surekli tartisiyoruz 1,5 yildir evliyiz simdi cocuk bekletisinde olmaliydik normal bi evliligimiz olsaydi ama oda yok. beni degersizlestiriyor uzuldugumde agladigimda yuzume bakmiyor sadece aciyarak bakiyor bana , psikolojik olarak cok coktum neseli biriydim ama yok , bekar zamanlarimda agladigimda uzun zamandir aglamadm dedigim gunler oluyordu simdi hergun agliyorum. esimden ilgi sevkat beklerken bana cicek almayi bile zor goruyor , cabaliyorum diyor ama sevgi vermek cabalamakla olmazki sevgi icinden gelen birsey degilmi. esimle dun konustuk cozelim diye beni ablasinla annesinle bir goruyor benim karakterim boyle ben ablamada bunu yaptim annemede diyor , ben diyorumki esinim senin ben farkli olmaliyim diyorum , ablam o benim diyor, beni saymiyor bile. sonra diyorki evli ciftler var 2-3 hafta ayri yatiyorlar 60 yillik evliler ama diyor , ayri yatmanin nesi dogru diyorum , dinimizce dogru , adam esini cezalandirmak icin ayri yatabilirmis , benim hicbir yanlisim olmadi sadece agladim uzuldum icimdekileri soyledim ilgi bekledigimi sevkat beklediigmi bukadar gormezden gelmemesini soyledim derken adam neler diyor bana , daha neler neler var napcagimi bilmiyorum nasil cozcem bilmiyorum lutfen yardim edin bana
Oyy oy, ne hayat hikayeleri var işte. “ Dışardan gördüm yeşil türbe, içine girdim estağfurullah tövbe.” diye bi söz var ya o misal. Evlilik insana çok güzel bir şeymiş gibi geliyor, evlenince her şey toz pembe olur sanıyor insan da gel gör onu birebir yaşayana sor. İşin içerisine girince işin rengi de değişiyor maalesef ki. Seni anne ve ablasıyla bir tutması baştan ofsayt hareket zaten. Onlara da değer vermeli sana da değer vermeli. Resmen vermediği değeri bile değersizleştiriyor. Ne demek cezalandırmak için ayrı yatılırmış? Sanarsın sen onun ihtiyaçlarını ısrarla gidermedin o da bundan ötürü sana böylesi bi muameleyi hak görüyor. Gelip başını okşaması gerektiği yerde bön bön bakıyor resmen sana. Sen dua et ki çocuğunuz yok, çocuğunuz olsa ne şefkat ne ilgi ne değer hiçbir şey göremezdi böylesi bi adamdan. Kadınlarda da suç var, önce bi otur ölç bakalım bu adam başta ailesine nasıl davranıyor bana nasıl davranıyor ki doğacak çocuğumuza nasıl davransın. Seni dizine yatırmayıp, başını okşamaktan aciz olan adamdan çocuk beklentisine girme zaten. Resmen psikolojik şiddet bu başka hiçbir şey değil, bi temaslı şiddete kalkışmadığı kalmış. Seni çok değersizleştirmiş. Bence tut kolundan bi psikoloğa götür. Bi tedavi görsün baktın ki düzelmiyor boşan hiç ardına bakmadan. Kendin diyorsun neşeli bi insandım diye, eser bırakmamış eski hâlinden. Yazık etme gençliğine.
66 Yorumla
Soran+1 yılneguzel konustunuz ya , gel anlat bunlari ona hicbisey anlamaz , dini imani katiyor bende peygamber efendimiz eslerine nasil davraniyordu biliyormusun diyorum ona gelince farketmiyor diyor. bosancagmi soyledim korkmuyor bile beni kaybetmekten ama sadece ben cesaret edemiyorum. kedimde var vermez diye korkuyorum.. gozumde onu cok buyutmusum , merak ediyorum benden sonra nasil biriyle olur nasil biriyle evlenir. ona kac kez soyledim terapiye gidelim diye delimiyim ben diyor hayir diyor oyuzden tek basima gitmeyi dusundum cunku arkamda keskeler olsun istemiyorum herseyi yaptim cabaladim demek istiyorum ben
- +1 yıl
Senin gideceğin terapist sadece seni düzeltebilir ama onu değil. Belli o adama sihirli değnek değmesi gerekiyor, kendi çabaları ile bir yere gelemeyecek kadar negatif ve bıkkın bi enerjisi var. Kendin için bunu yapabilirsin, en azından sen daha iyi hissedersin bi destek görerek. Lakin bil ki tek sana fayda sağlar, o olduğu gibi durmaya devam eder. Senden sonrasını hiç düşünme, seni ilgilendirmez ki. Varsın olsun en iyisiyle olsun varsın olsun en kötüsüyle. Kedi de şayet senin kedinse alırsın onu, bunları dert edinme. Baksana hiç seni ikna etmeye bile çabalamıyor benden ayrılma gibisinden. Bence senin şu an kendin için yapabileceğin en güzel şey terapiste gidip kendini toparlayıp güçlü bi şekilde bu şahsiyetten ayrılman. Ötesini berisini düşünme hiç.
Soran+1 yıldogru diyosun hemen randevu alcam gercekten toparlanmam lazim , cok iyi geldi konusman arkadasimda yok konusamidigim icin bana gercekten cok iyi geldi sorumu ciddiye alip bukadar sey soylemeniz
Soran+1 yıltesekkur ederim🙏🏼
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Eşinden hiçbir şey beklemeyeceksin. Kendi ayaklarının üzerinde ol, çalış kendi paranı kendin kazan. Başını dik tut, kendine güven ve en önemlisi kendini sev, kendine değer ver o zaman her şey daha farklı olacak güven bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yaparim bunlari zaten calisiyprum ama onun sevgisine cok ihtiyacim vardi
+1 yılKonuşacak çözülecek bir durum değil bu neyazıkki. ama sabredeceksen onu biraz değiştirebilirsin. ana vereceğim taktikleri izlemelisin. bana ondan bahset biraz sigara alkol var mı , akşam buluştuğu arkadaşları var mı , ne iş yapar , sen çalışıyor musun?
020 Yorumla
Soran+1 yılgercekten yardimci olabilirmisin? sigara kullaniyor , icki hayir sadece ozel gunlerde icmistik ama eve sokmak istemiyorum dogruyu soylemek gerekirse , oyun oynamayi seviyor tv baglanip arkadasiyla, surekli onla konusur mesajlasirlar benimle konusmadigi okdr onunla konusur guler, insaat sektorunde kendi isini kurdu, ben parttime calisiyorum eve zaman ayirabilmek icin
- +1 yıl
onu kendi haline bırakıyorsun. kocana yapışkan gibi olmalıydın. ama henüz geç değil. ondan bişey beklemeden onu değiştirme yoluna gitmelisin. örneğin eve gelince ona hizmet edeyim o dinlensin gibi yaklaşımda bulunma. gelir gelmez onu mutfağa sokacaksın , canım senin salatan güzel oluyor diyip salataya , kolum ağrıyor diyip tabakları makinaya dizdirmeye başlayacaksın. hep yanıbaşında olması için bahaneler üret. çok halsizim diyip çamaşır katlamaya çağıracaksın , temizliğe ortak edeceksin onu. bazen çayı kahveyi ona yaptıracaksın.
Soran+1 yılbikere kavgaliydik yemek yaptim hersey tezgahta tabagina yemegi koymadigim icin koltuga gecti oturdu yemedi , kavga ettik tartistik ogun , bunu yapan adam yaparmi bunlari ustelik suanda cok kotuyuz
- +1 yıl
yapar tabi. erkekleri tanımıyorsunuz. öncelikle barışmak lazım tabi. kaç gündür kavgalısınız?
Soran+1 yıl3-4 gun oldu , nasil yapcam peki soyledigimde koltuktan zor kalkiyor
- +1 yıl
Kalksın. Kendini acındır. Kolun ağrısın başın ağrısın , tansiyonun düşsün. Güçlü olma. aciz ol. ona muhtaç ol. Böyle ilgi iste biraz. masum bir sesle ondan sürekli yardım iste.
Soran+1 yılzaten uzgun oldugumda bana kalk toparlan gidiyoz diyen biri , hungur hungur agladiihim zamanlar git elini yuzunu yika makyajini yap gel der , agladigimda aciyarak suratima bakar
- +1 yıl
Tamam işte. onu zayıf noktası bu. bunu değerlendirmelisin. bence biraz planlı hareket etmeli. artık tartışma yüksek sesle konuşma. ağlama. ilgi falan bekleme. dediklerimi yap. ev işlerinde acındır kendini. böyle böyle alışsın yapışsın sana. oyun oynamaya geçeceği zamanda dizine başını koydur. biraz seveyim seni de
Soran+1 yılya oflarsa puflarsa isten geldim ben yorgunum kendin yap derse
- +1 yıl
Demez. ahh. bulaşık bile yıkattırırsın ona. niye yanlış yapıyorsunuz böyle. onu kendi haline bırakıp telefonuna oyununa bırakıp sonrada ilgimi bekliyorsun.
Soran+1 yılcok degiisik kisiligi var hemen rahatsiz oluyor nazimdan herseyimden
- +1 yıl
söylemek yerine yapmalısın. o söylemenden rahatsız oluyordur. çiçek bekliyorsan ona çiek al, hediye bekliyorsan ona hediye al, onu düşünerek çikolata al. öğret ona.
Soran+1 yıltamam bunlari denicem , ama Şu an kotuyuz bosanmayi konustuk onu toparlamasini istiyorum cunku hatali olan o
- +1 yıl
sessiz kal. masum bir duruş onu tekrar yaklaştırır sana. sevdiği yemeği yap bu akşam evdemisin?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
tamam hadi mutfağa o zaman :) yemek yapalım hadi :)
Soran+1 yılistemiyorum yapmak dunde yaptim bisey degismedi
- +1 yıl
tamam yapma. sessiz ve masum kal o zaman. bir köşede uyuyormuş gibi otur.
Soran+1 yılbuda cozum yani
- +1 yıl
evet. sessiz duramaz o. gelir yanına mutlaka.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence odaya dahi sokma onu sen aynısını ona yap o zaman görelim tapasını baktın olmuyor boşan gitsin evlenene kadar uyutmuş seni maalesef sahtekar demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılbunlarin hepsi onun isine gelcek seyler
Soran+1 yılodaya sokmamak falan baksana onu ornek veriuor
- +1 yıl
Zaten sana değer vermiyor bu belli demi sende ona aynısını yap
Soran+1 yılnasil yapcam bunu yemekmi yapmiyayim yatagima almayayim
- +1 yıl
Alma yatağa yemek yapsanda çok bişey yapma bence baktın olmuyor ayrıl seni hizmetçi diye almadı sonuçta evliliğin sorumlulukları var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım demek ki sizi sevmiyor.
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde ilgisizlik olsun emek vermeme olsun insanları etkiliyor kesinlikle ve ilişkiyi bitme noktasına getiriyor... sizin ilişkinizde bu yüzden sıcaklığını kaybetmeye başlamış... burada gelecek yorumlar senin zaaflarını kullanmaya yönelik olabilir özellikle yoncaokyanıs adında gereksiz bir üye var o kadın profiline girmiş erkektir ve kadınların zaaflarını kullanarak seks muhabbeti yapıyor bir kaç kız arkadaştan bunu duymuştum şimdide senin zaafını kullanmak isteyecek...
22 Yorumla
Soran+1 yılhahaha galiba yazdi oyle biri bana tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış kararların sonuçları bu oluyor işte çok üzüldüm gerçekten, evlilik bu değil. Bence bir evlilik danışmanından destek alın olmuyorsa da boşanın zorlamanın anlamı yok. Mutsuz bir hayata kendinizi mahkum etmeyin. Yoksa bu işin sonu kötü biter, aldatmalar hep bu boşluklarda meydana gelir kesin çözüm şart.
34 Yorumla
Soran+1 yıliste kafamdaki soruda bu biliyomusun, aceba evlilik boyle biseymi diyorum belki ben abartiyorum fazla beklentiye giriyorum diyorum kendimde ariyorum , intihari bile dusundum okadar bunaldimki ama esim gormuyor uzuntumu
Cevap sahibi+1 yılEvlilik bu değil ya evlilik kendi hayatına birini dahil etmektir. Sen bu hayatın dışına itilmişsin. Tabi üzülürsün kimse neticede boşanmak için evlemiyor ama bu yaşantı seni kötü yollara yapmak istemeyeceğin şeylere itebilir. İlgisizlik bir kadın için cidden çok bunu bir hemcinsin olarak söylüyorum. Ve bu durumlarda biri gelir iki güzel laf eder aklını karıştırır hepimiz nefis taşıyoruz ne olacağı belli olmaz bu yüzden çok dikkatli bir karar ver mutsuz bir ömrü hak etmiyorsun.
Soran+1 yılhaklisin keske oda anlayabilse bukadar onemli oldugunu ilginin, nekadar devam etcek boyle bilmiyorum ama boyle devam ederse ayrilik olcagi kesin
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun.
Seni sevmiyor... kendini sevdirmeye çalışman hiç bir anlamı yok... cok duygusal birisin ama eşin seni sevmiyor... sevse bu söylediklerinin hiçbiri olmaz.. senin bir suçun kabahatinde yok hatayı kendinde arama boş yere...
26 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Soran+1 yılevet yuzunede soyledim seven insan yapmaz beni sevmiyosul cunku sevilmenin ne demek oldugunu biliyorum dedm
- +1 yıl
Senin yüzüne söylemen ne ifade edecek onun için... hic... sana değer vermiyor ki sen ne söylersen söyle... bak bu durum genel olarak var... erkek kadını elde etti mi bazı şeylerin büyüsü bozuluyor ve erkekte saygı ahlak sevgi ama aşk olan değil yoksa sonuç hep üzüntü... aşk biter bitecektir biraz önce saydiklarim sizde yok..
Soran+1 yılneyapayim cekip gideyimmi oyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYuh artık. Daha neler ya 🤕
Ayrı yatıyor bunu da savunuyorsa ne diyeceğini bilemedim.
Vebaline girmek istemem ama bence ayrıl ve asla geri dönme. O kafadaki insan asla değişmez düzelmez
Deneyelim düzelir belki hatasını yapma
Hele ki;
Çocuk yapın, sizi kaynaştırır telkinlerine asla inanma03 Yorumla
Soran+1 yılcok kotuyum okadar emek vermeye calistim evimiz icin hersey icin , ailem okadar masrafa girdi bizim icin sevgi istedim deger istedim yok
Cevap sahibi+1 yılKendin ikna olmadan asla devam etme. Hayatını mahvetme. Çok akıl veren, telkin veren, rica eden olur. İkna oldun şans vermek istedin diyelim; yakın zamanda çocuk planlama.
Allah sabır versin
Allah kolaylık versin
Soran+1 yılsagolun hepimize
+1 yılYa böyle ök*ź erkeklerle niye evleniyonuz be bacım.. daha dogru düzgün ilgi veremiyor. Neden agladigini bile soramiyor.. ailene anlat kesinlikle. Ve terapi al bosandiktan sonra.
02 Yorumla
Soran+1 yılailem destekliyor beni
- +1 yıl
O zaman boşan kuzum
+1 yılMadem çocuğunuz da yok. Boşan gitsin. Ablam evlendi eşi de aynı senin eşin gibi birde çocuk bar ablamın psikolojisi bozuldu çocuğa da yansıyor. Bence iyi zamandasın ayrıl kurtul.
09 Yorumla
Soran+1 yılyazik ya gercekten , benimde kardesim var senin gibi oda evlilikten sogudu benim yuzumden
- +1 yıl
Ben evlendim bende 1,5 yıldır evliyim. Ama eşim beni dinler gelir sarılır gece ben huzursuz olursam uyku tutmaz. Yanından beni ayırmaz konuştum diye yanımdan gitmez.
Soran+1 yılbenimki oyle degil misil misil uyur , neden boyle sence biz nerde hata yaptik?
- +1 yıl
Karşındaki narsist bir kişilik bence. Ya da yetişme şekli bu kabuğundan çıkamamıştır. Karakterini bilemem ama genelde çocukluktan gelir davranışlar
- +1 yıl
Bence değişeceğini düşünüp çocuk yapmak gibi bir hata yapma. Ki ben eşim böyle olduğu halde bile çocuk düşünmüyorum
Soran+1 yılyok yok cok dikkat ediyorum cocuk istemiyorum kesinlikle , boyle bosanmakta zorlanirken cocukta yapamam herhalde. sen neden cocuk istemiyorsun Şu an peki?
