ANNEM BABAMI ALDATIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN?

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım babam emekli annemle 36yıldır evliler ve sanırım annem 17 yıldır babamı Aldatıyor. Önceleri içimde bir şüphe vardı annemi hep gizli numaradan biri arardı annemde odasına girip kapısını kapatırdı. genelde babam yazlığa gittiği zamanda annem dışarı çıkardı bazen. Gece (x) ablanlarda kalıyorum deyip gelmezdi. En son artık dayamayıp ablama ağlaya ağlaya anlattım ablamda evli ve ablamda bunun farkındaymış hatta dediki 1999 yılında bigün teyzem ben annem alışverişe çıkmıştık ben o zaman küçüktüm ve teyzem dedi ki -hadi bakalım cici babanda polis.. Bu benim hiç aklımdan çıkmadı dedi ablam. Herifi daha önce gördüm bir hastanede Görev yapıyordu polis memuru. Annem babam ve ben bir gece hastaneye gittik annem polisi görünce bıyık altından gülümsedi babamda garibim hiç farkında değil. Bu olayı görünce tamam yıllardır annemi gizli numaradan arayan herif bu dedim. Ben 3aydır çalışmıyorum annem devamlı baskı yapar iş bul çalış diye.. Adamdaki Nasıl bir yüzsüzlükse annemden numaramı alıp sana iş ayarladım gel konusalım gibi saçma bir teklifte bulununca iyice şüphemi kesinleştirdim. annemi arayıp telefonda bağırdım bu adam kim oluyoda bana iş teklifinde bulunuyor diye. Annemde dedi hastanede tanışmıştık yardımcı olmuştu bize senin çalışmadığını biliyor o yüzden yardımcı olmak istemiştir. Kapat telefonu dedim hatta o anda ablamla annem birlikteymiş ablam sormuş noldu diye annemde demiş böyle böyle. Ablam demiş o adamla senin ne muhattaplığın var anne falan kardeşim kızar tabi demiş. Şimdi ablamla düşüncelerimizi birleştirdik ve bu durumu nasıl çözebilirz lütfen yardımcı olun. ben bir erkek olarak bu durumdan çok rahatsızım anneme söylesem inkar edicek adama gitsem inkar edecek ya da tutup adamı vurucam olacağı bu...
ANNEM BABAMI ALDATIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN?