Cin düğünü müdür?

Merhaba arkadaşlar size bu gece sevgilimle yaşadığımız bi olaydan bahsetmek istiyorum. Erkek arkadaşımın babaannesinin muğlada yani kuycakta bi evi var ve kendileri yapmışlar görseniz biraz ıssız pek ışık olmayan bi köy, evin yeride öyle. Bu gece orada kalmak istedik saat gece 4 civarı uykuluyum erkek arkadaşım hala uyumamış bana dediki o tık tık sesini sen mi yapıyorsun yok ne sesi dedim, böyle dediği içinde içime kuşku düştü daha dikkatli dinlemeye başladım bi baktık bi davul sesi uzaktan yaklaşıyor gibiydi ses yaklaştıkça ben korktum... en son kapının önünde davul çalıyor sanki birisi ben korkumdan ağlıyorum sevgilimde kapının önüne kadar ses geldiği için tırsmış. Bana diyor ki sessiz ol içinden dua oku geçip gidicek ama hayatımda yaşadığım en büyük korku her neyse bu ses kesildi dedikki gidelim hazırlanıyoruz eşyaları topluyoruz derken gene aynı şekilde uzaktan bi ses yaklaşıyor dediğim gibi kapının önünde çalıyor sanki gene aynı şekilde... Sonra ramazan olduğunu düşündük ses kesildi dışarı çıktık davulcu felan yok ama başka evlerin ışıklarıda açık bu olay gece saat 4,5 ya da 4 sıralarında oldu. Arabaya bindik gidiyoruz önümüze davul çalan herhangi biriside çıkmadı şu an arabada yatıyoruz. var mı fikri olan ♡

Cin düğünü müdür?