Eski sevgilim yüzünden kocamla aram bozuldu. Ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle kötü şekilde ayrılmıştık seviyoduk ama anlaşamıyoduk ve terk edilmiştim. Bilmiyorum duygularını hep derinlere gömen yaşayamayan bi insandım. O zamanlar da duygularımı hep içime atıp mutlu rolü yapmıştım hiç ağlayamamıştım geçenlerde eşim, eşimin abisi ve eşi birlikte oturuyoduk. Eski sevgilim geldi çok mutluydu. AA naber ya görüşmeyeli uzun zaman oldu falan filan dedi sonra bombayı patlattı evleniyomuş ne biliyim o an ayrılıkta yaşayamadığım duygular depreşti sanırım gözlerim doldu gülmeye çalıştım gülemedim ağlamaya başlayınca tuvalete kaçtım rezalet bi akşam oldu. Cidden ona karşı bi duygum yok sadece içime gömdüğüm hisler ortaya çıktı şaşırdım yani bilmiyorum. Kocam bayaa bozuldu kavga bile etmedik kalkıp gittik. Evde de kavga etmeyip sırtını döndü uyudu. Kaç gündür tek kelime etmiyo bana yüzü gözü çöktü onu üzdüğüm için çok üzülüyorum anlatmaya çalışıyorum ama dinlemiyo. Evet kesin öyledir diyo gülüyo onunda gözü doluyo. Evliliğimiz bitecek durumda ya ne yapmalıyım lütfen yardım edin?
Eski sevgilim yüzünden kocamla aram bozuldu. Ne yapmalıyım?