AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Tamamen her şey kafada bitiyor ya. Kendinin ilacı yine kendinsin.
Gel kız seni İngiltere ye davet edeyim herşeyi unutursun insan gibi yaşarsın
Beni davet etsene abi
Adam akıllı birini bulup evlen ama onun bunun oyuncağı olma sakın
Mutlu olmanın bir cok yolu var. Kafanı dağıtmak ve mutlu olmak icin kendine şans vermelisin.
Tekrar barış sende onu aldat bir de öyle dene. Hem durum eşitlenir.
Demek ki çok değil hakettiği kadar sevmek lazım
Mutlu gorunmesi mutlu oldugu anlamina gelmez. Kisa sure snora birbirinden sikılacaklar. Cunku aldatma formatiyla bulusmalarinin yaninda su anda yasadiklari %1 bile eglenceli degil
Sizde mutlu olmak için birini bulmalısınız. En basit örnek bahsettiğiniz kişi
Doğru olanı yapmışsın bazı şeyler çabuk unutulmuyor.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez bunu unutma ve her şeyi zamana bırak yeter
Yolunuza bakmalısınız, haksizlar her zaman mağlup olamıyor maalesef
Hiç bir şey düşünmeden bir müddet dinlenip yeni bir sevgili bulman gerek
Sen kendini mutsuz hissediyorsun belkide o göz önünde olduğu için.
Herşeyi boş ver sana bir taktik söyleyeyim 15 güne dünya yansa umurunda olmaz
nedir bu taktik nasıl bir taktik bana söyler misniz
Size yazıcaktım ama yazamadım maalesef
BURDAN YAZIN
https://voca.ro/16zyjIW8u7yz
?
İyiler aklında kalsın kötüler de seni hayata tutunmak için kamçılasın
Yıldızın çok düşük senin.
Destek alsan bile işe yaramaz
Güçlenmen lazım …
Merak etme Allah'ın adaleti büyüktür muhakkak o cezasını çekecektir
Neyin travmanın yaşıyorsunuz bende onu anlamıyorum, olan olmuş bitmiş ayrılmışın hayatına bak, bunalımı seviyorsunuz heralde
Bence kendini yerlere atmaktansa bian önce ayağa kalkmaya çalışman lazım.
Bir gün yeri gelir o kadına da aldatır sen içini ferah tut kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Allah yardımcın olsun sabır versin cidden çok zor durum.
3 yıl oldukça uzın bir süre sen hala başladığın yerdesin. Artık yeni bir hayat seni bekliyor
Yeni birini almayı deneme daha kötü oluyor kendini dinle kendine zaman verr aktivite yarat çalışıyorsan kendini işine ver inan bana her şey düzelecek en kötüsünü yaşadım bittim ben dedim Allah yetişti Allah'a sığın olur mu
İntikam almaya çalışma değmez herkes yaşattığıni yaşamadan ölmez inan bana zamanla göreceksin bunu kendine sahip çık olur mu kendine sahip çık
Cok asiktim ona cok sevmistim onu
Hayat böyle değil mi canımsın üzülme
Çocuk var mı? Gez toz eğlen kendine bolca bakım yap.. Emin ol çivi çiviyi söküyor başkasını bulup ona alıştığın an gram duygun kalmıyor
Cocuk yok
Bak arkadaşım bence uzilme elbette karaktersiz kişiler girecek hayatına sende mutlu olmaya bak ona gelince de o elbette yaptığının cezasını çekecek kırdığı yerden kırılacak
Ne yap biliyor musun bi erkek bul çok yakışıklı o kadına yanaşsın eski kocan ile aralarını bozsun eski kocanı o kadın aldatsın kocan da aldatılmanin acısını yaşayarak öğrensin sana yaptıkları aklına gelsin
Bence unutmanın yollarını bul yoga yap kitap oku hayatını değiştir gez toz eğlen unutma ki kimse kalıcı değil ve senin yaşadığını bir çok kişi yaşıyor. Bunu düşünerek kendini motive et.
