benim ailem biraz dinine bağlı. Bu yizden kıyafetime arkadaşlarıma da karışıyorlar. Kıyafetimin uzun olmaması dar olmaması gerekiyo. Kısa bisey asla almıyorlar kısa dediğim crop değil yine vücudumu örtüyo. Ama asla almıyorlar. Bu duruma alıştım bir şekilde. Ama arkadas konusu çok sinir bozucu. Erkekler aynı ortamda bulunamazmisim. Onlarla bulusamazmisim. Bi gün sınıftaki bazi arkadaşlarımla disari çıkacaktık. Aralarında erkek olduğu icin çıkmama izin vermediler. Aslında ben anneme söyledim çıkacağız diye annem de kimle çıkacağımız sordu ben de soyledim. Sonra annem de erkeklerle niye çıkıyorsunuz falan dedi. Gercekten sinir krizi geçireceğim. Sonra ben de bunun normal bir sey olduğunu söyledim. Neyse annem pek bisey demedi. Sonra babana sor dedi. Ben de sen söylersin dedim. Sonra söylemiş. Babam geldi dışarı kimle çıkacaksın diyo. Söyledim. Yok erkeklerle çıkamazsın yok kızlarla çıksana falan dedi. Ben de sakince ne yapacağımızı nerde olacağımızı söyledim. Neden böyle yaptığını sordum. Bana neden diye sorma dedi. Derslerini etkiliyor derslerine dikkat et falan yaptı :d. Bunlarin aynisini ablam da yaşadı. Birazcık kendilerini duzeltmislerdir yaptıklarının çok saçma bisey olduğunu belki biraz anlamışlardır diye dusunuyodum ama hayır. O kadar geri kafalılar ki. Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Bu arada liseye gidiyorum. Ve lise hayatimin böyle geçmesini istemiyorum. Diğer arkadaslarimin babası annesi böyle değil. Neden benimkiler böyle. Neden bunlara katlanmak zorundayim. Tamam belki ilerde iş güç sahibi olduğumda onlardan ayrı yasadigimda bana karışamayacaklar. Ama lise günlerim geçmiş olacak. Büyüdüğünde baktığımda ne kadar kötü bi genclik geçirmişim demek istemiyorum. Artik anne ve babamdan aşırı derecede soğudum. Nefret ediyorum demek istemiyorum ama nefret boyutuna ulaştı. Bir de babamla kavga ettikten sonra agladim. Annem geldi baktı bana. Hiçbir şey olmamış gibi davraniyo. Hiç aglamiyomusum gibi konusuyo benimle. Bu arada gercejten hani çok iyi bi cocuk oldum onlara. Gercekten. Uslu derslerine çalışan iyi bir insan. Kuran kurslarina gönderdiler gittim. Namaza başla dediler başladım. Derslerim çok iyi. Benden iyi bir universite sıralamasi bekliyorlar ki ben de bekliyorum. Çabalıyorum onlar da mutlu olsun diye. Ama onlar istediklerini yapınca daha da fazlasını istiyorlar galiba. Arkadaslarimla bulusssam akşam ezanından önce evde ol diyolar. Önceden ezan okunuyordu namaz gecmeden geliyodum simdi ezandan sonra gelince kiziyolar. Arkadaşlarım akşam dışarı çıkalım diyo ben cikamiyorum. Gercekten anlamiyorum artık. Sakın bana iyiliğini istiyorlar demeyin. Sakın demeyin. Senin ailenden daha baskicilar da var şükret de demeyin. Lütfen halimden anlayan cevap versin. Ben bunlarla nasil başa çıkacağım. Ne yapacağım. Bi teselli bile yeter. Artik çok daraldım. Ağlamaktan gözlerim sisti.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de aynı durumdayım annemin altınlarını alıp kaçacağım.
Ciddi misin. Benim o boyutta değil. Ama gerçekten bıktım
Ciddiyim. Benim annem müzik dinlememi yasakladı ve devamlı telefonumu karıştırıyor. Korkuyla yaşıyorum. Aynı zamanda 9 yıldır onun zoruyla kapalıyım. Bana sürekli baskı yapıyo ve devamlı laf sokuyor. Dini baskıları çok fazla. Seneye şehir dışında üniversite kazanıp evden kaçacağım annemin altınlarını alıp mecburen. Başka çare bırakmadı.
Sen nasil mutlu olacaksan öyle yap. Benim de böyle tanıdığımızin tanıdığına çok baskı yapiyoalrdi ve o da ayrıldı ailes8nden.
Benim annem de arada diyo bize bi gün telefonlarınızı bakacağım falan diye a. a öyle bisey olmasına izin vermem kesin konusmayim ama. Ablam benden de beterini yaşadığı için yol göstericim ablam. O su an üniversitede. Sonunda rahata kavuştu. Ben de öyle olmayı bekliyorum bundan başka yapcak bisey yok. Çünkü ailem kendileri nasil arzu ederse öyle davraniyo
Ayni sekilde biz8mkilerin de dini baskis8 var. Ablam da zorla kapandı sonra açıldı. Ona da başta çok karşı çıktılar. Simdi bir şey diyemiyorlar bana da. Simdi de namaz baski8s var. Onlarla sayesinde dinden çıkacağım yakinda
Ben telefona annemden gizli ve dışarda bakıyorum genelde. Sonra da her şeyi siliyorum. İndirdiğim uygulamaları, arama geçmişini siliyorum. Notlara hiç özel bir şey yazmıyorum. Unutmamam gereken özel notlarım olduğunda whatsapta kendime mesaj olarak gönderip mesajımı arşivliyorum. Bence sen de böyle yap. Annem uyurken karıştırmıştı telefonumu hep. Belki seninkide öyle yapabilir çünkü telf. karıştırmanın en kolay yolu bu. Tek kurtuluş yolumuz üniversite. Aslında ben bu sene başlayacaktım ama kayıt parasıyla ilgili bir hata yaptım bu yüzden başlayamadım. Benim annem beni şehir dışına asla göndermez bu yüzden kaçacağım. İnşaallah sen de kurtulursun.
Kafa dengi bir ablanın olması çok iyi. Sana destek olacak birisi var. Ablanın açılmasına ve ailesinden ayrılan tanıdığının ayrılmasına çok sevindim. Seni zorla kapadılar mı veya kapanmaya zorluyorlar mı? Dinden çıkma lütfen. Dinden soğumak da haklısın ama lütfen çıkma❤️ Ben de dinden soğudum ve uzaklaştım ama çıkmayı düşünmüyorum.
Telefonumu karıştırıyor mu bilmiyorum çünkü şifremi bilmiyo ama parmak iziyle gece uyurken açar mı bilmiyorum. Ama zaten karıştırsa da yani onlardan gizlediğim bir şey yok. Ben sadece bakmasına karşıyım çünkü özel hayat denen bir şey var. Yapamaz böyle bir şey hakkı yok. Ona da aynen böyle söylüyorum. Yani ablam olmasa napardim bilmiyorum. Arkamda duran sadece o var. Bu arada kapanmadım ben. Ablamla yaşadıkları olaydan sonra bana bu konuda bisey diyemediler pek. Arada laf vuruyorlar. Bi keresinde sac duzelstiricisi almak istemistim. gerek yok onun yerine eşarp baksana falan demişlerdi bi kere. Hep ağlayasım geliyo. Ama kapanma konusu değil de namazda çok baskı yapiyoalr. Onu da bu ara biraktilar. Çünkü defalarca kez böyle yapmamalarıni daha cok sogudugumu soyledim
Sana da Allah yardımcı olsun inşallah güzel bir hayatın olur 💗
Amin teşekkür ederim. Senin de Allah yardımcın olsun. İnşaallah senin de güzel bir hayatın olur ❤️
İnşallah
Ailene katıldığım tek nokta erkek konusu. Erkekle kızdan arkadaş olmaz o iş başka yere gider
Onu bazen ben de düşünüyorum ama bu grupça yapılan bir sey. Ben demiyorum ki bi erkekle baş başa "ama arkadas" olarak cikalim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!