+1 yılÖncelikle hissettiğin duygularının çok normal olduğunu ve üzüntünü kabul etmek zorundasın. Bu duyguları bastırmak yerine onları en derinine kadar hissetmelisin. Acı çekmeli ve bu acının üstesinden gelmelisin. Onunla kurduğun ve kuracağın hayatın hayallerini tekrar hatırlamalı ve bunun sonunda onun seni nasıl başkasıyla aldattığını düşünerek o acıyı hissetmelisin. Daha sonra o kişiyle evlenerek seni ne kadar değersizleştirdiğini hissetmek ve acı çekmelisin.
Bu acıları çekerken vücuduna o acılarla başetmeyi öğretmelisin. Bu öğretiyle yaşadığın bu dramanın sadece beyninde birkaç fotoğraf karesi şeklinde kalması sürecini beklemeli ve yönetmelisin.
Psikolojik sorunlar genelde yaşanılan travmaların bastırılması ve bilinçaltına itilmesi sonucunda hastalıklaşır. Bu duyguları unutmaya, bastırmaya çalışırsan, ileride nedenini çözemediğin ve seni hayat boyu takip eden kronik bir soruna dönüşür. Kesinlikle unutmaya, yok saymaya çalışmamalısın. Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir kuralı ile bu acıyla savaşmalısın.
Olay yeni iken savaş, düşmanını yok et ve kazan. Düşmanla barış yapılmaz, düşman yok sayılamaz. Düşman acı ve kanlı bir savaş sonucunda yok edilir. Senin düşmanın ise geçirdiğin bu travmanın anıları, seni aldatması, başkasını senin yerine öpmesi sevmesi ve başka bir kadına sahip olması, sana verdiği umutlar, aidiyet ve sahiplik hislerine verilen hasar ve sevgi enerjini tek noktada yani o kişide toplaman karşılığında onuruna yapılan saldırı sonucunda hissettiğin yalnızlık ve değersizlik duygusu ve özgüvensizliktir. Bunları derinine düşün, ağla, o kadar hissetki iyice yoğunlaş, onu özlediğini hisset, her özlem hissinden sonra seni nasıl aldattığını hayal et. Duygularını acılarını savaş alanına çek, sana saldırmalarına izin ver. O duygular sana saldırırken içinde yeni bir "sen" doğacak. İşte o "sen" sana ne kadar değerli olduğunu hatırlatacak ve düşmanını savaş meydanında yenmeni, hayatına devam etmeni sağlayacak.
Sağlıcakla kal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Unutamıyorsun çünkü sürekli onu düşünüyorsun. Düşünmekten vazgeçmedikçe unutamazsın. İlla hayatına birini alman gerekmiyor. Sadece aklını oyalayacak sana onu düşündürmeyecek şeylere odaklan. Mesela oyun oyna, bulmaca çöz, onu hatırlatacak eşyaları at.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü hâlen yaşadığın bu durumu kendi içinde kabullenmemişsin.
Aynı şeyleri tekrar tekrar düşünüp duruyor ve sürekli olarak bu düşünceler ile kafanı meşgul etmeyi tercih ediyorsun. Adeta tüm benliğini bu düşünceler sarmış durumda.
Kafanın içi cevabını bir türlü bulamadığın cevapsız sorular ile dolu
Bunların cevabını bulduğun an zaten yaşananlar artık sana eskisi gibi acı vermemeye başlayacak.
Aslında şu an sende onu sevmiyorsun sadece ve sadece sana yaşattıklarını bir türlü hazmedemiyorsun.
Bence ilk önceliğin bu durumu kabullenmek olmalı
Bu durumu kendi içinde kabullendiğin andan itibaren daha sağlıklı düşünmeye başlayacak ve neden evliliğinin bu duruma geldiğini daha iyi anlamaya başlayacaksın. ve artık zihnin de bu düşünceler ile boğulmayı bir kenara bırakıp sana kendini daha huzurlu hissettirecek.00 Yorumla
+1 yılUn helvası kavur ve ye bak gülme çok ciddiyim. Un helvası her ne kadar ölülere yapılmış bir rituel olsa da aslında hayatımızdan çıkan insanlara yapmak daha da çabuk unutturuyor tecrübeye sabit. Ben bunu bir yerde gördüm arkadaşım 4 yıl acı çekti denedik cidden zamanla unuttu 4 senee de unutamadığını... 🌸
12 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaaaa bu çok ilginçmiş kavurup dağıtacak mıyız peki bi arkadaşım soruyooo da🥹
- +1 yıl
Gshajajajaja dağıtın siz de yeyin derim rituel gibi düşünebilirsiniz ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfine göre takıl. Gez, toz, eğlen hatta alış verişe çık..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence unutarak düzelirsiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi o taze bir evlilik yaşıyor ve şu an için mutlu olması da pek normal. Şunu bil ki yuva bozanın, yıkanın da yuvası gün görmez.
Sen onu düşünerek sadece kendine kötülük yapıyorsun. O seni umursamıyor bile ve gününü gün ediyor. Hâlen unutamamana bir şey diyemem. Ama onun senden vaz geçip başkası ile evlendiğini artık kabûllenip unutman gerekir.
Sen sadece böyle yaparak kendine derin acılar ve derin kuyular kazıyorsun kendine. Unutma ki o kuyudan seni başkası gelip çıkarmayacak. Yine sen tek başına çıkmak zorunda kalacaksın. O yüzden hayatını değiştirmen gerekiyor.
20 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun büyük bir hayal ve umut kırgınlığı yaşamışsın. Aynı zamanda gözün aydın çünkü bir pislikten kurtulmuşsun daha uzun bir evlilik süreci ve çocuklar olsaydı senin için daha acı olurdu bu yönden bak. Acılarımızı üzüntülerimizi sıcakken tazeyken yaşamak en doğal hakkımız ama hergün aynı acıyı taze tuttmak ve bunun etkisinden çıkamamak aptallık ve zaman kaybı. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez sen kadere bırak onu ve kendi hayatını şekillendirmek için enerjini harca. O senin kahrolduğunu gördükçe hayasızca mutluluğunu gözüne sokmaya devam edecektir. Tek yapman gereken o artık senin için bir yabancı sıradan bir X kişisi bu düşünceyle hareket edebilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla boşanmanızın ardından hâlâ mutlu olduğunu söyleyen eski eşinle ilgili bir sorun yaşıyorsun ve kendini mutsuz hissediyorsun. Bu tür duygusal süreçler zor olabilir ve herkes için farklı şekillerde ilerleyebilir. Kendini düzeltmek için zaman, destek ve kendine iyi bakmak önemlidir. Kendine zaman ayır, duygularını anlamaya çalış ve hislerini ifade etmek için bir destek ağına başvur. Terapi veya danışmanlık almak da yardımcı olabilir. Unutma, zamanla iyileşme süreci başlayacak ve mutluluğunu yeniden bulacaksın.💛🌟
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Vaybe ben 1bucuk yillik sevgilim beni aldattiginda 5 sene tum kizlardan nefret edip uzak durmustum sen bide evliyken aldatilmisin keske gercek yuzunu sevgiliyken gosterseydi umarim ortada masum bi cocuk yoktur gerisi zamanla asiliyo ama bu surecte kalbini dinlendirmek icin tum zamanini doldurmalisin bi sevgiliyle değil is hobi eglence vs vs yoksa herzaman o aklina gelir ben kendimi ise ve madem evlilik olmuyo maddi olarak bise yapayim hayatimda die hedef koyup oyle unutmustum yoksa ilk baslarda artik nasilsin diyene bile neden diyodum o derece bi psikoloji yaratmisti
00 YorumlaBak abla, bende terk edildim, o insanin yanimda olmasini isterim, ama her gun daha da iyi anliyorum ki o iyi biri deyildi ve gitdi, gitmeyi o sechti. Allah her bir insana bir omur veriyor, aslinda omur anlik bur gunden ibaret. Ve yashadigimiz ani geri getiremiyoruz. Bak shimdi bir tane omrun var, niye bir insani hep dushunub gunumuzu batiralim? Niye kotu olmalim, tamam ilishki guzeldi, ama sen aldatmadan sen gitmedin, onun uzulmesi gerek senin degil. Hayatina odaklan iyi paralar kazanmanin yolunu sech, kendini gelishdir, vallah daha da iyi insanlar chikacak karshina. Umudunu hich bir zaman kaybetme! ❤️
23 Yorumla- +1 yıl
Süper yorum
Soran+1 yılCok asiktim ona
- +1 yıl
Hayatta hiç kimse için ağlamaya deymez ağlamaya değenler zaten ağlatmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen bu durumda kendini suçluyorsan şayet önce vazgeç bu durumdan, evet sevdin ama yanıldın insanlar bizim onları sevdiğimiz kalıplarda değiller ne yazıkki. Herkes farklı farklı karakterlere sahip. Şu an konduramadığın bana kalırsa aldattığı kişiyle evlenmesi biliyor musun aynı durumu teyzem de yaşadı. Ne kadar canın yansada üzülsende kendi hayatına bakmak zorundasın çünkü o bakıyor.
30 YorumlaBunu yaşadıgın için çok üzüldüm ama bazen insanlar kendi iç dünyasında yaşadıgı sıkıntıları çok güzel gizler belki oda mutsuzdur bunu bilemezsin bu yüzden onu takip etmeyi bırakıp kendi hayatına dönmen en mantıklısı olacak başta zor ve acı verici olabilir zamanla alışır ve sonrada unutursun bunun için bir uzmandan destek alman süreci kolay atlatmana yardımcı olacaktır.
15 Yorumla
Soran+1 yılCok sevdim onu
Soran+1 yılUnutamiyorum onu unutmak istiyorum ama olmuyor
Soran+1 yılCalisiyorum zaten
+1 yılGereksiz insanlar için dertlerinde yer açma seni onu sevmem bir şeye faydası yok, sana değer vermeyen birisi için kendini yıpratmana hiç gerek yok. O keyfinde sen derdindesin gerek var mı? niye kendi hayatını kendine zindan ediyorsun? neden bir şeyler denemek istemiyorsun? evlenme ama bir şeyler edin iş olsun hobi olsun bi amacın olsun hayatta derdin değil. Kendini sev sadece bencil ol arkadaşlarını gerekirse değiştir.. Ama dert etme bunalıma girme spora git ınstagram profilin varsa değiştir kaldır fotoğrafları kederli müzikler paylaşana dinleme onu hatırlatacak şeylerden uzaklaş yoluna bak o yoluna baktı seni düşünmüyor sen neden düşünüyorsun?
20 Yorumla
+1 yılKendi ağzınla söylüyorsun o mutlu diye biraz akıllı ol bu ne biçim takıntı
Aldatmış gitmiş hala üzülüyon gerekmez sana bunu yapan kişi kendine onu yakistirmış üzülmesi gereken o sen değilsin
Güçlü ol takma kafana bu kadar
Sende mutlu olacaksın elbet ama o kişiyi unutmadığın sürece bunu anca rüyanda görürsün 👍🏻
Güçlü bir kadın ol 😊06 Yorumla
- +1 yıl
Hak etmemiş
Aşk falan Allah bir kapı kapatır bin kapı açar bu kadar umutsuz olma
Eğer böyle düşünmeye devam edersen bazı şeyler için çok geç olacak
Soran+1 yılOnu unutamiyorum
- +1 yıl
O seni unuttu ama
Bak bazen vazgeçmek lazım tamam mı ☺️
her şey için Kendi iyiliğin için
Soran+1 yılOndan bisey beklemiyorum artik
- +1 yıl
Bekleme zaten 😉
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Farkına varman gereken tek şey kendine yetebilirsin kimseye ihtiyacın yok ve sen çok değerlisin. Hele ki başka biriyle mutlu olanı hayatında istemeye devam etmen kendine olan saygını kaybettirir sana. Hiç değmez umarım mutlu olursun sevgili hemcinsim 💕💕
10 Yorumla
+1 yılZeigernik etkisi bu. Zihnin olayları hala çözememiş. Zihin yarım kalan olayları anlamak ister, anlayamayınca da unutmaz. Sen hala onun, seni neden aldattığını düşünüyorsun. Bunun birçok sebebi olabilir. 3 yıl için enerjini kaybetmişsin, bundan sonra enerjini başka iyi şeyler için harca.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. hala sevip ona kızgın olduğun için mutsuzsun ki zaten bunu biliyorsun. o ise senden senleykrn vazgeçtiği için aldattı o yuzden bu durumun üstesinden kolay geldi. sadece geçmişi bırakmak zorundasın. çünkü sen bırakmazdan geçmiş seni hiç bırakmaz. kimsede çıkıp onu unutturmaz
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Geçende sormuştun sanırım bu soruyu sen bu travmayı atlatamazsın kendin çünkü adı üstünde travma sende bir etki bırakmış sen bu konuyu psikiyatriste giderek çözebilirsin ilaçlarla rahatlarsın bende buna benzer ama aldatma değil yaşadım ilaçlarla rahatlarsın ama doktora gitmeyi ayıp bir şey gibi görme ayıp değil sen erteledikçe tedavin zorlaşır ve erteledikçe hastalığın daha ciddi boyutlara ulaşır ama tercih senin uzman psikiyatriste gözükmelisin kısa zamanda10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok sevdim ama ayrılmak zorundaym insan gibi muamele görmüyorum. Git ya git diye bağırdı daha gurursuzluk yapmaya gerek yok. Aldatılmak çok zor bir olay ama inan geçecek. Çok sevmek yetmiyor bazen arkana bakma hiç merak etme arkadaşlarınla bir gezi biseye çık. Kendine bakım yap spor yapmyorsan salona yazıl. Kimseye köle olma.
23 Yorumla
Soran+1 yıl3 yil oldu gecmiyor...
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kendine değer vermiyosnn geçecek anladnmi geçmeli !!! Kendine gelll o seni delirtiyor ama umrunda değilsin... Belki başkalarıyla yatacaklarrrr ama umrunda değiliz onlarnnn anla bunuuuu!!!
+1 yılMerhaba abla öncelikle geçmişte kalmış olduğunu kabullen abla eğer evliliğinden bebeğin falan yoksa unutmaya çalış geçmiş bitmiş sonuçta kendini üzme sen üzülüyorsun diye oda üzülecek değil abla kendini üzme boş yere hayatına bak Allah'a dua et hatta şükret seni hayırsız birinden kurtarmış boş ver yoluna bak abla üzülme değmez kimse için üzülmeye..
00 YorumlaKafandan söküp atman şart. Onu düşündüğün her an, senin hayatından zaman kaybı demektir. Merak etme, "hacı hacıyı bulur Mekke'de" diye bir söz varddır ya, onun mutlu olduğu kişi de bir gün onu aldatır, o zaman aynı acıyı onda çeker. Allah büyük, kimsenin âhı kimsede kalmaz.
Bunun dışında yapabileceğin tek şey, bir psikiyatriden profesyonel bir yardım almalısın, ve ne kadar sevmiş olursan ol SENİN İÇİN KİMSENİN SENDEN DAHA DEĞERLİ/VAZGEÇİLMEZ OLMADIĞINI kendine sürekli hatırlatman gerek...00 Yorumla
+1 yılO senin için hayırlı değilmiş. Bundan sonraki seçimini makul ve mantıklı yaparsan ömür boyu mutlu olursun. Kendini meşgul edecek sosyal birşeyler yap düşündükçe kendini doldurursun. O bitti artık sil aklından kendi hayat yolunu çizmenin zamanı gelmiş geçmiş bile.
00 YorumlaO seni sevmiyor ve istemiyorsa bitmiştir kapat kapiyi.. Yeniden başla sevilecek, sevgini hakedeceklere fırsat ver. O kadar mutlu ol ki onun mutlugu seni rahatsız etmesin..
58 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim ben onu
- +1 yıl
Tamam hanımefendi ama sevmiyor seni.. hayatına bakiyor mutlu..
Soran+1 yılBen onu unutamiyorum unutmak istiyorum ama unutamiyorum
- +1 yıl
Lutfen silkelenin ve kendinize gelin değer mi hayatı böyle yaşamaya
Soran+1 yılDegil tabi ki
- +1 yıl
Size değer vermeyen, üzülmenizi önemseyen ve kendisine saygisiz bir insanın hayatınızda olmaması dua sebebi aslinda umarım kalbinizden silinip gider
Soran+1 yılAklimdan silindide kalbimde silinemedi hala
Soran+1 yılBen o sayfayi kapattim ama kalbimin yinede bi kosesinde duruyor iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin yaşadığını yaşadım unutmak için çok uğraştım o kişi de evlendi üstüne çocuğu oldu ama ona olan nefretim unutmama yardım etti diyebilirim.. Başka biri çıktı karşıma daha çok değer verdi daha çok sevdi ve evlendik şimdi benim de bi çocuğum olacak ve o kadar mutluyum ki. Sana demek istediğim unutup daha da mutlu bi hayat kurabilirsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne guzel sevindim senin adina
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😇 sen de umudunu yitirme iyi düşün her zaman
Soran+1 yılBen coktan umudu kestim
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleydim 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcını yaşa doya doya sıkma kendini ağla dağıt ama ayağa kalk önce duruşundan başla dik dur. Sana yapılan büyük bi yanliş bunu unutma. Çok dusuceksin iyi anılar aklına gelecek hep bekleyeceksin gelecek diye ama bunu yapma kendine. Günün sonunda ayağa kalk dik dur. Sonra bı daha duş bı daha kalk. Bı gün seni hakeden biri çıkacak ama sen arama o seni bulacak. Bol bol yürü bu arada kalabalık içine karış. Seni çok iyi anlıyorum. Nefes almasını öğren.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica etsem bana ulaşır misin
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmak istiyorum zor bı durum sen bilirsin ama böyle gider senin hayatın 3 sene olmuş. Ne sandın sana mı asilacam sandın. Ne çektiğini anlıyorum meraketme
Herkes aldatılabilir Şahsen ben de 4 yıl verdiğim ilişkimde aldatıldım ama bir yılda unuttum gitti aldattığı kişiyle evlenmesi de senin problemin değil senin bir eksikliğin değil kendine güven onunla uyumlu değilmişsiniz işte Sakın kendini suçlama bu konuda onun karakteri ve senin karakterin birbirine uyumlu değilmiş demekki ve yapamamışsınız işte dünyadaki tek erkek o değil ömrünün sonuna kadar onu bekleme onu düşünme Bu sadece kendine yaptığın bi kötülük olur
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn büyük sorun kapıları kapalı tutmaktır. Bunun kimseye faydası yok. Ne içeri birisinin girmesine izin verirsin, ne de içeridekileri dışarı çıkarabilirsin. Bazen kapıları açmak ve hava almak gerek. Bırak çıkan çıksın, girmek isteyen girsin. Kapı açık iken içeride kalansa senindir.
00 YorumlaNiye atlatamiyorsun o evlenmiş sen daha onu düşünüyor sun bırak kendine gel ve hayatına bak öyleleri için değmez boşanmış sın Kurtul Muşsun işte önüne bak ve her zaman güçlü olmayan bak
12 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Tranvasi kalıyor işte yoksa giden gitsinde, geride biraktiklari enkaz ağır oluyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz illaki adalet bulur yerini üzülme boş ver
16 Yorumla
Soran+1 yılO beni aldattigi ile evli...
Soran+1 yılMutlular. ..
Soran+1 yılCok yorgunum artik
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılVazgeç düşünme artık. Ömür öyle geçmez. Hayatına devam etmek lazım bende aldatıldım ama hayatıma devam edıyorum değmeyecek bırı ıcın hayatımı zehır edemem kendıme çünkü yaptıgım hıcbısryı haketmeyen bırı olduğunu anladım
10 Yorumla
+1 yılDaha kötü durumda olan insanlarabak sana tokatı en azından insanın biri vurmuş ve yine ayağa kalka bilicek durumun var pekiya tokadı hayattan yiyenler doğardoğmaz sakat gezenler sonradan sakatlananlar sevdiğini hiç sevemeden kaybedenler eli ayağı olmadan hayata tutunmaya çalışan insanlar çok daha kötüleri de var ya ölenler bebek yaşta bir fırsat verilse yaşamak için neler yaparlardı işte böyle şeyler düşün kendine deyerver. Bu kadar kibirsiz olma biraz kendinide sev oyüzden
20 Yorumla
+1 yılBir kadına yapilabilebilecek hainliklerden en alcagini yapmış senin onurunu gururunu yerler altına almış ne demek evliyken aldatmak ya, karaktersizin teki o adam bilesin hiç düşünmene bile gerek yok böyle birini
00 YorumlaKendin gibi birilerini bul, aynı şeyleri yaşamış. Anlatın birbirinize neler olmuş bitmiş, farklı açılardan bakın Bi olaya... olayları karşılaştırın.
İçinizden geçen herşeyi dökün...
Bulmakta zorlukla çekmezsin, bu lanet dünyada...00 YorumlaAldığın ilk Tokat'ta Yere kapaklanıyor isen Karakter ini sorgula derim Kardeşim.
İnan ki Bazı imtihân lar Senin bu Yaşadığın ı'm yanın da İnsana Zülm ediyor Bu yüzden fırsat ın var iken Kendine gelmeni tavsiye ederim00 YorumlaHe kadar boş ver desemde şimdi üzüntünün en zirvesini bikaç gün yaşa sonra sen de farkedersin artık bir yerden sonra vazgeçmek için sebebler bulup onlara bağlanacaksın ve eskiye bakıp güleceksin
03 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılÖmrünün sonuna kadar bunu düşüneceksin. Asla geçmeyecek, aklına her geldiğinde sinirden deliye döneceksin. Ona hakaretler beddualar edeceksin, için asla soğumayacak. Sonunda sinir stres yüzünden ya ülser ya da kanser olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılOnu herhangi bir yerden takip etmeyin silin tamamiyle hayatınızdan görmezden gelin düşünmeyin elinizden geleni yaptıysanız bırakın mutlu olmaya devam etsin. Ama unutmayın ki sizi üzen birinin uzun vadeli mutlu olucağını düşünmeyin ilahi adalet okadar güzel ilerliyor ki sizinde önünüze düşücek pişmanlığı mutsuzluğu tabi ozaman sizin umrunuzda olmayacak hatta onunla konuşurken iğreniceksiniz ondan iyi ki bitmiş diyiceksiniz.
10 Yorumla
+1 yıltamamen ona dair ne varsa silmezsen unutamazsın hesaplarina falan bakıyorsan bakmayı bırak takıntı yapmissin senin ahın varken mutlu olamaz zaten illa çakılacak sende hayatına bak hayat devam ediyor bi ayagın gecmiste bi ayagın gelecekte olursa bugunun ustune isersin maalesef kendine ben ne yapıyorum diye sor aklına guzel anılarınızı degil de sana yaptıgı kotulukleri getir kimse vazgecilmez degildir yeni insanlara kapatma kendini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Siz bu kafayla kendinize eziyet ediyor onu daha da mutlu ediyorsunuz oysa kendinizi mutlu etmenin ve onun sizin gibi bir değeri kaybettiğinin farkına varıp mutsuz olmasını sağlayacak bir şeyler bulmalısınız. Yoksa way halinize
014 Yorumla
Soran+1 yılUnutmaktan baska carem var mi
Soran+1 yılIstemiyorum cunku onu hala seviyorum
Soran+1 yılFarkindayim ama bi seferde sokup atamam ki icimde ki ihanet acisini
Soran+1 yılBi seferde mi
Soran+1 yılImkansiz
Soran+1 yılOnun beni aldatmasini hazmedemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu duyguyu çok iyi biliyorum. Ama zamanla bende unuttum ve hayatıma öyle biri girdiki iyi ki onla ayrılmışız dedim. O tabi aldattığı kadınla çok uzum süre ilişki yaşayamadan ayrıldı. Ben ise çok mutluyum o yüzden biliyorum zor ama hayatına birini almaya çalış hiçkimse senden önemli değil🩷
38 Yorumla- +1 yıl
Çocuk var mı
- +1 yıl
Bedenen mi aldattı
Soran+1 yılKalben
Soran+1 yılBi de bedenen
- +1 yıl
Şimdi evli misiniz
Soran+1 yılHayir bosandik iste o beni aldattigi ile evlendi ben evlenmedim
- +1 yıl
Hmm anladım yaş kaç bu arada
Həyatının mərkəzinə özünü qoy və bütün ilgini, sevgini özünə ver. İlklərdə, bəlkədə, çətin olacaq, amma zamanla bunu sevəcəksən. Özünlə yalnız zaman keçirməyə çalış və fərqli fəaliyyətlərlə məşğul ol. Dil öyrənə bilər, rəsmlə məşğul ola bilərsən ya da yeni hobilərdə kəşf edə bilərsən. Bunları etdikcə görəcəksən ki, artıq ətrafda olanlar sənə çoxda maraqlı gəlmir. Və daha xoşbəxt olacaqsan
00 Yorumla
+1 yılBence hiç kimse senden daha önemli değildir. Biri seni aldattıysa ve sen hala o kişinin arkasından onu anıyorsan o zaman onun sana ve sevgine, saygına, sadakatine yapmış olduğu saygısızlığın üzerine sende kendini küçük düşürürsün. Bende aldatıldım dünyanın sonu gelmedi ama. Biraz aklını kullan ve uzak dur o adamdan.
00 Yorumlaİnan seni çok iyi anlıyorum ama şunu bilmeni isterim ki gelip geçici bir hayat yaşıyoruz elbette sevdiklerimizi kaybetmek istemeyiz ama ne yazikki elinde sonunda herkes gidiyor kimse KALİCİ değildir ve kendine aşık ol lütfen inan bana zaman herşeyin ilacıdır.
00 Yorumla
+1 yılİnan ki seni sevseydi böyle bir şey yapmazdı öncelikle sen bir güçlü kadınsın hemcinslerin olarak arkandayız diye düşünüyorum o başka biriyle mutluysa sende onu umursamayacaksın onu düşünme seni seven birine şans ver peşinden koşan birine şans ver zaten senin peşinde olan erkekleri görünce pişman olur
☺️00 YorumlaBosanmicaktin ağzına sicip hayatını mahvettikten sonra godicektin aldattığı kadınla da arkadaş olucaktin onunla bı daha oomasina izin vermiceksin haaytini sikicwktin onun çok kızgınım şu an boş ver travma yaşama başka birisi bulursun demekki yanlış kisiymis
00 Yorumla
+1 yılÇoğu takma demiş ama öyle olmuyor kafanı meşgul et bir şeylerle ne bileyim sevdiğin şeyleri başta gitmek falan istemeyeceksin ama zorla kendini depresif moda sokma aklına gelince artık başka tene bedene dokunduğunu düşün sana karşı yaptığı saygısızlığı düşün ve artık farkına var ki sen değerlisin kendini bir erkek için bu kadar değersizleştirme ❤️
00 Yorumla
+1 yılSende hayatına bakacaksın. Aldatıldım diye yas tutmayacaksın, bütün kadınlar aldatılıyor. Sana özel değil. Keyfine bak boş ver
01 Yorumla
Ben de atlatamıyordum kıza aşık olduğunu öğrenince atlattım bitti gitti 😂 umarım sana da öyle bir şey olur
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim onu o beni aldattigi ile evlendi cocuklari da oldu...
Senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım karımı çok sevmiştim çalıştığı işyeeindeki müdürü ile aldattı beni onu karısından boşattı onunla evlendi kafanı dağıtmaya çalış yürüyüşlere çık Bi hobin olsun Bi bisiklet yap kendine eve Bi tane muhabbet kuşu al onla uğraş zaman zaman arkadaş larında git zamanla yeniceksin sabırla ol geçer merak etme konuşmak istersen burdayım
00 YorumlaCiddi değilim de lütfen 3 yıl mı?
Kendi değerinin farkına var toparlan ve eskisinden daha mutlu şekilde hayatına devam et. Unutma sen onu kaybetmedin o seni kaybetti. Ya ağlamaya devam edip 4 5 yıl daha acı çekersin ya da kendine gelip hayatına en güzel şekilde devam edersin seçim senin 😉00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Amaan abla takma kafana o erkek bende erkeğim illaki eylenecek kafamızı dağıtacak bir şey buluyoruz takılma ona hem adammı yok bi elini sallasan kaç kişi peşine düşecek asıl şanslı sensin
00 Yorumla
+1 yılSenin böyle birilerini uzaktan seyrederek mutlu olman mümkün değil zaten. Kafaya bak ya, O mutluymuş.
Seni aldattı mı aldattı, boşandın mı boşandın.. Artık sana ne ondan?
00 Yorumlabende cok yaşadım ama evlilikte yaşamadım evlilikte benim yaşadığımın daha acısıdır kendi hayatını düzene sokman grekir bu olayı unut demicem çünkü ne yapıp etsen unutamazsın heleki cocukluysan hiç unutamazsın ama hayatını düzene sokabilirsin o kişiye ne kadar güçlü olduğunu gösterebilirsin bu kolay çünkü bir işe girip o olmadanda birşeyleri başardığını gösterebilirsin o zaten bunları gördüğünde pişman olup ayakların gelicek
06 Yorumla- +1 yıl
Siz evlimisiniz
- +1 yıl
Hm anladım teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Evlenemen zaten zor
- +1 yıl
Size demedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef aldatılmak kadar acı verici bir şey yoktur üzgünüm fakat bunla yaşamak zorundasın...
Ne zamana kadar diye soracak olursan da, birinin senin mutlu edeceği güne kadar.01 Yorumla- +1 yıl
İnsan çok sevse de bazı şeyler yaşamak zorunda kalabiliyor
+1 yılHiç bir şey senden daha önemli değil. Bunları duymak belki çok klişe geliyordur. Ama bir psikolog olarak söylemek istiyorum sana
Aldatmak kişisel bir şey değildir yani seninle alakalı bir durum değil bu karşındakinin karakterinde bir sıkıntı var. Evet çok zor bir süreç ama kendine şunu hatırlatman gerekiyor seni üzen senin kıymetini bilmeyen bir bireyle olmak seni ne kadar mutlu edebilirdi?
Kendi değerinin ve güzelliğinin farkına var yaşadığın kolay değildi ama üstesinden geleceksin00 Yorumla
+1 yılSadece kendine zarar veriyorsun farkındamısın kimseye bir şey olmuyor yıllar önce bir kitap da bir cümle okumuştum "sonunda sana acı verecek derece de sahiplenme diye"
00 Yorumla
+1 yılZaman ve sabır Rabbime güven mazlumun ahı hiç bir zaman boşta kalmaz sende hayırlı bir evlilik yaptığın zaman herşeyi unutursun
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
- +1 yıl
Sen Rabbime güven hayırlı talibin önünü çıkaracaktır geriye bakarak kendine yazık edersin her şey de vardır bir hayır sen de mutlu olacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeyin travması ki bu onu anlamıyorum. Yani evlenip boşanmış olmak niye psikolojik olarak bu kadar etkiliyor sizi?
06 Yorumla
Soran+1 yılCunku cok seviyordum onu
- +1 yıl
Olabilir. Bu tamamen özgüvensizlikten kaynaklanıyor. Yani onu seviyor olman hayatının tüm anlamı değil. İlerlemeyi öğrenmek zorundasın. Yeniden birilerini sevmek yeniden birileri tarafından sevilmek zorundasın.
Soran+1 yılInsan bi kere sevdaya duser ama
- +1 yıl
Yok öyle bir şey. O tamamen kendini şartlamandan dolayı öyle. Arabesk kafasından çıkın lütfen
Soran+1 yılBen herseyi ilk onunla yasamistim
- +1 yıl
Yahu olabilir. Hayatın boyunca her konuda ilk olan şeylerle kişilerle mi devam ediyorsun hayatına? Hayır. Bu da ilk olabilir. Ama son olacak diye bir kaide yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaz bana. evli bir adamım ama... bunu bilerek sana yardım edeceğim... aldatmak erkek için bedensel bir ihtiyaç oluyor bazen. boşanarak yanlış ypamışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sevmiştim çok sevmiştim. Biz kadınlar bu yüzden kaybediyoruz. Biraz kalpsiz olmayı öğrenin. Aynı durumu bende yaşadım. Hayat devam ediyor. O mutlu ve evli hayatına bak. Sevebileceğin biri çıkacaktır karşına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine hobi bularak. Kafanı boş yere onunla takmayarak.
Gerçekten zor bir durum. Ama hayat öyle ya da böyle geçiyor.
Önüne bakmalısın..10 Yorumla
+1 yılçünkü sen onda takılı kaldın zamanı durdurdun. yapman gereken yeni hayatına adapte olmak zamanı akıtmak.
10 Yorumla3 yıldır nasıl unutamadın sana yaptıklarını hatırla o sefasını sürüyor sen yas tutuyorsun hayat değmeyecek insanlara üzülmek için çok kısa
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat