30 yaşındayım mutsuzum evliliğimi yürütemiyorum bitirecek cesaretide bulamıyorum ne yapmalıyım psikoloğa mı gitmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Mutsuzsanız evliliğinizi bitirin zaten.. ama psikoloğa gidin önce
sebep ne bilmiyorum ama bu tek tarafın istemiyle çzöülmez piskolğada gitsen çözülmez ikiniz aynı anda sorun olduğunu kabul edip çözmeye çalışmanız gerekir aksi takdirde piskolog sadece seni bir süre rahatlatır
Ilk is cocuk yapmamalisin
2 si mutlulugu evinde ara evinde bulamiyosan ayrilmadan disarda arama
Mantıklı bu
Peki cok ozel degilse evliliginz neden yurumuyo sonucta evlenmek icin o kadar emek o kadar sevinc o caba vs harcanip zar zor evlenip neden olmadi gorucu usulu falan ortada askin olmadigi bi evlilikmi bu
Hayır sevmiştik, cinsel uyum yok
Sadece cinsel yasamdan dolayimi evliligini bitirceksin sorun esindeyse gidip tedavi olsun bunun bisuru cozumu var birbirinizi seviyosaniz cozumu tedavisi olan seyler icin birbirinizi kaybetmeyin
Tedavi olcak kapasitesi yok
Esin tedavi olmayi kabul etmiyosa bise diyemem demekki kendide kaybetmeyi goze almistir ama neolursa olsun aldatma sakin olmuyosa ayril herkes kendi yoluna keske insanlar evlilik oncesi kendilerinde bildikleri problemlri is ciddiye bindiginde karsi taraf ile paylasip devam etmek istiyosan bilerek devam et diyebilse
once ne yapman istedigine karar ver
mesela evet psikolog olabilir ama devam ettirmek icin mi bitirmek cesarete erismek icin mi
Bazı evlilkerde uyumsuzluklar sorunlar. olluyor uzu süre duzelmiyro işiniz zor.. her yolu deneyin ama
bence beraber gidin tek başına çözülecek bişey değil bu yardım almadanda yürütmen zor gibi görünüyo aradaki sıkıntılar ne bilmiorum ama
Korksan acı çekmeye mahkumsun bunu bil tamam mı kendin için yaşamalı cesaretli olmalısın gerçi hicbirimizde yok bu cesaret dimi :)
Bu olaylar insanı yoruyor günden düne bitiyor dimi
Sebep ne mesela evlilikte sen mi mutlu ediyosun yoksa eşin mi eşin ise ne yapıyor da senin mutsuz olmanı sağlıyor
Bende gittim eşimle ama hallolmuyor soğudum tat vermiyor pişmanım evlilikten
hayatımızdaki olumsuzlukları defediyoruzzzzzzz bedelini ödemek şartıyla
Psikolojik destek alman gerekiyorsa al. Ama bence avukata git boşanma için.
Sen bekar misin hala ya 29 yaşından beri bu sitede vardın evlenemedin mi hala
@Patatessss1 Evlenemedim değil. Evlenmedim. Evlenmemi gerektirecek bir durum henüz olmadı. Kısmet işi konusuna inanmıyorum tercih meselesi her şey. De konu niye bana geldi 😂
Eşinizle beraber destek alın sorun neyse tek taraflı değilse ikinizde çözüme ulaştırmaya çalışın
Yürütememenin sebebi nedir? Sorunları konuşurmusunuz?
Konustuk halledemiyoruz
Sorun nedir? Şiddet mi var? Psikolojik sıkıntılar mı? İlgisizlik mi?
Cinsel
Anlatmak istermisin?
Hayır
Cinsel derken senden kaynaklı mı omu seni anlamıyor bu konuda?
ceraset edememenin sebebi ne.. kendi başına bir hayatla maddi olarak başedememekmi?
Ailemin yanına dönmek istemiyorum tek başıma yaşayabilirim çalısıyorum ama baya zorlanırım
eh işte ozaman tek gereken cesaret.. ayaklarınınüzerinde duran kadınsın. evde oturan, ekonomik açıdan kocaya bağımlı olsan anlarım.
Çok zor ama biliyosun evden cıksam ev bile tutamam
doğru.. ama işkence çekiyor olmanda bir başka dert.. genede , başlamak bitirmenin yarısı ya, düşünmekte başarmanın yarısı..
ya da başlamanın yarısı diyelim 🤷♂️... en iyi psikolog gene kendinsin..
Teşekkür ederim
üzülme desem fayda etmez biliyorum ama zararını sen görürsün.. yıpranır hasta olursun
konuşmak istersen sorunu beğenenlerde "dışgüş"benim
Konustukca daha kötü oluyorum
sen bilirsin.. ben bi el uzattım🙂
Aynı dert bende de vardı fakat ben çare buldum
Nasıl
Ben kendime tır aldım eve sürekli gitmiyorum artık nerde istersem orada yaşıyorum diledigimi yiyorum dileğim yere gidiyorum hiç eşimle yuzgoz olmuyom
Tır kaç para bende aliyim
Ciddi olamazsin 😂😂😂
Sende çalışmana izin veriyorsa vardiyalı bir iş bul gece iste olursun gündüz zaten onu görmezsin olur biter
Mesleğim vardiyalı calısacak bi iş değil benim fabrikada mı çalısayım abi saçmalama hahaha
Yani mesleğiniz nedir bu gün tır almak sizi bu evlilikten kurtarmazki sadece eşinizin sizden bosanacagi daha resmi ve usullere uygun bir pilan kurman gerek
Mesela benimkini direnci az kaldı çok çok 1 yıla kırılır biter ve boşanmak ister
Şaka yapıyorum zaten ne tırı
Gerekiyorsa gitmelisin. 🤔
Eşin mi yetersiz
Kim evlen dediyse sana ona sor
neden mutsuzsun, neden yürümüyor evlilik?
bir gitmende fayda var
Seni mutsuz eden ne
Başka arayışlara gir sanal arkdaşlık kur
Neden bulamıyorsun mutsuz olamayı seçiyorsun
Kolay değil
Çocuk var mı
Yok
Ama mutsuz olmakta kolay değil
Neden boşanmak istemiyorsun
Cinsel sorunlar
Eşin bencilmi kendi işini göreme kadarmı işi
O durum kötü