Eşim bana kendimi yalnız hissettiriyor. Birlikte gezmek, eğlenmek istiyorum. Hiçbir aktivitemiz yok, ne yapmalıyım?

3 yıllık sevgililik sürecinden sonra evlendik şu an 2 yıllık evliyiz. Sevgiliyken her pazar görüşürdük pazar dışında da vakit buldukça haftaiçleri de buluşurduk aile işi yapıyor. Yani ailesiyle ortak çalışıyor neyse evlendik bir anda gezmelerimiz bitti ben bunun kavgasını çok çıkarttım gezdik bir kaç kez şimdi uzun zamandır yine yok en son temmuzda gezmişiz bizim bir de bebeğimiz var ben genelde bebeğimle tek geziyorum ama eşim varla yok arası aile işi yapıyorlar normalde babasıyla ortak bakıyordu babası şu sıra rahatsız olunca tamamen eşim bakar oldu normalde de zaten geç saatlere kadar çalışıyor evde olduğu süre boyunca uyuyor sonra kalkıyor gidiyor hiç bir paylaşım yok gün içinde sürekli arar yazar sorar ilgisinde sorun yok yatak ilişkimizde problem yok ama bunlar dışında bir sosyal aktivitemiz de yok yani ben bir gün olsun böyle dışarı çıkalım kahvelerimizi alalım sahil kenarında yürüyüş yapalım istiyorum öyle pahalı mekanlar da istemiyorum ama yapmıyor ne bileyim ikimizin de merak edeceği bir yerlere gidelim bir şeyler yapalım istiyorum ama rutine bağladı ve o rutini çok seviyor düzen böyleyken çok mutlu bende artık arıza çıkartmıyorum nasıl istiyorsa öyle yapsın ama böyle de evlilik gibi değil

Eşim bana kendimi yalnız hissettiriyor. Birlikte gezmek, eğlenmek istiyorum. Hiçbir aktivitemiz yok, ne yapmalıyım?