BABAM ANNEMİ ALDATIYOR?

Evet arkadaşlar babam 3-4 senedir sanırım ben yeni yeni farkına vardım 2 senedir falan karıya gidiyor telefonda S-Y.. falan diye isimler kayıtlı konuşuyor ediyor. Eve para getirmiyor diyebilirim borcumuz falan çok ama yine de olmuyor. Bir keresinde sahurda telefonu çaldı kayırlı numara açtım kadın alo aşkım falan dedi ben ne diyon falan diye küfür edince "sen evde otur ben kocanla geziyom " gibilerinden annem sandı konuştu saydım sövdüm kapattım babamla kavgagürültü kıyamet oldu bayram zehir oldu bir keresinde de telefonda konuşuyor balkonda aşkım canım falan diyor açtım kapıyı kardeşimsin benim senin gibi babam yok falan yine kavga gürültü bir süre ses çıkmadı gene arayanlar oluyor gece yarısı kapatıyor açmıyor babam saf bir insan oynatıyorlardır parasını yiyorlardır sanki varmış gbi çevremizde bir kaç insan var öyle karıya kıza giden. Ben bilmiyorum annem farkında ama ne haltı varsa görsün gebertirler bir yerde bende kurtulurum falan diyo ben çok takıyorum kafama. Babam böyle mi devam eder hep 55 yaşında babam..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
bakar mısınız
BABAM ANNEMİ ALDATIYOR?