Öncelikle öz çocuğum. Doğduğumdan beri sülalede rahmetli anneannem dışında kimse bana saygı duymaz değer vermezdi. Herkes ezer laf sokar pataklardı. Başta annem babam. Herkes çocuğuna kral gibi davranırken bana gelince herkes çöp muamelesi yapardı. Hem de en güzel en çalışkan efendi çocuk ben olana rağmen. Hep ödüller aldım takdir belgeleri aldım. Dışarda herkesin örnek gösterdiği çocuk oldum ama evde ve sülalemde kimse yüzüme bakmazdı. ODTÜ bitirdim mezuniyetime bile gelmediler ben onların düğünü doğumu her törenine gitmeme rağmen. Şimdi mesela işsiz kaldım. Hiç maddi manevi destek olan yok. Nasıl bu kadar iğrenç olabiliyorlar sizce.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle çok sevindim böyle güzel üniden mezun olmana ya helal olsun inşallah çok iyi yerlere gelirsin. Sonrasında galiba türk aile yapısında bu var kendi çocuğunu ezip kakma ama başkasının çocuğu yerden çöp alsa ilah yerine koymak. Çok zor bir şey biliyorum sürekli bi kıyaslama içindesin kendi kendini bile kıyaslamaya baslıyor insan ama bak artık büyüdük yani ben üniversite okuyorum sen mezun olmussun belirli yaşlardayız artık ne anns ne baba kimsenin önemi yok kimse gerçek saf sevgiyi vermez herkes menfaatleri içinde en iyisi kendini sevmek biraz narsist olmak biz herkesten iyiyiz üstünüz en iyisini biz yaparız en güzeli bizim yaptığımız olur diye düşünmek çok güzel bi okul bitirmişsin kendinle gurur duy başkasına cidden ihtiyacın yok bi yerden sonra kimseyi istemiyiceksij zaten kendi kendine yeticek o sevgin saygın inşallah bir an önce bu noktaya gelirsin ve inşallah çok güzel ve iyi maaşlı bi iş bulup kendine güzel bir hayat kurarsınn💕
Ne güzel bir insansın bu arada ben Anadolu üniversitesi bitirdim ve Avrupa’da master yaptım. Yani cv im cidden baya baya iyi çünkü çok çalışkan biriyim.
Ya sana inanamıyorum ve kendinle gurur duymuyosun ben çok tırıvırı söylesem öyle ünimi var diyiceğin bir yerde okuyorum okumuş olmak için okuyorum ve sen bu kadar şey başarmışsın kendinle gurur duy öp başına koy şaspslgşbğdşc bunlar çyle boş insanların yapıcağı şeyler değil neler katmışsındır kim bilir kendine bu kadar donanımlı insanı kaldıramaz tabi kimse bu arada nerde yaşıyosun
Öyle işte. Onu diyorum ben bin tane proje staj yaptım. Tek başıma kaş sene yurtdışında yaşadım. Sanat spor birçok alanda da ödülüm var ama çıktığım erkekler başta beni ne kadar yallasa ballasa da ben onlarla ilişki yaşamaya başladığımda sevip güvendiğimde hiç hak ettiğim değeri vermediler. Bana et parçası gibi hissettirdiker. Sadece beni kullanmaya çalıştırlar. Aynı şekilde girdiğim işlerde de hep mobbing e uğradım. Benden çok daha eğitimsiz cahil tipler hep beni ezdi kötü davrandı dışladı. Aynı şekilde ailem de öyle. Ondan bıktım. Bu kadar değerli olmama rağmen bunu görüp bana kıymet veren insan sayısı çok çok az.
Erkekler başta bana saygı duyuyor övüyordu sonra ama sinir oluyorlardı benim onlardan daha Zeki ve başarılı olmama. Kıskanıyorlardı. Desteklemiyorlardı iyi olmamı. Çünkü tehdit algılıyorlardı. Onları terk eserim diye onlar üstün olup onlara muhtaç olmamı istiyordu.
Üniversitede hiç sevgilim olmadı. Bana çok aşık erkek oldu ama ben hiçbirini beğenmedim. Zaten kimden biraz hoşlansam ya taciz etti ya yalan söyledi. Lanet ettim hepsinden. Anneannem derdi o zaman. Kızım yıllar geçtikçe daha da imkansız olacaksın diye. Öyle oldu. Daha da güzelleştin güçlendim ama çevremde hep boş iğrenç erkekler var. En basitinden sigara içen kimseye katlanamam. Ve bu kadar yetenek zekama rağmen bana sadece et muamelesi yapan erkeklerden nefret ettim
Bu işte yine bizim türklere özel bir şeydir muhtemelen kendinden üstün zeki becerikli kadını kabul edemezler. Ama sen hakettiğin yerde olduğunda zaten senin dengin olan insanlarla karşılasacağın için daha kaliteli ilişkiler kurabilirsin ama önemli olan kendi başına kalabilmek sevebilmek değerverebilmek zamanı geldiğinde hayat her şeyi gösteriyor zaten insana ailen içinde hiç sanmıyorum buyaştan sonra terapiyi kabul ediceklerinihatta söylediğinde sitem ederek reddederler muhtemelen gereksiz olarak görür böyle aileler hep terapiyi böyle iyi aile bulamazsın kafasıyla bakarlar sana tavsiyem sen hayırlı bir evlat olduğunu düşünüyosaj vicdanın rahat bir şekilde önüne bak kendi hayatını çok güzel çiziyorsun zaten umarım daha da iyi yerlere gelirsin
Ya sen ne bilinçli ne güzel yumuşak kalpli bi kadınsın ya. Canım benim valla çok yakın hissettim sana kendimi. Çok teşekkür ederim. Sevdiğim dostlarım arkadaşlarım gibi konuşuyorsun ve çok iyi analiz ediyorsun. Ailem aynen de öyle bi aile. Evet herkes diyor işte güzel ortamlara giyeceksin diye ama maalesef son çalıştığım şirketler şu bu ya da arkadaş ortamları hiç beni tatmin etmedi. Hep böyle boş saçma insanlar vardı ondan çok yalnızlık ve acı çeltim ama çok şükür tek tük biriktirdiğim çok dolu kaliteli sevdiğim insanlar var. Onlarla konuşup görünce nefes alıyorum. Sen de arkadaşım olur musun sohbet ederiz.
Bi de şöyle benim yabancı ve Türk erkek arkadaşlarım oldu. Balta bakarsan hepsi bana hayrandı işte özgüvenim başarılarım şu bu. Hiç de böyle cesaret edemezlerdi yorum yapmaya. Of çok güçlüsün çok zekisin derlerdi. Ama içten içe gıcık olup korkarlardı. Ya da oyunlarda bi şeylerde ben yemedim ederdim böyle mutlu olur tebrik ederlerdi ama kendi beceriksizlikleri onlara acı verdiği için ilişkide başka kısımda benim canımı acıtarak intikam almaya çalışırlardı. Ya da benim kariyer okul vs başarımı destekliyor gibi konuşur davranırlardı ama asıl somuta baktığında hiç bunun için net bir destekleri olmazdı. Yani özetle tabii ki net koskanç kıro erkek arkadaşım olmadı ama içten de değillerdi.
Ya çok teşekkür ederim şekerim bende cok sıcak buldum seni 💕 bu erkeklik fıtratıyla alakalı sanırım zaten aslında baktığımızda iyi. eğitim alan ve yüksek kalitedeki insanların hayat beklentileri hep başka oluyor bundan dolayı kendi denklerini bulamıyorlar evlilik veya sevgililiği de dostluk arkadaşlık olarak görüyorlar aslında ama yanlış anlamanı istemem ynie içtenlik söylüyorum beklentilerini bir tık düşenilmen belki senin için daha iyi olur çünkü ailen senin için iyisini istemedikce bekki sen kendin için hep en iyisini istedin ve aldın en iyisini istedin ve aldın şuanda olabiliceğin iyi konumlardan birindesin ve çapanı da oraya belki daha yukarı attığından dolayı böyle beklentilerini alamıyor olabilirisin
Belki de haklısın zaten ben 18-26 arasında hiçkimse ile yakınlaşmadık çünkü hiçbir erkeği kendime layık görmedim sonra işte herkes dedi bana kriterlerini düşür diye. Öyle yapınca sevgilim oldu işte ilişkilerim uzadı etti ama yine niye bitti çünkü aylar sonra diyordum ji bu saçma insanla bu saçma ucuz ortamda ne işim var. Beni hak etmiyordu ki o erkeklerin hiçbiri. Benden eğitimsiz fakir daha tipsiz aptal tiplerdi yani. Yine olmuyor sonuçta.
Bak bi yerde haklısın statü farkı çok fazla olamaz ne arkadaslıkta ne sevgililikte yani okumamış ya da lise terk biriyle ne kadar çok şey paylaşabilirsin. Ama iyi yerlerde çalısmıssın o insanlar da iyi yerlerden gelmedir illaki onlarla biraz daha yakın olman gerekirdi aslında bu durumlara çokta. girmek istemiyorum senin kendi hayatın çokta iyi bilemem
Yok yani kendimle aynı okul mesleklerde erkeklerle de oldum ama onlarda da başka sorunlar vardı. Mesela psikolojik sorunları vardı. Aileleri cinsti. Cinsel sorunları vardı. Parasal sorunları vardı. Ya da hiç çekim hissetmedim
Ya aslında bu söylediklerinin hepsi ayrı ayrı çok geçerli sebepler. belkide sen daha doğru insanla karşılaşmadın bu da bir ihtimal o çekimi bir kere hissetmiş olsan zaten bırakamazdın
Aynen öyle herkes öyle diyor. Ben herkesi çok rahat bıraktım biliyor musun. Hiçbirini sevmedim aşık olmadım. Annem ya da arkadaşlarım herkes ona çok şaşırıyor. Çünkğ sevgili olduğum erkeklerde ayrılırım diğer gün hiçbir şey olmaz bana. Herkes şaşırır eder çübkğ erkekler ağlar eder depresyona girer. Aylarca yollarca hasta olur kimseyle çıkmaz mesela benden sonra. Benim başıma hiç öyle bi şey gelmedi. Ben hep işte tanıdım baktım mal çıktı diye bakıyorum. Zaten bitirdiysem de bir gram özlemem veya üzülmem.
Herkes de bana diyordu sen aşık değilsin diye. Çünkğ aşık olsan işte mal davranırsın ya da kusur görmezdin. Sen direk birkaç haftada hepsinden soğuyorsun diyorlar.
Ya evet büyük ihtimalle severim diye girdiğin ilişkileri sevemeyip bırakmışsın ama iyi yönünden bakıcak olursan hayatına o kalbini çarptırıcak insan geldiğinde artık senin karakterin oturmuş hayattan ne istediğini biliyorsun netsin altınbileziğin kolunda daha güzel bir yol çizebilirsiniz
Aynen işte hep bi tanıyım belki tanıdıkça severim diye şans verdim sevmedim. Evet tecrübe oldu. Çok pozitif ve iyi birisin.
Teşekkür ederim inşallah sende istediğini bulursun tam gönlüne göre
Olud tabiki
Tamam beni ekle sen çok tatlı birisin sohbet edelim. Burdan hiç dizgin arkadaş bulamadım çünkü. Ofyinesıkıldım adım.
Ekleyemiyorum maalesef
Neden. Senin adın ne
Onlar da öyle görmüş çünkü ve cahillik maalesef
Yok ya anne babaları anne babama gayet iyi davranmış
Ben anlamıyorum onlar niye bana böyle işkence yapıyor
Mutlaka travmalari vardır
Evet işte ama asla terapiye gitmeyi kabul etmiyorlar
bende kendimden baska kimseye deger vermiyorum