Sevgilimin teyzesi bana sarktı, ne yapacağım?

Merhabalar eski bir ks üyesiyim ama hesabımı kapattığım için yeni bir hesaptan yazıyorum. Neyse sorun şu ki, dün sevgilimin teyzesine oturmaya gittik ilk kez. Evi kendi görüntüsü herşey hiçte normal bir ev kadını görüntüsü değildi. Zaten sevgilim de uzun süredir görüşmüyormuş. Ben evden akşama kadar izin almıştım. Gittik oturduk kadın garipti biraz. Ama iyi ağırladı yemek felan yapmıştı. Beni çok beğendiğini söyledi iyi seçim yaptığını söyledi sevgilime. Sonra konuştuk eğlendik ettik kadının bir tane garip bir arkaaşı geldi eve kapıda biraz tartıştılar kadını kapı dışarı etti sonra yine geldi yanımıza. Yine devam ettik konuşmaya akşama doğru sevgilim bir saatliğine bir yere gitti işi çıktı sonra geri dönüp beni alıcaktı gerçi bana seni bırakayımmı dedi de ben beklemek istediğimi henüz erken oldu\unu dedim çünkü evde canım sıkılıyordu ya neyse sorun şu ki sevgilim çıktıktan 15-20 dakka sonra bu kadın bana seni öpebilirmiyim dedi. bende tabi teyze dedim. sevgilimin teyzesi oldugu icin boyle dedim. Bu da dudağıma yapıştı. Ben çok sert çıktım. Napıyosun dedim. E izin vermedinmi dedi bende böylemi dedim? Sonra sen güzel kızsın insan dayanamıyor dedi bende güzel felan değilim dedim lütfen kendinize gelin dedim tamam tamam ammada abarttin dedi. Ondan sonra hiç konuşmadık sevgilimi bekledim bir köşede geldi biraz daha oturdu gittik. Ama bişeyler olduğunu oda anladı bende başım ağrıyo deyip geçiştirdim. Şimdi ne yapmam gerek bu durumu ona spylemelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar evet haklısınız bir hikayede olabilir ama bir de gerçek olduğunu düşünmezmisiniz hiç? Hayat değilmi ya herşey olabilir ben zor durumdayken sizin yazdıklarınız anlamsız hikayeyse hikaye gerçekse gerçek kim bilir sonucta soru var cevap verin
Sevgilimin teyzesi bana sarktı, ne yapacağım?