Ailemin baskısından çok bunaldim?

18 yaşındayım bu yıl yks ye girdim ve sayısal 270k sıralama yaptim. Lisenin başından beri tembel bir öğrenciydim covid dönemi yani karantina sonrası mı böyle oldum bilmiyorum ama etkilemis olabilir. Her neyse şu an tatildeyim yaz dönemi sonuç olarak ve son günlerde ebeveynlerim çok fazla üstüme gelmeye başladı. Sabah 10da kalkarsam bağıra çağıra uyan falan diyorlar. Annem de bugün masama bir şey koyarken pcde oyunun açık olduğunu görmüş sonrasında iyice fıttırdı odama gelip "tercih zamanını uzatmislar calismayacaksan yaz, git" falan gibi şeyler söyledi kırıcı bir tonla kötü kötü bakarak. Daha sonra iceriden babamın bagirarak bir bok olmaz gibi bir seyler dedigini duydum. Ben ne yapacağımı şaşırdım bunlardan bıktım ayrıca ben istememe ragmen 2 dersten özel ders aldiracaklar tamam dershane istediğimi söyledim ama özel ders istemiyordum beni bir insan olarak görmeyip kendi kafalarına göre iş yapıyorlar. Bu yaşımda neden bu psikolojik iskenceye maruz kalıyorum? İstemiyorum ders calismak falan her şeyden soğuttular beni. Belki anlamiyor olabilirsiniz duygularimi ama cidden çok kötü hissediyorum.

Ailemin baskısından çok bunaldim?