Aile baskısından bıktım ve ne yapacağım?

25 yaşındayım ama bu yaşta ailem yüzünden sinir hastası oldum. Şu anda ağlayarak bu soruyu soruyorum. Şehir dışında üniversite okuyup aile evine geri döndüm. Ama döndüğümden beri asla huzur rahat yok. Dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum uyku düzenime ve yemeğime kadar karışıyorlar. İs bulup çalışmak istedim diye bir ton laf yedim. Sonra sadece ev-is arası gidip geleceksin diyerek kabul ettiler. Ama onda bile maaşıma karışıyorlar. Bir kafede oturup yemek bile yiyemez hale geldim. Telefonda bilgisayarda izlediğim dizilere girdiğim sitelere kadar karışıyorlar. Bizden gizli birseyin olmayacak başına bir şey gelse gene anne baba dersin diyorlar. Başka şehirden iş teklifi aldım ve koşulları çok iyiydi. Ama ailem bana demedigini bırakmadı ve izin vermediler. Zorla iş teklifini reddetmek zorunda kaldım. Sesimi çıkardığım zaman sen bize saygısızlık yapamazsın sayemizde meslek sahibi oldun anne baba sözünden dışarı çıkılmaz bizim istemedigimiz birsey yaparsan seni arayıp sormayız evlatlıktan sileriz diyorlar. Eger bu evden gidersen de seni bulur oralarda rezil ederiz diyorlar. Anne baba sözünden çıkanların sonunu haberlerde görüyoruz sende öyle olursun diyorlar. Her seferinde suçlanmaktan ve kıymetimizi bileceksin demelerinden bıktım. İki üç sene sonra bizim seçeceğimiz insanla evlenir yuvanı kurarsın diyorlar. Dışarı çıkmak bile yasaklandı. Sadece ev is arası gidip geliyorum. Kendimi boslukta hissediyorum. Anne baba her zaman haklıdır doğruyu bilir diyorlar. Ne yapacağım ben böyle ya?

Aile baskısından bıktım ve ne yapacağım?