Kocamla anlaşamıyorum boşanmak dışında nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Kocamla hiç bir konuda anlaşamıyoruz. Sevdiğimiz şeyler bile zıt. Asla aynı şeyleri sevmiyoruz. Akşam eve gelmesini hiç istemiyorum. Fazla kavga etmememizin sebebi ise alttan alan tarafın hep ben olmam. O köy ortamında büyümüş ben şehir. Benden öyle sanıldıgı gibi işve cilve beklemiyor hatta ilişki sırasında put gibi yatarım rahatsız olmaz. Makyaj yapmamı şık giyinmemi istemiyor. Göze çarpan renkler giyinmeme izin vermiyor hatta cekete bile (erkeksi diyor).

Bazen düşünüyorum da o da onu seven yolunu bekleyen kafası uyuşan birini hakediyordu. Hatta geçen babasının amca kızı geldi. Onun kızını tam ona göre buldum keşke evlenselermiş falan düşündüm. Kafa yapıları aynıydı. Şehirde büyümüş çocuklarla da görüştüm zamanında ama hep reddedildim bana biraz züppe geldiler. Bu çocuk agırbaslıydı tam aradığım gibi ama bu sefer de başka sorunlar çıkıyor. Akrabaları cahil bağırarak falan konuşuyorlar biraz kabalar. Bu da öyle bana len diye hitap eder.

Bunları onunla acık acık konuşmak istiyorum. 2 aylık bebeğimiz var ve ben bir gün tekrar hamile olma heycanını tatmak istiyorum. Yani boşan diyorsanız pek sıcak bakmıyorum 2. bir bebek istiyorum.

Kocamla anlaşamıyorum boşanmak dışında nasıl bir çözüm önerirsiniz?