Merhaba iyi geceler. 1 yıldır evliyim 24 yaşındayım. 2 hafta önce kocam benden boşanmak istediğini söylemişti, Severek evlenmiştik yuva kurmuştuk. Cok üzüldüm nedenini sordum ve bana artık sana karşi icimde birsey yok bana çekici gelmiyorsun seni artik kiskanmiyorum dedi :( Kalbim o kadar kırıldıki, sanki içimde birşeyler yer değiştirdi çok kötü bir durumdu. Biraz uzuldum gozlerim yaşardi şaka yaptiğini zannettim ciddimisin dedim evet ben yapamiyorum seninle dedi. Ben onu mutlu etmek icin herşeyi yapardım her akşam guler yuzle cayini kahvesini meyvesini getiririm istediklerini yaparım bakımda yaparim evim tertemizdir afedersiniz cinsel bakımdanda hic bir sıkıntımız olmadı. Şakacıyım espiriler yaparım onu guldurmek icin benden sıkılmasın diye. Fakat neden bana bunu yaptı anlamadım. Uzun uzun duşundum ilk basta itiraz ettim istemiyorum dedi hala :( 2 hafta gecti ben son 5 gundur onunla konuşmuyorum gerekmedikçe temizligimi yapip köşeme oturuyorum telefonumla ilgileniyorum bana sürekli ne yaptigimi soruyor mutfağa su almaya gidiyorum arkamdan gelip oda su alıyor. Artık kendi istediğim kıyafetleri giyorum sacima makyajima bakiyorum bana neden böyle giyindiğimi soruyor. gece yatağıma yatıyorum arkamdan sarıldı uyuyakaldi birşey demedim sabah söyledim reflekstir olabilir diyor. 1 ay sonra zaten boşanıcaz neden bunları yapıyor? ne istiyor benden boşanmak isteyen o?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler