Kocamla tartıştıktan sonra ayrı yatmaya ve sevmiyorum demeye başladı, evliliği nasıl toparlayabilirim?

İki gün önce bi tartışma yaşadık aslında ben biraz birikmişlikten dolayı çok saçma sapan bir mevzuydu baktığın da biraz tepkim de fevri davrandım sinir krizi yaşadım yastığı yorganı falan fırlattım kızdım çok o kadar tepki vermeme değecek bir mevzu değildi bugün sosyal medyada her şeyi kaldırdı sildi komple ve iki gecedir yatağa gelmiyor ben 3 tür kendimi affettirmek için yanına gidiyor aşkım canım edip sarılmaya çalışıyorum özür diliyorum konuşmaya çalışıyorum ama beni itiyor istemiyor sevmiyor musun beni dedim Bikaç kere en sonunda sevmiyorum da dedi annemle dertleşmiştim konu anneme de yansıdı ister istemez annem de kocamla konuştu kocam da ona çocuğuma analık yapsın başka bir şey istemiyorum ondan demiş beni de itiyor konuşmuyor ayrı yatıyor ne yapmam lazım nasıl davranmam gerek bir insan 3 kere itilir mi ayrı yatılır mı bi sinir krizi geçirdim diye bunlar yapılacak iş mi sonuçta hatamı anlayıp durumu düzeltmeye çalışmak istiyorum ama izin de vermiyor

Kocamla tartıştıktan sonra ayrı yatmaya ve sevmiyorum demeye başladı, evliliği nasıl toparlayabilirim?