Teyzem sürekli kızıyla beni yarıştırıyor sizce bu durum karşısında ne yapmalıyım?

Teyzemin benden 8 yaş küçük kızı var bebekligini bilirim ne alsam ne yapsam aynısından kızına almak istiyor ve alıyor herseyimi taklit ediyorlar kiyafetimden tutun odama kadar resmen kopyaliyorlar ve bunu filede getiriyorlar çeyiz yapıyor annem çeyizi kahve bardağı aldım Ay yeter aldınız çeyiz diye insanların yanında söylendi parasını o veriyormuş gibi üstüne ertesi günü şakayla kocaya kacicam ceyizlerimi alıp dedim kaçarsan ceyizler zeynepe kalır dedi resmen kadının herseyimizde gözü var teyzem ama tam bir fesatin kiskancin teki resmen sidik yaristiriyor mal ortağımızmis gibi davranıyor evimize geldin beni sürekli baştan assagi suzuyor ne giydiğime bakıyor beğendiği birsey oldu mu kızına gidip alıyor aynısı ya da benden istiyor kiyafet bıktım bu durum karsisinda ve çok samimiyiz annem yaptıklarını gördüğü bildiği halde yaptıklarını görmezden geliyor ben konuşunca susturuyor evlerine bile gitmek istemiyorum bu durum yüzünden not kızı teyzem gibi değil yapan teyzem bunları görgüsüz
Teyzem sürekli kızıyla beni yarıştırıyor sizce bu durum karşısında ne yapmalıyım?