Ablamla 11 yaşından beri kavgalıyım?

Merhaba ablamla 11 yaşından beri kavgalıyım kavgalarımız bitmedi ilk kavgamızın nedeni benden habersiz kitabımı alıp niye aldın deyince kitabımı yırtmasıydı sonra sweatshirtlerimi benden habersiz almaya başladı sonra parfümlerim ve makyaj malzemelerim croplarım çoraplarım iç çamaşırlarım vs. Aslında hiç birini kullanmasında sıkıntı yok fakaat benden habersiz alıp geri vermeyip çemkirince aşşırı zoruma gidiyor birde ben almak için okul harçlıklarımı veyahut haftalık harçlıklarımı biriktirirken cidden böyle yapması zoruma gidiyor size ablamı tanıtayım kendisi bencildir cidden sadece kendisini düşünür zaten bencil olmasaydı böyle şeyler yapacağını düşünmüyorum mahallede adı k@şara çıktı ve k@şarlarla takılıyor bazen BENİM okuluma gelip sınıfımdakilerle kavga ediyor sıkıntılı birisi habire bana iftira atıyor yok şöyle yapmışımda oda böyle yapmış birde bu iftiraları arkamdan söylüyor artıı yüzümede söylüyor şaşıp kalıyorum sonradan da kendimi yiyorum niye cevap vermedim diye şu an bütün makyaj malzemelerimi ben okuldayken almış ve geri vermiyor kafayı yemek üzereyim yani dünya malı pekte umrumda değil fakat babam da ablamı haklı buluyor bana çemkiriyor yani şu ramazan ayında iftira , hırsızlık artı k@şarlık yapmazsın yani sizce napmalıyım kime içimi döksdm muhatap olma kafanı yorma derslerinle ilgilen falan diyor zaten öyle yapıyorum ama lgs senemdeyim dersin ortasında aklıma gelince kafayı yiyorum keşke böyle bir ablam olmasaydı hayatım daha farklı olabilirdi neyse sizede içimi döktüm tavsiyeleriniz neler?
Ablamla 11 yaşından beri kavgalıyım?