Ablam ile aram hiç iyi değildir,küçüklüğümden beri hep kavga ederim benden 3 yaş büyük sizce ne yapabilirim ?

Ablam ile aram hiç iyi değildir. küçüklükten beri hep dövüşmüşüzdür. hep kavga ederiz etmediğimiz gün yok ama ben onu üzmek istemiyorum. ardından ne oluyosa kavga ediyoruz. ne yapsak ne etsek yenemedim bu kavga olayını. her gün kavga etmekten bıktım. ama her gün ona laf sokuyorum. sonra kavga ediyoruz bir sürü beddua ediyor. Geber,inşallah ambulans gelir şurdan alır seni cenazeni görürüm,inşallah geberirsin vb.. gibi bu beni çok üzüyor. sizce ne yapmalıyım nasıl yenerim bu olayı bıktım artık. Annem'de hep onun tarafını kayırıyor. oda ara sıra beddua'sına destek veriyor. ne yapmalıyım sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
2 Kardeşiz ama hep birbirimizi yiyoruz. öyle içten beddualar ediyor ki düşman düşmana etmez. Ne zaman yemeğe falan yesek beraber hep beni tahrik edici bakışlar atıyor bana. ne çirkinsin ki ne malsın ki falan dermiş gibi. ve sadece 2 kardeşiz. annem bıktı artık. annemden korkuyorum kendine birşey yapacak diye :( !
Ablam ile aram hiç iyi değildir,küçüklüğümden beri hep kavga ederim benden 3 yaş büyük sizce ne yapabilirim ?