Annem her zaman bir yanlisimi yakalıyor gece gizli viksam eglensem gelsem herşeyi siliyorum ama buluyor bir şekilde sanki eğlenmeye hakkım yokmuş gibi dünyanın en kötü insanı en ahlaksız en pislik insanı benmişim gibi davranıyor giyimime karışıyor gizli gizli giyiniyorum , bu sene üniversiteyi kazandım son sapıtırsın gitme diyorlar kafayı yemek üzereyim yüzüme tukuruyor arsız diye ısrar edersem babam dayağa başvuruyor gerçekten yeter artık ne yapsam olmuyor yaşayan var mı bu durumu gezmek eğlenmek bile haram oldu 7 den sonra 20 defa sesli aramıyorum 10 defa görüntülü etrafı göster nerdesin vesaire ama arladaslarimin ailesi bir defa dahi aramıyor..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canım benim kıyamam sana ben yaa, gencecik kızsın sen tabiki de gezecek dolaşacak istediğini giyecek yiyecek içeceksin sevgilin erkek arkadaşın olacak onunla vakit geçireceksin nasıl bı aılen var böyle
Kurtulmak istiyorum ailemden , sen başımıza iş açacaksın arsızsın ahlaksızsın diyorlar o kadar zoruma gidiyor ki
Ya istediğini yaparsın onlara ne
Senin yerinde olsam inadına sevgili yapardım
Sevgilin varken hiçbir şey diyemez karışamazlar
Yanlış anlama ama acaba cinsel birliktelik yaşadın da öğrendiler ondan mı böyle diyorlar ama dediğim gibi onlara ne böyle bir şey olduysa bile hayat senin karar senin gencecik kızsın sonuçta
Aksine sevgilim varken dahi mesajlaşmalarimi annem okurdu özel konular dahi konuşamazdım , nedeni yanlış yapmamdan korkmasıymış. Sen beni yanlışa itiyorsun bu hareketlerin ile haberin yok
Hayır öyle bir şey yaşamadım ama meyilliymişim sözde öyle diyor annem sırf karşı çıkıyorum özgür olmak istiyorum diye , zorla sevdiğimden ayıran biri.
Yanlışa itmiyorum o zaman dinle aileni ailenin istediği şekilde biçimde yaşa sevgili yapma sen bilirsin
Aileni dinleme nasıl istiyorsan nasıl rahat ediyorsan o şekilde hareket et o şekilde yaşa diyorum
Ya ne vicdansız bir annen varmış böyle
Yaa bende isterdim kendi hayatımı yasamayi ama işte saat 9 u geçsin babam arıyor annem arıyor tehdit ediyorlar ben o kadar yoruldum ki daha gençliğimin baharındayım 19 yaşındayım üniversiteye gitmek istiyorum en azından 2 sene rahat nefes alırım bir nebze
İnşallah gidersin ve dediğin gibi rahat edersin canım ya, ahh keşke buraya gelsen bizim buraya tanışır beraber gezer dolaşır vakit geçirirdik nereye gitcen üniversiteye
Edirneyi kazandım 2 yıllık ama KYK çıkarsa gideceğim çıkmazsa gene kalacağım evde inşallah kyk çıkar tek istediğim bu..
aynılarını yaşıyorum o kadar haklısın ki bizdede şiddet çok en sonunda sevdiğim birini bulcam evlencem varya cok haklısın
Birde sen başımıza iş açacaksın senden olmaz sen bizim başımıza felaket getireceksin arsız diyip duruyorlar illallah geldi sabır taşı olsa çatlar gençliğimin baharındayım
kanka bizde peygamber sabrı var varya banada or*spu sen üniversiteye gitsen neler neler yaparsın gitme diyolar konusunca da şiddet uyguluyorlar annemde bana tükürüyor cidden bende çok yoruldum özellikle şu şiddet olayı falan çok yoruyor
Gerçekten mental olarak da fiziken de çok yoruluyorum ne or*spu olmadığım kaldı ne * ne arsız ne ahlaksız , bu kalıpları da sırf biraz daha gezmek arkadaşlarımın takıldığı gibi takılıp eğlenmek istediğim için söylüyor annem yazik gercekten , üniversitede başımıza iş açarsın oro*pu olur gelirsin diyor annem o kadar yoruldum ki seni çok iyi anlıyorum boyle yaparak daha da çok itiyorlar bizi farkında değiller..
aynılarını bana diyolar aynılarını bana yapiyolar varya sırf geziyoruz tozuyoruz diye etmedikleri şey kalmıyor böyle yaptıkça cidden daha fazla o şeye itiyolar böyle anneler olmaz olsun diyorum herkes anne olmamalı madem böyle laflar edip hayatı zehir edecekler neden doğuruyorlar o zaman? ayrıca doğuruyorlarsa her ihtimali göz önünde bulundurmaları lazım cidden durumu iyi olan biriyle evlenip kurtulcam yeter artık
Üniversiteyi kazandın mı bu sene? Eğer kazandiysan herşeye rağmen git kurtul ilerde evlendigin kişi de daha beter çıkarsa üzülürsün bu sene kyk çıkarsa gideceğim baskilarindan seslerinden herseylerinden kurtulacağım o kadar bunaldım ki 2 sene bari rahat ederim her ne olursa olsun tek çaremiz bu derslerine sıkı sıkı asıl ve sakin ama sakın ailenin olduğu sehiri yazma zehir ederler üniversite hayatını..
yok sınava hazırlanıyorum ama üniversiteye gonderirlerse sıkı sıkı çalışıp gidicem meslegimi elime alınca da arayıp sormam asla hatta numaramı bile değiştiririm çok dikkat et tamam mı kendini kurtar
Gondermezlerse bile yaz kazananırsan her şekilde ben kazandım diyerek gidebilirsin inşallah kyk çıkar dua et banaa 🫶🏻🥹
Nerede yaşıyorsun ki doğu mu
İç Anadolu..
Yaşın yetiyorsa tek eve çık
Üniversiteyi kazandım kyk cikabilirse gideceğim 2 sene de olsa kurtulacağım inşallahh
Gece nere çıkıyorsun ki
Nadir de olsa gezmeye bazen
Haklı bence
9 dan sonra 10-20 defa araniyorum buçuk dediğinde evdeyim tehdit ediliyorum dayak yiyorum? Neresi haklı arkadaşlarım 11-12 ye kadar geziyor zoruma gidiyor