komik olmuş ama:)) ben pek heyecan yapan biri değilim. video:
Bir nişan töreninde gelinin babası heyecandan damadın elini öptü. pic.twitter.com/xBf9IbVCKe
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 12, 2023
komik olmuş ama:)) ben pek heyecan yapan biri değilim. video:
Bir nişan töreninde gelinin babası heyecandan damadın elini öptü. pic.twitter.com/xBf9IbVCKe
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 12, 2023
Efendim ehliyet sınavındayım daha ilk girişim heyecan tavan ancak mükemmel havalı bir şekilde direksiyona geçtim. Kontak vites cart curt araç çalıştı debriyaj boşlamaya başladım e şimdi hafiften gazla desteklemem lazım gaz veriyorum hop istop gaz veriyorum hop istop.. Döndüm komisyona dedim ki hocam galiba araçta benzin yok araç gitmiyor.
Sizce hatam neydi tahmini olan var mı?😂
Refleksle bilinçaltı olması gerekeni yani damattan beklediği faktörü kendisi sergilemiş ortada bi eksiklik var yani damadın yakın ilişkilerinden memnun kalmamış olabilir
abi bu adamın ne kadar mutlu olduğunun belirtisi düzgün ehil bir insana kız vermiş bende öperim şahsen iyi insan kıtlığı var bu adamda güvenli liman bulmuş iyi niyet göstergesi tapılası bir baba modeli
Cevap
18Cevap
Heyecanlandığımda öğürüyorum😂😂 çok heycanlanırsam kusuyorum. Akrabamın düğününde tanımadığım biriyle dans etmiştim. Kişiyi tanımadığım için stres yapıp çocuğun üstüne öğürmüştüm😂 çocuk 3 adım gerileyip ne zaman biter bu dans demişti 😂😂😂
Belki heycandan öpmemiştir kızımla evlendin diye elini yalamıştır. Var ya öyle tipler evlendirme meraklısı bide üreme meraklısı insanlar tavşan gibi work work work.
inş hep böyle birbirinizin ağzına verirsiniz dmdmmd diyen komikti
Ahahah 😅 heyecanlanmak cidden illet bir duygu ya. Yanlış cümleler kurulur, saçma sapan hareketler yapılır istemsizce.
E normal kızı kime yamayacağız derken derdinden sevince dönmüş sonrada sapıtmış normal hikayeler 😆😆
Heyecandan değil o. Kucaktan kucağa gezmiş güzel kızını sonunda zengin birine itelemenin verdiği mutluluk.
Kuzenim gelmişti , annemin elini öperken benim de elimi öptü şok oldum dondum kaldım 😀 yani benden 10 yaş büyük bide...
Saçmalamam. Sadece ne yapacağımı unutup öyle kalıveriyorum ortada o kadar.
Kötü olmuş adam rezil olmuş anladikta hangi akılsız sosyal medyaya yayın etmiş acaba..
elim ayağım titrer, panik atak geçiririm, ağlama hissi gelir daha çok
Vagahshshshhsx bunu da başka ülkeye kaptırtmadık çok şükür
Yok bu kadar da değil tabi.
Amcam yazık çok heyecanlanmış.🙂
O kadar çok kişi ile selamlaşıyorsun ki mecbur adam ne yapsın. adam haklı beyler bys
Valla bende fena saçmalarım var baya saçmalıklarım böyle hatırlamsk istemiyorum dkdkdk
Belkide damadını çok sevdiği için öyle yapmış olabilir.
Gördüm bunu çok tatlı ben istemede kahveyi dökerim diye korkuyorum ffgh
Heyecanlanınca herkes saçmalar. Heyecanlanır mısınız olmaliydi soru. Cevap evet.
Benim dedim de bize gelince “hoşgeldin “ demişti asdf😄
Lan bi an aldında beni kurtardın bu kızın gereksiz harcamalarından gibi olmuş sjsjsjsn
hahaha 😂 millette ne babalar var benim babam kesin damadı tokatlar
Kıyamam ya çok heyecan yapmış belli :)
İlk defa duydum ilginç
😂😂 anıları canlandı heralde amcanın
Çok rezil bı durum 😂
est deseymiş damatta : )
normal adam kız babası:d
Arada yapiyrm yaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gelinin babası niye heyecan yapıyor aw :D
Gelin babası = ben 😂😂
İleride benim baba cjsjcj eyvahlar olsun
Kıyamam ya🥺 evet heyecanlanınca sacmalayabilirim