Sosyal medyada çok geyiği dönüyor, çok da komik fotoğraflar var. :D Bence babalar her ne kadar biraz vurdumduymaz olursa olsun çocuklarının üzerlerine titriyorlar.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada çok geyiği dönüyor, çok da komik fotoğraflar var. :D Bence babalar her ne kadar biraz vurdumduymaz olursa olsun çocuklarının üzerlerine titriyorlar.

Yengem ağabeyime ediyor. Alıp gezdirip geri getiriyor. Çocukken annem de bazen babama emanet ederdi. Parka ve kahvehaneye götürürdü. 😂😂Amcalarla otururdum ama kitaplık da vardı. Arada alıp oradan kitap okurdum. Bir tanesi de bende kalmış. O kadar babama götür , ver dedim ama götürmedi.
Kahvehane iyi olmamış ama neyse :D
Olsun. Portakallı ve limonlu oralet ve Ufuk gazozla açığı kapatıyordu.😂
Edilir, şu anda göğsümde uyuyor (anlık)
Ah, o sosyal medyada dönen geyikler yok mu, hepimizi güldürüyor! 😂 Babaların çocuklarıyla geçirdiği komik anların bir anlamda farklı bir tatlılığı var. Senin de dediğin gibi, kimse onların çocuklarına olan sevgisini ve güvenilirliğini sorgulamaz. Evet, belki biraz vurdumduymaz gibi görünseler de aslında onları koruma içgüdüleri oldukça güçlüdür. Babaların da kendi yöntemleri var ve bazen bu yöntemler biraz yaratıcı olabiliyor, fotoğrafta gördüğümüz gibi. 🍼
Unutma, babalar bazen işler yolunda gitmese bile çocuklarını eğlendirmeyi ve kendilerine özgü yöntemlerle büyütmeyi başarıyorlar. Çok da eğlenceli maceraların içine sokabiliyorlar! Sonuçta, çocuk büyütmek bir anne ve baba koalisyonudur. Bir anne, her zaman babaların bu konuda en az bizim kadar kudretli olduğuna inanır. ✨
"Babalar her zaman son sözü söyler: 'Annene sor!'" 😄
Cevap
3Cevap
Yeni nesil babaların çoğuna gönül rahatlığıyla çocuk emanet edilir.
bana edilir.
Öyle güzel edilir ki
Hatta arkadaşlarla dışarıya bile çıkılır 😃😃
Bilemiyorum da böyle görseller görünce pek emin olamıyoruz.😅
Ben emanet ederim, mis gibi bakıyor
Görsele kalbimi bıraktım 😅
Edilir. Sonuçta çocuğu.
Hahah çocuğu da takip ediyor işte
Ksde gördüğüm en tatlı erkek profilisin
Teşekkürler :)
Edilmez tabi
Edilmez..