Dayanamıyorum artık.
Babama mesaj attım.
Artık ayrılmak istiyorum.
Evleneli üç ay olcak neredeyse
Babama mesaj attım.
Artık ayrılmak istiyorum.
Evleneli üç ay olcak neredeyse
Canim kaç yaşındasın. Kesinlikle durma onunla. Doğcsk olan çocuğunu düşün. Dayakci bir babasi ve mutsuz bir annesi olacak. Yapma. Esin ozurdilicektir senden köpek gbi pişman olcaktir sakın geri dönme. Hakkını ara git elin için darp raporu al. Elalem ne der diye de düşünme. Sana soran olursa dayak yemeğe merakliysan git evlen eski kocamla dersin
Kimse de seni öldüremez. Öldürse bile dayakci kocanın elinde kalmandan iyidir
Kayinvalidemle kayinbabam burda ne yapcam
Sana zarar verdiğinde bir yerinde iz , morarma, kızarık gibi izler varsa darp raporu al. Git dava aç şerefsize bak sen. Babanı ara seni alsın oradan birlikte gidin.
Sağlık ocag8ndan darp raporu alabiliyomuyiz
üç ayda böyle olduysa oha diyorum ya niye tanimadan evlilik yapar bu insanlar ya tamam yillar sonra ask biter sevgi biter sorunlar baslar saygida biterse evlilik zorlasir ama seninki cabuk bitmis gitcen dava acican cocuk yoksa ortada hemen biter hatta tazminat davasi acip gotundeki dona kadar bile alirsin bitsin gitsin istiyosan uğrasma hic
KayinvalidKayinvalidemlere bıraktı zorla
Ne demek gerekiyor.
dilekçeni yazcan adliyeye git baro sana ucretsiz yardimci olucaktir
henuz yenı evlısınız sızı bu hale getıren sey nedır:S anlasmalı bosanamazsınız dava cekısmelı olur.. sahıdınız delılınız var ıse bırde tehdıt varsa cok uzun surmez ama.. babaya haber vermek ıcın erken davranmıs olabılırmısınız:S
gelın konusalım ıstersenız?
Yeni evliyiz ama sorunlar hep hayatımızda.
gel bakalım abısı dertleselım bıraz
Kocam 26 ben 20 yaşındayım. kayinvaldemin israriyla tanıştık evlendik.
Okuyorum
Y2megi onlarda yiyoruz cayi onlarda içiyoruz ve gece 11 buçuk gibi eve dönüyoruz. Okuldan çıkınca kayinvalideme gitmem gerekiyorogerekiyo. onun evini işini bulasigini yapmam gerekiyormuş.
Geçen hafta sarjim olmadığı için haber vermeden babama gittim oturali 2 dk olması kayinvalidem geldi. Sen saymiyosun sayacaksin. Ister gel ister gelme siyip eve gitti.
O gün eşimle tartismaliydik.
Aramaz normalde ama aramış. Diyor kı nereye gittin birisi şikayet etmiş ona ama kayinvalidem ben değilim diyor ama yalan.
Neyse söyledim kayinvalidem geldi ısm.. le konuşuyorum lonuscakmisin dedim bana bağıriyosun saldiriyosun diye oğlunu kiskirtti bişey yapmadigim halde. Oğlu s. Git babanin evine dedi
Ben çantamı aldım gidiyorum anasi gidemezwin orspusun. Gibi hakaretler etti.
Oğlunu yuceltmek için yapmadığı şeyleri benim üstüme attı. Sen rezilsin bilmem ne gibisinden.
Akşam kayinbabama ise değibarışın dedi.
Evden gidecekken seni öldürürüz dedi ışte. Kapıyı kitledi telefonu aldı. Ama akşam farklı davrandı.
Kocam denilecek adamda anasının o
Rspu lafına inanmadi. Ben demedim diyor çünkü yalancı.
Herneyse bunu atlattik. Tek gezme günümüz pazar günü. O gün sabah ise gitti öğlen kahvaltıya gittik. Işe gitcek diye bir kaç kez gördüğüm arkadaşının evine bıraktı.
Karısı güvensiz eşine karşı sürekli ara nerde kaldılar diyor. Neyse ışte bm ymk yemedim. Altı yedi saat sonra kocm geldi. Yemek yemisler anasina babanneme kandil mubareklemeye gittik.
Akşam sinemaya gotik arkadaşlarıyla. Parasini bu verdi
Arkadaşı karısına para ver diyo kadın cebine atmadı. Sonra ışte mısır alyor2 yine kocam verdi.
Bana okul harçlığı 20 lira veriyor başka hicbiseye vermiyor
Neyse film açık saçık dedim gelmeseydik dedim bana dediği laf esmin oh ne güzel ışte dedi.
Orda arada elin kızına bakmış arkadaşıyla karısı söylüyor. Imali ımali.
Neyse gece ıkide geldk. Söyledim böyle bakiyosun derdimi.
ahh su kaynanalar.. artık senın yavrun oldugu kadar bır baskasınında esı evladın.. ve oncelıgı her daım o.. kavrayamıyorlar durumu.. hepte ben cektım oda ceksın modundalar.. bak bu ısler cok dusunulesı seyler bırden karar vermek en kotusu.. bır muhlet bekle belkı herkes hatalarını farkeder duzelır hersey.. sanmakı ayrıldıgında senı dısarıda toz pembe bır hayat beklıyor emın ol baba evıne donsende zor olacak yalnız basına yasasanda.. bır muhlet sans ver.. sonunda vıcdanın rahat etsın!! elımden gelenı yaptım ama olmadı dıyebılecegın pozısyonun olsun..
Derdimi söyledim ben seni mutlu edemiyorum dedi.
Bende ediyosun ama sonraki davranışların lafların bunu engelliyor dedim. Bana karşı bu kadar eli sıkı başkasına karşı bu kdr eli acik olmn canimi skyor dedim. Neyse uyuduk sabah sarlaym dedim kalktı koltuğa yattı.
Neyse ben hazirlandim metroya o birakiyo. Bu kalkmadı. Şu siesinden şu damladi diye vurdu bana.
Sonra yavaş hazirlandi. Geç kaldım okula bırak dedim Bana ne dedi. Metroya götürdü. Sonra ben inmedim dükkana gitti eve bıraktı. Inmedim. Babani ariam o beni götürsün dedim indim arabaya soktu telefonu almaya çalıştı. Elimi cama sikistiedi. Sonra ışteoışteokula gidiyoduk ders iptal oldu söyledim okula varınca niye soylemedin dedi. Neyse anasina bıraktı. Bende inmicem dedim.
In vurxam dedi. Indim babannemi aradım. Kapattı . Zili çaldı içeriye girdim binaya. Sonra çıktım bu içeriye ite öte soktu. Senden ayeilcam dedim. Bogazimi sıktı merdivenlere itti. Kapıya kadar götürdü.
yazık.. aıle buyuklerı bır konussun.. ama sen yınede su ayrılma ısını bır kac gun unut..
Büyükler neyi konuscak
Neyi nasıl dicem bilmiyorum ki.
ıkıde bır sıddete sarılması azımsanacak bırsey degıl.. babası veya sevdıgı bır akrabası yok mu bunun yakınlardan sozunu dınleyecek
Babası Şu an burda.
Ben olayı mi anlatayım
Ne diyeceğim.
herseyı oldugunca anlat.. bır cozum sart.. dırekt bosanma davası yerıne boylesı evladır.. kırmadan dokmeden nefret tohumları ekmeden anlasmak ıstedıgını evlılıgı surdurmek ıstedıgını ama nereye kadar boyle devam eder bılmedıgını anlat.
Onlar hep oğlunu destekliyor
Ekilse nolr ekilmese nolur artık ne yapacağımi bilmiyorum
o zaman kendı babanıza anlatın tum bu olanları ama yıne keskın ıfadeler yerıne kıskırtmak yerıne bıraz ınsanı sekılde.. sevıyorum ayrılmak istemıyorum ama boyle oluyor dıyerek
Ben seviyorum ama
Demekki karşımdaki insan beni sevmiyor.
Ben annesi için çabalıyorum ama bir yandan onun canımi acitmasi...
Babama anlaticam...
Babam beni sclcak oysa onlar aracılığıyla evlendik.
sevmıyor degılde bazı ınsanlar ılk zamanlarda otorıte gosterısıne gırıyor.. bır daha boyle sursun gıbısınden! sızın ustunuzde mutlak bır guc olmak ıstıyor.. ıstedıgını alamayıncada sıddete basvuruyor.. yazık gunah.. tabııkı aıleler bu kıvama gelınce karısmalı babanız bu ısı cozecektır.. ama tatlı dıl ıle anlatın kıskırtırsanız ısler dahada buyur.. mesela boynumu sıktı kısmını soylemeyın ustume yurudu deyın!
Ben olduğu gibi anlatacağım çünkü kayinvalidem herşeyi değiştirerek anlatiyor
Kendini haklı çıkarmak icin
bugun bı bekle.. aksam esınle hos bır zamanda konus.. nazık bır dılle.. tepkısıne bak anlasmak ısteyen bır tavrı var mı ona bak uzlasmaya yanasmıyorsa bu tavrınıda surdururse boyle bır evlılık ıstemdıgını soyle.. daha sonra babaya gıderız olurmu.. bu ıs bırgun nıhayete erecekse vıcdan azabı hıc cekmemelısın sunuda yapsaydım keske dememek ıcın tum atabılecegın adımları at sonrası allahın dedıgı olur
Hem fiziken hem sozlerle eziliyorum
Ben elimden geleni yaptım. annesine de kendisine de
Ayrılmak istemiyorum ama hergün eziyet için evlenmedim ki..
O boşanmak istemiyor.
Konuşmak istemiyor
Ona dokunayim öpeyim istemiyor.
Sadece kendisi isterse olsun istiyor.
farkındayım ama hadı bır kere daha konuş son kez.. ıcın rahat etsın.. boyle bır evlıliık ıstemedıgını beklentılerını ve yapabıleceklerını soyle.. bu ıs bır kere zıvanadan cıkar ve o yol acılırsa donus olmaz.. bı kerecık daha konusmak sana bırsey kaybettırmez ama belkı kazanabılırsın!
Ne demem demek gerekiyor
Nasıl ne diyeyim.
Hakaret ediyor sürekli.
Derdimi anlatınca sus diyor dirdir yapma diyorm
sınırlı bır an degılde mulayım bır zaman dılımı sec.. konusmak ıstıyorum bana ayıracak bıraz zamanın varsa de! bu onu bıraz zorlayacaktır.. senı sevıyorum bu evlılıgıde severek ısteyerek yaptım de.. ancak senın su tavırların bu evlılıgı bu sekılde surdurmemıze engel de.. ben boyle boyle olmasını ıstıyordum ama senden karslık goremıyorum de.. senı kaybetmek ıstemıyorum elımden geldıgınce caba ve sabır gosterıyorum ama senınde bırseyler yapman gereklı de.. evlendık artık hersey bıttı gıbı bırsey yok ben senın esınım ve layık oldugum ılgı sevgı ve saygıyı gormek ıstıyorum de.. hep bı alt tondan konuş kıbar nazık ve naıf bır sesle..
Son kez konusacam bakalım...
Böyle konuştuğumda sen haketmiyosun diyor.
Hayır dinleyemem diyo kaçıyor yani.
bu sartlarda evlılık yurumez dıye belırt.. o senı avucunun ıcınde ne yapsa ayrılamaz gozuyle goruyor
Boşanmak dilekcesini yazdım yırtıp atti
farkındamısın bı taraftanda ayrılmak ıstemıyor yani
Ailesi yüzünden istemiyor bence..
hıc sanmıyorum.. su anda dedıgım gıbı sadece otorıte kurma oyunu oynuyor
Onu dinlediğim halde
Dinlememisim gibi davranıyor.
Sınav haftası evi temizledim iki gün sonra kaç aydır temizlemiyosun diyor
Sacin düşmüş.
Çoraplarım hala yerde falan diyor.
Bana karilik yapamadin diyor.
Ne otoritesi bu.
Canımı acıtma otoritesi mi ki.
bır kole yaratmaya calısıyor.. kalkacak o corabı yerıne atacak.. yardım istermısın dıyecek :(
ıletısım sart.. bır kere daha konuş sen
Diyecek bir insan değil.
Sutu tasimiyorum diye yere fırlattı.
Bie daha beni nasıl sevip saygı duyacak ki.
Vurdu bana..
Canımı yaktı
Ona rağmen bugün konuşacağım onunla muhtacmiaim gibi anlicak.
Benim olayı alttan almam onun gözünde beni aşık herşeye katlanır imajini veriyor.
ve bundan faydalanıyor senı kölesi yapmak ıstıyor:(( bır bırey oldugunu anlat munasıp dılle.. kolesı degıl esı oldugunu belırt allah sonunuz hayretsın..
Abi eş onun için böyle bir şey ki
Corabini kaldiemamisim diye karilik yapmamis sayiliyorum..
maalesef yanlış secımlerımız sonucu bunları yasayabılıyoruz..
Iki yüzlü çıktı...
bır kez daha konusun son bır kez.. ama bıkmadan usanmadan kusmeden darılmadan.. amacınız uzum yemek olsun ve her ne derse desın uzlasmacı bır tavırla konusmayı surdurun
Allah bana sabır versin ki bugün bu konuşmayı yapabileyom...
amiiiin.. ınsallah olumlu gecerde dusunmeye baslar oda..
Biraz zor ama yine de ümit lazım
Sen yeterki elinden geldiğini sonuna kadar yaptığını düşün.. Günah benden gitti diyebiliyorsan gerisi önemli değil.. Allah hakkında hayırlısını versin
Bende öyle düşünmek için bugün konusucam.
Olmazsa da olmaz artik
İnşallah ikinizde kazanır bozulmaz bu yuva
Inan bende istiyorum bozulmamasini.
Kendisi uyurken ona sarılıyorum ya.
Sanki bana tüm bu eziyetleri yapmamış gibi hissediyorum.
Huzurum artıyor.
Ama o sarilmama bile karşı resmen.
Taş kalp:(
Dun Telefonumu kirdi.
Lafimi ikiletmetme vs diye.
Ama aadet sancim var doye de Karnimi ovdu.
Anlamdim
Konusabildinmi
Konuştum benle inatlasma. Biz tartismdgmiz zaman güllük Gülistanlik degil mı dsdi.
Kiza bakmsti ben kizmistim. Naptim kızın Irzina mi geçtim dedi. Ben kendime eminim. Asla aldatma m dedi.
Inatlasma falan dedi. Hayir dediysem israr etme bende hataliyim falan dedi
Ama sen labul etmiyorsun falan dedi.
Herseyi ailene anlatiyosin dedi bende sadece bir kismini anlattım bilmeleri gerekiyordu dedim..
asla yapmamda ben bır erkege bakmış olsam ne tepkı verırsın deseydın
adamın empatı sorunu var
Bana baksalar hosuna gider mi dedim. Sana niye baksiblar dedi. Niye bakmasibla dedim
😟😟
Cevap
24Cevap
Bende 21 yaşındayım 1 yıl oldu cnim evleneli sana şunu şöylim 1 yıl 10 yıl gibi geldi bana eğer eminsen boşa kendini yıpratma gencecik bir kızsn hedeflerin hayallerin olmalı ödün verme kendinden.
Bana da öyle uzun geldi.
neden öyle düşünüyosunuz hadi arkadaşın kocası boğazını sıkmış senin eşin ne yaptıda 10 yıl oldu gibi hissediyosun
anladım üzücü bir durum Allah yardım etsin size, erken davranıyosunuz işte, bu kızların kanında var bir an önce yakışıklı bir erkekle tanışıp evlenip mutlu bir hayat süreyim, masallarda bile kolay olmuyor bu, birazda şans, yaşınız genç, okuyup bekleseniz biraz
nerden bulyonuz böyle erkekleri sonra burayı gelip ağlıyonuz kusura bakba dost acı söyler bizim insanımız çok duygusal düşünüyo, evlenmeden önce hiçmi görmedin bunları
hastaneye git orda rapor al hastane polisi tutanak tutuyor zaten sikayetciysen savciliga yolluyor derhal bosan bununla omur gecmez
Bir bilegimde iz var zaten yeterli olur mu
bacım yuvalar kolay kolay kurulmuyor.. aranızda ilk halletmeye calıssanızya.. üc ay kisa bir Zaman.. fevri davranmayin bence..
Kafayi mi yedin sen kadinin boğazını sıkmış
Bu kaçıncı oldu..
Annesi bana bacım dedi babama sarjim bitti haber veremeden gittim diye.
Oğlu s. git babanin evine dedi.
Anasi ayrilirsan öldürürüz dedi.
Vurdu bana.
Hakaret etti.
Orspu dedi.
Şiddet bir döngüdur. Asla bitmez. Ve adamı ailesi desrekliyo. Hemcinsin diye adami savunuyosun. Benim babam bana çok vururdu. Anneme çok kizginim ondan bosanmadigi icin. Allah erkegi güçlü yaratmıştır ve hicbir erkek gücünü kendinden zayif bir kadinin üzerinde denememli
@hepsiritankiz bacım bak ilk benim kimseyi korudugum yok kesinlikle adamin yaptigi adamliga sigmaz.. Güclü olmak degildir kadina siddet sadece acizliktir aksini diyen zaten g*tün tekidir. Fakat biranlik öfkeye yeni düsünce bü tür seyler olabiliyor önemli olan olduysa böyle birsey pisman olunmasi ve gönül alinmasi.. tabiki sende hakklisin hic olmamasi daha iyi kontrol altinda tutabilmeli insan ama olabiliyor maalesef bu yüzden hemen yuva yikmak ama cözüm degil
Kadına yanlış fikirler veriyorsun. Şiddetin kesinlikle affı olmaz. Ve bu adam değişmez
Bir kullanicinin görüşüne yaptığım yorumları oku
Evliliğinin başından beri bir sürü sorunum var. Bunlar bir kısmı.
Savcılığa gidiyosun suç duyurusunda bulunuyorsun sonra mahkemeye boşanmak için dilekçe veriyorsun Allah yardımcın olsun
Bunların nasıl yapacağım o gucu nasıl bulacagim bilmiyorum
Ilerisi için evet.
Onlarla konusamadim sinir hastası ettiker beni.
Hergün aglamaktan2 canım çıkıyor.
Rabbim olmasa canımda olmazdı biliyorum
Allah razı olsun.
HatırlattgHatırlattgin icib
Inşallah inşallah
neden evlendin ki? zararın neresinden dönersen kardır.
Hata ettim
Kendi başıma karar veremem
Kimse olmayacak ama tek nasıl hayatta kalicam.
Okul masrafı.
Yeme içme.
Sahipsiz bırakıyorlar ama.
Eziliyorum
Hem lafla hem fiziki olarak.
uc ay icindemi oldu bunlar. .. gorucu usulumu evlendiniz
Evet.
Yol yakınken bırak 1 seneyi bekleme bile sonrası daha zor tecrübe konuşuyor.
Canım bende aynı durumdayım 3 aylıkken ayrılmaya karar verdim ve babamın evine döndüm sonra eşim elinde çiçek geldi özür diledi falan çok pişman görünüyordu son bir şans vermek istedim ve geri döndüm. Ama sonuç gel gör ki yine aynı şu an geri geldiğime o kadar pişmanım ki keşke inanıp da gelmeseydim diyorum sana bir kere bunu yapan hep yapar değişmez gözünü seveyim sende benim gibi inanıp da geri dönme sonra herşey için çok geç olacak inan..
hayat senin sana deger vermeyen biriyle olma daha cocuk yokken ayril
Gecende sormuştunuz buna benzer durum ayni kişisiniz sanırım
İçinizden geleni yapın.
Iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz evliliģi. Ne acelen vardı gencecik yaşta evlendin...
Boğazında iz varsa, önce darp raporu al. Davaya yardımcı olabilir.
Iz yok.
Elimi araba camina sikistirdi.
Onun iizi var
O da olur. Fiziki zarara dair izler varsa hastaneye ve polise de başvur. Boşanma sebebin darp sonuçta.
Daha üç aylık evliyken bunları yapanın ileride ne yapacağı kestirilmez, sabredin diyenleri falan boşver.
Sağlık ocağından alınır mi.
Hastaneye gitmen lazım diye biliyorum, internetten bir araştır.
Vay anasını Ne çabuk daha dur şimdi sıkmış boğduğu zaman boşanırsın trol hanımefendi
şizofrenmi bu adam bundan sonra olacakların habercisi gibi yaptıkları
Ya yazanin eline saglik senin gibi insanlar oldukca bizler az cok direnecegiz kardesim
Yuhh artık!! Hemen bir adalet sarayına git
Boğazını mı sıktı neden ki
Mastergreeneyese yazdim
Boşanma davası AC canm kurtul
Yeterli sebebin var zaten.
yeterli sebebe sahipsin..
Sahipsemde son kez konuşacağım
Ya hâla son kez konuşacağım diyorsun. Şerefsiz gelmiş senin boğazını sıkmış konuşacam diyorsun. Vur tekmeyi yol! a gitsin. Bu şekilde davrandığın için yüz buluyor zaten. Taviz verme. Başka erkek mi yoksana. bunun gibi şeref yoksunlarının gücü kadınlara yetiyor zâten. İlerde aynı şeyi evldına yapsa n'olcak ah vah edeceksin keşke zamanında ayrılsaydım diyeceksin. Daha 20 yaşındasın gençsin karşına iyi biri çıkar elbet. Boşver böyle adamlar için nefesini tüketmeye bile değmez
@roza4223 böyle düşününce kolay.
Ama yapınca zor.
Ben son kez elimden geleni yapayım..
Olmuyor mu.
Içimde pismanligim kalmaz.
En azından.
@roza4223 evet güvenmiyorum..
Nasıl yasicam ne yapicam
Ona inat mutlu yaşayacaksın bu bir. İkincisi birçok kişinin belirttiği gibi darp faporu alabilir ve şikayette bulunabilirsin gerisi çorap söküğü gibi gelir zâten. Ama bizim burda bunu söylememizle sen bunları yapma güvenine gelemezsin. Ai! lenin desteğine ve kendine güvenen bir arkadaşa ihtiyacın var. Canlı olarak sana destek olabilecek birine yani
Onlar yok Şu an ..
Evi terk et, git boşanmak için başvur.
Nasıl basvurucam eve birakmadi. kayinvalidemw bıraktı.
3 ay da bogaz sıkan sonra kımbılır neler yapar
Bende bilmiyorum
Ölmek mi çare onu da bilmiyorum.
Öyle birşey yapamam.
O boğazını sıkana kadar sen ne yaptın acep...
Mastergreeneyese yazdim
Adam haklı ;P
Ne diyim
Mastergreeneyese deme bir daha , kızıyor işte.
Darp raporu al git dava ac
Sağlık ocağından alınır mi
Alınır ya olmadı acile gidersn alrsn
3 ayda böyle yaptıysa bosan gitsin tabi
3 ay da niye böyle amaç ne
Bu kadar uzun bir evliliği bitirmek kolay değil...
ola bilir panik yapma duzelir
mahkeme
Sebebi nedir?
Mastergreeneyes in yorumuna yazdım.
Ayrilmak hakkin dava ac
noldu hayırdır?
Greeneyese yazdim
Tmk 164 olmasi lazim
Hemen polise git
neden sıktı ki
Mastergreeneyese yazdım
Evlenmeseydin =//