Ailem bana değer vermiyor?

herkese merhaba, ben çalışan bir kadınım ve ailemle yaşıyorum çok şükür maaşım iyi istersem çok rahat tek başıma da yaşarım neyse ailem 2. bir ev almak istedi evi alırken bir miktar eksik kaldı onu da ben borçlanarak verdim Şu an borcunu ödüyorum evin 1/4 ü gibi bir miktar ödediğim. Babam bana evi alırken borcu bitince sana bi araba alalım dedi şimdi de borcun bitmesine az kaldı ben diyorum ki baba bana arabayı al sen maks 750-800 bin tl baktığım arabalar öyle 0 km son model de değil babam bana 200 bin daha verceksin peşinat cıkarcaz kalanını borçlanır beraber öderiz diyor bende dedim 100k daha veririm arabayı alır bana hediye edersin, zaten ev için ödediğim paranın üstüne 200 bin ben koysam araba alabiliyorum babamın da işleri iyi yani 6-7 ay içinde bana istediğim aracı alabilir şimdi bana yokuş yapıyor. Ödediğin parayı sana geri vereyim sen naparsan yap dedi babam bana da düşkündür gözünden sakınır bu dediği beni hayal kırıklığına uğrattı bende sinirlendim gidicem evlenicem kocam çekicek altıma arabamı sonra sende üzüleceksin keşke kızıma yapsaydım zamanında diyeceksin bende o zaman babamdan görmediğim değeri başka erkekten gördüm diye üzülücem dedim. Yaşıtlarıma arkadaşlarıma bakıyorum çalıştıkları halde babaları 1 kuruş istemeden arabalarını aldı ben liseden beri kendi kendime yetmeye çalışıyorum gerçekten üzüldüm ya babanın böyle davranmasına bu yaşıma kadar da telefon dahil pahalı bir şey almışlığı yok bana. iyi ki iyi ki çalışıyorum da kimseye muhtaç değilim dedim ve babama çok kırgınım Haksız mıyım sizce

Ailem bana değer vermiyor?