Eşim çok ilgisiz, kendimi çok yalnız hissediyorum ayrılmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

surekli tartisiyoruz 1,5 yildir evliyiz simdi cocuk bekletisinde olmaliydik normal bi evliligimiz olsaydi ama oda yok. beni degersizlestiriyor uzuldugumde agladigimda yuzume bakmiyor sadece aciyarak bakiyor bana , psikolojik olarak cok coktum neseli biriydim ama yok , bekar zamanlarimda agladigimda uzun zamandir aglamadm dedigim gunler oluyordu simdi hergun agliyorum. esimden ilgi sevkat beklerken bana cicek almayi bile zor goruyor , cabaliyorum diyor ama sevgi vermek cabalamakla olmazki sevgi icinden gelen birsey degilmi. esimle dun konustuk cozelim diye beni ablasinla annesinle bir goruyor benim karakterim boyle ben ablamada bunu yaptim annemede diyor , ben diyorumki esinim senin ben farkli olmaliyim diyorum , ablam o benim diyor, beni saymiyor bile. sonra diyorki evli ciftler var 2-3 hafta ayri yatiyorlar 60 yillik evliler ama diyor , ayri yatmanin nesi dogru diyorum , dinimizce dogru , adam esini cezalandirmak icin ayri yatabilirmis , benim hicbir yanlisim olmadi sadece agladim uzuldum icimdekileri soyledim ilgi bekledigimi sevkat beklediigmi bukadar gormezden gelmemesini soyledim derken adam neler diyor bana , daha neler neler var napcagimi bilmiyorum nasil cozcem bilmiyorum lutfen yardim edin bana

Eşim çok ilgisiz, kendimi çok yalnız hissediyorum ayrılmak istiyorum. Ne yapmalıyım?