Kocam eskiden uzun bir ilişkim olduğunu öğrendi. Aramız bozuk nasıl arayı düzeltirim?

Hepinize merhaba ,30 yasindayim evliyim, mühendisim, calisiyorum. Öncelikle kocamı seviyorum baslamadan once bunu soyleyeyim..3 yil once biten bir iliskim olmustu daha dogrusu nisanlim , liseden beri sevgiliydik , üniversiteyi okuduk farkli illerde bi o zaman ayri kaldik bir sure,14 yasindan beri birlikteydik , çok muhafazakar bi insandi hic bir yanlisini gormedim, evlenmemize bi kac ay kala ayrildim cunku aile sirketleri battı ve ailesi surekli bana, aileme maddi kaos cikartiyorlardi artik iyice sogumustum sevgim de yoktu alıskanlikti, ayrildim. Sonrasin da hemen ceza evine girdi çekleri patladi. Ilk zamanlar yokluguna alismak koydu , zorlandım cocuklugumdan beri birlikteydik sonucta ama bitti 3 yıl önce artik neredeyse aklima bile gelmiyor artık

Kocamla da gecen yil tanistik ve hemen evlendik. Onceki iliskimden hic bahsetmedim sonucta eski. Ama dün nerden ogrendiyse ogrenmis geldi sen benden ne saklıyosun? dedi anlamadim, dedim. Baska biriyle ergenliginden beri sevgili oluyosun bunu benden sakliyosun oyle mi dedi senle tanismadan cok once bitmisti neden anlatayim sen sevgilini anlattin mi bana dedim? ben kimseyle 10 15 sene sevgili olmadim aynı sey mi dedi sana yaziklar olsun dedi bagirdi cagirdi gitti. Moralim oyle bozuk ki nasil duzelecegiz bilmiyorum. Ama ben yanlis bir sey yapmadim.

Kocam eskiden uzun bir ilişkim olduğunu öğrendi. Aramız bozuk nasıl arayı düzeltirim?