Ablam arkadaşıma öpücük atıyordu ben de kavga ettim kim haklı
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ablanın ilişkilerine hep karşır mısın sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
O 34 yaşında arkadaşımla sevgili olmuş hep onun evidne
ablana neden bu kadar kafa taktın ablan 34 yaşında erkek kardeşinden nasiat alacak yaşta değil bir yerde çalışsa istese evden bile ayrılabilir sevgiliside olabilir ben bu dar kafalı erkekleri hiç anlamıyorum ya
ama o 34 diğeri 19
olabilir benim okuldan arkadaşım kendinden 15 yaş küçük biriyle evlendi
Ablam telefonda kiz arkadaşına evlenmek için değil takılmak için zengin olduğu için onlayım dedi
arkadaşlarına öyle söylediği diye öyle olmaz ki onların arkadaş ortamı daha farklı evlenmek için dese hemen dedikodusunu yapar arkadaşı o ona anlatır diğeri ona evde kalmış kız birine yamanmaya çalışıyor diye adı çıkar
O çocuğun annesi ablama or. sbu diyor ama araları kötü ț
evlendiği zaman annesiyle görüştürmez ablan o potansiyel var onda ama çocuk ana kuzusu olsa çoktan bırakırdı zaten
Bilmiyorum ablamla yatacak diye korkuyorum
kaç gündür çıkıyorlar
10 gün
yalan atma bence seni hatırladım ben nerdeyse 1 veya 2 ay önce yazmıştın ablam civeli hareket ediyor diye kavga ettim diye
simdi taşlar yerine oturdu ozaman da arkadaşım 19 ablam 34 değiştin belki daha öncesidir
Tamam da bu sevgilisi ile 10 gün ilişkisi var evet o eski olanı
Zaten oda bu yaşlarında olandı
günah almak istemem ama cilveli harektleri bile çoktan biriyle girmiştir ilişkiye
Zaten ablam hizmetçi görevli zengin erkekle iste
Çocuğu olmaz demi
ablan akıllı insan önlemini alır
Nerelisin sen
rize siz
Ablamın sevgilisi rizeli bu şu an ki
İstanbul'da ama
ne olacak neden bu kadar kafa taktın
Bebekleri olacak sorun bu aslında ama evli değiller aciklamadim ama şu an açıklıyorum rizeli erkekten
ablan sadece takılsa bebeği aldırır ama evlilik planlaması var o yüzden evlenirler
Evlenmeyecek ailesi ablamı istemiyor zaten çocuk gelip bana seninle ablan için arkadas oldum dedi
çok seviyorsa ailesini karşısına alır bebek var orada onların torunu işin kötüsü çocuk doğduktan sonra ailesi çocuğu alabilmek için elinden ne geliyorsa yapacaktır
Kütüğü ne olacak o bebeğin
babası almak zorunda ama almamayada biliyor ama aile pek çocuğun onların torunları olduğuna inanmıyor mesela cocuk doğguduktan sonra ailesi dna isteyebilir
Ablam rizelileri sevmiyor o yüzden
ama aileside haklı 19 yaşında oğulları var ben oyüzden hep derim kadınların kendilerinden yaşça büyük birileryile evlenmesi gerektiğini mesela sen çok seviyorsun ailesi seni bacım gibi görüyor neden oğlanın yaşı küçük
O çocuğun ablası benim ablamın ayrıca ev sahibj biz arkadaş olmuştuk yani ablam hizmetçi ablasının evinde o çocuğun o çocukla biz tanıştık sonra ablamı orada ise aldirdi
yani durum bu ablan o evin hizmetlisi bir gün çocukla işi pişirip hamile kalıyor ama durum daha teklikeli oğlanın annesi çocuğu elinden alsa hak talep edemez zenginlere karşı koyamaz
Ablamın memesine bakan da ablasının esi ama o çocuğun enistesi ama kaç defa gördüm
Ablami umarım yollu falan sanma yani
kusura bakma ama öyle zengin diye birlikte olmuş vede ben bakireyim bende fakirim ama büyük konuşmam 28 yaşındayım ben onun yaptığını yapmam ben ev temizliği yptım
Ablam o çocuğun eniştesine bilerek gösterdi sanki dekolte vererek memesini
Ablam yollu mu yani
bilmem ben ama bir kadın istemediği sürece dekoltesini göstermez
Adam ablamla yatmaya yer arıyor
ablan işe giderken nasıl giyiniyor önemli olan bu
Biraz açık dekolte falan giyiyor
yollu ozaman kusura bakma