Cok sevmistim onu
Herkes çok sevmişti bende aldatıldım ama eni sonu toparlandım geçmicek acı yok bunu unutma💖
Unutamiyorum onu
Ahin yerde kalmicak emin olabilirsin. Ondan çıkacaktır
Cok sevmistim onu
Benimde uğruna olmek isticeğim bir sevgilim olmuştu. 6 yil geçtı ve inan umrumda değil. Geçicek ve sen bu günlerini bu şekilde geçirdiğin için pişman olacaksın
Benimkisi 6 yillik kocamdi ve ben onu cok sevmistim hemde gercekten 3 yil oldu bosanali
İnanki uzun sürsede bu günler geçecek. Çoçuğunuz var mı ?
Cocuk yok
Allah gönlüne inşirah ferahliği versin. Umarım çok mutlu olursun
Cok agrima gidiyor
Tahmin edebiliyorum. Bırgun ona karşı duygun bitse bile hep ağrina gidicek ama biryerde sende mutlu olmak zorundasın. Bu şekilde ömür geçmez bitmez ki
Nerden baslayacagimi bilmiyorum yoksa bende mutlu olmayi cok istiyorum
Universie falan okudun mu mesleğin var mi?
Lise terkim meslegim yok
Yaşin 29 eğer yapabiliyorsan üniversiteye git. Güzel bir meslek edin. Ailenden çevrenden uzak bir yere taşin. Eminin hedeflerin oldukça daha mutlu olacaksın
Maddi olarak zorda degilim
Ozaman dediğimi yap. Farklı bir şehire taşin. Çevren ortamın farklı olsun. Kafan dağılsın diye bir işede gir.
Gelin geldigim evde kaliyorum kocam bosanirken bana birlikte yasadigimiz evi bana birakti ama maddi olarak yine annemlere bagimliyim
İşe gir kendi paranı kazan emin ol sana iyi gelecek
Hic disariya cikmak istemiyorum insanlar ile karsilasmak istemiyorum sosyalelesmeyi sevmiyorum artik
Bende senin gibiyim ama inan bir yerden başlamak zorundasın. Eğer tesettürlü değilsen, önce saç rengini değiştir, kendine bakım yap, makyaj vs. Giyim olarakta kendine özen. Sonra tek başina bile olsan çik bir kahve iç vs. Sonra kursa veya işe gir, çevre edin. Bak güzelim böyle devam edersen hayat geçmez. Bir yerden başla
Sorun bu degil aslinda ben onu unutmak istiyorum onunla yasadiklarimi unutmak istiyorum onunla yasadigim o guzel seyleri bile unutmak istiyorum sanki hic yasanmamis gini
Bu uzunca bir süre alicak ama... Belkide yillar.. Ona dair tüm resimleri vs sil.. Ve kafan hep meşgul olsun, yoksa asla unutamazsın
3 yil gecti zaten
Biliyorum yorumları okudum. Düzelmek istiyorsan kendine bak, işe gir veya kursa yazil başka yolu yok
Calismak istemiyorum
Yani sen hala ona takılı kalmışsın bırak kendi hayatına bak
Canından çok seversen olacağı bu ama artık kendine bakmalısın
Hakkında hayırlısı olsun
Onu unutmaktan baska carem mi var sanki
Onu unutmaktan başka çaren yok unut ve hayatına devam et tıpkı hepimizin yaptığı gibi
Biz cok mutluyduk yani cok guzel bir cifttik
Demekki onun için değilmişsiniz
Demek ki
Cok sevmistim onu cok asiktim ona
Şimdi başkasına ol
Olamiyorum
Ondan tutuklu kaldim ben deniyorum onu unutmayi deniyorum bi baskasini tanimayi sevmeyi deniyorum ama yapamiyorum
Onun bana hissetirdiklerini bi baskasi hissetiremiyor
Bence sen onlara o şansı vermiyor biraz da onunla kıyaslıyorsun
O mukkemel biriydi dis gorunusu de oyle yakiskli hos karizmatik...
İşte kıyasladıkça bulamayacaksın gerçek sevgiyi
Kiyaslamiyorum gercekten kiyaslamiyorum ama gelenler...
En son benden 12 yas buyuk biri gelmisti gorucu icin
Kıyaslıyorsun işte
Evet cunku o cok yakiskliydi karizmatikti gelenelr ise yasli basli
Eee gelenler kaç yaşında o kaç yaşında
O 30 gelenler ise 40 yasinda falan
Senin yaşın kaç
28.
Yani 30 yaşında biri tabiki daha genç ve daha yakışıklı dura bilir ama 40 yaşındaki birinin tecrübesi ayrıdır. Birde şimdi ikisinin kafası bile farklı çalışır. Ve kıyaslamak gerektiğinde farklı etmenler girer şimdi söyle bakalım hala gününü gün etmek isteyen mi yoksa sana değer katacak ve yön verecek biri mi
Elbette deger verecek birisi
O zaman ona göre değerlendir
Elbette insanin kalbi onemlj ama soyle bir durum var ki ben aldatildim ve o benden daha genc daha guzel bir kiz ile evlenmek icin beni bosadi simdi ben ondan ayrilip ondan daha yasli biri ile evlenmek istemiyorum kimseye de bak yasli adam almjs dedirtmek istemiyorum
Sen elalem ne der ile ilgilendikçe mutluluğu kaçırmaya devam edersin. Önemli olan senin mutluluğun ve başkalarının dediklerine kulak asarsan mutsuz olmaya devam edeceksin
Oyle ama ondan daha birisini bulmak istiyorum daha yakisikli daha zengin daha sevkatli birisi
İnşallah bulursun diyeyim hayırlısını istemek yerine neyse Rabb'im gönlüne göre versin
Ben ondan mutlu olmayi daha cok hakkediyorum
Bunu Allah bilir ben bilmem ayrıca mutluluğu nasıl aradığınıda iyii düşün işte hayırlısı ile mi hayırsız olsun ama zengin yakışıklı şevkatlimi olsun neyi nasıl istediğimiz de önemli
Karsima oyle biri ciksin ki ondan bosandigima sevinmis. olayim
Seni sevmeyen birinden boşandığına zaten sevinmelisin
Rabb'im çıkarır sen yeterki dua etmeyi bırakma
İnşallah çocuk yoktur
Cocuk olmuyordu zaten
O iyi bari peki nasıl biri çıkmalı karşına özelden de cevaplaya bilirsin
Evlensem tekrardan yinede cocugum olmayacak ama
Neden ki?
Yumurtaliklarim yok
Olsun anne olmak doğurmak değil nice yetim öksüz çocuk var
Karnimda tasimak istiyordum ustelik evlat edinme o kadar kolay degil
Hadi gel evlenelim evlatlık ediniriz ne dersin?
Caresi cok basit.. ne burada ne baska yerde kimse yardimci olamaz... farkli sorunlar farkli yolla cozulur... ciddiyim önce kavramları anlamalı ve öğrenmelisin... acı nedir mesela? Konusmak istersen yardımcı olurum
Kafana takmayarak hayatına bakarak düzelirsin başka çare yok
Size yeni bir ilişkiye girmelisiniz demek kolay ama bence yeni bir amaç edinmelisin senin şu an bir amacın yok ve amaçsız olduğun için saplantılı bir şekilde yaşıyorsun
Cok sevmistim onu
Herkes bir zamanlar birini çok sevmişti ama zaman sana diyor ki senin ki sevmek değil alışkanlık eğer aşk olsaydı sevdiğin için herşeyi kabul edersin çekip gitmesine izin verirsin kendini ise degistirirsin eğer bunları yapmiyorsan sen demekki alışkanlığından kopamadin demektir
Asiktim ona ben?
Bosandim iste cikip gitmesine izin verdim
Bu birakip girmesine izin vermek degil ki eger gittigi yerde mutluysa senin gönlünde buruk bir sevinç olmalıydı ama yok
Ayrıca seni aldatmasına sebep olan şeyleri teraziye alıp karsilastirdin mi
Baba olmus cocuklari var bunun icin icimde buruk bir mutluluk var dogru ama ben sadece beni aldatmis olmasini hazmedemiyorum
Seni aldatmış ama neden bak kesinlikle o kişi haksız sebebi ne olursa olsun ama yinede kendine dormalisin bende eksik birşeyler görmüş olmalı ama bu neydi?
Biz gorucu usulu evlendik ve evlenirken bana asik degildi bunu biliyorum bana sadece bende aski bulamadigini onda buldugunu soyledi...
Hiç olmazsa sana dürüst olmuş bu senin hatan değil onun da değil ailelerin hatasi ama sen görücü usulü nasıl aşık oldun o da enteresan bir durum
Evlendikten sonra asik oldum ona
Keske o da bana asik olsaymis...
Ama olmamış bak yaptığı iğrenç bir şey ama bırak gitsin bu iş bitti ve onu düşündüğün hergun kendini yipratirsin bitersin buna hiç gerek yok
Ne yapmaliyim peki sence
Sana vereceğim klasik cevaplar seni bir yere taşımaz
Eğer zamanın varsa sana bir hikâye anlatayım oldukça kısaltmaya çalışacağım ama sende okurken bunu anla lütfen çünkü hikâye gerçek bir kişinin hayat hikayesi
Elbette
Amerika'da çok zengin bir kişi arkadaşlari ile Hindistan'a tatile gidiyorlar
Arkadaşlarından biri bir falciya baktiriyor herşeyi bilen falciya şaşırıyorlar sonra arkadaşına da bakması için soruyor ve kabul ediyor o da bakiyor ve Amerikali adama diyor ki tam bir yıl sonra bu ay dolunay ciktiginda öleceksin
Herkes gülüyor Amerikalı hariç
Sonra tatilden dönüyorlar her hafta her ay bazen hafta da 3-4 kez doktora gidiyor kontrol oluyor
Adam zengin ve bu yüzden doktor sorunu yok her defasında sapa sağlam çıkıyor hatta yaşından 10 yıl genç gösteriyor vücudu
Ve tam bir yıl oluyor
Doktora yine gidiyor tam kontrol check Up yaptırıyor hatta doktor diyor eğer kaza geçirmezsen çok uzun bir ömrün olacak
Ancak falcinin dediği gün ve saatte adam ölüyor otopsi yapıyorlar adam taş gibi sapa sağlam
Hadi ya
Sadece beyni bir anda kendi kendine durmasını söylemiş
Adam sureki bu durumu kendi kafasinda tekrarladigi icin olmus yani...
Evet
Ne yazik ki insanin tedavisi de
Hastaligi da icinde
Cok haklisin zaten ondan bosandiktan sonra cok zor zamanlar gecirdim cok kotu oldu yani
Artik yeni bir yol haritasi cizmelisin kendine dünya da yasadigin hergun bir mucize inan böyle bu gercek etrafina bak gözlerini ac ve odaklan dünya kimsenin merkezinde degil ama cogu insan kendisini dunyanin merkezinde düşünüyor
O simdi baba oldu cocuklari oldu cekirdek aile ya hani
Evet oldu ileride senin de olabilir
Cocuk sahibi olamassmda yuvam olmasada mutlu olabilir miyim onun oldugu gibi
Olabilirsin bak kafana takmayi birak istersen hersey olabilirsin yeter ki hedefin olsun kendine de ki ben bunu yapacagim ve sonuna kadar onun için çabala
Cocuk sahibi olamiyorum ama ben
Cocuk sahibi olabilirsin ama cocugun olmaz ikisi farkli bir sey
Nasil yani
Cocugum olmuyor yani
Evet bu kötü bir hissiyat ama istersen bir bebek sahibi olabilirsin ve hayatini ona arayabilirsiniz
Nasil peki
Bence genel olarak yazmak iyi degil ama yinede kendini hazir hissettigin zaman gidip gerekli yerlere basvuru yapabilirsin
Doguda yasayip bebek evlat edinmek mi?
O dediginiz İstanbul'da anlarada veya batida yasasaydim olabilirdi ama maalesef hakkaride yasiyorum ben
Dogulu musun hem olsan ne olur bence fark etmez bu hayati kime göre yasiyorsun baskasina göre mi yoksa kendine özgü mü
Ailem izin vermez boyle biseye ustelik bekar biriyim ben evli olmak gerek
Ailen cocuk sahibi olamayacagini biliyor ise bence sorun yapmazdi
Yapiyorlar cunku ben evliyken bile aileme kendi aileme dedim evlatlik olsa cok guzel olur aslinda dedim onlarda bana ne dedi biliyor musun
Ne dediler
Elalemin picine bakmak sana mi dustu dediler yuzume baka baka
Bunu diyen kendi ailem bi de kocamin ailesini dusun sen
Baya agir ve cahilce bir konuşma olmuş
Herşeyden önce o tür çocuklara bakmak kollamak sevaptir
"Erkek cocugun olacak cok cocugun olacak anne olacaksin kocani baba yapacaksin"
Olmuyor dedigin zaman bunlar sana inanmiyor mu bu ne cahillik
Boyle iste
Bence bu sacmaligin daniskasi senin en büyük problemin giden kisi degil akrabalarin
Iste boyle
Bunu kabul edip yasayabilirsin tercih senin
Her neyse umarim yardimci olmusumdur iyi geceler
Cocuk meeelesi hayal iste
Bence evi terk etmek zorundasin
Ayri evdeyim zaten
Yine de hayatina müdahale etmelerine nasil izin veriyorsun bence biraz sirkelen bu hayati kendin icin yasamalisin
Ayni sehirde oldugum mudetce zor
Degistirmek zor mu ya da buna gücün var mı?
Yok maalesef
Buna üzülüyorum gercekten bir kadinin hayatini böyle gasp edenleri sevmiyorum
Boyle maalesef
Neyse sizinle konuşmak bir onurdu birgün yine konuşmak isterseniz buradayım yazabilirsiniz
Son kararını destekliyorum
Unutmaktan baska carem mi var
Dünya da o kadar çok kötü şey oluyor ki umarım en büyük derdin bu olur
Bu kadar travma yaşayacak ne var bunda, herkes aldatılabilir
Cok sevdim onu ben cok asiktim ona
O senin kadar sevmemiş demek ki
Zaten en cokta bu agrima gidiyor
Üzülmen normal tabi, sende seni çok seven birini bul ona şans ver
Baskaisni istemiyorum
Yalnız kalırsın o zaman
Ben bi tek onu sevdim ona asik oldum
Aşk dediğin şey gelip geçici, başkasına da aşık olursun başkasını da seversin
Insan yanindaki ile yasar aklinda ki ile olur
Sacmala o zaman sende başkasına yazık edersin, öyle bişey yapma sakın
Iste o yuzden baskasini istemiyorum tekrar evlenmek istemiyorum
Şans ver birine belki olur olmazsa ayrılırsin, denemen lazım
Tekrar mi bosanayim yani
Hayır canım hemen niye evleniyorsun, flört dönemi diye bişey var önce tanı görüş şans ver sevgili olun baktın olmuyor ayrıl
Ben sadece tek bi kisiyi sevdim...
Başkasını da seversin ya ne olacak abartma bu kadar
Ne zaman aldatıldığını öğrendin? Kendine zaman tanıman lazım bazı şeyler ne yazık ki hemen geçmiyor
Bosanali 3 yil oldu bu sebep yuzunden bosandik iste
3 yıl olmuş artık kendini toparlaman ve bazı şeyleri geri de bırakman gerekir bence artık o yoluna başkası ile devam ediyor bence artık sende kendine bir yol çizmen lazım yoksa aksi halde bu şekilde hayatına devam edemezsin
Unutamiyorum onu
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok sevdiğim deli gibi sırılsıklam aşık olduğum kadın tarafından aldatıldım 7 yıllık bir ilişkim vardı 5 yıl önce ayrıldım ondan ve ondan sonra da kimseyi sevemedim hiçbir zaman ama o hayatımdan çıkınca benim hayatımda çoğu şeyi yoluna girdi ben kendi hayatıma baktım ve aldatıldığımı öğrendiğim zamanda ondan ayrıldım ilişkimizi bitirdim ve o gün bugündür 5 yıl oldu hiçbir zaman o defteri bir daha açmadım sana tavsiyem ona dair ne varsa hepsini sil at yok et yoksa başka bir şekilde unutman imkansız
O benim hayatimda hep vardi ama...
Benim ayrıldığım sevgilimde vardı benim hayatımda ama beni aldatan birinin değeri kıymeti kalmamış, hatta bu kız bana sen beni hayatımda tanımış olduğum en güzel seven adamsın derdi daha önce beni kimse senin gibi sevmedi beni derdi bana hep, bu yüzden de şu an sevgilisi olmasına rağmen bir türlü beni unutamıyor ve ayrılırken ona tek bir cümle ettim dedim ki sen beni ömür boyu unutamazsın gerçekten öyle oldu şimdi onun sevgilisi olmasına rağmen beni unutamıyor
kendi cinsimden nefret eder hale geldim sağolun
Cok sevmistim onu cok asiktim ona
geçmiş olsun umarım en kısa sürede karşınıza, onu unutturacak birisi çıkar
Baskasini istemiyorum
o halde çözüm yok
şu an onu takıntı haline getirmişsin. Onun sana yaşattıklarından sonra mutlu olmasını hazmedemiyorsun. Önüne bak. Hayat sadece o adamdan ibaret değil. Kusura bakma ama böyle yaparak kendini küçük düşürürsün sadece.
Yeni birini hayatına al yeni aktiviteler edin kitap oku
Çok saçma aldattığını ve onunla evlendiğini söyluyorsun demekki seni sevmemiş erkenden ayrıldığın için şanslısın hayatına bak geriye bakma
sende birini bul onu çatlat ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz o adam onu da aldatır boşanırlar
Baskasini istemiyorum
niye çok mu yakışıklıydı
Cok sevmistim onu
aman boş ver başka erkek mi yok
Ben bi tek onu sevdim ama
seversin yine
Artik hayatima baskasini alabilecegimi dusunmuyorum
Sen onu sevdiğin için değil, bir başkasını sana tercih ettiği için depresyondasın. Onu mutlu zannettiğin için depresyondasın. Hayatına bakmalısın ona bakmak yerine
Canindan cok sevmiceksin kimseyi! Ben mesela kocama zaman zaman Ve ailesine kopeq gibi davraniyorum biryerleri kalkmasin diye. Pesimden kosuyor hepsi. Bacim unutma Bu dunya sicanla si. Dunyasi
@oumariu kızların çoğu tipten kaybediyor. Evlenmek baştan hata
Gecmis olsun. Hayat samanyolu filmi degil. Herkesin bir hayatı var ve onu yasiyor. O mutlu olucak tabi ama senin adına üzgünüm umarım sende güneşini bulursun
Süreç herkesde farklı olur zaman senin için ne gösterir bilemeyiz. O mutlu diye uzulecegin bir durum yok mutlu edemedin aldatıldın mutlu değildin. Bence doğrusunu yapmışsın zaten
Çünkü o hayatına devam ediyor sen halen geriye bakıyorsun, kendin için yaşa ve ilerle gecmuste ne oluysa oldu o geçmişte kaldı...
Cok sevmistim onu
Eğer çok sevdim ölüyorum diyorsanız bağımlılık şeması vardır kardeş seni yargılamak değil amacın sakın yanlış anlama ama mutlaka bir meslektasıma gözük
Psikologa gittim zaten
Karakter meselesi de neden aldatmış sebebi neymiş yani yanlış anlama ama bu me demek oluyo evdeki yetmiyo gözü dışarda maalesef şuanki insanlar böyleler
Ya acı çekip, kafayı yiyip onurlu yasayacaktin , ya da görmezden gelip onun ekmeğine yağ sürüp bosanacaktin. Birincisini sectin
Bosanmayi o istedi ama o istemeseydi de bosanalim diyecektim zaten
kendını hep yalnız ve kırılgan mı hıssedıyorsun?
Allah Sabır Versin Kolay Değil Bu Devirde Aşklar Oyuncak Olmuş Maalesef
boşanman en doğru karar olmuş senin için boşanmasaydın daha çok üzülecektin bence önüne bak ve öyle birisinden kurtulduğun için mutlu ol derim
Cok sevmistim onu cok asiktim
mutlu olacağım diye sen de birini kullanma ve eğer onun mutluluğunu dusunmeye devam edersen hiç mutlu olamazsın bırak mutlu olsun sen de zamanla atlatacaksın zamana bırak sadece
Yapılabilecek en doğru şeyi yapmışsın boşanarak artk o adami aklına getirme hayatına bak birini seversin karşına doğru insan çıkar.
Hayattaki değişmez kurallardan biri bu iyi bilirim.
Bunun tek ilacı zaman.
Klasik olcak ama saç rengini değiştir bı sure , saçlarına alakalı tarz degisikliğine gidebilirsin. Zorlama sosyalleş yeni insanlarla tanış. Zamanla o buhran halini atarsin...
Onu düşün o zaten umursamıyor de o umursamıyorsa ben niye kendimi boşa üzeyim de boş ver ☹️
Cok agrima gidiyor
Senin mutlu olmaman icin sebeb nedir o istedigi hayati yasafigi icin mutlu sende mutlu olmaya calis
Mutlu olamiyorum
Olmamak icin sebebinix nedir sevdiginiz icin mi hala. unutamiyormusunuz
Sevmistim onu
Insanluga yakisani yapmışsın simdidr unutmk zorundasın
Baska carem mi var sanki
Kendine gek
Kendime geliyorum
Ona bakarsan mutlu olamazsın ki, kendi hayatına bak. O bir gün mutsuz olacak zaten aldatan hep aldatır ve günün birinde de aldatılir.
Allah yardımcın olsun yapacak pek bişey yok gibi b şekilde geçmeli bu durum destek alman belki işine yarayabilir
bu erkekler mal ya biz sevgili bulamiyoruz bunlar aldatiyo bolluga bak
Cok sevmistim onu
beni sev ben aldatmam
ağlamayı bırak senin hemcinsinin midesizliği sonuçta onu da seninle aldatıyordu... boş beleş insanlara aşık olmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya
Evet zor bişey ama ucunda ölüm yok o kahveyi demeki senin sevgini haketmiyormuş
Cok sevmistim onu
Anlıyorum ama hayat acımasızlaşıyor bu tür insanlar yüzünden sen Allah’a havale et emin ol dönüp dolaşıp yine sana dönecek
seveni s... kısaca ablacım geçmişi sil ki bi geleceğin olsun sen hala geçmişte yaşamaya devam ediyorsun