Teyzem beni deli ediyor ne yapmalıyım?

Merhaba gençler hepinize. Biz İstanbul'da yaşayan orta halli bir aileyiz benden başka 4 kardeşim var. Annem babam birlikte. Gıcık bir teyzem var ve maalesef 2 buçuk senedir bizde yaşıyor. Bu kötü gerçekten. İlk başta çok farkına varamadım ama ne kadar sinsi ve arka arayan birisi olduğunu 1 buçuk senedir fark ediyorum. Ablamin mesajlarını okuyor, ablama söyledim neyse ki ablam da onu sevmiyor ve bana inandı. Teyzem olacak şeytan da duymuş gelip açıklama yapmış ama ablam beni ele vermemiş. Bu aralar bir akıllı saat almış annem babam zaten hayranlar ona her dakika göz önünde anneme sitem edince de kızıyor kendini aşağılıyor ve ben de susmak zorunda kalıyorum. Ben tiroid hastasıyım guatrım var ayrıca. Saatlerce hastanede kalıyorum, kan testi yapıyorum ve Perşembe yaptığım test sonucu tiroid kanserine işaret ediyor. Ben hastaneden gelsem bir kere bile halimi hatrımi sormaz. Ben eve her adım atana hoşgeldin nasılsın merhaba derim böyle burnu havada biri değilim herkesle anlaşırım ama son 3 gündür teyzemin bu davranışları ve kan testlerinin olumsuz çıkmasıyla kimseyle konuşamıyorum ve hala nasılsın diyen yok! Çok iyi bir öğrenciyim. Fen lisesinde okuyorum ama hala sevindirecek bir şey olmuyor hayatımda. Mental anlamda bitik vaziyetteyim. Ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz?
Teyzem beni deli ediyor ne yapmalıyım?