BABANIN ÇOCUĞUNA DAVRANIŞI?

Oğlum var 6 yaşında babasına cizgi flim izlemek için baba ne zaman uyucaksin diye sorup duruyor. Eşimde kızıyor hakli olarak ama üslubunun dogru oldugunu dusunmuyorum sizce haksiz miyim. Kapat ceneni ne zaman uyucagim seni ilgilendirmez diyor sert bi ifadeyle bense esime kizdigimda cocuga desene baban izlesin evde her zaman sen izliyosun diye dedi. Bende ona bisey demiyorum seni ilgilendirmez kapat ceneni diye konusmana kiziyorum dedim. Oda ben babayim dedi babalik kirmak degil dedim bende. Odaya gitti yattı kapıyı örttü yattı bana çatmak icin yermi ariyosun dedi. Banada bugün Ilk defa karının kafası yüzüncü yılda calisti iyi masaallah filan dedi bende dalga gecme benimle dedim saka yapiyorum dedi hoslanmiyorum beni asagilayici sakalarindan dedim. İsıne gelince kari bitince kafasi calismiyormu oluyorum dedim. Daha oncede kavgalarimizdan sonra normale dönmüşsün der eliyle deli hareketi yapardi kizardim. Dünde cocuga kapiyi ört dedi 2 kere lafini dinlemedi diye bi dahakine sakin lafimi ikiletme ağır konusurum dedi cocuga. Bende esime kizdim agir. konusupda ne konusacakmissin cocukla didisiyosun dedim. Guzelce soyle kizabilirsin ama agir konusurum ne demek dedim. Tv izliyo cocuk ses yapiyo yuh yuh diye cocuga bagiriuo oglum oglum ama cidden gerilim oluyo evde bazen diyorum benmi abartiyorum acaba bilmiyorum. Yani ben kapat ceneni konusma ssn karisma cocuksun daha denilen bi ortamda buyüdüm simdi kendimi cok degersiz hissediyorum cocugumda degersizlik hissi olusmasin diye korkuyorum cabaliyorum. Asla laflada olsa kaba kuvvet uygulamam sakinim herseye aparlamam her hareketini kisitlamam oglumun.

Güncellemeler
+1 yıl
Cocuk laf dinlemiuo kizdiriyo ama eşimse hep beni sucluyo sen şirin gözük cocuguna gibi laflar ediyo coxuklarin yaninda benle tartisma diyo ama bana deli demektende cekinmiyo kavgalarda
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde götürür gezdirir her istedigini yapar sever ama cok kırıcı kaba.
BABANIN ÇOCUĞUNA DAVRANIŞI?