- +1 yıl
Erken olduğunu düşünüyorum. Eşim uzun zamandır istiyor yaşı dolayısı ile. Ama beni zorlamaz bekliyoruz bakalım. Allah nasip ederse istersek olur zaten inşallah
Soran+1 yılinsallah canim bir omur boyle bagli kalin birbirnize huzurunuz hic bozulmasin
- +1 yıl
Karşındaki çocuk olmadığı için eğip bükemezsin. Bu saatten sonra değişmez çünkü ablam 4 yıldır çekiyor. Boşan diyoruz çocukla yapamayacağını düşünüyor
Öncelikle sakın çocuk düşünme emin ol çocuk sizi birbirinize bağlamayacak
21 Yorumla
Soran+1 yılyok kesinlikle dusunmuyorum
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey sormak istiyorum. 1.5 yıllık evlilik süreciniz haricinde, öncesinde ne kadar birliktelik yaşamıştınız?
03 Yorumla
Soran+1 yıloda 1,5 yil surdu
- +1 yıl
Ailende boşanmak gibi bir kavram yok mu? Yanlış mı yani?
Soran+1 yılhayir ailem arkamda
İlgisizlik, sevilmediğini hissetmek çok kötü bir duygu. Bunu onunla konuşmayı denemelisin. Çözüm bulmaya çalışmalısın, eğer böyle yapmaya devam ederse bu fikrini ona söyleyebilirsin. Ama maalesef bazı insanlar ne yaparsan yap bir yaştan sonra değişmeyebilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın. Evliyim. Zordur ayrılmak bilirim ama önünde 40 yıl yaşanacak hayat varsa sana değer vermeyenle nasıl devam edebilirsin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdigimden galiba , cok koyuyor bana boyle davranisi okadar deger verdimki okadar cabaladimki bunlari hic gormedi
- +1 yıl
İşte sevgi hissediyosun ama o da azalacak. O yüzden sevsen de ayrılmalusın. Saygı görmek sevmekten önce gelir
+1 yılNe yapacağın konusunda herhangi bir fikrim yok fakat buradaki hiçbir erkekle özele geçme sen zararlı çıkarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yanlis bise olmaz , 12 yildir bu platformdayim simdiye kdr olmadi
- +1 yıl
Ben geleneksel uyarımı yapayımda gerisi sana kalmış
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakmada hödüğün biriyle evlenmişsin ki o adamı değiştirmekte öyle kolay kolay olmaz bu gidişle olan sana ve pskolojine olacak :)
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu bile
- +1 yıl
işin zor gerçekten bişey diyim dedimde diyemedim o derece :)
daha yolun başında olmana rağmen kendini değersiz hissetmen, öyle hissetmene sebep şeyler yaşaman çok üzücü.
07 Yorumla
Soran+1 yılbu normal mi peki evlilik boyle biseymi benmi abartiyorum aceba bu olanlari? ya da guclu biri degilmiyim
Soran+1 yıluzgunum kendi adima , neden bunlari yasiyorum aceba
Soran+1 yılaynen anlamiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik çoktan bitmiş benzer şeyler yaşamış biri olarak kesinlikle ayrılmanı tavsiye ederim başta biraz zor oluyor ama sonra nasıl bir cehennemde yaşamışım diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yapcam bunu? cesaret edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAilenden ya da akrabalarindan yardim isteyebilirsin
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Keske daha iyi tanisaydin. Degismez o mumkun degil
06 Yorumla
Soran+1 yılkeske ah keske
Soran+1 yılhayir yok , ayrilmassam nasil bi hayat bekledigini bilmem yeterli degilmi sence
Soran+1 yılailem destek veriyor bana
+1 yılRabbim yardımcın olsun şimdiden böyleyse ilerisini göremiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle malzsef
- +1 yıl
Adınıza üzüldüm bu saatten sonra da degişecegini zannetmiyorum isterseniz tekrar karşınıza alın konuşun byk bir ihtimalle size karşı ne sevgisi var nede saygısı öyle düşünüyorum
Soran+1 yılelim kolum bagli sanki cok kotuyum ya
- +1 yıl
Bu daha iyi günlerin haberin olsun
Soran+1 yıldaha kotusunu kaldiramam
- +1 yıl
Şimdi olmazsa yarın muhakkak aranızda problemler çıkacak buna şimdiden alışmanızı tavsiye ederim ama yinede bi kenara çekip güzelce konuşmanızı tavsiye ederim
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ciddi konuşmalısın eşinle
Psikoljik bir sebebi olmalı06 Yorumla
Soran+1 yılcoooook konistum herseferinde boyle sacma konusmalar yapti ya da hic konusmadi
- +1 yıl
Hatanın en büyüğü sosyal olarak yetiştirildiği ablası ve annesi ile kıyaslamak
Bu duyguyu yanlış vermeye sebep olur
Toparlayabilir ama ciddi çaba gerekir ve profesyonel terapist desteği
Soran+1 yılgitmezki terapiye asla
- +1 yıl
Sen gidip yöntemleri ya da yolu terapist ile belirleyip uygulayıcı olarak yol alabilirsin
Soran+1 yılevet ben tek gidicem
- +1 yıl
🙏🏼🙏🏼
Evlenmeden önce nasıldınız peki? Bir anda böyle olması tuhaf yani
01 Yorumla
Soran+1 yılaslinda ben gormezden gelmisim sevgimden dolayi bazi seyleri, eski mesajlari okuyorum nasil kabul etmism nasil kormusul dedim bazi konusmalara , ama eskiden yinede sevgisini biraz daha fazla gosterirdi..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayiz, benim 2.5 yıl oldu , ben boşanma aşamasında gectim.
33 Yorumla
Soran+1 yılayrildinizmi
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum?
Cevap sahibi+1 yılEttim simdi canim
+1 yılÜstüne gitme bir müddet ve sessize bürün hiç iletişim kurma yemeğini suyunu ver uzaklaş o rahat çünkü ona değer verdiğini biliyor evde spor yap yürüyüşe çık film izle mutsuz oldugunu da hissettirme güven bana on güne peşinde koşacak:))
13 Yorumla
Soran+1 yılisine geliyor butun bunlar cunku kendisi soyledi ben cok rahatim dedi , hatta evliliklerden ornek veriyor 1-2 hafta konusmayan kus kalan esler var diyor bana
- +1 yıl
Onun ki lafta yap görürsün iki hafta dan fazla konuşma gerekirse
Soran+1 yıldenerim bunu
Bence hic bekleme degisecek diye, belki o degisebilirde o zamana kadar da sen de tükenir, erir bitersin. Dinle ne alaka bu her kimse tam bir din yobazı. Uydurma hurafelerle bu daha kendisini bulamamis ki, hic mucadele etme boşan gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılisine geldiklerine dinci kesiliyor
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Evlilik öncesi sevgili oldunuz mu
İlgisi hep mi böyleydi sonradan mı değişti
Cinselliğe olan ilgisi de aynı mı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı benim evliliğim yani dolaylı yoldan bizdede tık yok sanki kanka gibiyiz resmen bosanabilme durumun var mı
05 Yorumla
Soran+1 yılyeterince yok , baba evine cikmak istemiyorum ama eve cikcak gelirimde yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşinden beklentin olmicak herşeye he diceksin geciceksin ev arkadaşı gibi anlıyomusun ben çocuk için öyle yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
Soran+1 yılyurtdisi, oyle biri asla olmam
Cevap sahibi+1 yılO zaman mecburen bosanicaksin
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu durum yipratacak yipratacak yoracak ve bitirecek son kafada artık :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bian önce kendi yolunu çiz arkadaşım.
O heriften bı bk olmaz. Çocuk falan yapma sakın.
Ömrünü curutmene değmez.22 Yorumla
Soran+1 yılevlilik boyle bisey degil degilmi?
Cevap sahibi+1 yılDeğil tabiki.
Böyle seymi olur.
Yuva yikmak iyi değil ama seninki bırak erkeği adam değil.
Böyle pislikler hak etmiyor hiç bir kadini
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten cok zor yA evli degılım ama evlilik byle bişy işte aileler herkes işin içine dahil olıyo seni aldatıyo olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten cok zor yA evli degılım ama evlilik byle bişy işte aileler herkes işin içine dahil olıyo seni aldatıyo olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnet bir tavsiye mümkün değil. hayata bakış açınızı sorgulayın. kendi başınıza neler yapmak istiyorsunuz? neler eksik kaldı bunlara bakın.
00 YorumlaKonuşarak çözemediniz mi? Peki ailenize söyleyip onlarla konuşmayı ya da profesyonel bir destek almayı düşündünüz mü
02 Yorumla
Soran+1 yılteklif ettim istemedi , kendim icin gitcem terapiye
- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef geç olmadan kendi yolunu çiz düzeleceğine inanıyorsan devam et
00 Yorumla Bu soruyu kendi kafanın içinde yanıtlamalısın gerekirse psikolojik destek almalısın çünkü alelade verilebilecek bir karar değil
00 YorumlaMerhaba bana biraz zaman verirsen biraz konuşabilir miyiz sizi anlamak istiyorum sanırım kafanız çok dolu …
00 Yorumla
+1 yılBen bosandim zaten bu durumda yaşı ileri biriyim bide
03 Yorumla
Soran+1 yılkac yasiniz? boyle durummu yasadiniz neler oldu sonrasinda?
- +1 yıl
İsterseniz
Soran+1 yılatamiyorum mesaj
+1 yılDuruma bak ve objektif düşün bütün olumsuzlukları kenarı koyarak
00 Yorumla
+1 yılBöyle evlilikleri görünce gözüm korkuyor
20 Yorumla
+1 yılYazık daha yeni evlisiniz orta yol bulunmuyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hayir , orta noktada bulusamiyoruz cozemiyoruz
- +1 yıl
Profofosyenel destek alın bence çözülmeyecek bir durum yok
+1 yılNeden yürümüyor bu evlilikler ta
04 Yorumla
Soran+1 yılerkekler anlayisli olsa , benim esim bana sevgisini herseyini gosterse evdeki her isi okadar severek yaparimki
- +1 yıl
Beyinsiz ya ilgi göstermiyor mu
Soran+1 yılhayir , evlilik iyi gunde kotu gunde ya , esim sadece iyi gunumde benimle kotu gunumde uzuntumde degil beni anlamaz anlamaya calismaz , uzuldugumde agladigimda arkamdan gelmez uyur sadece
- +1 yıl
Böyle koca olmaz ki asıl kötü günde yardımcı olmak lazım kadınlara daha kırılgan olabiliyorsunuz iyi günde kadınlar zaten mutlu eder
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. beynini kullanmadan evlenirsen bu olur
04 Yorumla
Soran+1 yılgercekten oyle oldu hakaret olarak bile algilamicam bu soyledigini hatta beynime scim ben
Soran+1 yılevlilik guzel bisey ama karsi tarafli caba olsaydi
+1 yılEşin cahil. Cahile laf anlatmak nafile.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olmadan ayrılmanı tavsiye ediyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılDanışmana git görün
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. sen yol yakınkene kendi yolunu çizmeye bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisinden emin misin. Belki sevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılartik degilim zaten
- +1 yıl
Yani sorun temelde olabilir hiç dallanıp budaklandırmaya gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz nerede nasil tanıştınız. Sevgilimiydinuz
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMeslekler nedir peki
Soran+1 yılevet , guzellik uzmaniyim ben esim insaat kendi isi
Cevap sahibi+1 yılİşçi mi insatta.
Soran+1 yılaynen kendi isini kurdu
Cevap sahibi+1 yılSiz calisiyormusunuz peki
Soran+1 yılevet parttime devamli degil
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Peki sevgili iken tavrı yaklaşımı nasıldı.
Soran+1 yılbiraz daha ilgiliydi tabi ama ben bazi seyleri sevgimden dolayi gorememisim gormezden gelmisim onu farkettim maalesef
Cevap sahibi+1 yılGeç kalınmış bir fark maalesef. Peki şu an bir değişim ya da farklılık olması beklentin var mı . Yani senin istediğin profile dönüşme ihtimali var mı?
Soran+1 yılonun icin cabaliyorum , dun mesela konusmaya calistik gitti sacma sapan ornekler verdi
Soran+1 yılbilmiyorum var mı yokmu , duzgun evlilik beklentisi icindeyim ama esim batirmak istiyor herseyi
+1 yılSen ilgilenen kocanka
00 Yorumlakendi ruh sağlığın için ayrıl bence.
00 Yorumla
+1 yılMadem ilgisiz ayrıl
00 Yorumla
+1 yılaldat ya da boşan
00 Yorumla
+1 yılyol ver gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha yeni evliyken yol yakin iken ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılailesi cok iyi insanlar annesi babasi beni cok seviyorlar cok uzulcekler , onlar icin cesaretde edemiyorm
Cevap sahibi+1 yılOnlar ile bir ömür gecirmicek kocanla gecireceksin
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. konuş
00 Yorumla
+1 yılAh ah
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Üzüldüm benim halime dusuyorsun
Soran+1 yılnasil? sizde kadinmi boyle?
- +1 yıl
Ayrıldım ben işte
Soran+1 yılbenim anlattigimin kadin versiyonumuydu