Eşim beni umursamıyor! Kendimi cok yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?

Üc yildir evliyiz ve cocogumuz yok.. Evligim bastan beri iyi gitmiyor, esim beni umursamiyor ve beni resmen takmiyor. kendi üstüne iki tane ev aldi, ailesinden yana maddi derdi yok. bende calisiyorum yetmezmis gibi benim paramida elimden aliyor.

istedigi gibi yasiyor, istedigi gibi cikiyor disari. evde geceleri cok yalniz kalmisligim vardir. ailesi beni bastan beri istemedi, esimi doldurmaktan baska bisey yaptiklari yok. benim ailemin bundan hic haberi yok, ben oynamaya calisiyorum hic kimse bisey fark etmesin diye. benim icin kimsenin, ve en cokta annemin babamin üzülmesini, istemiyorum.

Kendi acilarimi icimde yasiyorum kimseyle konusamiyorum. eskiden hayat dolu bir insandim, ama simdi sadece cok iyi bir oyuncu oldum. disariya karsi hep mutlu ve gülen bir insanim, ama evde hergün aglayan hayattan zevk almayan bir insan oldum. beni seven ve bana deger gösteren bir es istiyorum sadece.

Bir yildan beri beni ellemedi, sarilma öpme ya da ötesi.. hic birsey yok artik. bu davranislardan dolayi bende hep agresiv ve kötü davraniyorum esime karsi..

ne yapabilirim? nasil davranabilirim? ayriliktan yana degilim, cevaplariniz icin tesekkür ederim..
Güncellemeler
+1 yıl
Evliligimi yikma taraftari degilim. karsimdaki insani nasil degistirebilirim, ne yapmam lazim? sogukmu davranmam lazim? lütfen bana yardim edin. tesekkür ederim.
Eşim beni umursamıyor! Kendimi cok yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?