Aile baskısından bıktım artık?

Küçüklüğümden beri anne ve babamın kararlarıyla geçti hayatım, ne arkadaş edinmeme izin verdiler ne de sosyal bir hayatımın oynamasına futbol oynamak istedim babam izin vermedi, okul'la kampa gitmek istedim izin vermedi. Biri bana hangi okula gidiyorsun diye sorduğunda babam hemen atlayıp x lisesine gidiyor dedi, cevab vermeme izin vermedi. Büyüdük üniversite çağına geldik babam kendi istediği bölümü seçtirtti.
Bana durmadan senin hayatta işin çok zor, ben senin yaşındayken çalışıyordum, okul taksitini ben ödüyorum, ben olmasam bir hiçsin... bunlardan bıktım artık ara sıra niyeti bozuyorum kötü şeyler yapmaya meyilleniyorum ama yine kendi kendime diyorum hayatımı mahvetmeye değer mi. Ne yapacağımı bilemiyorum ailemin baskısından doğru düzgün bir arkadaşım yok , sürekli özgüvenimi kıracak şeyler söylüyorlar. Bana bir çare söyleyin lütfen yemin ederim bıktım.
Güncellemeler
+1 yıl
Mezun olayım ya yurt dışına ya da dönüşü olmayan yere gidecem artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Babam bana evde veya herhangi bir yerde bir emir verir ve başıma dikilir beni izler ve yüzünde pis bir sırıtmayla her an hata yapmamı ve hata yapınca "Senin bu hayatta öğreneceğin çok şey var daha beceriksiz" diyerek egosunu tatmin eder.

Umarım en kısa zamanda babalara gelirsin baba
Aile baskısından bıktım artık?