Eşim çok işkolik ağır işi var ve ekstra başka işlere de kalkışıyor eve bazen geç geliyor bazen gelip hemen üstünü değişip çıkıyor geri ben 21 yaşındayım o 27 ben ilgi istiyorum evde birlikte takılmak akşamları bazen disari çıkmak ama o hep yoğun ne yapmam lazım?
İkinci soru da hep aktive etkinlik tekliflerini ben yapıyorum o hiç yapmıyor bundan rahatsızım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin işkolik olması ve sizinle ilgilenmeye yeterince zaman ayırmaması, ilişkinizde bir sorun yaratabilir İlk adım, eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmaktır. Onun işkolik olduğunu ve sizinle daha fazla zaman geçirmek istediğinizi ifade edin. Duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı paylaşın. Eşinizin işkolik olduğu nedenlerini anlamaya çalışın. Belki işiyle ilgili büyük bir baskı altındadır veya kariyerine çok önem vermektedir. Onun bakış açısını anlamak, iletişimde daha etkili olmanıza yardımcı olabilir. İş yoğunluğunu hafifletmek için işteki beklentilerini veya iş saatlerini gözden geçirmeyi düşünün. Ortak zamanları belirleyerek birlikte vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. İşkolik olmanın olumsuz etkilerini ele almak için birlikte işbirliği yapın. İşte daha etkili olmak ve iş yaşamı ile özel yaşamı daha iyi dengelemek için stratejiler geliştirebilirsiniz. Kendi ilgi alanlarınızı ve sosyal bağlantılarınızı sürdürmeye devam edin. Bu, kendi özsaygınızı ve mutluluğunuzu korumaya yardımcı olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi senin durum farklı eve geç gelme vs. problem. Bence sen ona kendini gün içinde hatırlat. Onu özlediğini belli et... Hatta öyle şeyler giyki akşam seni göreceği için çıldırsın... Sonra zaten yavaş yavaş düşüncelerini aktarırsın dışarı da çıkarsınız önce adama evli olduğunu anlat derim...
00 Yorumla
Çok zor işiniz , o işleri sizin düşünmeniz oganizs etmeniz lazım ve onu etkilemeniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendinde değişiklikler yap. Ve ciddi anlamda libido yükselten şeylerr yedirebilirsin temaslar dokunuşlar yap. Kokunu değiştir. Belki içinde yaşadığı şeyler vardır duygusal anlamda da yakın hissedebileceği ortamlar yarat derdini sor. Baskı yaşıyor olabilir iş yerinde eve gelince masaj yap rahatlat senden biraz değişik ilgiler görünce onada gelir ilhamlar herhalde tütsü falan kullanabilirsin. Yatak odasını temiz tur sürekli değiştir yatak çarşaf. Dürtüleyecek şeyler kullanın ilişkinize heyecan katın. Üzülme zamanla düzelir çok aşırı düşünme bunu kendini mutlu et değişim seninde mutlu olmanı sağlar oda fark ederse ki edecektir o kadar dokunuslara vs her şey normale döner içini ferah tut🤍
01 Yorumla
Soran+1 yılBn çok bakımlı düzenli biriyim zaten cinsel hayatımızda bir sorun yok şükür istekliyiz iyi gidiyor zaten 1 yıllık evliyiz soruyorum hep derdini filan umarım düzelir oturur düzenimiz teşekkür ederim yorumun için
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani sürekli iş iş bir noktadan sonra sıkıcı olmaya başlar ya. Arada çıkıp gezmek hava almak lazım. En azından değişiklik olur bence. Hem o stresini bu şekilde atmış olur hemde sen. Yani sürekli eve kapanan evden çıkmayan bir insanda bir müddet sonra çok sıkıcı olmaya başlar ya. Sen ikna et onu.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa çıktığımız oluyor da işte yorumun için teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
Ama öyle olması lazım. Sürekli evde oturan ilgisiz olan birinden çabuk sıkılır insan şahsen. En azından arada çıkıp gezdirsin ne bileyim.
+1 yılEkstra işler başka bir şey değildir umarım. Ne kadar yoğun olsada normal insan ilgilenir eşiyle. Böyle bir şey söz konusu değilse açıkça beklentilerinizi dile getirin.
32 Yorumla
Soran+1 yılValla eskiden güvenirdim ufak tefek şeyler oldu güvenmiyorum ondan her şey beklerim ama beni sevdiğine eminim bende onu seviyorum ilgi gösterdiği oluyor ama ben yaşım gereği çok istiyorum ve düzenli Bi hayat istiyorum ama onu hayatın da düzen yok
- +1 yıl
Zamanla düzelir hayatınız. Sevginizden eminsen takma kafana bence.
+1 yılBiraz daha iş temposunun düzene girmesi gerekiyor olabilir. Onunla güzel bir iletişim anında bunu açık açık paylaşmalısın. Ama söylenir gibi değil ikinizinde daha güzel hissedebileceğini düşündüğünü belirterek
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılİşkolik insanlar için önemli olan tek şey iştir. Eş çocuklar sosyal hayat vs vs hepsi ikinci veya üçüncü planda kalır.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet napim ben
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok alışacaksın
+1 yılÇok zor bi durum. Hani tamam işi var yoğun tamam okey. Arkadaş ortamı da okey sen evli bi insansın hani 1 kere olur 2 kere olur 3. Ye de evinde karınla vakit geçirir ne biliyim dışarı çıkar edersin. Allah yardımcın olsun kuzu inşallah. İnşallah aklı fikri değişir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu adamın evlendikten sonra böyle olma ihtimali yok.
Evlenmeden öncede illahaki böyledir.
Bence yanlış evlilik yapmışsınız.
Bazı şeyleri değiştirme şansınız na mümkün.
Eğer bu durumun sizi ileri düzeyde rahatsız etmesine dayanırım diyorsanız devam edin.
Aksi durumda dayanamam diyorsanız yapmanız gereken belli.00 Yorumla Çok zor işkolik biriyle olmak eşine önem vermiycekse niye evlenmiş madem işi bu kadar önemli yanlış bir evlilik yapmışsın üzgünüm
40 Yorumlayeni bir ilgisizlikten kocasını aldatmaya gelmiş genç kadın vakası :D zaten hemen birini bulup takipleşip dmye geçmiş bile. yarında sanal seks yaparlar sonrada reelinin planını yaparlar. Çok tanıdık hikayeler...
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları tanımadan ve konunun içeriğine vakıf olmadan şöyle iğrenç yorumlar yapan ön yargılı İnsanlar oldukça bu ülkede kimse güvende değil. Ben yanlış yapan yapmak isteyen biri değilim olmadım eğer öyle olsa burada fikir almak yerine gider başkasıyla takılırdım
Soran+1 yılSenin gibisine terbiyemi bozup oturacak laflar derdim de inan huc gerek yok.
Soran+1 yılEvliliğimi daha iyi Bi hale getirmek için uğraşıyorum çok şükür senin gibi burada boş boş insanların günahını almıyorum varii
Soran+1 yılOnunla konuştum çözülmüyor bende burdan FİKİR ALMAK sadece algılıyor musun? Dağa da yorum yapma küçülme yani
+1 yılOnunla ilk önce normal bi şekilde onu özlediyine dair konuş bakdın hala devam ediyo işi ciddiye bindir gerekirse ayrıl
27 Yorumla
Soran+1 yılAtlas_su sen aldatmaya baya Bi meyilli misin
Soran+1 yıl@Atlas_du terbiyeli terbiyeli konuş herkes senin gibi karaktersiz olmak zorunda da değil ayrıca.
Soran+1 yılYaptığın yorumlar da Bi tuhaflık var mantık dışı eşim hakkında doğru konuş öncelikle daha fazla da yorum yapma sarmıyor
- +1 yıl
her şey süperse burada ne arıyorsun demezler mi 🤪 kendi kendine ele veriyorsun !! ikmal var ilgisizlik var belki senden hoşlanmıyor tiksiniyor işe veriyor kendini , adam pişman olmuş keşke bu zibidi ile evlenmeseydim demiş , ya da bulmuş bi taş gibi hatun işe diye hep ona gidiyor 😁 üzerine dsgişip gidiyor diyosun, işte temiz giyinip taş gibi kadına gidiyor , sen ikinci el yıpranmışsın giderin yok
Adam zaten yoğun aktivite işlerini bi zahmet sen yap. Eşini önce karşına al bu durumun seni rahatsız ettiğini söyle bana vakit ayrımını istiyorum hep yoğun sun falan de tek bir işte neden çalışmıyor ki.
57 Yorumla
Soran+1 yılAktivite işlerimi ben mi halledeyim cidden kadının kadını anlamadığı bu ülkede neyin derdindeyizzzz yaa
Soran+1 yılCanım eşimle dışarı çıkmak Bi biseyler içmek veya masrafsız Bi tur atmak istiyor insan tek mi yapim hep kafa yapısına bak
- +1 yıl
Pp muhteşem
- +1 yıl
Helal
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arada eşinle kaçamaklar yap ama monoton olmasın hayatın
10 Yorumla
+1 yılEşinize kendinizi hatırlatın hep iş nereye kadar biraz değerinizi bilsin size vaktini ayırsın
22 Yorumla
Soran+1 yılNapiimm
- +1 yıl
Mesela akşam yemeğine çıkın orada gülümseyin neşe saçın onu da eğlendirin böylece o da geçirdiği vakitten zevk alacak ve sizinle zaman geçirmeyi isteyecektir düzenli olarak yapın bunu işlerden arınma günü gibi bir şey olsun sadece siz olun
Bende de biraz iş koliklik var da ev de eş varken tamamen iş kolik olmak saçmalıktır. 😃 Evleneyim demiş bulmuş birini evde bekler der gibi olmuş bu da.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ne iş yapıyor ki geç gelip tekrar evden cıkacak
30 Yorumla
+1 yılEğer eve gelip hemen gidiyorsa mutlaka hayatında ikinci bir kadın vardır ona gidiyordur
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılSen çalışmıyor musun? Yani işten gelince benim halim olmuyo hafta sonu bile çıkmak istemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmayı istiyorum ama müsaade etmiyor ben bakarım diyor bakıyor yani kıyamıyor Bi nevi sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacaksınız! Tek çözüm bu. Geri kalan çözümler inanın sonrasın da daha derin sorular, işaretler ve acılar, kaoslar bırakıyor...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Daha eşinizi tanımadan evlenmişsiniz bu şekilde evlilik gitmez ya alışıp evde oturacaksınız. Ya da boşanmaya gidecek.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seni vitrin süsü olarak görüyor sanırım. Anası babası "evlenme yaşın gelmiş git evlen" demişler de sanki seni bulmuş
00 Yorumla
+1 yılValla bende gece gündüz koşturuyorum ama evli olsam akşam evimde olurdum
01 Yorumla
Soran+1 yılEn az 8 de geliyor akşam bazen 9 10 11 bazen ise gelip hemen gidiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayni durumdaydim ve buyuk kavga cikardim bosanicam senden boyle olmuyo falan gibisinden simdi iste haftanin 1 gununu bana ayiriyo guzel bi gun geciriyoruz
17 Yorumla- +1 yıl
Akşam ne işi ya
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 is olduguna eminmiyiz cunku benim esimde aksam cikiyodu ama soyluyodu yani arkadaslarimla okey oynucam falan gibi
- +1 yıl
İş değildir o
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 ama kötü de dusunme belki sen kizarsin diye soylemiyodur arkadaslariyla takilmaya falan gidiyodur
- +1 yıl
T k p edebilir misin beni bişey sorcam
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 ettim
- +1 yıl
Yaz dım
+1 yılHaklı olarak. Düzgünce konuşmayı denediniz mi? Bir de belirli bir zaman dilimi belirleyebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılOnu birkere sen. Tasviye etmelisn nasilmi cevabı takip et takipte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş hep yoğun ama bana da vakit ayirmalisin desene ya böyle evlilik olur mu hani sadece adı var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce düşüncektin yaş farkına bak ahhahah
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mü tanıştınız tanımıyor muydun bu adamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. maalesef isin zor evde yalniz basina zaman gecirmey3 bak icinde yoksa yoktur
00 YorumlaSende onunla iş kolik ol destek ol eş dediğin destek olmalı zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmaşallah çokk gençsiniz..
dünyası senn olmalısın00 YorumlaBu çok kötü bir durum sonuçta sizin de bir arzunuz var ihtiyacınız var karşılaması lazım
Siz zaman geçmeden bence kendinize benim gibi bayanları a g yalamayı seven birini bulun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamadığım senin gibisini bulamıyoruz bulan da kıymetini bilmiyor bu ne yaman çelişkidir
10 YorumlaDikkatini dağıtacak şeyler bul güzel giyin farklı davran üstüne çok düşme☺️
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOna tatlı süprizler yap senin farkına varsın işiyle ilgilenirken dikkatini Çek aklıma başka bir şey gelmedi
00 Yorumla
+1 yılGeçim korkusumu var hırsmı yaptı böyle çalışıyor. Bu konudan bahset her şey iş para değil de anlar seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce nasıldı peki ya da bu durumu açıkladı mı sana
00 Yorumla
+1 yılhmmm evde seks yapin hergun bebegim seksten guzel egelencemi olur D fantazili birseyler guzel olur benim eglence anlayisim sekstir :D
00 Yorumla
+1 yılİşine aşık adamlarla evlenmeyin..
10 YorumlaBizde de aynı sorun var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağda solda sürteceğine takılacağına bırak çalışsın sende çalış ne olacak bulamazsın öyle bir adam
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bende çalışmak istiyorum müsaade etmiyor ben bakarım diyor bakıyor da yani
Kizim senin kocan yolunu bulmus sen istedini yap o seni görmez sen istersen karsisinda ciplak dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılyenisiyle değiştirecen
30 Yorumla
+1 yılAra sıra sana zaman ayırmasını söyleyebilirsin
20 Yorumlaİşkolik biriyle evlenmeyi geç flört bile olmayın
20 YorumlaSen çık kıskansın gelsin
10 Yorumla
+1 yılBunu çevire bilirsin biraz
00 Yorumla
+1 yılAlıstırma adamı dışarıda kötü seyler var
00 Yorumla
+1 yılDevamlı konuş ve güzel giyin
00 Yorumla
+1 yılİletişim şart. Rahatsızlığını anlat derim
00 Yorumlaeee sende çalışmış olsan belki vakit olacak
00 Yorumla
+1 yılAldatırsa anlar
00 Yorumla
+1 yılAldatmaya itilen bir kadın daha
00 Yorumla
+1 yılZaman la yoluna giirer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe işle uğraşıyor? Ve ne zmaandır evlisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen onunla ılgılenıyormusun pekı?
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın. Hafta sonunuz bile yok mu
12 Yorumla
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
Çalışkan olması da güzel bir şey ama ekstra işe kalkışıyor demişsin bari onlardan geri dursa
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadardır evlisin
Eşin ne iş yapıyor00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. ayrıl bence
20 YorumlaKaç yıllık evlisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılBir
Soran+1 yılBeğendiğini söyler aslında başka biri yok benim düşüncem
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Adam para kazanmak için çabalıyor daha ne
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki güzel ama aşırı çok aşırı ben ise bize yetecek para duzgun Bi iş huzur istiyorum ama onun gözü yükseklerde hep daha fazla iş para büyük işler
Soran+1 yılYa sen iyi misin ben bize yetecek para ve iş yeter diyorum sen millet bulmak için deliyor diosun bu millet o zaman düzgün vakit geciremeyecegi koca istiyor
+1 yılEşinle bunu konuştun mu peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın diyor hep anlayış bekliyor tamam duzeltcem diyor bazen de ben böyleyim diyor
- +1 yıl
Sıkıntı yakında aldatmalar başlar
Soran+1 yılNasıl yani daha açık konuşur musun
- +1 yıl
Buradan yazamam ama yakında anlarsın
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim benimle ilgilensin, akşamları dışarı çıkalım istiyorum ama çok işkolik. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler