3 yıllık sevgililik sürecinden sonra evlendik şu an 2 yıllık evliyiz. Sevgiliyken her pazar görüşürdük pazar dışında da vakit buldukça haftaiçleri de buluşurduk aile işi yapıyor. Yani ailesiyle ortak çalışıyor neyse evlendik bir anda gezmelerimiz bitti ben bunun kavgasını çok çıkarttım gezdik bir kaç kez şimdi uzun zamandır yine yok en son temmuzda gezmişiz bizim bir de bebeğimiz var ben genelde bebeğimle tek geziyorum ama eşim varla yok arası aile işi yapıyorlar normalde babasıyla ortak bakıyordu babası şu sıra rahatsız olunca tamamen eşim bakar oldu normalde de zaten geç saatlere kadar çalışıyor evde olduğu süre boyunca uyuyor sonra kalkıyor gidiyor hiç bir paylaşım yok gün içinde sürekli arar yazar sorar ilgisinde sorun yok yatak ilişkimizde problem yok ama bunlar dışında bir sosyal aktivitemiz de yok yani ben bir gün olsun böyle dışarı çıkalım kahvelerimizi alalım sahil kenarında yürüyüş yapalım istiyorum öyle pahalı mekanlar da istemiyorum ama yapmıyor ne bileyim ikimizin de merak edeceği bir yerlere gidelim bir şeyler yapalım istiyorum ama rutine bağladı ve o rutini çok seviyor düzen böyleyken çok mutlu bende artık arıza çıkartmıyorum nasıl istiyorsa öyle yapsın ama böyle de evlilik gibi değil
+1 yılEvlilikte yaşanan bu tür duygusal ve sosyal değişimler oldukça yaygındır. Her iki partnerin de kişisel ihtiyaçları ve beklentileri zamanla evlilik sürecinde değişebilir. Bu durumda, açık ve sağlıklı iletişim, birbirinizi anlama ve duygusal ihtiyaçlarınızı ifade etme önemlidir.
İşte bu durumu ele almak ve çözüm bulmak için düşünebileceğiniz adımlar:
Açık İletişim:
Eşinizle hissettiklerinizi paylaşın. Açık bir şekilde duygularınızı ve isteklerinizi ifade edin.
İlgisiz hissettiğiniz konuları belirleyin ve bunları net bir şekilde paylaşın.
Ortak İlgi Alanları Belirleme:Birbirinize uygun ortak ilgi alanları belirleyerek, bu alanlarda birlikte vakit geçirebilirsiniz.
Bebeğinizle birlikte katılabileceğiniz aile dostu etkinlikleri düşünün.
Planlama ve Takvimleme:Belirli günlerde veya haftalarda kendinize özel zaman ayırın ve bu zamanı eşinizle geçirmek üzere planlayın.
Örneğin, bir hafta sonu ya da bir akşam dışarı çıkma planı yapabilirsiniz.
Ortak Hedefler Belirleme:Birbirinizle uzun vadeli hedeflerinizi ve beklentilerinizi konuşun.
Bu hedefler içinde birbirinize nasıl destek olabileceğinizi planlayın.
Uzman Yardımı Alma:Eğer iletişimde zorlanıyorsanız veya bu konularda çözüm bulmakta zorlanıyorsanız, bir çift terapisti veya danışmanından yardım almayı düşünebilirsiniz.
Esneklik ve Anlayış:Partnerinizin çalışma şartları, aile sorumlulukları gibi faktörleri anlamaya çalışın.
Esnek olun ve birbirinizin ihtiyaçlarına saygı gösterin.
Bireysel Aktiviteler:Kendi bireysel hobilerinize ve ilgi alanlarınıza zaman ayırın.
Her iki tarafın da bireysel olarak mutlu olması, ilişkinin genel sağlığına olumlu katkıda bulunabilir.
Unutmayın ki evlilikte uyum sağlamak zaman alabilir ve değişen ihtiyaçları iletişim yoluyla anlamak ve paylaşmak önemlidir. Eğer sorunlar devam ederse, profesyonel yardım almak bir çözüm olabilir.02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle uzun ve açıklayıcı yazdığınız için teşekkür ederim ama maalesef eşimle iletişim sorunumuz var biz çok kavga eden bir çifttik artık ben umursamadığım ve bazı şeylerin ucunu bıraktığım için kavga etmiyoruz misal veriyorum gezme olayı neden gezmiyoruz dediğimde kavga ediyoruz artık bu tip şeyleri sorgulamıyorum yine de söylüyorum ama bakıyorum ki duvara anlatıyorum geri çekiliyorum mesela güzel bir söz duymak istiyorum yok bir çiçek istiyorum yoldan koparıp getirse sevineceğim o da yok yani bilmiyorum mutsuzum biliyor söylüyorum mutsuzum diyip durma eşşek gibi çalışıyorum diyor çalıştığını biliyorum anlıyorum ama ben böyle bir hayat için evlenmedim
- +1 yıl
İletişim
Sorunlarına Odaklanın: İletişim sorunları genellikle daha derin duygusal meselelerin bir yansımasıdır. Eşinizle duygularınızı ve beklentilerinizi paylaşmaya odaklanın. Birbirinizi anlamak için açık ve dürüst bir diyalog kurun.
Duygusal İhtiyaçları Tanımlayın:
Eşinizle birlikte duygusal ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışın. Ona olan beklentilerinizi ve duygusal olarak neye ihtiyaç duyduğunuzu ifade edin. Bu, ilişkinizi güçlendirmeye yardımcı olabilir.
Eşinizin Bakış Açısını Anlamaya Çalışın:
Eşinizin yaşadığı stres ve baskıları anlamak önemlidir. Belki de çalışma hayatındaki yoğunluk ve aile sorumlulukları, duygusal bağ kurmada zorluk yaşamasına neden oluyordur.
Empati Kurun:
Karşılıklı empati kurmak, birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Her iki tarafın da duygusal ihtiyaçlarına duyarlılık göstermek, ilişkinizi güçlendirebilir.
Bireysel ve Ortak Hedefler Belirleyin:
Hem bireysel hem de ortak hedefler belirleyerek, ilişkinizi canlı tutabilirsiniz. Bu hedefler, birlikte geçireceğiniz zamanı artırabilir ve ortak bir amaca yönlendirebilir.
Profesyonel Yardım Alın:
Eğer iletişim sorunları ve duygusal kopukluklar devam ediyorsa, bir çift terapistinden yardım almak faydalı olabilir. Bir uzman, sizinle birlikte bu sorunların köklerini bulabilir ve çözüm yolları önererek destek sağlayabilir.
Küçük Sürprizler ve İlgi Gösterme:
Günlük yaşantınızda küçük sürprizler yapmak, birbirinize ilgi göstermek ve duygusal olarak bağlılık kurmak önemlidir. Bu, romantizmi canlandırabilir ve ilişkinizi daha tatmin edici hale getirebilir.
Unutmayın ki bir ilişki sürekli olarak üzerinde çalışmayı gerektirir. Dürüst iletişim, empati, anlayış ve ortak çaba, bu zorlu süreçte size yardımcı olabilir.
En İyi Cevaplar
Ben eşime hiç gezelim, niye gezmiyoruz demem. Haftaiçi zaten çalışıyoruz. Minimum iki haftada bir her pazar için bir program yapar, eşimede tatlı dille “gideriz değil mi aşkımm, yaparız değil mi hayatımmm” diye cilvelenerim biraz hahaahajsjah o da sağ olsun geri çevirmez hiç. Yani bu tarz şeyleri organize edip ona güzel dille söyleyin, birlikte vakit geçirmeyi özlediğinizden bahsedin. İş yerine ziyarete gidin, hadi sana bir saat kahve ısmarlayayım hem de zaman geçirmiş oluruz deyin. Kadınlar eşlerini istedikleri gibi yönetebilir aslında. Yani yönetebilirden kasıt tatlı dille ve biraz pohpohlama ile erkeklere her şeyi yaptırabilirsiniz. Ne kadar bunun için tartışıp, olay yaratırsanız o da bundan o kadar uzaklaşır. Güzellikle çözmek gerek. 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
03 Yorumla
Soran+1 yılYa orası öyle ama sanırım eşimden soğudum
- +1 yıl
O tür erkeklere erkek denmez layt denir çaldar erkeği denir kadınların sözünden cikmayalara her dediğini yapanlara 🤣🤣🤣🤣. Uçkur için kadınların sözünden çıkmayanlarada abaza denir 🤣🤣🤣 acaba bunlardan hangisi benim
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim ya
Bu kendini tanımadan evlenen kadın çığlığı. Çocuk da yapar hemen zaten çünkü beyni çalışmaz. Bedelini ödeyeceksin ya da boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk nişanlıyken olmuş yapacak bir şey yok evlendiğimde iş işten geçmişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni sevmiyor demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılEvet evlendiniz ve eşin odun çıktı ben evlendim 2 yıl eşimle gezdik çocuk olunca gezmelerimiz bitti eşim gezmeyi sevmez ama siz gezin tozun çocuk olana kadar gezin o odun kocanı ikna et kadınlar akılı oluyor evde patron kadındır hep evde piskolojin bozulur sonra evlilik çekilmez oluyor seni seviyorsa sana değer veriyorsa seni gezdirir kafeye götürür
14 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum her şeyden valla
- +1 yıl
Lütfen kendini salma erkek kısmı kadın ruhundan anlamaz evet hemcinslerim tam odunlar dikkat et kendine ben bir abin olarak gör piskolojine dikat et hayata küsme güçlü ol ipleri eline al sana uysun bu odun kocan seni sevmiyormu yok böyle evlenecen hevesini alacan soğuk davranacan olmaz konuş kendine çeki düzen versin seninle ilgilensin yeni evli çiftleri bu böyle görünürüm çok üzülüyorum
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu zaten maalesef bir bunalım yaşıyorum o da biliyor anlatıyorum çok yoruldun farkındayım hadi bir yerlere gidelim iyi gelir diyor sonra bir anda vazgeçiyor bende yorgunum gidecek yer yok felan diyor yani o zaman niye teklif ediyorsun hiç etme ben çocuk bak yemek yap evle ilgilen gerçekten bunalıma girdim depresyon yaşıyorum resmen eşime hiç bir yakınlık hissim kalmadı sanki sıradan biri geliyor uyuyor kalkıyor gidiyor gibi yatak ilişkisi de görev gibi yapıyorum zaten onda bile bir hissim kalmadı
- +1 yıl
Evet sen bunalımdasım dikkat et hasta olacan kapalı ortamda kalma kendini dışarı at yapma böyle hayatta soğuma herşeyi iş gibi görüyorsun yatak ilişkisini görev gibi görünüyorsan durum çok vahim çevrende dertleşeceğin bir arkadaşın yokmu misafirliğe gidin dışarık akrabalarına babanlara git yeterki dışarı çık kafanı dağıt seni hiç aktiviten yok eşin gezmeyi sevmiyorumu vurgun olsa bile yakın bite gidin erkek kısmı sonradan ulgunlaşıyor ona derdini anlat çok bunaldığını söyle kız sakın başını alıp gitme sakın bir delilik yapma sabır et bildiğin dua varsa oku böyle duyarsız koca var maalesef sen meslek var mı hiç çalıştınmı çalışsan dışarda belki kafan dağılır kendine gelirsin
+1 yılAile şirketinin ve esnaflığın kötü yönü bu maalesef, kendisi akıl edene kadar bir gelişme olmaz bu konuda maalesef
10 Yorumla
+1 yılValahi bacim benim esimde oyle o yuzden bende napicam sastim kaldim konusuyorum karsima alip bi ise yaramiyor bide sen dene duygularini anlat ona belki esinde ise yrar o seninle vakit gecirmiyorsa sen onunla bsyler yapmaya calis ne bilim evde aktivite yarat film izle ya da eylenceli bsyler bul zaman gecirmenizi sagla ama erkekler 1 sene icinde degisiyorlar fazlada kafana takma ben oyle yapmaya calisiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen söylüyorum aslında ama dinlemiyor anlamıyor kavga çıkıyor anlamayınca da cidden insanın hevesi kırılıyor yani evde oturalım yatmadan yatmaya görüşelim ev temizliği bebek bakımı yemek yapalım diye mi evlendik hizmetçi tutsaydı kendine bedavaya getirdi bizi herald e
- +1 yıl
Ay yeminle benim esimde oyle bir yere gidelim diyorum mesala neyle gidelim nasil gidelim bir suru bahane buliyor kavga cikiyir sonrada hic bsy olmamis gibi gelip konusuyor erkekler evlendikce okuzlesiyor bu bi gecrcek
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu asla kabul edilecek bişey değil
Bu durum insanı boşanmaya kadar götürür
En azından arada bi sahile gitseniz bi kahve icseniz çok iyi olur
Yerine adamdamı bulamıyor?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tipik Türk kadını. Ne versen bir fazlasını ister. Bence ayrıl da adam da rahat etsin. Nasıl olsa daha iyisini bulamayacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım yorumlarda bir kişiye daha belirttim Türk kadınlarını kötülüyorsunuz ama yabancı bir kadınla evlensen daha mı farklı? Aksine onlar özgür yetiştikleri için özgür hareket isteyecek öyle evinde otur yemek yap bebek bak kocan gelsin onu pış pışla.. var mı sence onlarda öyle bir şey? Yok. Türk kadınını kötülemeyi kesin artık
+1 yılYanlış yapıyor aile olarak bir şeyler yapmalısınız hiç değilse biraz erken gelip beraber dışarı çıkmalısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef biraz miskin ya uyuyum ya çalışıyım modunda işe gidiyor geliyor uyuyor hiç bir aktivite yok
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCanım bu şaşılacak bir durum değil ki evliliğin kısa özeti bu zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunun için evlenmedim ya
+1 yılBirlikde sinamaya gidin
Baska sehire gidin orayi gezin birsürü sey var yapilacak siz belirleyin01 Yorumla
Soran+1 yılCanım yapacak çok şey var da yapmıyor
kesin sende bir sorun vardır. önce kendinde arayacaksın çünkü sorunu
05 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyüm… her halim mükemmel aşko öyle bir ihtimal mi vardı? Ya cidden neden kendimde sorun arayacağım yani birisiyle dışarı çıkmak istemiyorsan ya onu rezil ediyorsun ya onu yanına yakıştırmıyorsun başka da bir şey değildir ikisi de olmadığına göre hiç bir sorunum yok
Soran+1 yılZaten kendi hayatımı yaşıyorum bu da yorucu
+1 yılKocana karşı grev yapacan başka çare yok yatak. Yemek çamaşır vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan işini eşinden daha mı çok seviyor yoksa ailesi için mi bu çabayı gösteriyor anlamdım ama öyle olmaması lazım
Ben böyle bir aile kurma düşüncesinden uzağım00 Yorumla
+1 yıle adam gec saatlere kadar çalışıyo gezip tozmuyor ya sosyal aktiviten de olmasın sıkıver azcık dişini
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar dayanacağım
- +1 yıl
ne yapsın adam işi bıraksın mı mesela :)) bu defa da ekonomimiz bozuldu demiyeceksen
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla süslen püslen ama yüz verme ona kendine bakım yap güzel giyin
02 Yorumla
Soran+1 yılKız zaten kendime bakıyorum da şimdi şöyle bir şey var 8 aylık bebeğim var uykusuz gecelerimi anlatamam bile ev temizliği yemek derken tüm iş bana kalmış durumda dışarı çıkarken tabi süsleniyorum da evde mümkün olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAma giymek te bişey yokki saçın güzel ce topla tara güzel ev içi kıyafet giyin pijama bile giyotsanız güzel çekici olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu taleplerini ayda bir de olsa yapabilirsiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor
Hersey 4 4lük olmaz hanımefendi. İyi yönlerini keşfedin ve sabırlı olun. Evlilik her sartta birlik içinde olmaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor yani ben birlik oluyorum alttan alıyorum fedakarlık gösteriyorum bebek ağlıyor diye gelip bağırıyor sustur şunu diye
+1 yılEvlenince seni elde etmiş ve soğumuş
Cepte görüyor01 Yorumla
Soran+1 yılEn sert yorumdu ya olabilir ama haklı yorum
+1 yılsenden artık sıkılmış gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenir evlenmez mi
- +1 yıl
bazen 2 yıl büyük bir süredir
Soran+1 yılOndan önce de 3 yılımız var
+1 yılBosan
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur
+1 yılOdun kiz hepsi ayni bir süre sonra duruluyo
14 Yorumla
Soran+1 yılAy gerçekten öyle ama evlenir evlenmez durulma şoku gelmeseydi keşke evlenir evlenmez adam değişti bir uyuduk uyandık bambaşka birisi önceden gezer eğlenirdik evlendik ertesi gün gezmeye dair ne varsa bıraktı yani eğlence anlayışımız bile bir değilmiş 3 yıl nasıl ayak uydurdu bana bilmiyorum
- +1 yıl
Alana kadar hepsi benimde nerelere giderdik simdi isten geliyor öküz uyuyo
- +1 yıl
Pazar günü bile gezmekten zevk almiyo adam 1 saat için mi çıkmışız ögk yani Boyle herifler
Soran+1 yılGerçekten öyle ve adama mutsuzum diye çemkiriyorum resmen tık yok
+1 yılBunu açıkça konuş boşanma sebebi
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum anlamıyor
Gezme sende Ba işte ne olacak yani
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılGezme bağımlısı Türk kızı
018 Yorumla
Soran+1 yılOf sallama kardeşim sen Rus bi kızı evde oturtup temizlik yemek yaptırabilir misin yaptıramazsın o yüzden hiç sallama
- +1 yıl
Rus kızları iyi yakmış canını
Soran+1 yılAhahahha yok siz bayılırsınız Ruslara ondan örnek verdim bir tecrübem olmadı kendileriyle yoksa çok güzel özgür kadınlar
- +1 yıl
Evet bayılırım bu arada aldatmak için iyi bahane bulmuşsun
Soran+1 yılYahu benim bebeğim var nasıl aldatabilirim 1 saniye yanımdan ayırmıyorum
- +1 yıl
Duygusal boşluğuna falan denk gelir sende tutamazsın kendini 😏 klasik Türk kadını
Soran+1 yılAnlaşılan senim canını bir Türk kadını yakmış üzüldüm
- +1 yıl
Yok ben eğlencesindeyim maalesef ama aldatılan tanıdıklarım var hemde benim boyumda çocukları vardı😏
Soran+1 yılBenimde tanıdıklarım var aynı şekilde çocukları benimle yaşıt kadın başka adamlarla görüşüyordu ve çocukları 26-27 yaşında yani çocukları da biliyor aldattığı adamlarla tanıştırıyordu çocukları bunu destekliyordu
Soran+1 yılŞimdi burada sen benim aldatacağımı mı söylemek istiyorsun
- +1 yıl
Hep allah muamelesi gördüğünüz için bi gün böyle ilgisiz kalınca ufacık zorlukta hemen dünyanız yıkılıyor şımarık tc karıları
