Ailem bana değer vermiyor?

Merhaba arkadaşlar uzatmadan konuya girip detaylıca anlatmak istiyorum biz 5 kardeşiz en büyük abimin durumu gayet iyi yerinde onu saymıyorum şimdi gelelim konuya arkadaşlar bizim bildiğim kadarıyla 52 dönüm arsa yazlık evler arabalar her şey en küçük abimin üzerine babam en küçük abimin bir dediğini iki etmiyor kendi aralarında para konusunda her şeyi konuşurlar anlaşırlar benim haberim bile olmaz babamdan odamın eskidiğini yatağımın kötü olduğunu söyledim dalga geçer gibi 1.000 tl veririm alırsın dedi şaka gibi 1.000 tl ye ne varsa maddi durumu olmasa tamam diyeceğim ortanca ve küçük abime yeni ev aldılar ikisinin toplam değeri 3-4 milyon tl bana gelince babam hiçbir şey almıyor yapmıyor haftalık 500 tl para veriyor onunda lafını yapıyor ben bunu anlamıyorum abilerim bu kadar iyiyken bana neden böyle ilgisizler geçen ay abime yeni araba aldılar ben 50.000 tllik motor istedigim icin azar yedim neden böyle yapıyorlar anlamıyorum bu aileden kurtulmak istiyorum kendi keyiflerine milyonlar harcayıp bana gelince 3 ün 5 in lafının yapılmasından çok sıkıldım artık ne yapacağımıda bilmiyorum içimi dökmek istedim fikriniz varsa yazın teşekkür ederim

Ailem bana değer vermiyor?