çünkü sadakat yükümlülüğü nikahtan sonra başlar. Birinin sizi ayırmak için eski bir videoyu göndermediğinden emin misin?
015 Yorumla
Soran+1 yılEminim. Evlendikten sonra aldığım saat kolundaydi bundan iyi ispat olmaz bence birde kadın videoyu atarken tarihini de yazmış zaten.
- +1 yıl
Kadının tarih atması delil sayılmaz. Videonun kayıt tarihinin nikahtan sonra olduğundan emin olmanın başka yolları var. Onu da adli bilişim tespit eder.
- +1 yıl
Aynı saatten başkasında da olabilir, videodaki erkeğin yüzü görünmüyorsa onun kocan olduğunun da kesin olarak tespit edilmesi gerekir. Zina videosunun delil sayılması için kayıt tarihinin ve videodaki kişinin eşin olduğunun şüpheye yer bırakmayacak şekilde tespit edilmesi gerekir. Zina nedeniyle boşanma çok hassas bir konu. Geçimsizlik gibi değil.
Soran+1 yılBakım şimdi aldığım Saat kolundaydi Casio Saat almıştım Trendyoldan aldığım için saati ne zaman aldığım falan her şey yazıyor buda bir delil degilmidir? Video da saat ap açık belli oluyor kolunda sesi de aynı şekilde.
- +1 yıl
Kocanın "evet, yaptım" demesiyle bile zinanın varlığı kabul edilmez.
- +1 yıl
Çünkü bu durumda "başkasıyla yattım" diyen eşin boşanabilmek için yalan söylüyor olması da ihtimaller dahilindedir.
Soran+1 yılEvet yaptım ama neden yaptım dedi eski sevgilisiymiş buluşalım demiş son kez bilmem. ne böyle olacağını bilmiyormuş falan. Neyse umrumda değil ben bosanayim da neyden bosanirsam bosanayim önemli değil hakime de beni yeterki bosayin diycem.
- +1 yıl
Dediğim gibi, aynı saatten bir tane eşine hediye olarak almış olman, videodaki saatin senin aldığın saat olduğunu ispatlamaz. Sesi belki videodaki erkeğin eşin olduğuna delil olabilir, ama yüzü görünmüyorsa ispat etmek gerçekten zor.
Soran+1 yılİnanın umrumda değil ben gördüm ya o videoyu eski kocamın ellerinden bile tanırım. Ben bilmiyorum gördüm Hakim bilse ne bilmese ne? Umrumda olmazki
- +1 yıl
"Bu videodaki benim kocam" dediğinde Aile Mahkemesi hakimi "aaa tamam o zaman, hemen seni zinadan boşuyorum" demeyecek. Yüzü görünmüyorsa başka şekilde yüzde 100 emin olması lazım.
Soran+1 yılOndan ayrıldım kalben bedenen Hakim beni soyadindan kurtarabilir anca. Umrumda değil ben davamdan dönmem hakimin ne karar vereceği de umrumda değil maddi manevi tazminat istemiyorum ki aldatmayı ispatlasın.
- +1 yıl
Aldatma ispatlanamazsa, kocan da mahkemede zinayı inkar edip boşanmak istemezse, boşanmayı gerektirecek başka somut nedenler de ortaya konamazsa boşanamayabilirsin.
Soran+1 yılBedenen ruhen ayrılmışim Umrumda olur mu sence hakimin keyfi 🙄 istemiyorum sevmiyorum dedikçe boşamazsa zaten benim suçum yok. burada
- +1 yıl
Üstelik, sonrasında, boşanmamadığın evlilikte "sen beni aldattın" diyerek eşine soğuk yaparsan, evliliğin gereklerini yerine getirmezsen kocanın eline geçerli boşanma nedenleri vermiş olursun.
- +1 yıl
*boşanamadığın
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/E0XgNHeOrGcAh bu erkekler, ihanet etmek için an kolluyorlar resmen, işin daha da kötüsü seviyor bile olsalar fırsatlara hayır diyebilme gibi bir dik duruşa çok azı sahip.
Ama tek hata erkeklerde değil buna fırsat sunan hemcinslerimiz de bir o kadar aşağılık ve zavallılar.
Evet ataerkil sistemin kurucusu belki erkeklerdir ama kabule geçen ayakta tutan güçlendiren ve devamlılığını sağlayan da kadınlardır. Kadınların kendi hem cinslerine saygı duymayı ve dost olmayı öğrenmeleri gerek.
Sana da şöyle söyleyim, böyle bir durumu en baştan yaşaman çok daha iyi olmuş en azından nasıl biriyle evli olduğunu görmüş oldun, ilerde çocuklarınız falan olsa bu süreç senin için çok daha yıpratıcı olurdu. Sevgini ve seni hak etmeyen biri için canını hiç sıkma, onsuzken çok daha güçlü olacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Canım benim 🌸❤️
- +1 yıl
🌷
3 aylık evlilikte bir erkek ya da kişilerden birisi aldatiyorsa eğer demekki bu kişiden hayır gelmez artık ve zaten seven insan aldatmaz eğer bu kısa zamanda aldatiyorsa demekki sevmiyor seni. 3 ay içinde aldatan ilerde ohohoho neler neler yapar. Şimdiden ayrıl o kişiden sana fayda gelmez. Hemde erkenden ayrıl ki kendi hayatına devam etmelisin bir şekilde belki karşına fıstık gibi birisi çıkar seni hayatının sonuna kadar mutlu eder ve inşallah öyle biriside çıkar karşına.
Mutluluklar hep seninle oldun dilegiyle 🙏
20 Yorumla
çok üzüldüm gerçekten. allah yardımcın olsun. inş hamile değilsindir. tez zamanda ayrılıp ne kadar bağın varsa kopar. psikolojik destek al kendine uğraş bul yoksa bu durumu düşünmekten kafayı yersin. tekrardan allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılCok üzüldüm..
geçmiş olsun bol sabır bol güç diliyorum..
üzerinden zaman geçince emin ol insan herşeyi atlatıyor.. maalesef Şu an son bir güreç ama atlatıcaksın 🤲🏼🤍12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım benim ❤️ geçecek zaman alacak belki ama elbet geçecek.
- +1 yıl
Aynen öyle 🤍 rabbim iyi insanlarla karşilaştirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce aldatmış olma ihtimali.
Bunu da düşünmek lazım..
Evliliğin süresi belirlemez kadının veya erkeğin aldatmasını.
Kişiler belirler.
Doğru insanı istemek , seçebilmek önemli olan.
Çok çetrefilli bir konu aslında bu.
Öyle 3 , 5 cümle ile açıklanacak bir şey değil.
Fakat ancak bu kadar yazabilirim.04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden önceki aldatma da hukuken, kanundaki tanımıyla zina ve boşanma nedeni olarak kabul edilmez.
- +1 yıl
Niye herşeyi kanun üzerinden değerlendiriyorsunuz ki.
Sonuç olarak bunu evlenmeden önce yapabiliyorsa evlendikten sonra hayli hayli yapar.
Bunu kabul etmeye bilirsiniz ama hırsız her zaman hırsızdır.
Evlendikten sonra ya da evlenmeden önce.
O nedenle süreye takılmayın.
Bu evlilik 4 aykende olur , 4. gunde de olur ,30 sene sonrada olur.
Önemli olan olmuş ya da olmamış olmasıdır. - +1 yıl
Evlenmeden önce olmuş ise "eşim beni aldattı aha da videosu" diyerek zinadan boşanma kararı çıkartamaz demek istedim. Aile mahkemesi yönünden yani.
- +1 yıl
Evlenmeden önceki aldatma eylemi boşanma davasına konu edilemez, bu bakımdan önemli ne zaman olduğu.
+1 yılgecmıs olsunda bırde vıdeoyamı cekmıs sankı vıdeoyu atan kadınla devam edecekte neye guvenıyo adam ayrılcak olsaydı o kadını sevıyo olsaydı zaten onla evlenırdı kacamak yapmıs aklınca ama yenı evlı erkegınde kacamaga ıhtıyacımı olur evde gul gıbı karısı onu beklerken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılaptalın ahmağın evliliği ancak bu kadar olur, iki sığ kafalı bir araya geldi mi olacaklara şaşırmamak gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkumuş insanlarız ikimizde bu yorumu yaparak kim ahmak belli oluyor
Çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun inşallah bana kalırsa boşan çünkü Bir kere yapan artık hep yapar senin en büyük avantajın çocuğun yok katlanmak zorunda değilsin benim gibi
00 Yorumladavadan geri adım atma 3 ayda bunu yapan 6 ayda neler yapar sen dusun görucu usulumu evlendiniz severekmi
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek görücü usulü değil
+1 yılAyrıl ve umarım hamile değilsindir eğer öyle isen aldır ondan ne baba olur ne koca olur avukatla konuş.
00 Yorumlanasıl yani bildigin o işi yaparken mi video attılar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSaatinden ellerinden sesinden göbeğinden tanıdım ne şhopu
Yazık olmuş kardeşim boşa gitsin üzüldüm yani yapan bidaha yapar
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz.
Soran+1 yılRabbim. kimseye yaşatmasin😥
Çok üzüldüm ya çok yazık insan ne duygularla hayallerle evleniyor yazık olmuş
012 Yorumla
Soran+1 yılResmen depresyona girdim😥
Soran+1 yılKendin ettin kendin buldun diyorlar ne diyecekler.
Soran+1 yılHayır seviyorlardı aslında ama çevremizden olsun dediler. Başka şehre gitmiştim.
Soran+1 yılSürekli ağlıyorum evde tek başına kafayı yemiş gibiyim.
Soran+1 yılÇalışıyorum burada gidemiyorum ki.
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
hehhe o ne be kadin sana nasi atabilio tanidign biri mi nasi yapmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet ya bu ne artık sanki hiç evlenmemiş gibi devam etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik süreci içindeki bir dönemde mi oldu?
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta önce çekilmiş video.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun 3 ayı 30 yılı yok. Genel olarak aldatmaz bacımsu 🍕
00 Yorumla Erkeklerin ben a.. hepsi aynı olmayabilir ama birçoğu aynı bok.
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar üzülüyorum ki bunu haketmedim 😥
Gizli Üye(36-45)+1 yılDua et kadınla gördüğüne! Neler duyduk neler! Bence affetme
00 Yorumla
+1 yılabla belki de önceden olan bir video olabilir mi? Eşini kıskanan biri, yuvanı yıkmak için? şu an mantıklı geldi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. evlenmek için erkenden acele ediyorsunuz sonra bunlar oluyor...
00 Yorumla
+1 yılHaketmedin seçtiğin adam ahlaksız çıkmış anlaşılan
10 Yorumla
+1 yılkarakteri yoksa aldatır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlanlar olmuş
10 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor herkes aldatır ağlama git erkek bul kendine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. evlendikten sonra mi aldatmis
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet İse giriyorum diye kadının evine gitmiş.
Soran+1 yılBoşanmak davası açtım 😥
Soran+1 yılBı kere yapan bir daha yapar asla affetmem artık onu. Çok sevmiştim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım 😔
+1 yılsiz evlenmeden önce de görüyor olabilirler..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
detaylarını dinlemek isterim dm den gelebilirsin
+1 yılaşk evliliği mi yaptın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet Seviyorduk yani ben seviyor sanmıştım
- +1 yıl
yanilmisin. iyi yanından bak. erkenden ortaya çıkmış ne olduğu
Soran+1 yılBeni neden kullandı o zaman sevmiyor neden evlendi
- +1 yıl
serefisz *
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAy ya çok üzüldüm olamaz of
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olabilir boşan düğünde takılan senin olur boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzüldüm. Sabır diliyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmuş üzüldüm adına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık ne ara fırsat bulmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden vardı belkide
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle önceden vardı. Nafakanı tazminatını al yol ver çok üzüldüm. Umarım gebe değilsindir
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın seninle kocanı ayırıp kendisi evlenecek
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlensin umrumda değil artik
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun zor bişey ama merak etme aynısını oda yaşar keyfine bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla her gün aynı pilav yenir mi ya 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBabanda yiyor mu.
Cevap sahibi+1 yılBabam yemedi onlarda ayrı
+1 yılAileler toplansın şans ver
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu başka
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO önceden beri vardı, o kadını seninle aldatti
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki vardı bilemem Ama benimle evlendiği için kandırılan ben olmuyor muyum😥
- +1 yıl
O senin gercegi görememen, kesinlikle taviz verme öyle birine
Soran+1 yılDava açtım ne taviz vermesk
- +1 yıl
Dönme ordan, ne derse desin
Soran+1 yılÇok yaşa sin orada
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmursamamalısın boşan git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden varmış onu unutmak için evlenmiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBosan hemen
07 Yorumla
Soran+1 yılAvukatla görüştüm gerekeni yapacak.
- +1 yıl
Nasıl öğrendin ki
- +1 yıl
Ama 1 seneden önce boşanma davası açmak yok diye biliyorum ama
Soran+1 yılKadın Instagramdah kardeşime ulaşıp numaramı istemiş bana attı videoyu WhatsApptan
- +1 yıl
İstersen bana yaz konuşalım
Soran+1 yılEkliyim olur mu yazamıyorum çünkü yeniyim. daha
- +1 yıl
@oztrkilggm Nikahtan sonraki 1 yıl içinde anlaşmalı boşanma kabul edilmiyor. Çekişmeli boşanma davası görülür.
Gerçekten çok yazık ya
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar üzgünüm ki😥
Soran+1 yılElbette öyle ben sadece kullanılmış hissediyorum kendimi bu zoruma gidiyor.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım benim ❤️ desteğin için
+1 yılVideoya bakabilir miyim
06 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hayır.
- +1 yıl
Niye ki? Konuşsak biraz
Soran+1 yılDavada kullanacağım videoyu atmam doğru olmaz
- +1 yıl
Ama başka niyetim yok ki
Soran+1 yılHee sonra at internete başım yansın
- +1 yıl
Of saçmalama takip atsana
+1 yılKadınla videosunu nasil gördün
04 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olmuş 😥
- +1 yıl
Birde videoyami cekmis
- +1 yıl
Allah sasirtacak ayağına dolayacakya
Soran+1 yılEllerinden saatinden ve sesinden tanıdım videodan o saati hemen sakladım dava da kullanmak icin
Yuh artık ya sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla Ne hizliymis valla erkek iste
00 YorumlaOha yuh ya yazıklar olsun be
00 Yorumla
+1 yılayril
00 Yorumla
+1 yılYatmış mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü olmuş ya
00 Yorumla
+1 yılHiç durma git ordan
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 aylık evliyim, eşim beni aldattı. 3 aylık evlilikte insan eşini aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler