- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılmutsuz hissediyorsun çünkü yaşadığın şey kolay sindirilecek ya da unutulacak bir şey değil kim olsa aynı tepkiyi verir ama kendine daha fazla haksızlık etme o şahsın mutluluğu senin üzüntün haline gelmemeli istersen kafanı meşgul edecek işlerle uğraşabilirsin bir kitap yazabilirsin ya da resim yapabilirsin sana kalmış o şahıs bu kadar bencil olabilirken sen neden olmayasın sen de kendini düşün aileni düşün seni gerçekten seven insanların yanında ol zor zamanlarında destek olan insanlarla ol zamanla yaşadığın acı yerini başka şeylere bırakacak belki ihanet aklının bir yerlerinde kalacak ama inan sürekli hatırlayacağın bir şeyde olmayacak
Allahın işi ya bir gün karşına o şahsı unutturacak seni gerçekte çok sevecek ve hayatı boyunca sana bağlı kalacak biri çıkar kader ya bilemeyiz
05 Yorumla- +1 yıl
şimdi nasılsın
Soran+1 yılEh iste
Soran+1 yılBana bunu yapmis olmasini hazmedemiyorum
Soran+1 yılBeni aslinda hic sevmemis olmasi cok agrima gidiyor...
- +1 yıl
Yazabilir misin
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSize, burada klişeleşmiş öneri vermek istemiyorum" kendinize bakıp bakımlı olun, spor yapın yönünde". Çünkü ayrılık sürecinde içsel bir yolculuğa çıkmanız gerekiyor her şeyden önce. Eşinizi çok sevmiş olduğunuzu anlıyorum, ancak o, sizi ne kadar hak ediyor, bunu düşünüp içimizde tartmamız gerekiyor. Şöyle bir gözlemim var; ayrılık sonrası danışanlar genellikle," çok seviyordum her şeyimdi, boşluğa düştüm yaşamak nefes almak güçleşiyor "gibi cümleler kurarlar. Peki neden bizden vazgeçen kişilerden vazgeçmek bu kadar güçleşiyor, neden mutlu olamıyoruz? Gelin bunu sizlerle masaya yatıralım :Öncelikle değerli olduğumuzu kabul etmekle başlayalım bu işe. Sonra neden aldatılmamıza rağmen sevgi beslediğimize odaklanalım. Bize bunca haksızlığı yapan bir partner sevgiyi hak ediyor muydu bunu iyice düşünelim kendi içimizde. Gözlerinizi kapattğınızda yaşadığınız mutluluk sahneleri gözünüzde canlanıyor, şimdi ise onun size yaşattığı olumsuz duyguları düşünmeye odaklanalım. En son yaşadığımız duygu bu çünkü. Artık eski eşle içi boş romantik sevgi sahnelerini bir kenara bırakalım. Siz bir adama ömrünüzden verip altın tepsiyle sundunuz sevgiyi yeri gelince tüm fedakarlığınızı o bunu göremeyip sizi göz ardı edip başka seçeneklere yöneldi. Şimdi uyanma zamanı. Size bunca haksızlığı yapan yapan eş, pişkince mutluluğu yaşıyorsa, siz ondan iyisini hak ediyorsunuz ve size bir sır vereyim mi o, kadın da aldatılacaktır çünkü eski eşiniz başka bir kadın gördüğünde onu da bırakma potansiyeli taşıyor. Neden böyle karaktersiz bir insan için üzülelim ki. Ondan iyisi yok mu? Var öz saygınızı koruyup kendinize değer verin, ve size kötü olan herkese tavrınızı koruyun ve hayatınızdan çıkarın, değerinizi hak eden sizi seven insanlara verin. 🌸
725 Yorumla
Soran+1 yılBen onu unutmak istiyorum...
- +1 yıl
Size yaşattığı kötü sahneleri düşünün. Siz iyi şeyleri düşündüğünüz için unutmakta güçlük yaşıyorsunuz. Halbuki karşınızda başka bir kadına giden ve sizin üzüleceğinizi bile bile sizi düşünmeyen haksızlık yapan bir adam var. Bu adam geldi diyelim bunu içinize sindirebilecek misiniz
- +1 yıl
Asill
- +1 yıl
@Sansızadam38 teşekkür ederim ✨
- +1 yıl
"Size yaşattığı kötü sahneleri düşünün" bu doğru bir önerme değil. Zaten kadınlar genelde unutmak için kötü şeyleri sürekli düşünme eyilimi gösterirler. Bu sefer bu daha depresif duygulara yol açar. Unutmaya kendini ikna etmeye çalışmak zihinde bir çatışmaya yol açacağından daha beter bir şekilde unutmaz Doğru olan şey Kabullenme Piskolojisidir. Adı bile irinti ediyor farkındayım ama aslında bu doğru Hayatın gerçeği bu kimse aldatmaz terk etmez sonsuza kadar sadık diye bir şey yok Ve pek çok insanında başına gelen bir şey Siz eğer o şöyle kötüydü ben öyle iyiydim Bana böyle bir şey yapılamaz Şeklinde düşünürde durumu kabullenmesseniz bu çatışma son bulmaz. Yanlış anlaşılmasın ben durumu kabullenmekten bahsediyorum. Kesinlikle şu değil ben aldatılmayı hak ettim tarzı değil. Bunun sebebide zaten O kişiyle alakalı sizinle değil Aldatmanın arka ana motorlarında kişinin kendisine olan Değer yargılarının eksikliği sebep olur. Yine bir Sinsi Özgüvensizlik nedeni Ben daha iyisine layığım değerliyim ben başkalarınıda etkileyebilecek biriyim İSPATINA İHTİYAÇ VE MUHTAÇ alt düşüncelerinden gelebilir. Zaten aldatma bu yüzden gizli yapılan bir eylem Yanlız kalma korkusuda bir diğer sebep Kendine güvenen birisi değer veren içinde barışık olan kişi zaten buna ihtiyaç duymaz bile Kötü giden bir şey varsa Düzeltmeye çalışır ya da İlişki onun için bitmişse söyler Arkadan iş çevirmez. O yüzden sizinle alakalı bir durum değil bu yüzden aldatmanın bahanesi yoktur deriz. Ve aldatan insanların Bunu tekrarladıklarıda sıkca görülür. O boşluğu doldurmak için tekrar ve Tekrar yapacaktır. Yani siz mükemmel olsanız bile Kişi kendine inancını yitirmişse kendiyle barışık değilse onu başkalarından alabilmek için uğraşırda durur. O yüzden çokta takmanız gereken bir durum değil Çünkü bu onunla alakalı bir sorun ve bunu sizin elinizden gelen bir şey değil Bir insan kendini sevmiyor değersiz hissediyor bununda farkında değilse Siz bunu ona veremessiniz.
- +1 yıl
@Milabeni hayır doğru bir önerme. Kişi asıl mutlu sahneleri hatırladığı için unutamıyor farkındaysanız soruyu soran kişi, seviyorum diyor. Yani ortaya depresif bir durum yok. Depresif hallere girmeye de gerek yok. Dünyanın sonu değil. Yani hiçkimse aldatmasına da kıf bulmamalı tek kelimeyle herkes bana bsksın mantığı var çoğu erkekte. Ve bu karaktersizliktir. Karaktersiz bir erkeği unutmak 2 kat daha olmalıdır. . yaptığı iyi şeyleri düşünmek yerine kötü olanları da düşünmek lazım kimse vazgeçilmez değildir.
- +1 yıl
*unutmak iki kat daha kolaydır.
Soran+1 yılBi gun unuturum onu degil mi
Soran+1 yılBurdan yazamazmisiniz acaba
- +1 yıl
Çok uzun. Videolar atacağım çünkü. Benim en son psylaştığım soruya yorum atın ben size ulaşırım bu arada ben öğretmenim bir çekingeniz olmasın.
- +1 yıl
Ben mutlu anılarını hatırlasın demedim ki ama unutmak için kötü şeyleri aklına getirmekte aynı şeyi yapar olayı Nötrleştirmesi lazım kendini kandırması değil. Zaten bu alfa dul sendromuna sokuyor. Erkekde değil aldatan herkezde bu mantık vardır. Dediğim şeyler iki taraf içinde geçerlidir. O yüzden bunları söyledim. Nerdeyse tüm kadınlar otomatik olarak zaten senin önerine göre haraket ediyor. Çünkü şunu çok görmüşündür terk etttiği veya aldattığı adam Öyle kötü öyle berbat öyle Rezil bir insandır ki Anlatırken Şunu sormadan edemessin "E tamamda kızım sen böyle biriyse niye çıktın o zaman bu adamla"Bunu çok fazla gördüm. Seninde anlayacağın üzere Unutamamaya neden oluyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@AhesteEbru Eyvallah 👍 @Bihteeerrr Yardımcı olmak istediğini biliyorum. Ama meseleyi tüm yönleri üzerinden düşünmen daha doğru bir yaklaşım olacaktır Kişi için 👍
- +1 yıl
- +1 yıl
Bihtr çok zeki bir üye bence kulak versn herks ikili ilişkilr konusnda çok faydalı tavsiyelr veryr ben kimseye yorum yazmm kolay koly ama bihtern yeri ayrı.
- +1 yıl
@yusufgülek katiliyorum ben de takip ediyorum tüm yorumlarini beğenerek çok olgun düşünür🌟🌟🌟
- +1 yıl
Spor gercekten bu tur sorunlarda cok yardimci bedenen. degistiginizi gormek insana buyuk moral veriyor..
- +1 yıl
@ShelbyCobra birini unutmadan tek başına işe yaramıyor..
- +1 yıl
Harika..
- +1 yıl
Karate-DO.. Calisin. ve onu. gordugunuzde. Konsantre olun. ve Hiyaahhhh. diye haykirarak. . Sert bir... Olum Vurusu yapin. Yere. dustugunde uzerine basip. "bana bunu. yapmayacaktin".. dediginizi. dusunun. Bu onu unutmaniza yardimci olacaktir
- +1 yıl
Eic için teşekküler 🙏❤
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni en iyi anlayacaklardan biri benim. Ilk asik oldugum ilk birliktelik yasadigim kisi tarafından aldatıldım. Disaridan bakildiginda çok güzel gözüken herkesin imrendiği bi ilişkiydi ama olmayacak biriyle aldattı. Aldatilmayi ayrı o kızı ayrı kabullenemedim benden sonra bir dargın bir barisik iliskileri başladı 1 yıldır da devam ediyor. Ben de disaridan bakıp hala nasıl olur diyorum. Herkes gibi klise tavsiyeler vermeyeceğim ise yaramayacagini biliyorum. 2 şey söyleyeceğime ilki karma gercektir yasattigini yasamadan olmuyor kimse illa aldatilmasina gerek yok bi sekilde cikiyor acısı ikincisi de unutmanın en büyük silahı başkasından görülen ilgi. civi çiviyi söker lafı bosuna degil. sadece yeni insanlar taniyacak gece sahip ol
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hoplatır hayır
Soran+1 yılZor cok zor
Soran+1 yılAldatilmak ihanete ugramak zor
+1 yılDemekki doğru kişi degilmissin! Sen sevmisin ama o sevmemiş.,. şu pozisyon da fazla da takılma. Sen de bul başka birini, yeni şeyler dene, bir kafeye git, halkegitimlere git kurslara katıl, kendini biraz oyala, geliştir... mesela ben Karadeniz de yaşıyorum, ve ne dersem diyeyim denize gitmek istiyorum ama hep olumsuz, ben masalı yer isterim, ağaç altı olsun, gibi nedenleri var ve girmek istemez denize. Plaj şemsiyesi aldım , yok o neye yarayacak, küçük bu, zar zor ikna edersin ayaklarını suya sokar. Oysa benim beklediğim suda sevişmek, ayak fetiş, vb. ama hiç birini yapmaz. Bunları sevenler var bir gün karşıma çıksa... ne yaparım bilmiyorum. biz erkekler size göre şekillenir, ama siz kadınlar hayır. gerci senin neler yaptığını bilmiyorum, belkide çok fedakarlık yaptın ama adam adam değildi... ilk seferde dediğim gibi takılma fazla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılboşanman doğru zamanla geçer
00 Yorumla Aldatılmanın hissini cok iyi bilen biri olarak yazmak istedim benim yasım 26 evlenmeden ogrenmek yasamak cok cok iyi oldu cunku nerden baksan bende evli gibi takılıyodum 3 senelik iliskim oldu birliktelik te oldu biraz mesafe vardı ben a da oturuyorum o c de idi 40 dk mesafelik yol her neyse bunu cok belli ederler ansızın sogurlar seni suclamaya vs baslarlar ilgiyi kesmeye basladın derler daima suclu cıkarır seni herhangi bi sebebten kendini suclarsın sucladın da sanırım neden baskasına tercih edildim dedin kendine ilacın bende senin ilk olarak aynanın karsısına gec aglayabildigin kadar agla icini dok kendine zarar verme sonra sil o gozyaslarını guzelce bi ılık dus al yap kahveni kitaplar okumaya basla kendini gelistirmeye basla aşk roman tarzından biraz uzaklas kadın oldugunu hatırla ve kendine sunu soyle ben bi erkege muhtac gucsuz pısırık bi kadın degilim de birdaha arkama bakmıcam de cunku bunu hicbi zaman unutma yapan birdaha yapar o kapıyı asla acma tuzaga dusme kendini gelistir spor yap kitap oku bos durma sevdigin seyleri yap inan bana Senden daha güzeli de yok Senden hırslı azimli cekici bi kadın da yok Asla Pes etme bu hayata bir kere geliyorsun seni baskasına tercih edene merhamet etme Ayaga kalk bi silkelen Kendine Gel 👏🏻
74 Yorumla- +1 yıl
@Nurvan sunu duymak bile ne kadar uzucu. Allah belasini verir insallah
- +1 yıl
@ShelbyCobra belasını benden bulacak yakında
- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBu zorlu dönemdeki hisleriniz anlayışla karşılanır ve bu tür durumlar kişisel olarak çok travmatik olabilir. Psikologa gitmek önemli bir adımdır, ancak terapi sonuçları zaman alabilir ve herkes için aynı şekilde işlemeyebilir. İşte duygusal iyilik halinizi desteklemeye yardımcı olabilecek bazı öneriler:
1. Kendinize Zaman Verin: İyileşme süreci zaman alır. Kendinize bu süreci yaşamanız için izin verin ve sabırlı olun.
2. Destek Ağı Oluşturun: Aileniz, arkadaşlarınız veya güvendiğiniz insanlarla konuşun. Duygusal destek almak, içsel acıyı hafifletebilir.
3. Kendinizi Geliştirin: Kendinize odaklanın ve kişisel gelişiminize yatırım yapın. Yeni hobiler edinin, eğitim alın veya spor gibi fiziksel aktivitelere katılın.
4. Olumsuz Düşünceleri Kontrol Edin: Olumsuz düşüncelerinizi tanıyın ve olumlu düşünceye yönlendirin. Kendinizi sürekli eleştirmek yerine kendinize sevgi ve şefkatle yaklaşmaya çalışın.
5. Kendi İyiliğinize Bakın: Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza özen gösterin. Düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ve yeterli uyku bu süreçte önemlidir.
6. Kendinizi Kabul Edin: Aldatılmış olmak, size olan güveninizi sarsabilir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinize değer verin.
7. Yeni Bir Hedef Belirleyin: Hayatınızda yeni hedefler ve amaçlar belirlemek, ileriye odaklanmanıza yardımcı olabilir.
8. Uzmana Başvurun: Eğer psikolog ile başladığınız terapi işe yaramıyorsa, farklı bir uzmana veya terapist türüne yönelmeyi düşünebilirsiniz. Terapi türlerinin farklılıkları olabilir, bu yüzden size en uygun olanı bulmanız önemlidir.
Bu süreçte kendinize iyi bakın ve duygusal iyilik halinizi desteklemeye odaklanın. Zamanla, travmatik deneyimlerin etkileri hafifleyebilir ve daha sağlıklı bir duygusal duruma ulaşabilirsiniz.20 Yorumla
+1 yılKendine en büyük iyiliği etmişsin. Kendine olan saygını yitirmemiş olmak senin en güzel artın. Sonra bir düşün bakalım, hayatındaki hangi acı seninle sonsuza dek sürdü ya da sürecek? Hiçbiri!
Bu bir süreç. Acı, yas süreci. Bırak olduğu gibi yaşa, üzül, ağla, zaman zaman mutsuz da ol. Ama kabullen. Karşı tarafın hatası bu; sadakatsizliği, edepsizliği, doyumsuzluğu vs. nasıl adlandırılırsa. İlk sen yaşamadın, son sen yaşamayacaksın ve ayrıca yaşadığınız ya da yaşamadığınız hiçbir şey buna gerekçe gösterilemez. Adam kalitesizmiş, kadın ucuz... Hepsi bu. Bu işin içinden en güzel sıyrılan sensin. Bırak karma onları bulsun.
Şöyle bir silkelen, "Hey yavrum be, ne güçlü kadınım! Nelerin üstesinden geldim, bunların mı gelemeyeceğim?" de ve kendine bir kahve yap. Gelecek hayalleri kurmaya, kendi gelişimine katkısı olacak şeyleri planlamaya ve yapmaya başla.
52 Yorumla
Soran+1 yılToparlanamiyorum iste...
- +1 yıl
Evli misin?
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanında bende aldatıldım başkasıyla buluşma planı düzenlemişti sabredip onları orada basmıştım. Ayarladığı kişinin bir suçu yoktu çünkü haberi yoktu. Nasıl bir his olduğunu bilirim. Vicdansız insanların yaptığı bişey. Ama sen evliyken başına böyle bişey geçmiş o kadar kötü bişey ki.. Emin ol annen baban vefat etse bu kadar üzülmezsin göz yaşı döker Allah'ın rahmetine kavuştular dersin ama elin oğlu kızı böyle bişey yaptığı zaman kanser olacak kadar üzüntü içine giriyorsun. Çok garip değil mi işte sevgiye ihanet insanı böyle kanser ediyor. Allah belasını versin aldatanların. Tüm kalbimle söylüyorum çevremde de şahit olduğum hatta şok olduğum ağzım açık kalarak dinlediğim gördüğüm öyle ibretlik olaylar var ki, yarın birgün eski kocanın ya ölüm haberini alırsın ya ciddi bir sağlık sorunuyla ya trafik kazasıyla illaki başına bir bela musibet gelecek buna çok emin ol.
40 Yorumla
+1 yılEsra ezmecinin bunun için 63 gün kuralı vardı yandlis hatırlamıyorsam düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir kitabindaydi. Düştügun zaman kendine gelmek için çok iyi bir kitap bunu yapan o kadınada yapacaktır bu bir karakter meselesi. Sen kendi hayatında en çok neleri çok istiyordun ona bak kökten içe kendini yenile ruhunu kalbini tüm kirlerden temizle ve anka kuşu gibi küllerinden yeniden dog sen kötü bir şey yapmadın senin hatan değildi. mutlu olmayı hak ediyorsun. Yeniden başla hayata daha güçlü daha mutlu daha umutlu o varken neleri yapamıyordun. Hepsini gerçeklestir. Erteledigin gerçeklestiremedigin ne varsa yeniden planla ve kendin için yap. Unutma herkes gidebilir bazıları girer ve çıkar hayatımızdan ama kendinle bir ömur boyu berabersin o yüzden önce kendine hak ettiği sevgiyi ver.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende okumustum galiba
- +1 yıl
Tekrar oku ve uygula unutmak için birebir ve hayata yeniden bağlanmak için. Birşeyi unutmanın yolu zihin için uzun süre onu hatirlatan şeylerden uzak kalmakla geçer. Ve zihninde o oluşan boşluğu hep başka şeylerle doldurarak zihni meşgul tutup onu düşünmeye bile fırsat vermemekten geçer. onu hatırlatan esyalardan sokaklardan evden herşeyden uzak durup aklına geldigi anda başka işleri düşünerek aşırı yoğun olarak unutabilirsin yani zihnini kandırıp onun yerini başka şeye dönüştürerek.
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli acaba Allah cezasını veriyor mu mutsuz mu yaptıklarının bedelini ödüyor mu diye beklersen sadece kendi hayatını kaçırdığın ile kalırsın. Sisteme güven, en doğru kararı vermişsin zaten kendine de zaman ver.
Aldatan eninde sonunda aldanıyor illa aşk ilişkisinde aldatılmasa maddi olarak dolandırılıyor, fiziksel olarak ihanete uğramasa bile büyük bir maddi kayıp yaşıyor. Ne şekilde aldanacak bilemeyiz. Kendisine mis gibi karma yaratmış, sürekli Allah cezasını verecek mi diye sisteme güven, akışa bırak ve takıntı yapmak yerine hayatını yaşa.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok agrima gidiyor cok
Kendini degersiz hissettigin zamanlarin üzülme süresi vardir. O
süre bittiginde kendine saygi duyman gerektigini
ögrenirsin, mantigin konusur.
Kendine saygi duydukça, hak
etmedigine inandigin, degersiz hissettigin yerden kalkip gitmeyi
ögrenirsin. Yürümeyi ögrenmek
böyle bir sey.
Kendi içinde kabullen evet aldatıldın ve bu senin suçun değildi. Şu an yaşadığın şey geçici bir dönem kabul et ve kendine dön.
10 YorumlaYaşadıklarını unutup önüne bakmalısın. Birkere akıllı davranıp boşandın. Tebrik ederim. Bak aldattığı kişiyle evlendi diyorsun. Verdiğin karar çok doğru. Şimdi emin ol ki oda mutlu değildir. Sende artık yeni bir düzen için kendini hazırlamalı, fiziki görünümüne dikkat etmeli, bakımlı olmalısın. Kötü yaşayabileceklerin için verdiğin kararın doğru olduğuna kanaat getirmelisin. Kafanı dagıtmak için, kendine oyalanacak, kısa sürede gülmene sebep olacak ortamlar hazırlamalısın. Müzik dinle, arkadaş çevreni değiştir. Yeni ortamlara gir. Kısacası yaşadıklarını unut Unutma çok daha iyi insanlar vardır...
00 YorumlaYeni bir acı , onu hemen unutamazsın, istedigin tavsiyeyi yap ama geçmez şuanlik. Ama 3&4 güne bu aci hafiflemeye baslar.3-4 hafta sonra şok etkisi yaşarsin bi anda dersinki ben aldatildim ve o yok. Ha işte gercek hafifleme bu andan sonra baslar. Ölüm ardindan yas ta sa bu boyledir.3-4 hafta sonra artik eskisi gibi gulmeye konsmaya baslarsin rutin hayatinu etkilemez eskisi kadar ve gittikce hafifler. Yillar yillar sonra hic aklinda yokken bir anda tak diye gelir kafana 10 saniye surmez"vay ve eskiden biri vardi beni aldatti" diye bir dusunce gelir ve gider. Ama o aci cok cok kuculmustur. Ama asla tamamen eriyip gitmek. Koskaca buzun içine kucuk bir kum tanesi misali. Buz erir biter zamanla ama o kum tanesi erirmi:(
Hayatında basarilar, Allah yardimcin olsun.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Rabbim seni çok zor bir çok insanın kaldırmakta acayip zorlanacağı bir sınavla sınamış. Sen çok güçlüsün 🌸Gücünün farkında ol böyle bir acıyı yaşayan bir insan nasıl zayıf kalabilir ki? Kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu adamdan onu hatırlatacak her şeyden yeni evliliğinden her şeyinden mümkün mertebe uzak durman stalklama görme duyma tamamen uzaklaş arkana bakma. İyileşme zamanını hızlandırırsın, yaralarını daha çabuk sararsın. Ah güzel kardeşim sana yazılacak o kadar çok şey var ki ama bir yandan sözün bittiği yerdeyim. Rabbim geceni gündüze çevirsin yüzün bundan sonra "gerçek sevgi" ile gülsün İnşallah ✨🌸🙏
00 Yorumla
+1 yılHerkes ask acisi yasar, aldatilma daha kotudur guven hissi kaybolabilir Onu unutmalisin
Hayatına yeni bir sayfa aç
Fiziksel bir değişim yap tatil, spor, yeni bir deneyim, gitmediğin yerler daha önce denemediğin şeyler iyi gelir vücudunu hareket etirecegin pasif kalmayacağın seyler gibi
Bununla beraber Arkadaşlarınla zaman geçirmek de iyi gelecektir, belki sana güvenen biri sana destek çıkacak biri olabilir bu yoksa bile yeni arkadaşlar edinmek iyi gelir odagini dağıt ve onu hatirlayacak şeyler yapma ve heryerden engelle sil format at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle benzer bir şey yaşadım. Ben evlenmemiştim, ama evlenme yolundaydım. Üniversitede tanıştık. Üni sonunda nişanlandık. Adam beni nişanlıyken aldattı, ayrıldık.
Bu olaydan 1 sene kadar sonra beni aldattığı kızla evlendi. Ben beklemiştim pisman olsun, yazsın, arasın diye. Baktım adam evlendi.
Sanki ettiğim tüm beddualar beni buldu. O mutlu oldu ben baktım durdum. Sonra dedim bu saatten sonra dönüş yok. Önüme baktım.
Ortak bir arkadaşımızdan öğrendim, 2.5 yıllık evliliğinden boşanacakmıs, kızı aldatmış. Düşündüm sonra meğer allah beni dedim kurtarmış.
Bak yaşın daha 25-29 arasında, yeni bir sürü kişiyle tanışırsın, istersen hemen yeni birisini bulursun evlenirsin. Aama birini aldatan diğerini de aldatır. unutma bunu13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim ama
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleydim.. sevmesem 1.5 sene beklemezdim zaten, kimseyle görüşmedim etmedim. Artık 4 sene geçti. İyi anmıyorum. Onu hatırlayamıyorum bile. Tek hatırladığım beni çok üzdüğü, ama içimde öfke bile kalmadı.
Zaman her şeye çare.. Değil sanıyorsun ama öyle. Onu unutmuyorsun belki ama sana nasıl hissettirdiğini unutuyorsun, ona duyduğun aşkı azalmaz sanıyorsun ama bir noktada hiçbir şey hissetmiyorsun. Acıya alışmak gibi oluyor, daha fazla acımıyor- +1 yıl
Evet birini aldatan diğerini de aldatıyor örneğin İbrahim Kutluay.. Ve benim eski ex
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmak kadar hiçe sayılmak da koyuyor insana. Eşim beni henüz aldatmadı. Ama bu gidişle ya o aldatacak ya ben. İletişimimiz koptu. Cinsel hayat bir süredir yok. Ve ikimizde birbirimizden ilk adımı bekliyoruz. Tüm bunların sonucu boşanmaya varacak gibi. Ama sanırım boşanınca şu an olduğum kadar mutsuz olmam. Gezer tozar eğlenirim. Beni sevmeyen birinin yolunu gözlemektense kendi hayatımı kurarım. Biz kadınlar sevdiğimiz kişiye fazla anlam yüklüyoruz. Nasıl ki ilk aşklarımızı unuttuysak kocamızıda unuturuz aslında. Ben boşanacak olursam kesinlikle çivi çiviyi söker taktiğini uygularım. Sanada tavsiye ederim
012 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Cevap sahibi+1 yılBende eşimi seviyorum. Beni üzmesine rağmen sevdiğim için kendime kızıyorum. Sevilmeye layık değilmiyim niye bana benim ona verdiğim değeri vermiyor diye kendimle kavga ediyorum
Soran+1 yılCocugunuz var mi
Soran+1 yılBenim kocam ilk askimdi
Cevap sahibi+1 yılHamileyim maalesef mi desem bilemiyorum ama. Onun kötü bir baba olacağı düşüncesi beni kahrediyor.
Soran+1 yılEn azindan bir bebegin var bu cok guzel bisey
Cevap sahibi+1 yılİlk aşkım değil ama elini tuttuğum ilk erkek benimde
Soran+1 yılBenim icin ne ondan once ne ondan sonra biri girdi hayatima
Cevap sahibi+1 yılValla hamile olmasam yeni hayat kurmak daha kolay olurdu. Ama şimdi çocuğuma sana kötü baba seçtim diyecek olmak üzüyor. Aldattığını nasıl öğrendin? Kaç yıldır evlisin
Soran+1 yılBosandim
Cevap sahibi+1 yılKaç yıl evli kaldın. Boşanmayı hemen kabul etti mi
Soran+1 yıl6 yil evli kaldim 3 yil once bosandik o da bosanmak istedi
+1 yılSeni aldattıysa senin ondan nefret onu sevmemen gerekirdi o sana ihanet etmiş seni aldatmış sen nasıl hâlâ bile bile nasıl böyle konuşuyorsun onu seni aldattığı için pişman olmasını sağlaman gerekirken bide ona üzülüyorsun gerçekten kızların böyle düşünmesi beni çıldırtıyor şimdi o kişi seni unutmuş gitmiş mutlu mesut yaşarken sen üzülecek misin zaten doğru biri değilmiş sana göre, illaki karşına çıkacaktır doğru biri
320 Yorumla- +1 yıl
Sen takma kafana unut gitsin
- +1 yıl
Allah aşkına ya ben catladim burada senin ilk askin mi
- +1 yıl
Ha bide 3 yıl geçmiş diyosun gerçekten pes yani bı adam için hayatını maaf ediyorsun sanki dünyanın sonu tamam insan üzülür çok üzülür ama durumda aldatmak var yani asla affedilecek bişey değil ve sen üstüne bide üzülüyorsun ben artık bişey demiyorum senin kararın
Soran+1 yılCok sevince unutmasi zor oluyor
- +1 yıl
Onun seni gerçekten sevdiğini düşünüyor muydun
Soran+1 yılEvliyken beni seviyor zannediyordum
- +1 yıl
Boş ver
- +1 yıl
İntikamını al ama bence
Soran+1 yılNasil mesela
- +1 yıl
Ne biliyim işte onu pişman ettir sende birisini bul kendine onun yanında çok güzel görün ne bileyim işte sen tanıyosundur biekilde al intikammini hem o biliyor mu sen çok üzülüyorsun terapiye faln gidiyorsun insallh bilmiyordur
Soran+1 yılIste sorunda bu adamin umrunda bile olmaz adamin yeni esinden baska gordugu bisey yok ben karsisina baska bir erkek ile cikmisim veya cikmamisim umrunda bile olmaz
- +1 yıl
Ee ne istiyorsun daha senin de umrunda olmasın
Soran+1 yılSorun bu degil aslinda ben onu unutmak istiyorum onunla yasadiklarimi unutmak istiyorum onunla yasadigim o guzel seyleri bile unutmak istiyorum sanki hic yasanmamis gini
- +1 yıl
Ee sorun ne
Soran+1 yılOnu unutmak istiyorum ama nasil unutacagimi bilemiyorum bu dediklerin ile belki sadece kendimi eylerim
- +1 yıl
E zaten kendini onu düşünmemeye çalışırsan unutursun aktivite falan ne biliyim yani arkadaşlarınla takıl gez dolaş eğlenceli etkinlikler yap yani benden bu Kadar ne diyim daha ikna olmuyorsun
Soran+1 yılUnutacagim onu artik
- +1 yıl
İyi edersin hadi Bb
Soran+1 yılBaska carem yok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimliğimi açıklamıcam sebebi var çünkü burada olmak ve insanlara azda olsa yardım etmek bazen içimi rahatlatıyor. Hemen olucak bir şey değil bu değişimin kendisidir değişim her şey sensin belli bir süre gidiyor olmak terapiyi tamamlamadığın anlamına gelir önce terapiyi tamamla. Ama seç sana yakın hissettirmeyen sana duygusal destek vermeyen hiç bir meslektaşımı tercih etme. Evet para gidecek ama kendi kendine haledile bilecek bir durum olmaya bilir? Sorun neydi neden bunu yaptı sence düşün veya sor o kişiye? Kendi olan eksikleri farket geçmiş ilişkilerini değerlendir sürekli tekrar eden bir örüntü var mı? Sadece bunu söyleyen bilirim?
10 YorumlaOzaman kendine bı aktivite edin kurs gibi eğitim gibi farklı insanlar farklı ortam pozitif bir yaşantı gibi düşün ee bunları yapsam nolcak yanniz yaticam akşam olucak dört duvar arasında kalicam deme aç bı film izle vea kitap oku başka seyler meskale edin kendine acını unutma sana kalan acını sev acını sevki o seni ayağa kaldiricak unutma hatirlaki birdaha kimseyi bu kadar çok sevme inanma bundan sonraki hayatında seçici ol ne trepistler ne psikoglar emin ol kendin kendini ayağa kaldırsin biz kadınlar çok güçlüyüz yaparsın inanıyorum sunuda unutma mutsuzluğun üzerine kurulan hicbirsey mutlu gitmez yürümez mutluluk olmaz buna inan ve ayağa kalk
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten denedim bunlari ama olmadi iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl düzeltebilirsin hayatını bunu kimse cevaplayamaz inan bana. nasıl mutlu olunur nasıl gülerim. Nasıl tekrardan ben olurum sorusunun cevabı içinde. Kendi iç benliğine ulaşmalısın sevdiğin eski eşin ile vedalaşman lazım içinde taşıdıkça keyif alamazsın. İçinde onu affetmen lazım bunu ağzından çıkacak kelimeler ile söyleyerek duyman lazım ki o zaman kalbindeki kişi senden ayrılacak. Yapılan bu boşanma belki senin için bir fırsat olabilir birde öyle düşün önünde çok güzel kapılar açabilecek bir fırsat olabilir. Artık yüklerini bırakman lazım.
00 YorumlaAceleci olma. Dünya etme bulma dünyası. Günü geldiğinde kaderin tokadını yiyecektir. Şu an onu içerisinde olduğu sapıklık ve aldanma hali ile başbasa bırak. Aldatan ancak aldanandır. Yüzünü çevir ve kendine odaklan. Onla ilgili her şey seni sadece geride tutacaktır. Bu yaşadığın acıyı, üzülüp yorulmak yerine güçlenmek için kullan. Geçmişe dönmek imkansız, ve geçmişi unut. Fakat bugünün kararlılığı yarını şekillendirecek.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO mutlu ben mutsuzum diye düşünme bence. Mutlulukla ilgisi yok yaşanan durumun. Mutluluğu karıştırma yani. Sana yapmaması gereken bir yanlış yapmış ve hayatından çıkartmışsin. Ayrıca karmaya inanıyorum ben. Eden ettiğini bulur, hiç bir mutluluk sonsuza kadar sürmez. O da nasıl olacak, adamın zaten hamurunda olduğu için gidecek o kadını da aldatacak. Mutlulukları ve yuvaları daim olmayacak.
110 Yorumla- +1 yıl
Affet, affeden hafifler ve iyileşir. Affetmeyle ilgili meditasyonlar da var YouTube 'dan bulup uygulayabilirsin. Belki şimdi ne diyorsun bacım diyeceksin ama, ayın 14'unde yeni ay var, yeniden başlamak için güzel bir zaman.
Soran+1 yılOnu mu affedeyim
- +1 yıl
Barış demiyorum bak, affet diyorum.
Soran+1 yılNe icin affedecegim
- +1 yıl
İhaneti için.
Soran+1 yılAffedersem canim acisi gececek mi
- +1 yıl
Geçecek. Hatta temiz bir kalple değil de, sadece acısı geçsin diye affedersen bile işe yarar. O kadar güçlü bir şey bu..
Soran+1 yılOnu affetsemde o mutlu mesut yasamayq devam edecek
- +1 yıl
Onun kötülüğünü istersen kötülük döner dolaşır sana gelir. İyiliğini iste..
Soran+1 yılO zaten mutlu mutsuz olan benim ben onunla mutluydum...
Sende hayatını değiştir, kendini mutlu edecek aktiviteler yap. Hayatını bir ilişki yüzünden boşuna üzülme. Sana şimdik bir şey anlatacağım, bak ilişkim vardı bir buçuk sene olmuştu arabam ile benzin almaya gitmiştim kasaya geçtim benzini ödeyecektim kasiyer gözüme çarptı. Güzel bir kadındı. Ardından sevgilimden soğudum ve ilişkimi bitirdim benzincideki kız ile ilişki başladım. Sonra bak ne oldu beş sene beraberlik ten sonra bir trafik kazası geçirdim ve hastahane de yatarken kız benden ayrıldı. Bak işte Allahın işi. Benden ayrılan kız ile çoğunluk ile problem yaşıyordum sevgi konusu olsun, para konusu olsun. Şimdi ise problemim var demeye şahit lazım. Anlattığım ile demek istiyorum ki, seni aldatan kişi hayatın da istemediği bir şey yaşayacak bunu yinede Allah bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun
Sosyal medyadan görüyorsun büyük ihtimalle dışarıya kim kötüsünü yansıtır be güzelim.. inanma.. hayatına yön vereceksin. Onun hayatına takılıp kalmak sana fayda vermeyecek. Ben geçmişe takılıp kalsaydım şu an evli ve çocuklu bekliyor olmayacaktim ama geçmiş geçmişte bırakıp önüme baktım sende öyle yapacaksın. Bende evlenip bosandim ama yıllar sonra tekrar evlendim yani ona takılıp kalmadım.. o benim hayatımdan değerli değil çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılDisaridada gordum onlari cok mutluydular...
+1 yılDevam et. Öncelikle o şimdilik mutlu ama karma diye bir gerçek var bunu sakın unutma. Hayatta ne için geç kaldım onun yüzünden yapmadım diyorsan hemen yapmaya başla kendini sev kendine inan her şeyin başı bu. O da bunları gördükçe pişman olacaktır. İkisininde burnundan gelir merak etme emin ol
020 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
- +1 yıl
çok sevdiğindendir ve bu da çok normal aranızda tam olarak ne geçti nasıl aldatıldın bilmiyorum ama zamanla geçecek yardım almayı sürdür ama hayatına odaklan zaten yakında pişman olduğunu görecek ve duyacaksın ha şundan da sakın gocunma kim sorarsa nasıl bir insan olduğunu anlat rezil et yok bana laf gelir yok böyle sakın sakın kendini artık ezdirme ve üzme canları cehennem çok yakışıyorlar iki karaktersiz
Soran+1 yılCok sevmistim onu cok asiktim ona
- +1 yıl
Yapma böyle ya biliyorum çok zor ama dert sakin ol bak çok çözüm yolu çok
Soran+1 yılCok agrima gidiyorum
- +1 yıl
Gider tabii gitmez mi üzülmen normal ama geçecek hep kendine bunu hatırlat
Soran+1 yıl3 yildir gecmedi
- +1 yıl
3 yıl mı oldu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
severek mi evlendiniz karşılıklı yani
Soran+1 yılGorucu usulu
- +1 yıl
özel olmayacaksa yani bu kadını nereden buldu niye böyle bir şey oldu konuştunuz mu bu konuyu
Soran+1 yılO kadin babasinin arkadasinin kiziydi ustelik kizin abiside kayinbiraderimin arkadasi
- +1 yıl
konuyu çok deşmek istemiyorum ama yoluna bak artık eden ettiğini bulur
Soran+1 yılMutlular hemde cok...
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun mutlu olduklarını
Soran+1 yılDisarida gordum onlari onlar beni gormediler ama ben onlari gordum cocuklari da var...
- +1 yıl
Takma kafana lütfen dışardan göründüğü gibi değil her şey
Soran+1 yılGorucu usulu evlendik belki ama cok mutluyduk biz birbirimize karsi iyidik
+1 yılaldatmanin affi olamaz, bosanarak kendin icin en dogru olani yapmissin. ilk olarak bunu kendine ogretmelisin, kendine saygini ve oz sevgini kaybetmemissin. onun mutlu olmasi her zaman sureklilik gosterecek degil, karsisindaki de bir sure sonra yeni arayislarda olacak. yasatan yasattigini yasar, bunu bilerek yasasin. oncelikle en buyuk iyiligi kendine yaptin, ruhsal ve fiziksel sagligin icin bu gerekliydi. artik onun enerjisinden kurtul. bazen en buyuk ilac unutmaktir. umarim bu travmani sana unutturacak insanlarla karsilasirsin, guzel dileklerim senin icin. saglikla ve sevgiyle kal 💖
01 Yorumla
Sen de biliyorsun ki bunun senle alakası yok. Değil ki senin eksiğin vardı aldattı; onun şerefi ve haysiyeti yoktu ki aldattı.
Böyle biriyle olmamanın, böyle birinden kurtulmuş olmanın güzelliğinin farkına var. Kendini buna zorla.
İnşallah iyileri sana denk gelecektir.✨02 Yorumla
Aradığı sen değildin, aradığı sende değildi. Yol yakınken bitmesi her iki taraf içinde hayırlı oldu. Seni bekleyen ve değer veren o kişi karşına çıkacak ancak acele edersen tekrar hata yapabilirsin. Mutlu olmak için özel bir sebebe ihtiyacın yok, ayrılmış olman tek başına yeterli görmeye çalış
018 Yorumla- +1 yıl
aradığı değilse neden evlendi erkekler zaten zor bela evlenir onda da kılı kırk yarar bunda bile yanlış seçim mi yapıyorlar ya da aradığım bu değil ama bi evleniyim yaaa mı diyorlar
- +1 yıl
erkekler kolay kolay evlilik vermez
Soran+1 yılGorucu usulu evlendik biz evlenirken bana asik degildi bunu biliyorum ama yinede mutluyduk
- +1 yıl
hiç inandırıcı değil, görücu usulu evliliklerde boşanma vs olmaz erkek aileye karşı daha büyük sorumluluk hisseder
- +1 yıl
kurgu bence
Soran+1 yılNeden katolik nikahi nikahimiz mi var sanki bosadi beni iste
- +1 yıl
katolik nikahı ne mk
Soran+1 yılO benim ilk askimdi ondan once kimse olmadi hayatimda zaten 20 yasindayken evlendim genctim yani
Soran+1 yıl29um 3 yil once bosandim
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılSizi mutsuz etmesine izin veriyorsunuz. Kalp bu mutlaka yeniden sevecek. Kendinize de bu firsati verin. Temizleyin ve yeniye yer acin. Mesgul olun dusunemeyecek kadar yorulun. Zamanla emin olun azalacak.
Bizim degerimizi belirleyen biziz. Baskasi degil. Kendinizi ayaga kaldirmak zorundasiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutamiyorum
Aynısını bire bir yaşadım sevdigim kız başkasını buldu beni terk etti 1ay kendime gelemedim ayrıldıgında tatildeydik bide fetiyede denize bile giremedim tatilimde çöp olmuştu 1ay sonra kendimi toparladım acısı dindi sadece artık tamamen gitti içimden sende unuttursun kimse vazgeçilmez degildir
00 Yorumla
+1 yılMaalesef yapabileceğin hiçbirsey yok ne yaparsan yap üzüleceksin. Bunun çözümü yeniden aşık olup seveceğin biri çıkana dek dinmeyecek hep aklıma gelip sorgulayacaksin. Sana iyi gelen iyi hissettiren hoslanacagin bir adam çıkana dek. Kim ne derse desin o anlık mutlu olsan da üzüleceksin. Net söylüyorum çözümü yeni bir aşk. Gerisi insanlar birçok şey diyecek kendin görürsün geçmeyecek. Ne zaman yeni aşkı bulacaksın geçecek
00 Yorumla
+1 yılKendini üzme ne gerek var ya, git keyfine bak yaşa hayatını bi kimse için harcamaya deymez hiçbir zaman. Hobi bul kendine uğraş bul bak nasıl zaman geçiyor kendiliğinden. (İçindeki acılar geçmiyecek ama bi toz tanesi kadar yarar dokunması o kadar iyi bir şey ki dua et/ pozitif kal zamanla her şey düzelecek zaman çok hızlı geçiyor o yüzden kendini üzmene gerek yok. Allah (C. C.) o sana yaptığı kötülüklerden cezaladırılacak merak etme kendini asla üzme).
00 YorumlaHayatına bakman lazım onunla doğmadın , çok sevmiş olabilirsin ama inan zamanla sevgin bitecek hiç bir hissin kalmayacak ama bu süreçte kendini küçük düşürecek davranışlarda bulunmamanı tavsiye ederim. Çünki emin ol sen üsteledikce kendini göz önünde bulundurdukça karşı taraf daha da soğuyup tiksiniyor , tüm irtibatını kesip kendi hayatına bak bunu cidden yap 5 sene içinde geri dönecek ve sen istemeyeceksin. Etrafında daha iyi kibar kendini prenses gibi hissettirecek inlar çıkacak böyle insanlarla tanışırsan asla mutsuz olmazsın
00 YorumlaBen zamanın her şeye ilaç olabileceğini düşünüyorum. Artık olan olmuş. Evet yaşadığın çok büyük bir travma ve atlatmak o kadar kolay bir şey değil ama önünde kocaman bir hayat ve ömür var. Senin de kendine yeni uğraşlar edinerek, belki de hayatına yeni birini alarak devam etmen gerekiyor. Eğer eski eşin mutlu olabiliyorsa emin ol ki sen de olabilirsin.
00 YorumlaGeçmişte takılıp kalma evet acı bir tecrübe yaşadığım için biliyorum. Ama kendine biraz vakit ayır uzaklaş o ortamdan bir süre git bi yerlere yeni insanlarla tanış yeni yerler gör. Herkes yaşıyor hayatını sen de yaşa geç olmadan. İlerde güleceksin bu haline emin ol. Herkes karakterini göstermiş geç olmadan görmüşsün onun karaktersizliğini. Mutlu ol bu hayat senin anı yaşa. Carpe diem.
00 YorumlaÇok zaman geçmiş 3 yıl gibi. Hâlâ bıraktığı yerde kalmışsın bu senin için olumsuz bir şey. Yaptığın her şey sana zarar verirken ve psikolog fayda etmedi diyorsan artık psikiyatre görünme vakti gelmiştir. İlaç tedavisine başla. Kendini ve zamanını ıskalama.
00 Yorumla
+1 yılZor bir dönem belki suçluluk belki ezilme duygusu. Yani benim neyim eksikte başkası oldu diye. Bence o defter kapandı dönüşü yoksa senin de kapatman. Her şey beyinde bitiyor sonuçta. Ölen birisi için tekrardan bir şey yapamıyorsun. Takılma yoluna devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlayamadığım şu boşanma nasıl gerçekleşti tüm kozlar senin elindeyken adam senden boşanıp başkası ile rahatça evlenmiş kim bu Ali Ağaoğlu mu yoksa ondan alabileceğin en büyük intikam bu olurdu mutsuzluğun kralı ömür boyu sana çalışacak iki eve birden bakacak stres sıkıntı ile bir ömür geçirecekken ama tabi konu açacağım diye internette ararken bunlara dikkat etmemissin konu güzel altyapısı çok zayıf
11 Yorumla
Soran+1 yılBosandik iste nafaka istemedim ben ama o bana kaldigimiz evi birakti ve mehirimi verdi bana
+1 yılBlyke bir hikâyenin bir de "o tarafı" vardır. Onu dinlemek lazım neden. Ve ona göre gerçekte neler oldu. Cevap anahtarı belki de burada gizli.
Eğer hikâyenin iyi tarafında iseniz, şunu bilmenizi isterim ki bu hayatta her zaman iyiler kazanır diye bir şey yok. Hatta çoğu zaman iyiler kaybeder. Çünkü iyiler, kötüler kadar gaddar silah kullanamaz. Hayatınıza, başka birilerini bularak devam edin, ama ona da aşırı bağlanmayın00 Yorumla
+1 yılÖnüne bakmak yerine onun mutluluğunu düşünür durursan düzelemezsin. Yapmışsa öyle bir karaktersizlik, bırak bu onun ayıbı olarak kalsın. Ne takılıyorsun geçmişe. Hayatından çıkarıp atmışsın o insanı. Sende kendi hayatına bak artık.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni çok iyi anlıyorum ama aldatıldın. O seni sevmiyormuş senin kadar değer vermiyormuş sana seni başkasına tercih eden adam için neden üzülüyosun hala? Sence o karakterdeki insan evlendiği kadını da aldatmaz mı aldatır tabii ki. Mutlu bir yuvası olamaz kurtulmuşsun ya şükret. Biliyorum ne kadar üzüldüğünü çaresiz hissettiğini ama bak 3 yıl geçti diyosun biraz sende çabala hayatına yeni insanlar al gez toz eğlen hayat senin hayatın o şerefsizle hala evli olup sürünebilirdin mesela
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende benzer durumdayım. Yapacak bişey yok. Sen doğru güzel olanları yapmaya çalış. Kafanı ona takma artık kendi hayatını güzel bir şekilde yaşamaya bak. Bu acılar hep olacak ama zamanla daha az acı çekeceksin. Kimbilir belki de herşeyi unutacak güzel şeyler çıkar karşına.
Öncelikli yapman gereken geçmişi düşünmeyi bırak.
Allah yardımcın olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutamiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu düşünmeyi bırakırsan sorunda kalmaz
unutma yaşatan yaşamadan ölmez bu yolun dönüşüde yok bir namussuzluğun affı olmaz 2 ihanetin affı olmaz boş ver üzülmene değmez kii zamanla atlatacaksın sıkma canını merak etme inşallah sadakatli ve daha iyisi nasip olacaktır sana yeter ki kalbini temiz tut
02 Yorumla
- +1 yıl
maalesef ki bu olacak ama bil ki kimse bu durumu haketmez inşallah bu günler de geçecek yarın diyeceksin ki neden canımı sıkmışım bana bunu yapan namussuz için ağlamışım diyeceksin ama bu sana acı da olsa bir tecrübe oldu Rabbim hayırlı nasip çıkarsın karşına inşallah unutma şunu da Rabbim kaldıramayacağı dert vermez kuluna sen daha iyilerine layıksın bunu iyi bilmelisin
+1 yılBütün sorun zamanla onu hayatinin merkezi yapmak muhtemelen bu boşluğa aşk diyor ve acısını yaşıyorsun oradaki enerjiyi kendine versen sonra hayatına yeni bir yakışıklı girse emin ol aklına bile gelmez bebek💅
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynısını yaşadım 2 buçuk yıl sevgili olduk askere gitti bekledim geldiğinde evlenecektik sonrasinda işini kurdu. Beni aldattığını öğrendim o kadınla da evlendi evlendikten 6 ay geçmeden aramalar mesajjlarrr geldi ondan numaramı her şeyimi değiştirdim unutmam o kadar zaman aldi ki anlatamam çok zor. Ama değmiyor inan üzülmek de saçma
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir benim unutmam zaman aldi yeni topluyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yıl2020 de tanıştık. 2022 de bitirdik 2024 e gireceğiz yeni unuttum işte üzülmüyorum artık
Cevap sahibi+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılBende öyle 2020 de tanıştık 2022 de bitti ama yeni unuttum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoran, barış Muslunun psikologları ile görüşüp psikoterapi almanı tavsiye ederim ben de aldatılmıştım öfke acı doluydum birkaç terapiyle düzeldim kesinlikle reklam değil samimi diyorum istersen Google a yaz bir görüş bilgi al. Yıllarca psikiyatriste gittim kendime gelemedim. Allah’a havale ettim onu
10 Yorumla
+1 yılAh canım benim ya terapilerine düzenli bir şekilde git yuva yıkanın yuvası olmaz onlarda eninde sonunda mutsuz olacaklar bakma şu an mutlu olduklarına Allah'ın adaleti o kadar yerinde bir zamanda geliyorki felekleri şaşacak sen mükafatlandırılacaksın
14 Yorumla
- +1 yıl
Biliyorum güzel kızım ama geçecek emin ol geçecek..
Soran+1 yıl3 yildir gecmiyor
- +1 yıl
Allah büyüktür bol bol dua et
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Genelde hepimiz yürekten sevince bu his ile seviyoruz. Üzüldüm çok geçmiş olsun. Sorununun Cevabını veriyorum: Sen de mutlu olmaya başladığında ve ya mutlu olmak isteyip harekete geçtiğinde atlatacaksın.
Saygılar
13 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 4 yılda zor atlattım. Çok aktif oldum kurslara gittim araba aldım gezdim öylece iyileştim. Eve tıkılı kalmamaya çalış canım. Seni çok iyi anlıyorum. Kasım ayına kadar ilahi adalet döngüsü başladı kalp kıranlar hiç beklemedikleri taraftan kırılacaklar. Bol bol dua et Allah senin kalbine ferahlık versin
27 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok agrima gidiyor
Cevap sahibi+1 yılÇok iyiyim tamamen atlattım. İlk 1 yıl çok çok kötüydüm psikolojim alt üst oldu. Hep kendimi kıyaslıyordum neyim eksik diye soruyordum kadının profiline bakıyordum her gün. Sonra psikolojik destek aldım artık çok iyiyim zaman her şeyin ilacı
Cevap sahibi+1 yılAminn çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece gündüz demeden için yanıyor seni aldattı ve yarı yolda bırakıp gitti. Gerçekten şu anda mutlu olabilir ama sanıyor musun ki hep mutlu olacak? Eğer ki gerçekten tek suçlu oysa dediğin gibi aldatıp bırakıp gittiyse yuvanı yıktıysa emin ol onunda yuvası yıkılır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki saplantı ve durumu kabul etmeyi reddetmek, hayatına devam etmen gerek, aldatıldığın anda takılmışsın, inat etmenin sadece sana zararı var. Keyfin bilir ama bu kadar histerik davranmazsan iyileşirsin sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılSaplanti degil cok asiktim ona cok sevmistim onu
- +1 yıl
Hadi affet hemen yeniden birlikte ol ki bir daha aldatılıp ağlayasın.. hadi hadi :))))
Soran+1 yılDalga gecme lutfen
1- onu takip edip uzaktan izlemeyi birak
2- kendine ugrasacak biseyler bul kafani mesgul et
3- kendini birakmak yerine ozgurlugun tadini cikarip sendeki bu duygulari ona yasatabilirsin. Ozgurlugun de tadını cikar catlasin uzaktan.017 Yorumla
- +1 yıl
Dogrudur sevmis olabilirsin. Ama bu hayatta kimseyi gitmeyecekmis gibi sevmeyeceksin. Ben de zamaninda sevdim ama degmedigini gorunce ona karsi hicbir hissim kalmadi. Nefret bile edemiyorum. Hayatina bak keyfine bak. Gecen yillari geri getiremezsin sonra pisman olursun. Gecen zaman omurden gidiyor. Kendine odaklan ve hayatini yasa 👍👍👍
- +1 yıl
Haklisin agirina gider. Ama sana düşen tek şey guclu olup kendini toparlamak. Dusunsene sen agirina giderek kendini harap ederken o hayatini yasayip keyfini cikariyor. Dedigim gibi gecen zamanini bir daha getiremezsin. Ben 5 yılım için Şu an cok pismanim. Boyle devam edersen hayati kendine zindan edersin. Yasam kocluguna soyunmus gibi oldum ama kendini dusun, kendine odaklan ve hayatini yasamaya bak. Onu takip ettigin surece hep kendine uzulmek icin bir sebep bulacaksin. Oncelikle takibi kes ve kendine odaklan. Mesela kalk simdi gec aynanin karsisina ve kendinle ugras. Mesela bir makyaj yap sacinla basinla ugras ve kendinin ne kadar degerli oldugunu kendine soyle. Sonra cik bir hava al otur bi cay kahve ic insanlarin icine karış. Kendinle vakit gecirdikce daha da iyiye gideceksin bak goreceksin bunu
Soran+1 yılKim icin suslenecegim acaba
- +1 yıl
Kendin icin. Önce sen kendini seveceksin ki sonrasi gelecek. Boyle kendini salarak surekli onu dusunup icin icin kendini yiyerek 5 yila kalmaz nenem gibi olursun cökersin. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez seni. Simdi birak mizmizlanmayi ve ayaga kalk. Ne kadar güçlü oldugunu ve ne kadar yikilmaz oldugunu gor ve once kendin inan buna. Seni kimse yikamaz gizli hanimefendi bu sekilde hayat gecmez kalk ve silkelen kendine gel
Soran+1 yılOnun kasar mutlu olamam
- +1 yıl
Bu kadar emin olma. Seni istemeyen birisi icin kendini boyle yipratmanin anlami yok. Yikilmadan ayakta kalabilmek zordur ama karsi tarafi pisman etmek icin yegane unsurdur. Inadina ayakta kalamayacak kadar gucsuz ve zayif misin? Ayaga kalk ve once kendini inandir buna. En basindan onun kadar mutlu olamam diye kesip atarsan hayat gecmez. Kalk ve gücünün farkina var.
Soran+1 yılSevmeliydim iste onu bu kadar
Soran+1 yılUnutmak istiyorum onu gercekten Unutmak istiyorum mutlu olmak istiyorum
Soran+1 yılIstiyorum neden istemeyim
- +1 yıl
Isteseydin tum soylediklerime en azindan nasil yapicam diye yaklasirdin. Ama sen ben ne soylesem onu canimdan cok sevdim demekten baska bisey yapmadin. Gonul ister elimden bisey gelsin ama maalesef bu kadarından fazlasi gelmiyor. Elimden bu kadar gelene de sen hic el uzatmiyorsun 😃 tek bildigim ileride dönüp geriye baktiginda ah keske diyecek olusun
Soran+1 yılSimdiden itibaren dediklerini yapmak istiyorum hemde sonsuza kadar
- +1 yıl
Heh iste boyle. Kalk ayaga gec aynanin karsisina bak bi kendine ve sonra de ki, sen cok güçlüsün ve seni hic bisey yikamaz. X bey sen kaybettin de ve sonra kendinle ilgili planlar yap😉 en az 25 yasinda kadinsin ben mi öğreteyim sana bunlari gizli yahu 😃 canlan biraz kalk hadi bu ne boyle at uzerindeki ölü topragini 👍
+1 yılBosanmasaydin iyiydi boşanmak mükafat olmuş ona ama artık küllerinden dogma zamani dünyada milyarlarca erkek var seni istemeyen birine takılma yeni insanlar tanı piskolga vericen parayla turlara katil hayatın tadını cikart
01 Yorumla
+1 yılSürecin üzerinden ne kadar zaman geçti bilemem ama şu hayatta karşınıza kim çıkarsa çıksın en çok kendinize değer vemelisiniz. Sizden bir tane daha yok. Bazı acıların sönmesi zaman alır. Size tavsiyem dikkatinizi başka yönlere çekin. Spor, alışveriş, film, duş her daim iyi gelecektir. Düşünmeden yaşayın, önünüze bakın. Hayatta bir sürü insan var biraz geniş kapıdan bakın;)
16 Yorumla
Soran+1 yılBunlari yapiyorum zaten ama nafile iste
- +1 yıl
Onun mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz? Kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. Hele şu sosyal medya ve aradaki insanlara hiç güvenmeyin
Soran+1 yılKendi gozlerimle gordum onlarin mutluluklarini
- +1 yıl
O zaman üzülmeye değecek biri değil bugün seni üzen yarın başkasını da üzer
Soran+1 yılIste en cokta bunu bilmek agrima gidiyor
İlk zamanlarda kadınlar çok üzülür sonrasında erkekler, seni daha çok arar, giyin kuşan süslen püslen gez toz mutlu ol, işte o zaman seni çekemeyecektir
130 Yorumla
Soran+1 yılUnutabilecegimi sanmiyorum 3 yil oldu...
Soran+1 yılHepsini deniyorum ama olmuyor iste
Soran+1 yılUmarim unuturum onu...
Soran+1 yılOnu unutsamda bidaha kimseyi hayatima almayacagim
Soran+1 yılHerkes senin dedigini diyor burada hayatini yasa gez toz dolas ama bunlari istemiyorum ki
Soran+1 yılBende ne yapacagimi bilmiyorum mutlu olmak istiyorum sadece
Soran+1 yılOlucagim dimi...
Soran+1 yılYuvam olsun istedim hep...
Soran+1 yılSimdi o baba oldu yeni bir ailesi var esi var cekirdek aile yani
Soran+1 yılBen evlenmesemde onun sahip oldugu gibi bir yuavya sahip olmasamda onun kadar mutlu olur muyum acaba
Soran+1 yılCocugum olmuyor ki ama
Soran+1 yılDoguda yasayip evlat edinmek mi?
Soran+1 yılAnnemlere evlatlik secenegine bi baksak dedigimde ailem elalemin picine bakmak sana mi dustu dediler yuzume baka baka
Soran+1 yılaslinda ben onu unutmak istiyorum onunla yasadiklarimi unutmak istiyorum onunla yasadigim o guzel seyleri bile unutmak istiyorum sanki hic yasanmamis gini
Aldatılan kadınlar haklı olarak hemen ayrılmak istiyor. Benim anlamadığım da ayrılınca onları rahat bırakıp istediğini yapmasına izin veriyorlar.
Ama ayrılmayıp nasıl cezalandırılır onu çok merak ediyorum.
10 YorumlaSürekli onu izleyip mutluluğunu görürsen kendi yaşayacağın mutluluğu gölgelersin. Bitmiş gitmiş artık neden görüyorsun? Baksan bile görmemen gerekiyor artık.
11 Yorumla
+1 yılSana yaşatdığını Allah onada yaşaticak bir gün,1kere ıhanet eden yine eder, kendini salma seni eskisinden daha güclü daha güzel görmesini sağla, onsuz daha mutlu olduğunu gördükten sonra zaten köpek gibi geri gelir. İlk önce kendini sev kendine değer ver onu düşünmeyide birak, Allaha hevale et
20 YorumlaHanımefendi herkes yaşattığını yaşamadan Ölmez elbet bir gün size yaşattıklarını yaşayacaktır Allah sizi ondan uzaklaştırmış sizi korumuş artık üzülmeyi bırakın ve kurtulduğunuza şükredin
20 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere göre daha narin oluyor erkekler pek takmıyor tek dertleri d. kip atmak bu yani ihtiyacını giderir işi biter seni sevse aldatırmiydi sence evlendiği kişiye de aldatacak onu da sevmiyor çünkü alışmış
01 Yorumla- +1 yıl
Haddinden fazla değer vermek o kişiyi kaybetmek demektir yanlış yapıyorsun kalbine hakim ol
Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Sana üzüldüm lakin neden seni aldatti. sen ne ettin onaki seni aldatti. onda olupta sende olmayan ne vardi ya da eminimki işin icinde cok baska seyler vardir.%80 yatak. odasi %20 diğer nedenler.
021 Yorumla
Soran+1 yılO beni hic sevmedi yani erkekte olsan ask olacak demek ki hayatinda biz zaten gorucu usulu evlendik
- +1 yıl
Sen kendini burada bile gizliyorsun. aşk olmadanda evlilikler yürüyoo öyle ya da baska şekilde evlendin sorn değil lakin sorun olan sende ekskliklerin neler olduğu her zaman sölerim bir kadin erkeğine karsi kadnliğini yaparsa ve depoda su bitene kadar depoyu boşaltirsa o erkek hic bir yere gidemez. yani inek alirken bile süt veren inek. alinir sütü biten ineğe kimse bakmaz suyu biten erkeğe kimse bakmazz sen bitirememişsinki baskasi kapmiş seni kocani daha acik konusamam anlamişsindir her haldee
- +1 yıl
Demekki altatmanin sebebinin bahanesinin oluğunu ispatini sen yasiyon. senin eksik olduğunu sen de anladin. palavra mi dersin baska bir seymi dersin o senin problemin. palavra olsa gercekleri sen yasiyon ki palavra değilmiş demekki. sen kendini sevdirseydin böyle olmaya bilirdi bilemem. sana benim yorumum sacma gelebilir anlayiş meselesi ama anliyorumki gercekleri anlatmaktan cekiniyorsun normaldir ben senin beyninden gecenleri bile tahmin ediyorum bu hayatta gercekler her zaman aci verir insana.
Soran+1 yılBen kocami cok sevdim onu utandiracak hic bisey yapmadim o yuzden benim basim dik
Soran+1 yılSaglik problemim vardi yani aslinda tup bebek tedavisi goruyordum ve ise yaramiyordu cok uzuluyordum bu yuzden o sirada simdi ki esi ile tanismisti o ben ne kadar aciysam o kadinda o kadar tatli gelmis ona
Soran+1 yılSen kusura bakma
Soran+1 yılGercekler bu iste
Soran+1 yılO simdi baba oldu evlat sahibi oldu ya ben?
Soran+1 yıl29.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBu acıyı çekip çok güzel bir olgunluğa erişeceksin, aslında istediğin o değilmiş onu anlayacaksın.. sadece zamana ihtiyacın var. Kendine yüklenme çabuk iyi olmak için acele etme.. bırak sal kendini iyileşeceksin inan bana🌸
00 Yorumla - Devamını Gör (234)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat