AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
canımdan çok sevmek nedir ya? Nasıl bir insanı Allahdan daha çok seversin. işte böyle yaparsan onu senden alır seni onsuz da yaşatır. kendine bak nedenlerine bak
Allahtan cok seviyorum demedi hasa sadece kendimden cok seviyorum dedim
demene gerek yok ki. söylediğin canımdan çok seviyorum diyorum. hiç bir insan Allah dışında kimseyi ona eş tutamaz sen burada hata etmişsin.
Cok sevdim onu sadece
gerçek yüzünü görmen için bir olay yaşanmasına yetmiş sadece. fani dünya için bu kadar üzülmeye değer mi?
Zamanla geçer sadece. Takıntı yapmamak için ilaç kullanman lazım. Sağlam psikoloji gerek, nefret edersen silersin. Hemen toparlanmayı bekleme acını çek acele etme
Bu arada çok geçmiş olsun. Ölümle kaybetmekten bir farkı yok.
Gecmiyor hic gecmiyor
Senin en büyük hatan canımdan çok cümlesi kimse senin canından çok değerli olamaz öldüğünde bile tek gömuluyorsun seveceksen canından çok seni yaratanı sev seviyorum dediğin insanda yemek yigen tuvalete giden hastalanan ölümlü bakış açını degistir derim ancak bu şekilde düzelirsin Allah'tan çok birini sevme seni onu alarak sınar bunu unutma...
Hayatta her şey olabilir gecmıse takılmamak lazım anne baba vefat eder sevdiklerin gider cok şeyler kaybedersin bunları düşünmek üzülmek ne kazandırıyor sana bir otur bunu düşün şu an sana fayda saglıyacak ne var
Çözümü çok basit ama insanoglu çözüme kavuşmak için yaşamıyor.
Oyuzden kendimizi kandirmak için ugrasmayalım.
Bu nedenle size tavsiyem doktordan yardım almanız.
Psikologa gittim zateb
Çözüm yürütmek eğer tek isteğiniz ise ilk önce kendinize doğruyu söylemeniz lazım.
Kendinize saygınız olmalı.
Sizi bırakan ve sevdiğiniz birini hala neden dert ediyorsunuz.
Hayatınıza bakın.
Cok sevmistim onu
Sevmek yetmiyor bazen.
Sevilmekte lazım.
Tek taraflı giden bu yüzden uzun soluklu olmuyor zaten.
Bir şarkı sözü geldi aklıma.
Sevilmeyen yürekte bitip gitmek.
Ne yapmaliyim peki sence
Hayatınıza devam etmelisiniz.
Evet bunu söylemek çok kolay doğru.
Ama yapacak bir şey yok.
Sonuç olarak o ne dünyadaki son erkek , sizde dünyadaki son kadınsınız.
İllahaki daha iyisini bulacaksınızdır.
Bende aynı şeyleri yaşadım.
Merak etmeyin.
(Hatta daha kötüsü evlendikten 10 sene sonra 3 çocukla kapıma dayandı.)
Dünyanın sonu değil sonuç olarak.
Bana değer vermeyeni , benim gibi sevmeyeni neden hayatımda tutayım ya da beni bırakıp gittikten sonra başka biriyle birşeyler yaşamaya başlayan için neden karalar bağlıyayım.
Gereksiz insanlarla kafamı meşgul edemem.
Her zaman söylerim;
Yer yüzünde kötü olduğu kadar iyi, çirkin olduğu kadar güzel insan var.
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
Unutacagim onu
En iyisini yaparsanız.
Kendinize meşkale bulun.
Hobi edinin.
Gezin.
Buraya içinizi dökün.
Yeni birini bulun.
Tabi bunları da yaparken o olsaydı bunu söylerdi , yapardı gibi karşılaştırma yapmadan.
Hayat güzel.
Herşeye rağmen güzel.
Guzel degil
Önce kendini güzel bir alış verişe çıkart. Genellikle kadınlar kocalarından boşandıktan sonra alış verişi çıkarlar. Saçlarını boyat arkadaşlarınla takıl ya da yeni bir ilişkiye gir belki hayatın değişebilir.
Aldatılmayı kabul edip yaşamaktansa ayrıl arkada üzül daha iyi insan gururu için yaşar
En azında yolun açık yeni biri girer etrafına bak seversin birini yine
Baskasini sevemem
Mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz sizi aldatan biri de aldatacaktır çok kadın hiç kadındır eninde sonunda değerinizi anlayacaktır şimdilik mutludur ama fazla uzun sürmez
Mutlular...
yaşananları arkanızda bırakın ve yere sağlam basın cümle olarak kullanmak çok kolay ama emin olun aşacaksınız, sadece zamana bırakın yapacağınıza eminim
Önce kendine zaman ayır nerde nasıl mutlu olabildigine bak kendinle barıs olmaya calıs düşüncelerini sustur zamana bırak gececek yürüyüşler yap spora basla kendinle barısabilecegin aktiviteler bul hedefler koy kendine zorda olsa basaracak ve güçlü olacaksın ben yendim öyle bişey yasamıstım sende yenebilirsin 💪
Maalesef kadınlar bu konuda popüler kültürün ve feministlerin gazına geliyor, yuvalarını dağıtıyorlar sonra da pişman oluyorlar. Şu an yapabileceğim tavsiye sakın intikam alacaksın veya sen de mutlu olduğunu gösterip onu kıskandıracaksın diye yanlış bir ilişkiye girme.
Geçmişini bırak ve geleceğine odaklan lütfen, herkese karşı güvenin sarsıldı evet kabul ama seni aldatmadı asıl kendisini aldattı ve sorun sende değil kendisinin psikolojik sıkıntıları var. O hayatına aldığı her kadına aynı şeyi yaşatacak. Senin çocuğun yok o adamdan şanslısın bu yüzden. Eskileri atmalısın ki yenilere yer açılsın.
Sürekli yazıp durursan soruyu güncellersen işin içinden çıkamazsın, soruyu değil lütfen kendini güncelle.
O acıyı unutturacak birşeyler bul kendine. ya da bir süreliğine doktor kontrolünde ilaç tedavisi olabilirsin.
Baskaisni istemiyorum
Peki
Ben bi tek onu sevdim
Zamana bırak. Başka yapılacak bir şey yok. Belli olmaz belki sana geri döner.
Evlendi cocugu bile oldu
Başkasının mutsuzluğunun üzerine mutluluğunu kuranlar eninde sonunda mustahakını buluyor. boş ver üzülme sana koca mı yok
Cok sevmistim onu
Zor gerçekten Allah sabır selamet versin
Unutamiyorum
Unutursun ya biraz yas tut kafanı başka şeylerle meşgul et. Merak etme sana onu unutturacak biri mutlaka karşına çıkacaktır.
Baskasini istemiyorum
Böyle bir kara sevda kara toprakta biter diyorsun 😄böyle aşk olmaz seninki saplantı canım 😇
Hayir ask
Tek taraflı aşk olmaz ama
Ama o da beni sevdigini soylemisti...
Yalan söylemiş sevseydi başka birine varır mıydı güzelim kendini kandırma lütfen 🙏
Varmazdi
E o zaman sen buna hala aşk mı diyorsun gözünü boyamışlar senn
Ne yapmaliyim peki sence
Yas tut unutmaya çalış ondan sana hayır gelmez güzelim
O simdi onunla mutlu
Sende karalar bağla dur kendine yazık ediyorsun bırak mutlu olsun sen kendi yoluna bak kısacık ömürde keyfine bak kafana göre takıl eğlen
Beni perisan edip mutlu oldu bi baskasi ile
Onun mutlu olacağını düşünüyor musun hiç sanmıyorum er ya da geç belasını bulur.
Cocugu vardi bi cocugu daha olacakmis..
Ayy kızım sen iyice takmışsın onu kafaya Unutmaya bak hayat kısa
Birlikte kurdugumuz hayalleri bi baskasi ile yasiyor
Yazıklar olsun ona hem yalancı hemde alçakmış. Öyle karaktersiz vicdansız heriften ayrıldığın için şükret ah canım benim üzülme ya
Ne yapmaliyim peki sence 3 yil oldu
Sana tavsiyem unut o senin sevgini aşkını hak etmemiş. Kendi yoluna bak onu hatırlatıcak herşeyden kaç 🏃♀️
Hala ayni sehirdeyiz
Bilemem şekerim onuda sen düşün 🤔
Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar demişler ne desem boş şimdi. Ama hayat devam ediyor ve nefes aldıkça şükredecek çok şey var önüne bakacaksın artık geçmişi değiştirmezsin geleceğe odaklan
O Yaramaz. Serefsiz Adam yok artik benim hayatimda... De. Ve yeni bir hayatta basla.. Yeni bir hayat seni bekliyor..
Onun adini artik Serefsiz olarak an.. Unut o Serefsizi... Senin gibi seven. bir bayana Adilik yapip aldatmis.. onun adi Serefsiz artik dusunme onu.. Yepyeni bir hayat seni bekliyor..
Cok sevmistim
Ne sansliymis. Ama degerini bilememis
Oyle olur hep cok seversin ama sevdigin kadar sevilnezsin iste
Bir kadin tarafindan sevilirsem. Diger kadinlar gozume. hic. gozukmez cunku beni seven. kadinin. sevgisini hatirlarim Asla baska bir kadina bakmam. ve beni seven. kadinla. yalniz. yanyana oldugumda. dunyalar benim. olur.. Bir erkegin sevmesi hissetmesi Boyle olmalidir. ben beni seven bir kadin icin. Boyle dusunur bu hisleri bir erkek olarak yasarim
Olmadi iste beni sevemedi
Hep öyle olmuyo mu zaten yanlış yaptığı için ayrılıyoruz mutlu olan taraf olmamız gerekirken üzülen taraf oluyoruz, üzen tarafın ise afedersin bir tarafında olmuyo. Böyle durumlarda bende ne yapacağımı bilmiyorum benim de yardıma ve başkasının fikrine ihtiyacım var desteğe ihtiyacım var. Seni çok iyi anlıyorum bunu bilmeni isterim ve belki çok kolay değil ama lütfen üzme kendini o seni aldattıysa eziklik, ahlaksızlık onda. Sen ondan kurtulduğuna sevin...
Artık hayatına başkasını almayı düşünmediğini yazmışsın, evliyim bel altı için değil arkadaşlık dostluk kurmak istiyorum, şans verirsen sevinirim, yargılamanı istemem, insanın halinden insan anlar
Geçmişte yaşamayı bırak.
Seni negatif fikirlerle dolduran insanları hayatından çıkart.
Hobilerinin ne olduğunu hâlâ bulmadıysan bul ve hobilerine zaman ayır.
Farklı ortamlara girip sosyalleş.
Bunlardan herhangi birini sıra gözetmeksizin yaparsan, hayatın değişmeye başlayacak.
✌😎✌
Bunları yazmak içimden geldi. Öyle hissediyorum belkide inanmak istiyorum ki bu durum pek fazla sürmeyecek bence yani benim tahminim bu. Üzülmeye değmez kurtulmuşsun.
Seninde toparlanıp kendine gelmen gerekir o aldatmış senin için sorundur ayrıldın rahatlayın sende bul birini mutlu ol
Baskasini sevemem
Degerli arkadaşım kimse vaz geçilmez değildir el elden üstündür atasözünü bir gerçeklik var
Cok sevmistim onu
Keşke bosanmasaydin o evlenmiş çevrende mutlaka daha iyileri vardır. İncele birini bul
Baskasini istemiyorum
Konuyu daha detay için konuşmak istermisin
Yaşın çok genç adam evlenmiş boşanma bile olur mu diye düşünür insan ilk yaptığı hatayı yaparmi diye düşünürsün onun içincevreni incele uygun birini bulur bulmaz evlen cindellikte bir ihtiyaçtır evli olunca yanında bir nefes olurdu
Cevremdekiler bosanmis kadin istemiyorlar
Bence sevebilecegin elektrik alabilecegin biri mutlaka çıkar. Olan olmuş yeniden seni anlayan birine batmanda fayda var. Eskiye takılıp kalmakla hiç bir ilerleme kaydedemezsin
Baskasini istemiyorum ki
Acın taze olduğu için atlatamaman normal. Ama artık toparlanıp ayağa kalkma vakti. Sen özel birisin ve değerlisin gideni artık kafaya takmayacaksın.
Bence her insanın psikoloğu kendisidir. Yapmış bir iş ister mutlu ister mutsuz olsun. Sen bu saatten sonra kendine ve hayatına bakıp mutlu olmak zorundasin
Canını sıkma
Hayat insana sunulmuş bir armağandır
Bu da bir sınav
En azından gerçek yüzünü Hayat sana göstermiş
Umarım hersey gönlünce olur bundan sonrası için
Tek bu dünyada senmi aldatiliyorsunn ne güzel işte kurtulmussun o boş boş sevinirken sen gerçek sevginin bekarlikta olduğunu anliycaksin git gide on yıl sonra diyceksinki boş boşuna üzüldüm diyceksin bence sen kurtdulduguna dua etki bekarligin ve iliski olmadan yaşadığın zaman senden iyisi olmuycak emin ol buna insansız hayat inan çok güzel bı şey bende şimdi bosaniyorumm mutluyummm
Bence de zaman herseyin ilacıdır takma kafana hayatına devam et inadına
Ben de yaşadım birebir aynı şeyi. Yaklaşık 1 sene sürdü travmadan çıkmam. Zamanla alışıyosun
O şimdi mutlu erkekler genelde beş yıl sonra anlıyorlar hatalarını.
Evet mutlu hemde cok
O evlendiği kadını da aldatıcak merak etme karakteri bozuk
Disarida gordum onlari cok mutlulardi cocuklari da var
Şimdilik öyle görüceksin onu da aldatıcak yuvaları dağılıcak
Ya hep mutlu olurlarsa?
Birini bul geçecek
Onu istemiyorum sevmeyecegim artik ama baskasini da istemiyorum
O zaman unutmak zorlaşacak
Illa bi baskasi ile mi unutulur sanki
Maalesef öyle
Yerini doldurursun bu defa yenisini benimsersin eskisi tarih olur
Tarih olmaz eskisi onu sevmekten vaxgececegim artik sevmeyecegim ama bi baskasini da sevmeyecegim
Dul kalmak gibi düşün
Baskasinda gozum yok benim
Hakkında hayırlısı diyelim
Yaratılmışı Yaratandan daha fazla seversen sonuç çuvallamak olur insanları Sevin ama tapmayın sizinki sevmek değil tapmak taparsan çuvallarsın
Benimki tespit senin acını hafife almak ya da laf sokmak değil
Kibirine ve gururuna yemek mekanları
.. yem etme kendini*
Okudun mu yazılarımı
Ne duymak istiyorsun tam olarak?
Ona dair herşeyden uzak kalarak ve emin ol mutluluğu uzun surmeyecektir.
Unutamiyorum onu
Aynı durumu bende yaşadım ben tam evlenirken aldatıldığı mı öğrendim beni terk ettikten sonra öğrendim. Zor oluyor. Geceler hiç bitmiyor uyku yok yemek yok ama hayat bir şekilde ilerliyor en kötüsüde aynı mahallede oturuyoruz her taraf anılarla dolu 1 yıl oldu hala aynı ama zaman geçiyor olan sana oluyor.
Bendec3 yil oldu
Allah onlara bunu yaşatacak inanıyorum hep bu inaçla yaşa
Daha iyi bir psikoloğa git. Başka bir psikoloğa git. Burada uzman olmayan kişiler kafanı karıştırmasın.
Onu sana kesinlikle biri unuturacaktir. Kesinlikle rahat nefes alip vermelisin ve dunyanin tadini cikarmalisin..
Kimseye bu kadar değer vermiyceksin ya ama umursama hayatına odaklan işin falan varsa ona odaklan gez
Yapacak bir şey yok
Hayat acı..
Aldatmış bide kazanmış
Düzgün insanlar hep kaybediyor ama bu dünyada
Çok klişe olcak ama , zaman. Kötü acılar çektikten sonra, şu an eminim ki ben onlardan mutluyum
boş ver kurtuldn o mikroptan
Kendi hayatına bak
Evlenms evlenmemis umrunda bile olmamalı
Gün gelir hesap döner
şu an evli olduğu kişiyi de aldatır merak etme
Cocuklari da var artik ondan
Aldattığını itiraf mı etti sen mi yakaladın
Itiraf etti baskasi var dedi ama bende iskillenmistim
sen mi boşanmak istedin nafaka tazminat filan aldın mı
Evi bana birakti birde dugun altinlarimi ve mehirimi bana verdi
Anladım, üzücü bir durum. Ben erkeğin aldatmasından ziyade bilerek isteyerek başka bir kadının diğer kadına zerre saygı duymayıp onun erkeğini elde etme isteğine çok kızıyorum. Kadının gerçekten kadına saygısı yok, he eşinin iradesi olsaydı kadın istediği kadar elde etmek istesin sonuç boşa çıkardı fakat eşinde de irade yokmuş. Maddi olarak bir şeyler kalmış zamanla manevi olarak da toparlayacağını düşünüyorum, karşına birisi çıkabilir ve mutlu olabilirsin bekleyip görelim.
Ben unutamiyorum onu
İnsan zaten unutmaz, zamanla alışır. Hele bu olay tazeyse biraz sancılı olabilir.
3 yil oldu
Bosanali
Yuva yikanin yuvasi olmaz merak etme bu zor gunlerin gecicek biliyorum sindiremiyosun birak hersey imtihan ve herseyde bi hayir Vardir. Allaha yönel namazlarini kil
Ya mutlu olmaya devam ederlerse...
Elbette patlak verir. Allah Biliyor göruyo guclu olma zamani Şu an
Mutlu olduğunu biliyorsan hala takibinde yani? Aldatılmışsın ve hala onun hayatını seyrediyorsun gariplik burada zaten.
Herkes yaşattığını yaşar bu hayatta üzülme sende günün birinde mutlu olacaksın
Unutamiyorum
Unut yoluna bak üzülme
Cok sevmistim onu
O seni sevmemiş kabul et yoluna bak
Yoluma bakamiyorum
O kadin biliyor mu seni aldatip onunla evlendigini?
Benimle evliyken onunla birlikteydi kadin biliyordu bunun evli oldugunu
Uzun surmez o zaman. Baglandikca kiskancliklar baslar. Nasil onu aldatip benle olduysa beni aldatip baskasina gider dusuncesine kapilir. Sıktıkça sıkar. Sonra ayrilirlar. Senin icin de mutlu son. Senin hatan yok. Mutlu olacagin birini bulman lazim
Mutlular ama...
Dedigim gibi uzun surmez mutluluklari merak etme
Ya hep mutlu olurlarsa?
Mutsuz olmanin sebebi bu iste. Hep insanlari mutlu kendini mutsuz goruyosun. Hep mutlu olamazlar. Adam aldatmis ya sonucta. Hangi kadin aldatan adamla beraber olur. Aldatma potansiyeli olan sadece. E o zaman ya adam tekrar aldatir ya da kadin. Merak etme mutluluklari uzun surmez
Ya peki bozulmazsa mutluluklari o zaman ne olacak
Oyle bi ihtimal yok. Boyle dusunup kendini uzmekten baska bisey yapmiyorsun. Emin ol mutsuz olacaklar
Bi bebek daha bekliyorlarmis ama demek ki iyiler
Mesaj atar misin bi
Boşanmışsın ama onu hayatından çıkarmamışsın. Onu hayatından çıkaracaksın.
Cok sevmistim onu
Ama o sevgini haketmemiş böyle düşün. Herkesi sevebilirsin ama herkes senin sevgine layık değil işte. Hayatımıza giren herkese sevgimizi vereceksek çok işimiz var. Hakedene hakettiği gibi muamele etmeyi öğrenmezsen en çok zararı kendin görürsün. İyi bir anne babadan başka kimseye kendin kadar değer verme. O seni aldatmış insan gibi ayrılabilirdi ufacıkta olsa sana ya da söz verdiği evlilik kurumuna saygısı olsaydı. Seni değil kendini aldatmış sadece. Hayata bir kere geliyorsun, başına gelenler için bir müddet yas tutarsın sonra hayatına kaldığın yerden devam edersin. İstediğin uzmanla görüş iş sende bitiyor. Sen içinde bitirmezsen hiçbir konuşma hiçbir yazı işe yaramaz.🌼
Evet bu da beni cok uzuyor iste sevdigim kadar sevilmemis olmam beni mahvediyor
Sende sevildiğin kadar seveceksin onu. Sana gösterilen sadakat kadar sadakat göstereceksin. Yoksa işin içinden çıkamazsın. Hayatında değişiklikler yapmak insana iyi gelir bu konularda. Çevrende, evinde, görünüşünde falan ufak değişiklikler yapmak yeni insanlar tanımak falan. Bunu yapınca emin ol sana hakettiğin değeri verecek biri çıkacaktır karşına.
Ayrıca yok sende eksik neydi bir düşün falan yazanlar olmuş. Bu senin eksikliğin değil karşındakinin eksikliği, karaktersizliği. İnsan insandan soğur, sevgisi biter eyvallah. Bunun yolu aldatmak değildir alırsın karşına konuşursun. Evliyken başkası ile olan yalnızca kendini kandırır. Aldattığı kişiyle kendini kandırır eve döndüğünde eşinin yüzünü gördüğünde gerçeklerle yüzleşir. Bu kadar basit.
Ne yapmaliyim peki bundan sonra sence
Onun haberini nereden alıyorsan o kaynağı kes. Mesela sosyal medyasından mı görüyorsun ya da arkadaşların aracılığı ile mi haberler alıyorsun bunu bir durdur. Gerekirse bir müddet görüşme o kişilerle durumu anlat gerekirse sosyal medyayı sil telefonundan kısaca haber alabileceğin herhangi bir durum kalmasın. Sonrasında ben ne yapmak istiyorum diye sor kendine. Hayatımda neler yapabilirim diye düşün. Bir amaç edin. Ulaştığında seni mutlu edecek bir amacın olsun. Evine eşya almak olur, seyahat olur, bir kitabı okumak olur, 10 bin lira biriktirmek olur o senin yaşantına kalmış. Seni mutlu edecek şeyler bul. Seni meşgul edecek eski şeyleri düşünmeni engelleyecek kafanı dolduracak bir şeyler bul. Yeni birkaç arkadaş edinmeye çalış. Kişisel gelişim kitapları oku mesela ya da yaşadığın bu tür durumlarla ilgili uzmanların yazdığı kitaplar oluyor falan onlardan al oku kendine daha kolay bir harita çizersin. Ama kesinlikle o kişiyle ilgili haber alma artık.
Ayni sehirdeyiz ve ortak tanidiklarimiz var ortak akrabalrimiz var
Tamam işte görüşme konuşma bir süre. Yoksa sürekli ondan haber alırsan onu düşünürsen falan kendine unutmak için fırsat vermiş olmazsın ki. Kendi hayatına bakman lazım artık. O senin verdiğin değeri hakeden biri olsaydı o zekaya o karaktere sahip olsaydı zaten bu durumda olmazdı. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez. Sen şu anda diyorsun ya onlar mutlu yuvaları var diye o adam ahlaksızlık üzerine bir yuva kurdu adam evli ama o kadını aldatmayacağı belli mi? Seninle de evliydi ve bir zamanlar seninle de mutlu değil miydi? Sonuç ne? Muhtemelen onların sonu da böyle olacak bir kere yapan bir daha yapar. Ama sen düzgün bir insanla yeni bir yola çıkabilir ve tekrar mutlu olabilirsin.
Kimseye artik guvenemem bi daha
Elbette tekrar güvenmek sıfırdan bir ilişki kurmak çok zor. Şu an günümüz şartlarında aldatılmış olmanın dışında da çok zor bir şey birine güvenmek. Sadece böyle bakma olaya. Olursa olur olmazsa olmaz, ama hayat senin hayatın ve başkalarının mahvetmesine izin verme. Mutluluk başkalarının getirdiği değil senin bulup yaşadığın bir duygudur. O yüzden bugüne kadar geçen zamanını yas olarak kabul et verdiğin emeğe değere karşı tutulmuş bir yas olarak gör ve artık toparlan.
Çok kafana takmıcan mesala şu an onu mutlu olduğunu bilmek bile seni olumsuz etkiliyor onla ilgili herşeye kafandan atman gerek
Yeni birini bul hayatına devam et umursama kadın o kadar çok caliski fırsatın olmasin dusunmeye
Baskasi ile olamiyorum
Olursun olursun boş iş bu laflar
Kimseye guvenemiyorum artik
Güvenme gerek yok kafanı dagit
Sen yeni bir hayata başla, yeni insanlar ile tanış, unutma o keyfine bakıp hayatını yaşıyor sende kahır çekiyorsun. Unutma DÜNYA BİRGÜN ODA BUGÜN. Düne dönemezsin, yarını da bilmiyoruz var mı yok mu. onun için keyfine bak
İnsan neden en önce kendini sevmeli bilgisinin en önemli örneklerinden biri bu sorunuz
Çivi çiviyi söker , başkasına ilgi duy
ne sevgisi, cinsel ozgur bi bireysin. bosandigina uzulmen 1 gunde gecer. dullar koca bulmada bekarlardan daha sansli
sevistigin ilk kisi seni alir
Kendi hayatına bakmalısın kolay değil ama yapmak zorundasın. Bence terapiye gitmelisin.
onu da baskasıyla aldatır canım, mutluluk pozlarına hicbir zaman inanma
Cok sevnej değer vermek çiftleri birbirinden soğutabiliyor. Yardikci olmamizi istedigin baska bir konu olursa cekinmeden danisabilkirsin
Canından çok seversen canına okur işte. Saf olma lütfen.
Adam onu bırakıp sana dönse hayır demeyeceksin belliki. Birini bulup mutlu olmayı bile denemiyorsun sorun sende takıntılısın.
Cok asiktim ama ona cok sevmistim onu
Sevdiğine değil sevildiğine bak demişler.
Sevebilirsin ama severken takıntılımıydın sürekli hesap sorarmıydın yanlış anlama hastalığa dönüyor sevgi zannedilen şey
Hayir oyle dehildim elbet bazen kiskanctim ama dozundaydi
Birine takılı kalarak hayatını zehir etme değmez. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Kendine şans ver hakettiğin değeri gördüğünde neden daha önce kimseye şans vermedim diye pişman olursun. Hayat eski eşinden ibaret değil, kendine zulmetme bu hayattaki en uzun ilişkiniz kendinizledir ona iyi bak.
Baskasi icin hazir degilim
Terapiyle psikologla ancak paranı harcarsın. Yapacağın şey çok açık. Çivi çiviyi söker 😉
Bence beyaz sayfa aç tertemiz kocam olmadı öğrenciyim ama bence yeni sayfa açarak belki daha iyi olursun bilmem ya da bir hobi oluştur hep onunla ilgilen ve inanıyorum bir gün mutlu olursun<3<3
Cok asiktim ona cok seviyordum onu
Sana layık bir adam değilmiş o zaman kısmet buymuş illaki ondan daha iyi bir insan çıkacaktır karşına ben sana güveniyorum abla sen başarırsın bütün suç onda üzülmesi gereken o kötü bir şey yapmış aldatarak çokda saçma aldatmak evleniyorsun niye aldatıyorsun ama sen bence yaparsın
Cok agrima gidiyor cok
Sen nerden biliyon o mutlu mahsuz oyle gosteriyordur
Bu kadar duygusal olma be Allahtan başka kimseyi de bu kadar sevme boş işler bunlar cehennem ateşini gördün mü unutursun😉
Cok sevmistim onu
Ölümlü dünya çok sevme
yuva yıkanın yuvası olmaz tartışmalar yakındır sen sakın üzülme kendine saygın olduğu için doğru olanı yapmışsın
Yuvalari olmus ama..
yuva zannediyorlar aşkım sadece mantıklı buldukları için evliler eminim yakında mutsuz olacaklarına belki şu an bile kaos çıkmaya başlamıştır
Bi bebekleri daha olacakmjs...
olsun bakalım senin ahın çıkar elbet bir yerden doğurmak aşırı kolay önemli olan yuva olabilmek ;)
Ya hep mutlu olurlarsa...
siz de yeni bir sevgili bulun. ve çılgınlar gibi yaşayın.