Bosanma asamasindayim esim beni aldatti ona rağmen ustunu cizemiyorum iyi gunlerin hatrina ama affedemiyorum da psikolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım. Psikolojik olarak destek verebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni ise zaman lazım, yaşayacaksın acını da üzüntünü de, zaten affedilmez bir durum bu, sakın o hatayı yapma, seni istemeyeni sen hiç isteme, hayatta sen değerlisin kimse değil bunu düşün her zaman...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi günler var
ama aldatmış yani o iyi günleri önemsememiş bile umurunda olmamış ki bunu yapmış..
iyi bir adam olabilir özünde ama iyi bir eş olamamış..
bence hayatınıza devam etmek için iyi günleri değil de sizi aldattığınızı öğrendiğinizdeki ruh halinize odaklanın.. ve size öyle bir şeyi hissettiren insandan uzaklaşın hayatınızdan çıkarın48 Yorumla
Soran+1 yılMantikli boyle bakmamistim olaya hep iyi gunlere odaklandım
- +1 yıl
o zaman size hissettirdiği o kötü ana odaklanın
ve sorun kendinize
bunu hak edecek ne yaptınız?
Bir daha bu şekilde hissetirmesine izin verecek misiniz?
Soran+1 yılYuregim kaldiramaz bir daha cok kotuydu yan odada ona bana sevgiliyken soyledigi sozleri soylemesi
- +1 yıl
o zaman yapılacak şey belli
onu hayatınızdan sonsuza kadar çıkarmak
Soran+1 yılCok kotu hissetmistim hayatimin en caresiz kaldigim anlarindan biriydi
- +1 yıl
işte o anı yaşadığınız anı tekrar yaşadınız şu anda..
üstünüzü çizmeniz için yeterli bir neden bence
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan yine aldatır, bunun belli başlı duraksama dönemi olsa da tekrar yaşanma ihtimali çok yüksek. Eğer eşinden eminsen ve güveniyorsan, ki bu bence çok zor, denemeye değer gibi görünüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılGuven veremedi henüz
+1 yılŞimdi üstünü çizemezsin o kadar yaşanmış şey var bu kolay değil ama boşanma gerektiğini idrakındasın ne olursa olsun onu seni hak etmediğini biliyorsun bunlar iyi şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama duygusalliktan cikamiyorum bir türlü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılan kadın psikolojisi zor gerçekten dünya yıkılıyor tersine dönüyor sanki o an ama öyle olmuyo kendine gel her şey geçiyor iyileşiyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
🦋
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer onu affedersen kendine olan saygını kaybedersin.. Bunu düşünerek üzerini rahatlıkla karalaman gerekir..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAffetmek veya affedememek kişisel bir süreçtir ve herkesin farklı zamanlarda başa çıkmak için ihtiyaçları ve yöntemleri vardır. İhanetin etkilerini anlamak, yüzleşmek ve iyileşmek için kendinize zaman verin. Duygusal sürecinizi yaşamak ve iyileşme için zaman alabilecek bir süreç olduğunu kabul edin. Bu zor dönemde, duygusal destek almak önemlidir. Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızla veya ailenizle konuşun, hislerinizi paylaşın ve destek isteyin. Ayrıca, bir terapist veya danışmanın yardımı da sizin için faydalı olabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmek önemlidir. Güvendiğiniz biriyle konuşarak içsel hislerinizi paylaşın. Bu size rahatlama sağlayabilir ve duygusal yükünüzü hafifletebilir. Kendinizi fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak iyi hissetmek için ihtiyaçlarınıza özen gösterin. Sağlıklı bir beslenme düzeni, düzenli egzersiz, uyku ve stres yönetimi gibi unsurlara dikkat edin. Kendinizi şımartacak aktivitelere zaman ayırın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatılma her insanın başına gelen ve gelebilecek bir olay sakın affetmeyin ve boşanın hayatınıza yeni bir yön verin o yolda devam edin kalbinizi aşka kapatmayı ama kimseye de bağlanmayın
iyi günler hatırına demişsiniz ama birde şu var o şahıs size ihanet ederken yaşadığınız iyi günler aklına gelmemiş sizde iyi günler hatırına affetmek gibi bir hata yapmazsınız umarım
ve şunu hiç unutmayın sakın kendinizi aldatılmış hissetmeyin ihanet eden sadece kendisini aldatmış kandırmış olur
çevrenizi değil kendinizi dinleyin sizin ne düşündüğünüz daha önemli eminim daha mutlu olacaksınızdır
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun aldatılmak gerçekten insanın hayatı boyunca yaşayacağı en büyük travmalardan biridir özellikle karışı tarafa sevgi varsa kabullenemezsiniz tahmin ettiiğime göre onu kaybetmek istemiyorsunuz fakat affederseniz eğer ömür boyu süphe içinde yaşarsınız şüphe kanser gibi bir şeydir onun yağacağı en ufak hatada içinizdeki süphe git gide artacak bu ben olsaydım arkama bakmadan bırakırdım
10 Yorumla
+1 yılCok normaldir yani onun hatasi ne kadar buyuk olursa olsun butun duygulari ve sevgileri birden kalbimizden atmamiza yeterli degil. Bu zamanla hazmedilmesi gereken bi şeydir. O yüzden üzgün olmaniza izin verin şu an mutlu olmayi kimse sizden beklemiyor aglamak istiyorsaniz aglayin. Beslenmenize dikkat edin. Kendinizi evde hapsetmeyin disari çıkın iilaki geçer. bu sureci atlamak zaman alır unutmayin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu yüzden calismaya basladim evde hergun agliyordum ama olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene once sebepten ayrildik, ayrilma asamasindan tut yeni eve cikma ilk aylar yalniz uyuma, esyalarla cebellesme falan sureci cok zordu ancakkkk 6 ay sonra oyle bir ogrenip alistim ki boyle bir huzur olamaz. Bosan diyemem sana bu zor bir karar ama kafaya koyduysan yap. Sonraki surece elimden geldigince yardimci olurum.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşini seviyorsun ama yapılanı kaldıramıyorsun.
Yerinde olmak istemem velakin senin durumunda olsaydım tek kalemde silerdim.
Hayaller tatlı olabilir, fakat gerçekler her daim acıdır sevgili arkadaşım.10 Yorumla
+1 yılSeni cok iyi anliyorum arada ask olunca insanin bi tarafi git desede diger tarafi affetmek icin bahaneler ariyo ama dogru olan bitirmektir cocugunuz yoksa eger olmadan bitirin derim ya da kendi kendinize yetebiliyosankz ona muhtac kalicak. her hangi bi durumunuz yoksa bence ayrilin bu senin sucunda degil karsindaki insanin karaktersizligi bi defa yapan yine yapar
10 YorumlaKırgınlık gönülde kalır unutulmaz. Ama hayat devam ediyor şans ver hayatına devam et kimse için üzülmeye değmez hele seni üzen biri için asla üzülmeye değmez
10 YorumlaAldatma hangi şartlar altında olursa olsun asla affedilemez başını yastığa koyduğun anda aklına gelen ilk şey o olacak asla güvenemezsin aklında hep bir soru işareti olur bırak defolsun gitsin o seni çok arayacak sen kendi kendine yetebilirsin ilerleyen zamanlarda başka biriyle tanışırsın güvenilir dürüst biriyle hayatın daha da güzelleşir dünyanın sonu değil yeter ki kendinize güvenin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe boyutta bir aldatma ve nasıl öğrendiniz bu durumu?
Soran
1 sa
Gitti yanina bulustu onunla askini haykirdi benim duyabilecegimi bile bileBöyle birini anında terk etmek gerekir fakat maddi durum ve ailenizin size destek olup olmadığını bilmediğim için kesin bir şey diyemem 👍 affedersen aldatmalar devam eder o yüzden asla eskisi gibi olma, umarım çocuk yoktur.
14 Yorumla- +1 yıl
Maddi durum hallolur aile de olursa iyi olur olmazsa yine sorun değil, insan her durumda bu affedilecek bir durum değil, kadın istesin yeter ki halleder, bu adamla devam etmek bunlardan daha büyük yara açar...
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek Kesinlikle katılıyorum o yüzden umarım çocuk yoktur dedim 👍 birde belki elinde yeterli delil yoktur bir avukatla görüşüp ona göre yol haritası çıkarır.
- +1 yıl
Yokmuş, olsaydı sadece biraz daha yük olurdu hayatına ama ne yapacağına karar verir, bir toparlasin kendini gerisi kolay
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek Evet haklısın önce o şoku atlasın belli ki çok sevmiş Allah yardımcısı olsun.
+1 yılBurada çok cahilce yorumlar var. En iyisi bir terapiste gidip bu süreci terapist eşliğinde doğru karar vererek atlatmak. Ayrılırken psikolojinizin düzelmesi açısından size katkı sunacaktır. Yolunuz bahtiniz açık olsun inşallah amin. Hayırlı günler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktansonra ara ara arkadaşça görüşebilirsiniz bence. Hem sen affetmen gerekmez, hem de silmemiş olursun tamamen. Ayrı kalmak ondan vazgeçmene bile yardımcı olabilir hatta
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
- +1 yıl
Bu süreçte yalnız kalmamak da önemli. Arkadaş çevrenden destek almanı ve sosyal aktivitelerde bulunmanı da ayrıca öneririm
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Bol şans🙋🏻♂️
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Aldatmışsa bitmiştir. Mideniz mi geniş ben mi farklı düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Iyi gunlerin hatrina diyorsunda boyle bir konuda tekrar sans taniman cok sacma hatta benim tabirimle dupeduz canım ustunu cizmemen icin hic bir sebep yok 1 defa bunu yapan adam hep yapar ayrıca affetsen bile bu konuyu unutamicaksin hic bir sey eskisi gibi olmayacak ayrilman en dogrusu
00 YorumlaBende senin yerinde olsam boşanırım biz güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden gelicek potansiyeldeyiz hele ki kariyerinde başarılıysan ne mutlu sanaa boşverr be seni hakkedenelrle ol daha iyisini bulursun. Bulmassanda sorun değill bi erkeğe ihtiaycımız yokk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi kendinden fedekarliktir onu nekadar seviyorsan okadar fedekar ol
Affet ya da affetme sana kalmış ama pismansa tabiki02 Yorumla
Soran+1 yılPisman degil tam olarak onu hissedemiyorum
- +1 yıl
Bence biraz ayrı kalın sen de daha iyi düşünürsün kararını 1 2 ay sonra daha net verirsin gerce pişmanlık duymuyorum gene olsa yapar kafası taşıyor olmali
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe için yaptığı önemli. Seni sevmediği için ise ayrılmam mantıklı. Ama bir anlık boşluğuna geldiyse unutmak daha mantıklı. Erkekler bazen böyle hatalar yapabilirler. Erkeğin doğasında var. Tabi kabullenip kabullenmemek senin tercihin.
027 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani erkekler bir boşluğa düşünce böyle şeylere mi yelteniyorlar
- +1 yıl
@Darkkblue023 yeltendi diye bunun bedelini ödemeli, bir anlık hata diye bir şey olamaz, koskoca adam aklı yok mu, nefsine hakim olma sonra bir anlık hata deyip çok işin içinden, ne güzel dünya 😅
- +1 yıl
@Hayatgercek gerçekten bunların bir anlik kelimeleri Bi bitmiyor ya aman en iyisi evlenmemek bunlar demekki bir anlikla herseye yelteniyorlsr bekarlık sultanlık
- +1 yıl
@Darkkblue023 her zaman kadınlar için sultanlık zaten, evlilik için yıllarca koştur yıpran, sonra bir hata desin, güler misin ağlar mısın🤣
- +1 yıl
@Hayatgercek yaniiii bide bütün zorluğu kadin cekiyo yemeği aşı utusu cinsel isteği onu bunu şunu ailesi hep kadin cekiyo yani evlenmek için çok çok aşık olmak lazım
Ama bazıları için evlenmek ihtiyac ona bisey diyemem - +1 yıl
@Darkkblue023 evlensenuz bile en az 3 yıl doğrusu 5 yıl cicim yapmayın bu kadar saydığın şeyden sonra bile ne olacağı belli olmaz, tek başına ayrılmak daha kolay olur ama çocuk için vs diyenlerin ömrü bitiyor, ayrıca birde çocuğa bunların sonucunu yaşatmak gereksiz...
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar erkekler çok eşli canlılardır. Bu doğada da böyle. İnandığınız dinde de böyle. Çok eşliliği doğru bulmuyorum ama bazen istemsizce içgüdüsel olarak başka kadınlarla birlikte olunabiliyor. Arada herhangi bir duygusal bir bağ yoksa erkekler bunu aldatmak olarak bile görmez. Bu senin bu durumu kabullenmen ile alakalı. Bence kocan ile konuş. Sen de bu durumu kabullen. Hayatına devam et. Başka biri ile birlikte olsan da bunları yaşama ihtimalin çok yüksek. Bu hayat tek başına da çekilmez. Elindekine sahip çık bence.
- +1 yıl
1. Ben evli değilim
2. Zaten evlilige ihtiyaç duymuyorum
3. Yazdığın şeylerden dolayı teşekkürler erkeklerden daha fazla nefret etmemi sağladığınız için
4. Ozmn karinizda çok eşli olduğunda onada izin verin belki sizde ona yetemezsiniz - +1 yıl
Evlilik maksadinda değil kadinlar çok es almıyorlar dinde
- +1 yıl
@Darkkblue023 ya buna laf anlatmaya bile değmez ne desen boş, bu yüzden sadece eksileyip geçmiştim ben ama sen dahil olunca konuya sessiz kalamadim. Boşveeerrrrrr bunu
- +1 yıl
@Hayatgercek aman zaten degmez bunlara ama insanı sinir ediyorlar ya erkekler aldatinca ihtiyaç oluyor kadinlar yapınca o. pu oluyor yani sinirlerim bozuluyor insanın içindeki birini sevme ihtiyacını bile yok ediyorlar
- +1 yıl
@Darkkblue023 en iyisi yalnızlık sultanlik emin ol. Ağrısız başım de keyfine bak
- +1 yıl
@Hayatgercek Ayn oule ne evlencem o kadar kafayı yemedim daha djsjjsjsj
Soran+1 yılBen de gec evlendim 29 yasimda ama basima gelenlere bak
- +1 yıl
Ne yaptı tam olarak
Soran+1 yılAldatildim ve kotu davraniyor bana
Cevap sahibi+1 yılAldatma olayların da 1 erkek suçlu ise 2 de kadın suçludur. ( karısı ve metresi). Ama herkes tüm sucu erkeğe atıyor. Bu da işin kolayı. Kimse kendini eleştirmeye cesaret edemiyor.
Soran+1 yılNeden sucluymusum namuslu oldugum icin mi
- +1 yıl
Kardes erkek şeyine hakim olacak KIMSE YANLISLIKLA SOYUNUP SEV*SMEZ anlamiuormusun sen hala erkek olduğu kadar kadin suçlu diyosun kadinlar sizin her istediğinizi yapsada uckurunuza sahip çıkamayan varlıklarsiniz siz gelmis burada kadını suçluyorsun yaptığın çok yanlış ozmn kadin aldatincada erkek suçlu ozmj sizin tabirinize gore
- +1 yıl
Bacim sen kendini sorumlu tutma sakın bunlar yaptıklarına kılıf ariyo karsindskini suçlu görüp yaptigini meşrulaştırmaya calisiyo bak sen bunun gibilerine
- +1 yıl
Bakma*
Soran+1 yılVallahi esim kendisi de diyor senden guzelini iyisini bulamam diye
Cevap sahibi+1 yıl@Darkkblue023 ben size gerçekleri söylüyorum. ya bu durumu kabullenip mutlu bir hayat yaşarsınız ya da bir ömür boyu böyle ağlayıp sızlarsınız. Erkekler tarafında hayat sizin sandığınız gibi toz pembe değil. Yok öyle hayatım boyunca sadece biri ile olayım, onu çok seviyorum kimseye bakmam durumları. Yok öyle bir şey. Erkeğin doğasına aykırı. Sizde evlenmeyin ya da kabullenin. Siz daha gerçeklerle yüzleşmeye cesaret edemiyorsunuz. allah yardımcınız olsun. zor bir hayat sizi bekliyor eğer gözünüzü açmazsanız.
- +1 yıl
Ben gerçekleri çok iyi biliyorum kardeşim bana açıklama yapmana gerek yok nasıl bir şahsiyet olduğunuzda biliyorum evlenmeuecehim zaten siz evlenmeye bile DEGMEZSINIZ ama burada yarası yeni olan birine böyle seuler yazamazsiniz kadının ne suçu var istediği sıcaklığı verse suç vermese suç ayağınızı yıksa popon b*konuda temizlese siz erkeklere yaranamaz ozyuzden kadin hakkında düzgün konusun lutfen
- +1 yıl
Ozmn neden yapmış
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi çok biliyorsunuz ya. Bunu da biliyorsundur.
- +1 yıl
Yanlarında değildim nasıl bilebilirim
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Affetsende içinden atamıyorsun sürekli için yanıyor moralin bozuk oluyor onu gördükçe o yüzden bitirmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok normal yılların alışkanlığı var bir anda silemezsiniz. Ama asla geri adım atmayın. her şey bittiğinde küllerinizden yeniden doğmuş gibi olacaksınız 💐
11 Yorumla
Soran+1 yılAtmiyorum kafama koydum da erteliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOndan nefret etmen lazım şu an. Ne demek üstünü çizemiyorum? Sakın affetmeyi düşünme bile.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin duygusal davraniyorum hala
İhaneti affetmem. Gözüne her baktığımda aklıma sadakatsizliği gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapmam gereken buydu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iyi günü ya mahvetmiş işte iyi olsaydı devam ederdi üzülme ve bırak hayatına devam et
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. O zaman vicdan azabi cek madem bosanmak istemiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılSeverken boyle olmasi uzdu
+1 yılDoğru karar verdiniz. Aynı şeyi yaşadım. Aldatan tekrar aldatıyor. Bu yuzden hiç şüphen olmasın üstünü çiz. Ben ikinci şansı verdim tekrar kazık attı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılayni olayları bizde yasadik umarim sende atlatirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuc nedir
- +1 yıl
hallettik biraz skintili bi surec oldu ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pişmansa şans ver, erkekler fırsat bulunca aldatabiliyor bu pek bizle alakalı bişey değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma sapan bir kafa. Kimle alakalı?
Soran+1 yılTam olarak pisman degil sanki
+1 yılvalla ya affetceksin ya da ayrılcaksın bi baskasıyla devam ediceksin zaman verceksin uzun uzun düsünceksin
00 Yorumla
+1 yılNe boyutta bir aldatma ve nasıl öğrendiniz bu durumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılGitti yanina bulustu onunla askini haykirdi benim duyabilecegimi bile bile
- +1 yıl
O zaman boşanmalısın bence.
+1 yılUzaklaş biraz kendine affetmen için haklı bahaneler bul
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil uzaklasacagim
- +1 yıl
Ailenin yanına git tatil bahane et
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılihanet soğuk meze değil ki bekletip sonra tüketesin, boşa gitsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor bir durumdasin lakin en iyi karar kendi kararin olcaktir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Canım sevgi varsa üstüne çizgi çek nikahı sende adam iyiyse tekrar dusun
00 Yorumla
+1 yılBoşanıyon zaten neden affedesin tekrar aldatması için mi
00 Yorumlabu durum zor içinden çıkılmaz bir durum ama önemli olan seni seviyor mu?
00 YorumlaAldatan bir daha aldatir. Kendinize saygınız var ise çizin üstünü.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Esiniz hatasini kalpten anlayip cok pisman olduysa bu sizin temiz insafiniza kalmis.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuk varsa, hatırına bir şans söz konusu olabilir. Ama eskisi gibi olmayacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanmadan rahat edemezsin, bunun ilacı sende, hep aklında yine yapar acaba nerde ne yapiyor gibi sorular olur o yüzden kes at
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle oluyor
Soran+1 yılHic guvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka çare yok, daha beter olursun, şizofren gibi
Soran+1 yılEvet cok dalginim
Soran+1 yılKi zehir gibiydim
Cevap sahibi+1 yılPeki daha ne kendine zulmediyorsun, çocuk var mı çalışıyor musun
Soran+1 yılCalismaya basladim ama odaklanamiyorum cocuk yok 1 senelik
Cevap sahibi+1 yılHiç bekleme kesinlikle bak, göreceksin rahatlayacaksin
Soran+1 yılSurekli ne yapiyor diye merak ediyorum kendi hayatima odaklanamiyorum mutlu değilim
Cevap sahibi+1 yılBak dediğim gibi bosanmadan rahat edemezsin
Soran+1 yılBosaninca ya ozlersem
Cevap sahibi+1 yılYa Allahını seversen asam seni aldatmış boşanma öyleyse böyle içten içe yan kendini bitir, neyini özleyeceksin aldatmasıni mi
Soran+1 yılO da dogru
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgiliyken böylr biri oldugunu nsıl anlamadın
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun cidden kötü bir durum. Bende aldatıldım ilk sevgilimdi ben evlenmeden görmüşüm gerçek yüzünü Allah'tan
Soran+1 yılBen goremedim sonradan degisti
Cevap sahibi+1 yılEmin ol hep öyledir sen gormej istememişsin sadece. bende hissediyordum ama görmek istememiştim. bir gün görmek istedim ve anladım her şeyi zaten...
Soran+1 yılEvet bulundugu durumdan kaynakli oldugunu dusundum ailede de sorunlari vardi çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna barışma çünkü hep aklına gelicek başkasıyla yattığı, başka kadının va*jinasını yaladığı, sonra kadının onun kini ağzına aldığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffettinmi pekii durumm ne suann eger sinirin geciceksee sende konus biriylee o sekilde seviyosann da konusup anlasinn
00 Yorumla
+1 yılBitirip önüne bak bence ondan hayır gelmez zorlamaya gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Bir kere aldatan hep yapar bunu unutma ve bu sebeple ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarada kalmak hayatini duzenini bozmak ama affedememek iste
. iyi dusun
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabı karşıdakinde saklı eğer çaba gösteriyorsa zamanla düzeleceksiniz. Eğer o da yoksa en kısa zamanda kurtulun çünkü hiç bi zMan unutamayacaksınız
00 Yorumla
+1 yılboş ver ya, cocuklarinla hayatına bak, karşına yeni biri çıkar kim bilir. Hayat kısa zamanı harcama. O çoktan başkasıyla hayatına bakiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
Hayatına bak, bak o bakiyor.
- +1 yıl
İşin gücün yok mu, bir şeyler meşgul ol
Soran+1 yılCalisiyorum
+1 yılÇok zor bir durum aile terapistine gittiniz mi belki üstünü çizmenize ya da devam etmenize yardımcı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılGitmedik
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman geçsn , erkek aldatmışssa senin kabhatin vardır mutlaka...
00 Yorumla Bence ayrılmalısın sen gururunu umursamazsan kimse seni umursamaz
20 Yorumla
+1 yılAyrilmazsan geçici değil bir ömür şu psikolojiyle yasarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÜstünü çiz ve geç tıpkı onun yaptığı gibi bu kadar ezik misin ha
03 Yorumla
Soran+1 yılEzik degilim asla
Soran+1 yılHatta tam tersine
- +1 yıl
O zaman bakmicaksin arkana o adam sensiz de yapmiş gitmiş başkasının koynuna nasıl affediceksin geri onu tekrar girebilecekmisin başkasının girdiği koyuna
affetme aldatan senin affettiğini görünce tekrar yapmaya cesaret bulur
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapar evet
Soran+1 yılAffetmek istedim olmuyor zaten
Soran+1 yılYuzune bakinca hatırlıyorum
Soran+1 yılYok
+1 yılAldatılmışsın bunu düşün kendine gel toparlan hayat devam ediyor aşağılık insanlar için kendini üzme Sen değil o alçaklarda
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin ondan sonra erkekler bı daha yapar beni dinle.
00 YorumlaÇocuk yoksa s*iktir et
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ama ozler miyim
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk varsa affet
45 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılO zaman şutla gitsin
- +1 yıl
Çocuk için devam edicekse hiç etmesin
Soran+1 yılYok ki
- +1 yıl
Ozmn işte direk şutla yani diyecegim çocuk olsaydı bile yanlış bir kez yapan yine yapar
+1 yılOnu aldatmaya iten sebep ne acaba?
07 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri
Soran+1 yılEvlenmeden onceki yasam tarzi
- +1 yıl
Belki de senin sorumsuz bir kadın olman olabilir mi?
Soran+1 yılTam tersineydi sorun bende degil bosuna yazma
Soran+1 yılEvet bende oyle
- +1 yıl
Boşan ozaman namussuz bir adamla hala nedenbevlisin
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzerini çizemiyorsan, karala 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
🎈
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldattığı için boşanma aşamasındayız, affedemiyorum ama üstünü de çizemiyorum. Nasıl düzeleceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler