7 senelik evliyim ama mutsuzum. Ne yapsam?

7 senelik evliyim. Ama çok sıkıldım. Çocuk istemiyor bi de. Çok yorgun hissediyorum kendimi. İkimiz de çalışıyoruz herşeyi eşit ödüyoruz kira falan. Calışıyorum ama amacım yok gibi. Ailemizin haberi yok evliliğimizden ondan tam evli gibi de hissetmiyorum kendimi. Evli iki arkadaş gibi olduk aynı çatının altında. 4 sene oldu beraberlik yaşamadık çünkü onunki de işlemiyor ya da benden eskisi gibi hoşlanmıyor gibi. Onun ailesiyle buluşmak istedim videolu aramayla geçiştirdik ama evli olduğumuzu bilmiyorlar resmi olarak tanıştırılmadım. Beni gel bizimkilerden iste o vesileyle beraber kaldığımızı bilsinler pat diye evli olduğumuzu söylemeyelim dedim ama bana kızdı. Boşanmak istedim ağladı sızladı sonra hiç yaşanmamış gibi davrandı. Acıdım hala bu haldeyim. Bende ailemi evime çağırıp ağırlamak istiyorum annem yaşlandı onu yanıma çekmek istiyorum ona bakmak istiyorum ama bu durumdan dolayı olmuyor. Ne yapmalıyım? Çok seviyormuş beni ama bunu hissetmiyorum böyle bir hayat yaşamak istemiyorum. Konuşacak kimsem yok bir akıl verin.

Güncellemeler
+1 yıl
7ye varıyor evliliğimiz. Ailemiz bir birlerine karşılar ondan gizli evlendik.
7 senelik evliyim ama mutsuzum. Ne yapsam?