Kocamın ilgisi azaldı, nasıl aramızı düzeltebilirim?

Merhabalar arkadaşlar. Şimdi sorum şu ki ben 9aydır evliyim ve kocam git gide ilgisizleşmeye başlıyor hissediyorum yani. Hami evə gelir gelmez telefona bakıyo telefondan çık diye spylenince de hadi tamam uyuyalım diyor. Ya da sıradan küçücük bir öpücük için bile benim çaba sarf etmem gerekiyor. Kendisi nadiren gelib öper sarılır. Hani hep ben diyorum öpsene beni falan neden öpmüyosun gibisinden. Artık dayanamadım kendisine de söyledim bunu ve bana diyor ki bem çabuk sıkılan bi insanım. Her gün aynı şeyi sürekli tekrar tekrar yaparsam sıkılırım soğurum diye o yüzden böyle davranıyorum sürekli mıç mıç öpeyim sarılayım yaparsam bur süre sonra sıkılıcam senden diyor. Beni öptüğünde şaşırıyorum artık falan diyorum ona. Aa ne güzel işte ilk heyecanı hep kalır böylece diyor.
Bu gün de mesela işe giderken şaka yapıyorum ona akşama hazırlan diye ( hani fanfinfon için skdishsb) bana diyo ki böyle konuşma böyle kelimeler kullanınca sen bi garib oluyorum soğuyorum diyor senden anlık olarak. Peki başka nasıl söyıeyehim diyorum onu da sen bul diyo bana. Yoksa böyle dayım gibi konuşoysun falan diyo. Bi de diyor ki benim dana söylemem lazım böyle cümleleri bırak ben sana geleyim diyor öyle daha hevesli daha heyecanlı hevesli olurum diyo. Ne düşünüyosunuz ne yapayım ben şimdi acil yardım lütfennnn

Kocamın ilgisi azaldı, nasıl aramızı düzeltebilirim?