Soran+1 yılSana okuma yazma öğreteceğim. Kardeşim 2 günlük bir olay değil bu 2 yıldır adam böyle okur musun ne yazmışım en son temmuzda baş başa vakit geçirmişiz kaç ay geçmiş? Ben pahalı mekan mı istiyorum çıkalım sahilde yürüyüş yapalım muhabbet edelim konuşalım sohbetimiz olsun birbirimize vakit ayırıp güzel zaman geçirelim ben bunu istiyorum yatlar katlar mı istiyorum ne şımarıklığı
- +1 yıl
Sende öğretecek potansiyel yok maalesef neyse kolay gelsin
Soran+1 yılSidik yarıştırma işine bak
- +1 yıl
Hadi gene iyisin kapacan nafakayı ömür boyu beleşten yaşıycaksın
Soran+1 yılAyy sen kafayı yemişsin ya kim ne yaşattı sana mutsuz insan
- +1 yıl
Yoo ben çakıp geçiyorum ölene kadarda böyle olacak asla çirkin tc karılarına değer vermiycem😎
Soran+1 yılTamam canım
Paradan yana sıkıntınız yoksa garip
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılboşan gitsin
10 Yorumla
+1 yılAynı durumu yasıyoruzz
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok üzücü
Tensel konularda peki
02 Yorumla
Soran+1 yılSorunumuz yok
Eşin ne işi yapıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAile işi demem yeterli sanırsam gece geç saatlere kadar açık olan bir yer
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNeyi
Birax sabret
06 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır sabrediyorum
Soran+1 yılEe mutsuzum sürekli söylüyorum anlamıyor mutsuzum deme artık diyor ama düzeltmiyor bunalıma girdim diyorum farkındayım gezmeye gidelim diyor sonra bir anda gidecek yer yok gitmeyelim diyor
Soran+1 yılAhahah kaynanam kesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşlık az mı
02 Yorumla
Soran+1 yılSıfır
Cevap sahibi+1 yılbeni dinle
ve sen daha
arkadaş gibi oll..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırsn sen
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle gözüküyor da çocuğum var ondan utanırım da yapamam
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar?
+1 yıltesvik et onu
01 Yorumla
Soran+1 yılValla adam bende benimle gezmekten felan hoşnut olmuyor
+1 yılEn korktuğum şey
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bilseydim evlenmezdim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendine flort tut
013 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kafamdan geçmiyor değil ya
Soran+1 yılAma bebeğim var
Cevap sahibi+1 yılOlsun yüz yüze gorusecegin değil İlk etapta sanal flört tut
Soran+1 yılO benim hoşuma gitmiyor ya sanal şeyleri hiç sevmem zaten flörtöz bir insanım böyle yüz yüze göz göze şive cilve severim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGuvenecegin biriyle o zaman flortles 🤣
Soran+1 yılO da yok zaten kimseye güven olmaz sonra bana aşık olur peşimden ayrılmaz
Cevap sahibi+1 yılEvet o daha kötü olur zaten erkek milleti evli biriyle flört ederken cinsellik olması için eder duygu arama 🤣
Cevap sahibi+1 yılAllah evlilere akıl bekarlara sabir versin
Soran+1 yılAhahaah orası hiç belli olmaz ben çok gördüm öyle aşık olanı seveni bazıları aşık olup kocasını karısını boşuyor ahhshd ya da tam tersi bekar olan boşayacaksın kocana söylerim karına söylerim diye şantaj yapıyor
Cevap sahibi+1 yılOda doğru inan
Soran+1 yılİşte bu durumda aldatmak da zor
Cevap sahibi+1 yılYinede kacamak oluyor neyse gizleneyim ben abla dediğim kuzenimle oldu 🤣
Soran+1 yılİşte nasıl oluyor nasıl konuşup ayarlıyorlar da o kıvama geliniyor onu bilmiyorum bekarken aldatmak kolay yaparsın her türlü evliyken nasıl oluyor bilmiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar